Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σε αυτη τη φαση ειμαστε σε αναζητηση ( και σχεδον εχουμε καταληξει) βιβλιοθηκης / γραφειου και δημιουργιας γενικοτερα αποθηκευτικων χωρων.

Σκεφτομαι να φτιαξω ενα ντουλαπι πανω απο το πληντυριο. και μια ντουλαπα εξω απο το μπανιο σε ενα φαρδυ διαδρομο για σιδεροστρα σκουπα ηλεκτρικη, καδο με απλητα κτλ.

Ερωτηση (ευκολη) Λεω να τα φτιαξω στο χρωμα που ειναι τα κουφωματα και οι ντουλαπες (το οποιο ειναι σαν καρυδια πιο ανοιχτο που λιγοοοοοο πορτοκαλιζει , αχ δεν ξερω αν το περιγραφω σωστα) με πορτα τζαμι μη διαφανο. Λετε ειναι ΟΚ ???

Αν ο χώρος είναι φωτεινός να τα κάνεις αλλιώς θα συμφωνήσω με τη Μαριλού,κάντα πολύ ανοιχτόχρωμα,τουλάχιστον τη ντουλάπα του διαδρόμου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια. Σας διαβαζω συχνα και θελω τις συμβουλες σσς γιατι εχω πελαγωσει.

Εισαγωγη

Εδω και ενα χρονο μετακομισαμε σε δικο μας σπιτι και μολις πριν λιγους μηνες κατφεραμε να αδειασουμε αυτα που υπηρχαν πριν σε ποσοστο 98%. Μου δημιουργουσε τεραστιο αγχος οοτι δεν οριζα το χωρο μου, αρα και δεν μπορουσα να τον διαμορφωσω. Το σπιτι ειναι 10 ετων. σχετικα καινουριο μεν, σε κλασικο διαχρονικο στυλ τα ντουλαπια και ντουλαπες, αλλα εχει και κατι καλλιτεχνικα γυψινα, μια τεραστια τετραγωνη κολονα μες τη μεση,ενα τεραστιο σαλονι συνεχομενο με κουζινα και το πισω μερος του σαλονιου αρκετα σκοτεινο. Λοιπον να αρχισω να σας λεω ενα ενα τα θεματα μου

0) δημιουργια αποθηκευτικων χωρων

1) κουρτινοξυλα

2) χρωματισμοι καποιων τοιχων και τεχνοτροπιες, συνδιασμοι χρωματων

3) φωτιστικα

4) κατι για την εισοδο

5) διακοσμιση στυλ χωρο συνδυασμος κλασσικο /μοντερνο

για καθε θεμα θα σας γραψω συγκεκριμενες αποριες. Μπορω ??? Ελπίζω να μην με δειρετε

Οταν είσαι έτοιμη ξεκ΄να και ό,τι μπορούμε θα κάνουμε.Εχθές ανακάλυψα αυτό

http://www.rdeco.gr/2012/07/11/to-skampo/

ίσως σε βοηθήσει,για δες.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα και απο εμένα !!! Τρέλα το θέμα , ξεκίνησα να το διαβάζω , αλλα εχετε γράψει τοσα πολλα .........

κάποια κοπέλα εγραψε στην αρχη για μετακίνηση καλοριφέρ . Καλα αυτό πως θα γίνει ? Με εξωτερικές σωληνώσεις ?

Εγω σκεφτομουν κατι αλλο . Αν καταργήσω ενα σώμα και βάλω μεγαλύτερο σωμα στο αλλο του σαλονιού , είναι το ίδιο ?

Καλημέρα κόρες μου...

Σήμερα τα κέφια δεν είναι και πολύ καλά... είπαμε roller coaster... αλλα το προσπαθώ.. θα κάνει λέει και τρελή ζέστη και σήμερα... :? .

Ήδη ζύμωσα σουτζουκάκια και τα χω στο ψυγείο..

Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο..

Ψευτομαζεύω...

Σας φιλώ όλες κοριτσια μου..

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Να προτείνω κατι ακόμα που θα ηταν βέβαια χρησιμότερο αν γινοταν απο την αρχη , αλλα οκ. Επειδη εχουν γραφτει 276 σελίδες και πιστευω οτι ερχονται και αλλες , θα γλιτωνε ολες πολυ χρονο (και τις κοπελες που διαβάζουν μονο , αλλα και αυτες που γραφουν τις πολυτιμες συμβουλες τους , αν παραλληλα με το θεμα , ανοιγαμε ενα ακόμα και ποσταραμε σε αυτό μονο τις συμβουλες που προκύπτουν , χωρις τους διαλόγους . Ισως να μην ειναι αργα να γινει εστω απο εδω και πέρα .

Τι λετε ?

Καλημέρα κόρες μου...

Σήμερα τα κέφια δεν είναι και πολύ καλά... είπαμε roller coaster... αλλα το προσπαθώ.. θα κάνει λέει και τρελή ζέστη και σήμερα... :? .

Ήδη ζύμωσα σουτζουκάκια και τα χω στο ψυγείο..

Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο..

Ψευτομαζεύω...

Σας φιλώ όλες κοριτσια μου..

Ηold on Irene, μερα ειναι θα περασει κουκλα μου....

Και μην ξεχνας think pink........:D

H αληθεια ειναι οτι και η δικη μου δεν ξεκινησε πολυ καλα, αλλα τα αφηνω πισω και συγκεντρωνομαι στην δουλεια μου....

Να 'μαι κι εγω... επεσε δουλιτσα στο γραφειο και δεν καταφερα να τα ξαναπουμε....

Εγω σημερα πρεπει οπωσδηποτε να βαλω πλυντηριο με τα ρουχα των παιδιων, γιατι ετοιμαζομαστε για 3ημερο απο Παρασκευη, οποτε επιστρεφοντας να τους εχω ρουχαλακια, κυριως για τον παιδικο του μεγαλου μου και να μην αγχωνομαι για πλυντηριο και σιδερωμα επιστρεφοντας.

Επισης οπωσδηποτε πρεπει να πλυνω την βεραντα μου, ουτως ή αλλως να ποτισω τα λουλουδακια μου, μιας και περιμενω παρεα για καφε το απογευμα. Ελεγα να βαλω λιγη ηλεκτρικη, αλλα δεν με βλεπω να προλαβαινω, προτιμω φυσικα να πιω καφεδακι με την κουμπαρουλα μου παρα να σκουπισω. Ευτυχως εχω παντα στην καταψυξη γλυκο και αλμυρα κερασματα, οποτε ειμαι καλυμμενη, με το θεμα αυτο.

Αυριο ομως θα πρεπει να βαλω στο προγραμμα μου την ηλεκτρικη, μιας και Παρασκευη μετα την δουλεια φευγουμε, αρα δεν θα εχω αλλη ευκαιρια για καθαριοτητα το σκ.

Πως περάσατε αδερφούλα...? Το πιατε το καφεδάκι σας?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Πως περάσατε αδερφούλα...? Το πιατε το καφεδάκι σας?

Μια χαρουλα, εφερε και η κουμπαρουλα το δικο της μπε-μπε, που ειναι 2 μηνες μικροτερο απο το δικο μου, ειχα και τον ανηψιο μου να παιζει με τον Δημητρακη, παιδοτοπος δηλ.:D:D:D.

γεια σας κοριτσια. Σας διαβαζω συχνα και θελω τις συμβουλες σσς γιατι εχω πελαγωσει.

Εισαγωγη

Εδω και ενα χρονο μετακομισαμε σε δικο μας σπιτι και μολις πριν λιγους μηνες κατφεραμε να αδειασουμε αυτα που υπηρχαν πριν σε ποσοστο 98%. Μου δημιουργουσε τεραστιο αγχος οοτι δεν οριζα το χωρο μου, αρα και δεν μπορουσα να τον διαμορφωσω. Το σπιτι ειναι 10 ετων. σχετικα καινουριο μεν, σε κλασικο διαχρονικο στυλ τα ντουλαπια και ντουλαπες, αλλα εχει και κατι καλλιτεχνικα γυψινα, μια τεραστια τετραγωνη κολονα μες τη μεση,ενα τεραστιο σαλονι συνεχομενο με κουζινα και το πισω μερος του σαλονιου αρκετα σκοτεινο. Λοιπον να αρχισω να σας λεω ενα ενα τα θεματα μου

Μatri μου,

Καλώς ήρθες! Καλώς σε βρήκαμε και ελπίζω να βρεις χρήσιμα πράγματα στο θέμα μας αλλά και μερικούς ανθρώπους που να μπορείς να συνεννοηθείς.

Χαίρομαι που βρήκες τον χώρο σου. Αυτό έχει σημασία... για τα άλλα είμαστε και μεις εδώ! Υπομονή και όλα θα γίνουν... σιγά-σιγά...! ;)

777885dugw57gt25.gif

Σκεφτομαι να φτιαξω ενα ντουλαπι πανω απο το πληντυριο. και μια ντουλαπα εξω απο το μπανιο σε ενα φαρδυ διαδρομο για σιδεροστρα σκουπα ηλεκτρικη, καδο με απλητα κτλ.

Ερωτηση (ευκολη) Λεω να τα φτιαξω στο χρωμα που ειναι τα κουφωματα και οι ντουλαπες (το οποιο ειναι σαν καρυδια πιο ανοιχτο που λιγοοοοοο πορτοκαλιζει , αχ δεν ξερω αν το περιγραφω σωστα) με πορτα τζαμι μη διαφανο. Λετε ειναι ΟΚ ???

Εγώ είμαι υπέρ το να βάφουμε τους χώρους μας σε χρώμα. Νομίζω πως δίνει το προσωπικό μας στίγμα στον χώρο. Γιατί πρέπει να είμαστε όλοι ίδιοι με αυτούς τους μπεζ, ώχρα ή άσπρους τοίχους..?

Και το λέω και για μένα γιατί πριν 2-3 χρόνια έτσι έκανα και γω... :P

777885dugw57gt25.gif

Πολυ καλη η σκεψη σου. Η ντουλαπα που σκεφτεσαι θα σου λυσει τα χερια, απο αποψη της συγκεντρωσης και τακτοποιησης ολων αυτων των αντικειμενων.

Ειναι καλη και ασφαλης επιλογη η χρηση ιδιου χρωματος και στα επιπλα-ντουλαπες που θα κατασκευασεις. Στο τζαμι θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις και τεχνοτροπια fusing για ενα πιο ομορφο αισθητικα αποτελεσμα, ωστε να δωσει και χρωμα στον χωρο σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...