Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γλυκα μολις εκανα ενα ζεστο μπανακι,αλλαξα σεντονια και παπλωματοθηκη στο κρεββατι μας και ετοιμαζομαι να ξαπλωσω.Ονειρα γλυκα και μοσχομυριστα.Και κατι ωραιο που ειχα διαβασει καποτε<ΑΝ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ>.ΦΙΛΑΚΙΑ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη χρονια νοικοκυροκόριτσα! ευχομαι να εχουμε μια οργανωμένη , ήρεμη και αισιόδοξη χρονιά με πολλα πολλά χαμόγελα!

και τώρα τα φωτα σας παρακαλω......

Ο συζυξ εχει ενα σκασμό χόμπι καθως και το σύδρομο του κουβαλητη, φέρνει στο σπιτι τα πάντα κι φυσικα τα απλώνει παντου.

Δε μιλαω μόνο για π'ασης φύσης ηλεκτρονικα , φωτ. μηχανες , βιντεοκαμερες, παιχνιδια που συνδεονται με την τηλεόραση κλπ και όσα καλώδια συνεπάγονται αυτα, μέχρι και ενα εξάρτημα που να κόβει ομοιομορφα το μήλο μου κουβάλησε κάποια στιγμη!

το θέμα ειναι που αποθηκευονται όλα αυτα.

Δε μας φτάνουν όλα εχουμε να σερνονται.... η ρακέτα του τέννις (μέγας τενίστας τρομαρα μας!!!:lol:).... η τσάντα με τα απαραιτητα της γυμναστικής

και ένα μαντολίνο (ως άλλος Κορέλι!!!!) το οποιο θυμάαι να πιάσει μόλις εγω το καταχωνιάσω κάπου και που συστυχως λόγω σχήματος δεν αποθηκευετα κι ευκολα.Σ εκείνον πια τον πάτο της ντουλάπας βρίσκεις τα πάντα δε μπορω να σκεφτω πουθενά αλλου να τα βάλω.

εχετε καμια καλή ιδέα???

Κι έλεγα δεν μπορει!Θα υπάρχει κι άλλη "δυστυχισμένη"σαν κι εμένα!!

Να τους χαιρόμαστε βρε!!

Ο δικός μου κάνει αυτά που έχω σημειώσει και συν τοις άλλοις είναι μέγας τσαπατσούλης και ανακατωσουρας κουζίνας,μπάνιου και όχι μόνο

Ανίατη περίπτωση:tongue:

Κι έλεγα δεν μπορει!Θα υπάρχει κι άλλη "δυστυχισμένη"σαν κι εμένα!!

Να τους χαιρόμαστε βρε!!

Ο δικός μου κάνει αυτά που έχω σημειώσει και συν τοις άλλοις είναι μέγας τσαπατσούλης και ανακατωσουρας κουζίνας,μπάνιου και όχι μόνο

Ανίατη περίπτωση:tongue:

καλα τα παραπάνω εννοούνται...........

μάλλον είναι οι αριστούχοι της ανωτέρας τσαπατσουλικής σχολής :lol::lol::lol:!!!!

Καλή χρονιά στα νοικοκυροκόριτσα!!Εύχομαι στο τέλος του 2012 να είμαστε πιο οργανωμένες από ποτέ...

Να σας πω τι κάνω εγώ με τα καλλυντικά μου.

Εχω στο μπάνιο ένα κάθετο ψηλό έπιπλο με ραφάκια,οποτε εκεί τακτοποιώ ανά ραφάκι τα καλλυντικά μου.Τουλάχιστον μια φορά το μήνα θα το τακτοποιήσω,μπορεί και συχνότερα.

Στο πάνω ράφι έχω τα βερνίκια νυχιών,ένα καλαθάκι με σκιές και 2-3 παλέτες με σκιές που μου έχουν κάνει δώρο.Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυαγοράζω σκιές.

Στο δεύτερο ραφάκι έχω κοντά χρωματιστά γυάλινα ποτήρια στα οποία έχω βάλει μολύβια και κραγιόν και λιπ γκλος,μάσκαρα.Εχω κι εγώ ένα κουτάκι με ειδικά πινελάκια για το άπλωμα της σκιάς και φροντίζω να βάζω μπρος-πίσω στο σφουγγαράκι σκιές που ταιριάζουν μεταξύ τους.Δεν τα ανανεώνω πολύ συχνά,για τον λόγο ότι δεν τις πολυχρησιμοποιώ.Στα υπόλοιπα ράφια έχω προιόντα νετεμακιγιάζ,αρώματα,μάσκες προσώπου και γενικά πράγματα που χρειάζονται σε ένα μπάνιο,όπως ξυραφάκια,αποσμητικά, οδοντόκρεμες,αφρούς,λακ, κρέμες σώματος, είδη του άντρα μου.Νεσεσέρ έχω 2-3 μικρά που βάζω μέσα τα απολύτως απαραίτητα για καμιά βόλτα στο χωριό ή ταξίδι και γενικά δεν έχω μεγάλα και πολλά νεσεσέρ.

Μαι χαρά τα ακούω περιστεράκι μου.

Εχεις βρει το τι και το πως σε βολεύει. Μπράβο! ;)

Υ.Γ. Και πολύ καλά κάνεις και δεν έχεις πολλά νεσεσέρ! Τι να τα κάνεις, ειδικά άμα δεν τα χρειάζεσαι? Να σου πιάνουν χώρο? :D

777885dugw57gt25.gif

Ρηνουλα να σου ελεγα να μην βαζεις τα καλλυντικα πανω στο πλυντηριο, τα αλλοιωνει η θερμοκρασια.

Όχι παιδί μου! Τι λες?

Αφενός, οι θερμοκρασίες που περνούν στο καλαθάκι δεν είναι τέτοιες ώστε να προκαλέσουν αλλοίωση και αφετέρου αυτά που έχω εκεί (ρουζ, βάση, σκιές, πούδρα) ανανεώνονται τόσο συχνά που θα έπρεπε να τις βάζω πάνω σε μάτι κουζίνας για να αλλοιωθούν!!! :lol::lol:

Το μικρό πορτοφόλι / νεσεσέρ μου που όπως είπα έχω μολύβια, κραγιόν τα κρατώ αλλού. Θα σας γράψω ξεχωριστό μήνυμα για τα λοιπά καλλυντικά / κρέμες... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλη χρονια νοικοκυροκόριτσα! ευχομαι να εχουμε μια οργανωμένη , ήρεμη και αισιόδοξη χρονιά με πολλα πολλά χαμόγελα!

και τώρα τα φωτα σας παρακαλω......

Ο συζυξ εχει ενα σκασμό χόμπι καθως και το σύδρομο του κουβαλητη, φέρνει στο σπιτι τα πάντα κι φυσικα τα απλώνει παντου.

Δε μιλαω μόνο για π'ασης φύσης ηλεκτρονικα , φωτ. μηχανες , βιντεοκαμερες, παιχνιδια που συνδεονται με την τηλεόραση κλπ και όσα καλώδια συνεπάγονται αυτα, μέχρι και ενα εξάρτημα που να κόβει ομοιομορφα το μήλο μου κουβάλησε κάποια στιγμη!

το θέμα ειναι που αποθηκευονται όλα αυτα.

Δε μας φτάνουν όλα εχουμε να σερνονται.... η ρακέτα του τέννις (μέγας τενίστας τρομαρα μας!!!:lol:).... η τσάντα με τα απαραιτητα της γυμναστικής

και ένα μαντολίνο (ως άλλος Κορέλι!!!!) το οποιο θυμάαι να πιάσει μόλις εγω το καταχωνιάσω κάπου και που συστυχως λόγω σχήματος δεν αποθηκευετα κι ευκολα.Σ εκείνον πια τον πάτο της ντουλάπας βρίσκεις τα πάντα δε μπορω να σκεφτω πουθενά αλλου να τα βάλω.

εχετε καμια καλή ιδέα???

!!!!!!!!! :!::!::!: Τι λες βρε κοριτσάκι μου??? Με τρέλανες λέμε... και δεν έχω χειρότερο... Ξέρεις, το κουβάλημα των πάντων στο σπίτι είναι... το κόκκινο πανί μου!!! :lol::lol:

Κι αυτός ο πάτος της ντουλάπας... Πάτο έχει! Δεν είναι ο Καιάδας! Πόσα να χωρέσει???

Χμ.... :rolleyes: είναι θέμα αυτό... Να σου πω... όλα αυτά που φέρνει κατά διαστήματα, μήπως εσύ να φροντίσεις να ... εξαφανίζονται??? :mrgreen: Δηλαδή να βρεις ένα αποθηκευτικό κουτί, το οποίο να το βάλεις στο πατάρι και εκεί, κατά διαστήματα, να ανεβάζεις όσα έχει βαρεθεί.... ή ας πούμε... όσα έχει καιρό ν' ασχοληθεί.... Γίνεται κάτι τέτοιο?? :confused:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια μου γλυκα μολις εκανα ενα ζεστο μπανακι,αλλαξα σεντονια και παπλωματοθηκη στο κρεββατι μας και ετοιμαζομαι να ξαπλωσω.Ονειρα γλυκα και μοσχομυριστα.

Αχ... τι ωραία εικόνα Σοφάκι μου!!!

Ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα και να είσαι ήρεμη και ορεξάτη!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Σήμερα, θ' αρχίσω σιγά-σιγά να μαζεύω τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

- Το δεντράκι θα το ξεστολίσουμε το σαβ/κο.

- Αργότερα σήμερα, θα κατεβάσω τις 2 κούτες που αποθηκεύω τα διάφορα χριστουγεννιάτικα στολίδια και σιγά-σιγά θ' αρχίσω να μαζεύω ένα-ένα κομμάτι και να ξεσκονίζω ταυτόχρονα. Θα μου φανεί άδειο το σπίτι μου μετά αλλά θα με χαλαρώσει η ήρεμη εικόνα του αφού μαζευτούν όλα...;)

777885dugw57gt25.gif

Έπρηξα και την φίλη μου, εκείνη που σας έλεγα πως γίνεται ένας χαμός στα ντουλάπια της, να ξεσκαρτάρει παιδικά ρούχα, που μου παραπονιόταν πως την πνίγουν! :tongue:

Μάζεψε 3 σακούλες ρούχα! Ναι... 3 σακούλες ρούχα! Μάζεψα και γω άλλη μία με ρούχα που δεν θέλω ν' αποθηκεύσω και το επόμενο σαβ/κο θα τα πάω να τα ρίξω στα κουτιά του ΜΕ ΑΓΑΠΗ στο Μαρούσι.

Πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε με αντικείμενα που εμείς δεν χρειαζόμαστε πια... πόσοι άνθρωποι μπορεί να τα χρειάζονται... Μην πετάτε τίποτα... ΧΑΡΙΣΤΕ!:P

777885dugw57gt25.gif

εχω ενα θεμα και οποια μπορει ας με βοηθησει (το εχω γραψειι και διπλα):

οταν παω κοντα στον νεροχυτη νομιζω οτι κατι μου μυριζει. κοιταξα και στα πραγματα που εχω απο κατω μπας και εχει χαλασει κατι αλλα τιποτα. τι να ριξω???θα ξανακοιταξω σημερα. ειναι καθαρα ολα. νομιζω οτι ερχεται απο τα σιφωνια

Διαφημίσεις

επισης ψαχνω καμμια ιδεα για καλαθι για πατατες, κρεμμυδι, κλπ. εχει τιποτα το ικεα???τι αλλο μου προτεινετε???θελω να τα βγαλω κατω απο το νεροχυτη αλλα που να το βαλω???εξω η βεραντα μου ειναι τεραστια και ανοιχτη απο παντου, δεν εχω τεντες και αμα φυσαει τα παιρνει ολα...να τα αλλαξω με το ραφι που εχω χυμους, αναψυκτικα και βαζα με μαρμελαδες γλυκα, η και αυτα δεν πρεπει ναναι κατω απο τον νεροχυτη???

οταν παω κοντα στον νεροχυτη νομιζω οτι κατι μου μυριζει. κοιταξα και στα πραγματα που εχω απο κατω μπας και εχει χαλασει κατι αλλα τιποτα. τι να ριξω???θα ξανακοιταξω σημερα. ειναι καθαρα ολα. νομιζω οτι ερχεται απο τα σιφωνια

Υποπτεύομαι κάτι που έχει κολλήσει στο σιφώνι σου.... μήπως κανά κομματάκι από τρόφιμα έχει κολλήσει (κρεμμύδι, κρέας κλπ.) και μυρίζει?:confused:

777885dugw57gt25.gif

Δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω αλλά σου γράφω τι θα έκανα εγώ:

- Θα έριχνα τουμποφλό, αυτό με το καυτό νερό, όχι το κρύο. Αντί ένα θα το έκανα δύο φορές. Δηλαδή 1 φακελάκι και καυτό νερό και καπάκι δεύτερο φακελλάκι και καυτό νερό.

- Θα άφηνα μερικές μέρες να δω τι γίνεται. Αν δω πως έφυγε η μυρωδιά, θα επέλεγα να ρίξω για μερικές ημέρες διάφορα υλικά που θα χρησιμοποιούσα ως "μυρωδικά", ας πούμε. Δηλαδή μία μέρα βανίλια, την επόμενη μέρα λίγο από το μαλλακτικό, την επόμενη μέρα λιγάκι αιθέριο έλαιο... με σκοπό να καλυφθεί εντελώς η μυρωδιά... :P

Τώρα αν έβλεπα πως εξακολουθεί η μυρωδιά μετά τα τουμποφλό, θα ζήταγα από τον άντρα μου να μου ανοίξει το σωλήνα κάτω από τη βρύση να τον πλύνω και από κει θα έβλεπα....

777885dugw57gt25.gif

Αφενός, οι θερμοκρασίες που περνούν στο καλαθάκι δεν είναι τέτοιες ώστε να προκαλέσουν αλλοίωση και αφετέρου αυτά που έχω εκεί (ρουζ, βάση, σκιές, πούδρα) ανανεώνονται τόσο συχνά που θα έπρεπε να τις βάζω πάνω σε μάτι κουζίνας για να αλλοιωθούν!!! :lol::lol:

μου το ειχε πει μια κοπελα που δουλευε στον Βαρνακιωτη, εγω εχω πλυντηριο που ανοιγει απο πανω, οποτε και να θελω δεν μπορω...:lol::lol:

αλλα τωρα που το λες ισως και να εχεις δικιο..

μου το ειχε πει μια κοπελα που δουλευε στον Βαρνακιωτη, εγω εχω πλυντηριο που ανοιγει απο πανω, οποτε και να θελω δεν μπορω...:lol::lol:

αλλα τωρα που το λες ισως και να εχεις δικιο..

Κοριτσάκι μου δεν σε μαλώνω!!!! Το ξέρεις αυτό ε???!!! Αλίμονο!!!! :tongue:

Και να γράφεις οτιδήποτε νομίζεις πως μπορεί να μας βοηθήσει!

Απλώς, σκέφτομαι πως οι θερμοκρασίες που περνούν στο πάνω μέρος του πλυντηρίου, που γύρω-γύρω υπάρχει μόνωση είναι μικρές και αφετέρου τα προσέχω πολύ τα καλλυντικά μου, αγοράζω 1 κομμάτι κάθε φορά και άρα ανανεώνονται πολυ συχνά! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...