Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ερωτηση : εκει που ψαχναμε για γραφειο / βιβλιοθηκη ολοι συμφωνουσαν πως τερειαζει η ανοιχτη οξυα για να δεσει με τα μπροστα και για να φωτισει επειδη ειναι σκοτεινο. Ειναι και ενα χρωμα που εμενα μου αρεσει τρελλα.

Το θεμα ειναι τωρα οτι το γραφειο ( που θα ειναι σχημα Γ. η μεγαλη επειφανεια θα μπει τζαμι να τολμισουμε κατι σκουρο γαι αντιθεση??? ή κατι διαφανο πχ σαν σπασμενο???. Η βιβλιοθηκη θα εχει καποια κλειστα κατω και καποια κλειστα επανω. Τα επανω να τα βαλω τζαμι??

Οταν μπορέσεις, αν μπορέσεις, βάλε φωτογραφίες από τους χώρους. Θα κάνουμε παπάδες γιατί τα κορίτσια εδώ έχουν σούπερ ιδέες!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου matri.Καλως μας ηρθες.Εγω ειμαι ασχετη απο θεματα δια κοσμησης αλλα τα κοριτσια μας ειναι απιαστα.Λοιπον απο δουλειες τιποτα.Εχθες κουρευτηκαμε ,μανα και κορη(αρκετα κοντα)και νιωθω πολυ ανανεωμενη και ξαλαφρωμενη.Ο ανδρας μου ο καημενος μολις εφυγε να παει στα ΚΤΕΛ να παραλαβει δεμα απο το χωριο.Μολις ερθει θα ειναι το ζορι μεχρι να τα τακτοποιησω.Ν α ειναι καλα τα πεθερικα μου γιατι εκτος απο κιμα ,και καποιες φορες λιγο μοσχαρι ,δεν αγοραζουμε κρεατα.ΦΙΛΑΚΙΑ

Με γεια το μαλλάκι σας!!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα ,τι κάνετε?

Ζέστη,ζέστη!Αλλα δεν πειράζει,το καλοκαίρι δεν το αλλάζω με τίποτα!Σήμερα εχει μαθημα ο μικρός μου και έτσι σε λίγο θα βγούμε έξω να κάνω και λίγες δουλίτσες.Προς το παρόν εχω αρχίσει σιδέρωμα.

Έπιασες σίδερο μ' αυτή τη ζέστη, μικρή αδερφή??? :shock::shock::shock:

Εγώ τίποτα ακόμα... ίσα-ίσα χθες σιδέρωσα μόνο την μπλούζα του άντρα μου για τη σημερινή δουλειά...! :?

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!

Χρύσα, συμφωνώ! Καλοκαίρι και πάλι καλοκαίρι! Κι ας μην έχω την παραλία δίπλα μου, κι ας μην πηγαίνουμε πολύ συχνά για μπάνιο.

Σημερα, νομίζω ότι θα τρέχω σαν την τρελή...

Εχθές τοποθετήσαμε το κλιματιστικό στο παιδικό δωμάτιο. Στις 22:30 ξεσκόνισα (αλλάξιέρα και κούνια), άλλαξα σεντόνια στην κούνια, έβαλε ο άντρας μου ηλεκτρική και σφουγγάρισε. Επειδή δεν είχα κουράγιο, τα ραφάκια που είναι στον απέναντι τοίχο από την κούνια, δεν τα ξεσκόνισα, οπότε πρέπει να τα κάνω σήμερα.

Επίσης έχω να ξεσκονίσω, να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω οοοοοοοοοολο το σπίτι, γιατι είναι χάλια. ΠΡΕΠΕΙ να καθαρίσω τα μπάνια (ή τουλάχιστον το ένα) και έχω δύο πλυντήρια που περιμένουν να σιδερωθούν κι ένα που περιμένει να πλυθεί. Να σημειώσω εδώ ότι, όταν μιλάω για πλυντήριο, εννοώ 9κιλο και μάλιστα γεμάτο.

Επίσης, σε λίγο, θα φύγω με τον πιτσιρίκο μου να πάμε στη λαϊκή. Ίσως να πάμε και στο χασάπη.

Α! ξέχασα... πρέπει να μαγειρέψω κι όλας (και για εμάς και για το παιδί)

Νομίζω ότι είναι πολλά για μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

Το απογευματάκι θα σας γράψω τι κατάφερα να κάνω τελικά.

Σας αφήνω. Πάω να ετοιμάσω το μικρό να φύγουμε.

Σε βλέπω πολύ πιεσμένη και έχει τρομακτική ζέστη στα μέρη μας {είμαστε πολύ κοντά, το ξέρεις}... κοίτα να ξεκουραστείς και λίγο και να δροσιστείς!

777885dugw57gt25.gif

Επισης σωτήριο είναι για τις δουλειες του σπιτιου (για να κάνεις λιγοτερες) : οταν ερχεσαι απο εξω , να βγάζεις παππούτσια , ρουχα και να πλένεις τα χέρια σου .

Κλειώ μου καλώς ήρθες!!!

Ελπίζω να βοηθηθείς μαζί μας.. ;)

Αυτά που γράφεις στο παραπάνω μήνυμά σου.... είναι το στάνταρ μου... ο εγκέφαλος μου πλέον είναι κατ' αυτόν τον τροπο "προγραμματισμένος" και το κάνει μόνος του... :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Να προτείνω κατι ακόμα που θα ηταν βέβαια χρησιμότερο αν γινοταν απο την αρχη , αλλα οκ. Επειδη εχουν γραφτει 276 σελίδες και πιστευω οτι ερχονται και αλλες , θα γλιτωνε ολες πολυ χρονο (και τις κοπελες που διαβάζουν μονο , αλλα και αυτες που γραφουν τις πολυτιμες συμβουλες τους , αν παραλληλα με το θεμα , ανοιγαμε ενα ακόμα και ποσταραμε σε αυτό μονο τις συμβουλες που προκύπτουν , χωρις τους διαλόγους . Ισως να μην ειναι αργα να γινει εστω απο εδω και πέρα .

Τι λετε ?

Έχουμε ήδη ξεκινήσει ένα blog, και εκεί ανεβάζω όλες τις "συμβουλές" και τα tip που μας βοηθούν.

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/

Το δημιουργήσαμε ακριβώς για τον λόγο που αναφέρεις... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Αλλη μια ερώτηση : τα σιφόνια πως τα καθαρίζετε ? Μια φορα που εβαλα τουμποφλο μου τρύπησε ο σωλήνας ........

Τρύπησε??? Καλά, τι σωλήνας ήταν και τρύπησε, παιδί μου??? :confused:

Εγώ, ανά 2-3 μήνες, έτσι στο άσχετο και όποτε το θυμηθώ, ρίχνω τουμποφλό (αυτό με το ζεστό νερό) και έτσι ποτέ δεν μου έχει βουλώσει σιφώνι! Κανένα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγώ, ανά 2-3 μήνες, έτσι στο άσχετο και όποτε το θυμηθώ, ρίχνω τουμποφλό (αυτό με το ζεστό νερό) και έτσι ποτέ δεν μου έχει βουλώσει σιφώνι! Κανένα!

Μe too, η προληψη ειναι καλυτερη της θεραπειας...:D:D:D

Ειρηνακι σουπερ ιδεα το μπλογκ . Θα ξεκινήσω διαβασμα .

Ο σωλήνας που τρύπησε είναι αυτοι οι πλαστικοί κάτω απο τον νεροχύτη . Ειχα αφήσει λίγο παραπάνω το τουμποφλο και την εκανε την ζημια του .

Εναλακτική απο το τουμποφλο υπάρχει ? Αν βαζω χλωρίνη κάνει τίποτα ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...