Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ερώτηση {μη με βρίσεις...! :tongue: }.

Σε ενδιαφέρει τι θα στολίσεις στο κομμάτι {τοίχου} πάνω από το τζάκι ή στην ξύλινη επιφάνεια του τζακιού???

Ημουν σίγουρη για την ερωτηση,εγώ φταίω.Με ενδιαφέρει γενικά μια αλλαγή,οπότε ψάχνω και για τα δύο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και γω ανησυχώ... και μάλιστα πολύ... αλλά δεν πρόκειται να κάνω καμία βιαστική κίνηση... θα μου πάρει μήνες... το ξέρω... :|

Υ.Γ. Ελα ντε να πιουμε και καφεδακι!!!! :tongue:

Μια που είμαι εκει κοντά:tongue::tongue::tongue:,μόλις 350 χιλιόμετρα μακρια.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πείτε μου γνώμες,το έχει σε προσφορά 20 ευρώ, και το σκεφτόμουν για τον τοίχο(είναι επίπεδος,δεν προεξέχει) πάνω από το τζάκι.

http://www.e-trimar.gr/images/thumbs/0009193.jpeg

Καθόλου άσχημο!!! Ισα-ίσα θα ταιριάζει και με το θαλάσσιο κλίμα της περιοχής...

Υ.Γ. Η μόνη μου αμφιβολία είναι επειδή μου τη δίνουν τα καράβια σε πίνακες...:rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Μόλις ολοκλήρωσα την πιο βαρετή δουλειά: έβαψα ρίζα!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:;);)

Πάω τρέχωντας να ετοιμάσω του φιόγκου χωριάτικες χυλοπίτες {δικό του request} και επανέρχομαι!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Ημουν σίγουρη για την ερωτηση,εγώ φταίω.Με ενδιαφέρει γενικά μια αλλαγή,οπότε ψάχνω και για τα δύο.

Τώρα να σου πω την αλήθεια... το κεφάλι μου σκάει από ιδέες για το θέμα... :rolleyes:

Σου βάζω μία πρώτη ιδέα αλλά μπορεί να σου βάλω κι άλλες. Αν δεις πως σε κουράζω πες μου "ΤΕΛΟΣ"!!! :tongue::tongue:

Εμένα θα μου άρεσε πολύ... πολύ όμως ένας καθρέπτης πάνω από το τζάκι...Ακόμη και κάτι πολύ απλό... νομίζω πως "δίνει" πολύ στον χώρο.

Ίσως κάτι τέτοιο, που είναι αρκετά οικονομικό για καθρέπτη, του ΙΚΕΑ

79-1.jpg

Υ.Γ. Μπορει να χρησιμοποιηθεί και στο μάκρος.... :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Το μαλλί έτοιμο.. λούστηκα κι όλας!!!

Οι χυλοπίτες έτοιμες... ο φιόγκος έφαγε κι όλας...!!

Τελειώνει και το πλυντήριο με τα σκούρα.... παω να ξαναπλύνω πιάτα τώρα που έχει λιγάκι δροσιστεί το κεφαλακι μου και επανέρχομαι... :P

777885dugw57gt25.gif

Επίσης θα μπορούσες να το ψάξεις λιγάκι για αυτοκόλλητο, που έχουν κυκλοφορήσει τόσα πολλά και σίγουρα θα βρεις κάτι του γούστου σου...

diakosmiseis_tzakia_007.jpg

Για διακοσμητικά, πολύ θα μου άρεσαν τα εξής:

Ή δύο υπέροχα ξύλινα κηροπήγια {σε σκούρο χρώμα ή ανάλογα με τον υπόλοιπο χώρο σου}, στην μία άκρη του τζακιού σου:

Candleholders44045_set2_big3.jpg

Ή μια υπέροχη, κρυστάλλινη μπωλιέρα στο κέντρο του τζακιού σου:

images-2.jpg

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα σας κορίτσια, τι κάνετε; Εγώ μαζεύω τα κουράγια μου να βγω έξω να πληρώσω τράπεζες..:(

Πήγαινε πράκτικερ να δεις ,μήπως βρεις σανίδες να βάλεις.Δυστυχώς όλα αυτά τα καταστήματα δεν έχουν καλό after sale service και τα "ανταλακτικά " τους είναι και ακριβά:confused:

Ναι ρε γμτ, το after sales τους είναι..άστα! Χίλιες φορές η Νεοσετ, έχει η μάνα μου ένα σύνθετο απ' τον καιρό του Νώε και βρήκε αμέσως κάτι βίδες που είχε χάσει..Θα πάω Πράκτικερ να ψάξω όπως λες, αν και χλωμό να βρω, γιατί οι τάβλες του ΙΚΕΑ έχουν και κάτι πυράκια πάνω, δεν είναι σκέτες. Κι όχι τίποτα άλλο, ούτε για προσάναμμα δεν κάνει ο καναπές, ποιος ξέρει τι χημικά θα έχει πάνω :rolleyes:

Marilou μπράβο σου.....κατάφερες να φτιάξεις πολύ ωραία κατασκευή!!! Σου έχω βάλει σε προηγούμενες σελίδες ένα λίνκ με παλέτες που έχει πως να φτιάξεις τραπεζάκι, έχω bold το όνομα σου και θα το βρείς αμέσως!!!

Ναι ναι το είδα!! Καταπληκτικές ιδέες, τις έβαλα και στο pinterest ;) Αλλά όπως έγραψα και πριν, είναι ακριβό το σπορ της παλέτας τελικά...Αν ποτέ αποκτήσω εξοχικό (λέμε τώρα) θα μου άρεσε πολύ τέτοια διακόσμηση πάντως..

Απλά... ΤΕΛΕΙΟΣ!!!

Εύγε κοριτσάκι μου, είναι τόσο εμφανίσημος που έπαθα πλάκα!!!! Μπράβο!!!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Έτσι όπως λες, εμφανίσιμος είναι, κι απ' το ολότελα...:P

g8Sbp2.png

Επίσης θα μπορούσες να το ψάξεις λιγάκι για αυτοκόλλητο, που έχουν κυκλοφορήσει τόσα πολλά και σίγουρα θα βρεις κάτι του γούστου σου...

Για διακοσμητικά, πολύ θα μου άρεσαν τα εξής:

Ή δύο υπέροχα ξύλινα κηροπήγια {σε σκούρο χρώμα ή ανάλογα με τον υπόλοιπο χώρο σου}, στην μία άκρη του τζακιού σου:

Candleholders44045_set2_big3.jpg

Ή μια υπέροχη, κρυστάλλινη μπωλιέρα στο κέντρο του τζακιού σου:

images-2.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες.Η αλήθεια είναι πως αν και είναι πολύ του γούστου μου όλα ,καλοκαιριάτικα θέλω κατι πιο ελαφρύ.Λατρεψα όμως όλο το μπουφέ!

Ειμαι ένα βήμα από το να παραγείλω τον πίνακα,ταιριάζει στη διάθεσή μου πολύ και θα ήθελα δύο κηροπήγια ξύλινα σε μπεζ ή λευκή πατίνβα.Πολλ΄'α ζητάω,έ?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Προτείνω αυτοκόλλητα και εγώ!!! τέλεια είναι

πήγαμε λαική με την κόρη στα γρήγορα πρωί πρωί, πήρα πράγματα για το σπίτι και μετά τράπεζα, μετά ΔΕΗ, μετά σούπερ και ήρθαμε αμέσως σπίτι :)

μαγείρεψα, έπλυνα βεράντα για να δροσιστούμε, έκανε μπάνιο η μεγάλη και τώρα αράζουμε!!!

Μαγειρεψα πατάτες με μελιτζάνες ριγανάτες,

πήγα φούρνο,

τακτοποίησα όσα ρούχα είχα σιδερώσει,

εκανα ενα καλό καθάρισμα στους πάγκους της κουζίνας και τακτοποίησα όσα πράγματα επρεπε να φύγουν από εκει(λογαριασμοι,μία εφημερίδα,κ.λ.)Ειρήνη μην φριττεις! και ανάσανε λίγο και ο χώρος και εγώ.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αναφέρω στο στρατηγείο:

Άδειασα σκουπίδια...

Άλλαξα πετσέτες...

Ξεσκόνισα...

Έπλυνα τα πιατικά που είχαν "βγει"...

Άπλωσα το πλυντήριο με τα σκούρα..

Έβαλα ένα πλυντήριο με λευκά για την νύχτα...

Έπλυνα και έχω αφήσει να στεγνώσουν τα υλικά που χρησιμοποίησα για να βάψω τα μαλλάκια μου.

Αποστείρωσα και τώρα περιμένω να κρυώσουν τα υλικά της δουλίτσας....

Και επειδή έλιωσα στη ζέστη μόλις έκλεισα όλο το σπίτι και έβαλα τα κλιματιστικά... α πα πα... δεν άντεξα... :? .

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...