Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημέρα και από εμένα.

Σε αντίθεση με εσένα Ειρήνη μου είμαι πολύ πεσμένη,οπως και το τελευταίο διαστημα αλλωστε.Ξύπνησα πρωί πρωί και ξεκίνησα σίδερο όσο δεν έχει σφίξει ακόμη η ζέστη.Ελπίζω περνόντας η ώρα να φτιάξει και η διάθεσή μου και να κάνω λίγα πράγματα ακόμη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!! Καλημέρα!!!

Κατάφερα σήμερα να βρω χρόνο να φωτογραφήσω το ντουλάπι που σας έλεγα.

Δείτε και πείτε καμιά ιδέα. Το ανοίγω και μου φαίνεται άδειο. Αν και νομίζω ότι μόλις το συνηθίσω μια χαρά θα φαίνεται.

Εδώ είναι η αριστερή πλευρά που έχω βάλει καθαριστικά και γκαζάκια

scaled.php?server=402&filename=p7110088.jpg&res=landing

Εδώ είναι η γωνία. Έχω βάλει ένα μεγάλο τηγάνι που δε χωράει αλλού, τα σουρωτήρια (τα χωνιά μέσα στα σουρωτήρια), τον τρίφτη και το νερό για το σίδερο.

scaled.php?server=32&filename=p7110089.jpg&res=landing

Εδώ είναι η δεξιά πλευρά, που έχω βάλει το μπουκάλι με το καλαμποκέλαιο, το χυμό λεμονιού, το ξύδι, το αλάτι και το δοχείο του λαδιού που χρησιμοποιώ καθημερινά.

scaled.php?server=441&filename=p7110090.jpg&res=landing

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Τι είδους τζάκι ειναι? Μοντέρνο? Παραδοσιακό? Μαρμάρινο?

Και η διακόσμησή σου στον υπόλοιπο χώρο?

Δώσε 1-2 πληροφορίες για να βρούμε κάτι καλό.. :P

Το τζάκι είναι παραδοσιακο ,με ξύλινη επιφάνεια και όλο το σπίτι είναι παραδοσιακό με κλασικές νότες.Πως τα έγραψα έτσι?:rolleyes::):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη μου, πολύ χαίρομαι που είσαι καλά. Εμένα με έχει τσακίσει η ζέστη. Ήδη άπλωσα ένα πλυντήριο με χρωματιστά και μάζεψα τα πιάτα από το πλυντήριο. Εχθές πήραμε κλιματιστικό για το δωμάτιο του παιδιού. Ξεκίνησε ο άντρας μου να το τοποθετεί, αλλά ήταν πολύ κουρασμένος (γύρισε 20:30 και μέχρι να κάνει δυο πράγματα πήγε 22:00) και το άφησε για σήμερα. Το παιδί λιώνει. Εχθές το βράδυ τον κοίμησα στο δικό μας δωμάτιο που έχει κλιματισμό. Το δωμάτιο του είναι χάλια από τη σκόνη που προκάλεσε εχθές ο άντρας μου για να βάλει το a/c. Το σαλόνι μοιάζει με κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και κατάστημα που πουλάει αξεσουάρ a/c.

Απ' ότι καταλαβαίνετε, μόνο με την κουζίνα θα ασχοληθώ σήμερα. Θα μαγειρέψω, θα τακτοποιήσω και τέλος. Τα υπόλοιπα αύριο. Ούτε τα σεντόνια στο κρεβάτι μας δεν έστρωσα. Σε λίγο θα πάμε μέσα με το μικρό να παίξουμε (αφού ανάψουμε το a/c), οπότε πάνω στο παιχνίδι, θα το στρώσω. Του αρέσει πολύ να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και να με παρακολουθεί να πηγαινοέρχομαι και να τακτοποιώ...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Γεια σας και πάλι αγαπημένες...

Βγήκαμε νωρίς-νωρίς με τον φιόγκο γιατί μετά θα πιάσει ακόμη περισσοτερο ζέστη και .... :? .

Πήραμε το ψωμάκι μας και ψωνίσαμε μερικά πραγματάκια από το σούπερ και την αποθήκη που ψωνίζω.

Έχω αρκετά να κάνω στο σπίτι αλλά και ν' ασχοληθώ λιγάκι με το κουφαράκι μου, σήμερα που δεν δουλεύω. Θέλω να βάψω ρίζα {βαριέμαι αλλά... :| } και να κάνω το πεντικιούρ μου...

Ψυχολογικά είμαι... "περίεργα"... λες και είμαι σε ένα τρενάκι... λίγο πάνω λίγο κάτω.... δεν παίρνω αποφάσεις απλά προσπαθώ να δω τι γίνεται ακριβώς αν και θέλω χρόνο ακόμα...

Επανέρχομαι κορίτσια μου....

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και από εμένα.

Σε αντίθεση με εσένα Ειρήνη μου είμαι πολύ πεσμένη,οπως και το τελευταίο διαστημα αλλωστε.Ξύπνησα πρωί πρωί και ξεκίνησα σίδερο όσο δεν έχει σφίξει ακόμη η ζέστη.Ελπίζω περνόντας η ώρα να φτιάξει και η διάθεσή μου και να κάνω λίγα πράγματα ακόμη.

Χρύσα μου

Και γω το σίδερο το χω παρατήσει εντελώς. Μόνο που ζεσταίνομαι τόσο, δεν αντέχω να σιδερώσω ούτε βρακάκι του φιόγκου... :| . Σήμερα όμως, δυστυχώς, δεν γίνεται να τη γλυτώσω... θα πρέπει να βάλω a/c και να κάνω μερικά.. έστω λίγα...

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!! Καλημέρα!!!

Κατάφερα σήμερα να βρω χρόνο να φωτογραφήσω το ντουλάπι που σας έλεγα.

Δείτε και πείτε καμιά ιδέα. Το ανοίγω και μου φαίνεται άδειο. Αν και νομίζω ότι μόλις το συνηθίσω μια χαρά θα φαίνεται.

Εδώ είναι η αριστερή πλευρά που έχω βάλει καθαριστικά και γκαζάκια

Εδώ είναι η γωνία. Έχω βάλει ένα μεγάλο τηγάνι που δε χωράει αλλού, τα συρωτήρια (τα χωνιά μέσα στα σουρωτήρια), τον τρίφτη και το νερό για το σίδερο.

Εδώ είναι η δεξιά πλευρά, που έχω βάλει το μπουκάλι με το καλαμποκέλαιο, το χυμό λεμονιού, το ξύδι, το αλάτι και το δοχείο του λαδιού που χρησιμοποιώ καθημερινά.

Προσωπικά, μια χαρά μου φαίνεται και ξέρεις πόσο λατρεύω που δεν είναι γεμάτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε μέλλοντα χρόνο, ίσως... και λέω ίσως γιατί και τώρα μια χαρά είναι, θα μπορούσες να αγοράσεις κάτι τέτοιο

6551.jpg

ώστε να έχεις άριστη οπτική και άριστη οργάνωση.

Keep up the good work Μαρί μου!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας και πάλι αγαπημένες...

Βγήκαμε νωρίς-νωρίς με τον φιόγκο γιατί μετά θα πιάσει ακόμη περισσοτερο ζέστη και .... :? .

Πήραμε το ψωμάκι μας και ψωνίσαμε μερικά πραγματάκια από το σούπερ και την αποθήκη που ψωνίζω.

Έχω αρκετά να κάνω στο σπίτι αλλά και ν' ασχοληθώ λιγάκι με το κουφαράκι μου, σήμερα που δεν δουλεύω. Θέλω να βάψω ρίζα {βαριέμαι αλλά... :| } και να κάνω το πεντικιούρ μου...

Ψυχολογικά είμαι... "περίεργα"... λες και είμαι σε ένα τρενάκι... λίγο πάνω λίγο κάτω.... δεν παίρνω αποφάσεις απλά προσπαθώ να δω τι γίνεται ακριβώς αν και θέλω χρόνο ακόμα...

Επανέρχομαι κορίτσια μου....

Με κάνεις και ανησυχώ,ελπίζω για ότι σου συμβαίνει να δώσεις πολύ πολύ χρόνο και να μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ.:?

Θελω και εγώ πεντικιούρ:mrgreen:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ηλιαχτίδα και εμένα μου αρέσει πολύ που είναι αδειο.Το μόνο που θα σου πρότεινα,εφόσον υπάρχει τρόπος,να έβγαζες από εκει το αλάτι,το λεμόνι κ.τ.λ.Μου κάνει κάπως να είναι όλα μαζί,γκαζάκια,λαδι,κατσαρόλες...Κατα τ'αλλα σούπερ και πολύ νοικοκυρεμένο και καθαρό.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ηλιαχτίδα και εμένα μου αρέσει πολύ που είναι αδειο.Το μόνο που θα σου πρότεινα,εφόσον υπάρχει τρόπος,να έβγαζες από εκει το αλάτι,το λεμόνι κ.τ.λ.Μου κάνει κάπως να είναι όλα μαζί,γκαζάκια,λαδι,κατσαρόλες...Κατα τ'αλλα σούπερ και πολύ νοικοκυρεμένο και καθαρό.:):)

Χρύσα μου, μακάρι να με βόλευαν κάπου αλλού, αλλά αυτό είναι το μοναδικό ντουλάπι που έχω κοντά σε κουζίνα και νεροχύτη. Επίσης, (αν και δεν του φαίνεται) είναι μεγάλο ντουλάπι και η απόσταση μεταξύ των πραγμάτων είναι μεγάλη. Ούτως ή άλλως τα γκαζάκια είναι στη μια άκρη και τα υπόλοιπα (λάδι, αλάτι, λεμόνι κλπ) στην άλλη.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Πάλι εγώ! :mrgreen::mrgreen:

Μάζεψα τα απλωμένα... στέγνωσαν στο πι και φι... έπλυνα τον κάδο των σκουπιδιών και πέρασα με βιτεξάκι τους πάγκους μου. Έβαλα ένα μικρό πλυντήριο με σκούρα, τις μπλούζες του άντρα μου για τη δουλειά και συνεχίζω το "μάζεμα".

777885dugw57gt25.gif

Το τζάκι είναι παραδοσιακο ,με ξύλινη επιφάνεια και όλο το σπίτι είναι παραδοσιακό με κλασικές νότες.Πως τα έγραψα έτσι?:rolleyes::):)

Ερώτηση {μη με βρίσεις...! :tongue: }.

Σε ενδιαφέρει τι θα στολίσεις στο κομμάτι {τοίχου} πάνω από το τζάκι ή στην ξύλινη επιφάνεια του τζακιού???

777885dugw57gt25.gif

Με κάνεις και ανησυχώ,ελπίζω για ότι σου συμβαίνει να δώσεις πολύ πολύ χρόνο και να μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ.:?

Θελω και εγώ πεντικιούρ:mrgreen:

Και γω ανησυχώ... και μάλιστα πολύ... αλλά δεν πρόκειται να κάνω καμία βιαστική κίνηση... θα μου πάρει μήνες... το ξέρω... :|

Υ.Γ. Ελα ντε να πιουμε και καφεδακι!!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Να ξέρατε πόση ενέργεια μου μεταδίδετε!

Ενώ το πρωί ημουν χάλια,τελικά σταμάτησα το σίδερο,βγήκα εξω και επλυνα τα παράθυρα που δεν έχουν επαφή με τη μεγάλη βεράντα,τα οποία κανω και πιο συχνά,και το μικρό μπαλκόνι.Σφουγγάρισα και τα υπνοδωμάτιά μας και συνεχίζω για λίγο ακόμη σίδερο.Μετά έχεω μαγείρεμα και ό,τι αλλο καταφέρω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...