Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mαριλού καταπληκτικός ο καναπές σου,πολύ καλή δουλειά.Τελικά ναι,έχεις δίκιο άκόμη και όλα αυτά που φαίνεται πως δεν κοστίζουν έχουν τα εξοδά τους.Αφού όμως είχες τα μαξιλάρια σίγουρα αξιζε τον κόπο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αχχχχχ πες τέτοιααααααα!!!!! ποιό βάλατε???? εμείς βάλαμε το max force στο εξοχικό την προηγούμενη εβδομάδα και έχω περιέργεια αν λειτουργεί......εξαφανίστηκαν σε εσάς????

όπως καταλάβατε όπου κατσαριδοσυζήτηση και εγώ μέσα :D :D :D :D

Βάλαμε ένα σε σωληναριο δεν θυμαμαι το ονομα και δεν το εχω τωρα εδω, παντως ολα αυτα σε σωληναριο που μπαινουν σε διαφορ σημεια του σπιτιου δρουν με τον ιδιο τροπο. Δεν εχουν σχεση με την απολυμνση που τις σκοτωνει μες στο σπιτι. Ο σκοπος εδω ειναι να το φανε κ να πανε στη φωλια να ψωφισουν εκει για να τις φανε οι υπολοιπες...μπλιαξ....Για αυτο κι αν εχεις κανει απολυμανση δεν ενδεικνυται γιατι ψοφανε πριν πανε στη φωλια οποτε μαζευεις πτωματα στο σπιτι σου...

Αχ τι τραβαμε φετος...πολλη ζεστη κ υγρασια....οτι καλυτερα για αυτες...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Μια καθυστερημένη καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά, αν και απ' ό,τι διαβάζω είχατε κι εσείς, όπως κι εγώ, ψιλο-πεσμένη τη διάθεση τον τελευταίο καιρό..Η ψυχολογία μου είναι πολύ καλύτερη τώρα, μόνο το μπουγιουρντί της εφορίας περιμένω για να ταβλιαστώ! :P

Ιδου οι φωτογραφίες από τον καναπές που έφτιαξα από παλέτες! Επιτέλους τα κατάφερα να τον φωτογραφίσω..Mamavasia νομίζω θα είσαι περήφανη για μένα :D

38064294.jpg

24532743.jpg

Τελικά να σας πω, δεν είναι και τόσο οικονομική ιδέα όσο πίστευα οι παλέτες..Κατ' αρχήν, διότι όπως έμαθα, όταν προορίζονται για οικιακή χρήση, πρέπει να είναι απεντομωμένες. Άρα πρέπει να τις πάρετε από μάντρα και να φέρουν την ειδική σήμανση, και όχι να τις μαζέψετε από το δρόμο. Οι δικές μου κόστισαν 10 ευρώ. Έπειτα, θέλουν επεξεργασία με ειδικό βερνίκι, βελατούρα, και αν πρόκειται για χρήση σε εξωτερικό χώρο, με αδιάβροχο χρώμα. Αυτά μου κόστισαν 35 ευρώ στο Πράκτικερ. Μετά είναι τα ροδάκια, τα οποία πρέπει να είναι βιομηχανικού τύπου, για να αντέχουν το βάρος: 12 ευρώ το ένα τουλάχιστον!! :shock: Οπότε όπως βλέπετε, δεν έβαλα καθόλου, αν και μου άρεσαν. Και τέλος, τα μαξιλάρια. Ευτυχώς εγώ είχα μαξιλάρια από τον προηγούμενο καναπέ μας, αλλά αν δεν είχα, πιστεύω το κόστος θα ήταν μεγάλο για να τα φτιάξω ή να αγοράσω καινούργια.

Κατά τ' άλλα όμως κορίτσια, είναι πολύ αναπαυτικός ο καναπεδάκος μου και ακόμη ένα θετικό που βρήκα είναι ότι δεν έχω το φόβο μην τον μετακινήσει ο μικρός προς τα κάγκελα του μπαλκονιού κι ανέβει πάνω, που πριν ήταν η μόνιμη φοβία μου.

Αυτά από μένα :D

Τελειος!!! Και ας μην εχει και ροδακια, καταπληκτικος. Μπραβο σου.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Ευχαριστώ πολύ Χρύσα μου :) Ναι έτσι είναι, οι χειροτεχνίες έχουν "κρυφά" κόστη τελικά..

Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα κορίτσια να καταγγείλω το ΙΚΕΑ, γιατί πήγα να ζητήσω καινούργιες τάβλες για τον παλιό καναπέ που έσπασε, και μου είπαν ότι δεν έχουν γιατί καταργήθηκε λέει το μοντέλο..:evil: Δηλαδή τους λέω, αν είχα μια κουζίνα ΙΚΕΑ που καταργήθηκε και ερχόμουν να σας ζητήσω ανταλλακτικά τι θα έκανα, θα την ξήλωνα;! Δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά..Δεν έπρεπε να κρατάνε στοκ ανταλλακτικά από τα παλαιότερα μοντέλα τους; Και να πεις ότι είναι κανένας καναπές σπάνιος, είναι ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια του ΙΚΕΑ, αυτός:

12-6-lill2.jpg

:evil::evil::evil:

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ Χρύσα μου :) Ναι έτσι είναι, οι χειροτεχνίες έχουν "κρυφά" κόστη τελικά..

Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα κορίτσια να καταγγείλω το ΙΚΕΑ, γιατί πήγα να ζητήσω καινούργιες τάβλες για τον παλιό καναπέ που έσπασε, και μου είπαν ότι δεν έχουν γιατί καταργήθηκε λέει το μοντέλο..:evil: Δηλαδή τους λέω, αν είχα μια κουζίνα ΙΚΕΑ που καταργήθηκε και ερχόμουν να σας ζητήσω ανταλλακτικά τι θα έκανα, θα την ξήλωνα;! Δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά..Δεν έπρεπε να κρατάνε στοκ ανταλλακτικά από τα παλαιότερα μοντέλα τους; Και να πεις ότι είναι κανένας καναπές σπάνιος, είναι ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια του ΙΚΕΑ, αυτός:

12-6-lill2.jpg

:evil::evil::evil:

Πήγαινε πράκτικερ να δεις ,μήπως βρεις σανίδες να βάλεις.Δυστυχώς όλα αυτά τα καταστήματα δεν έχουν καλό after sale service και τα "ανταλακτικά " τους είναι και ακριβά:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τελικά βκλατάφερα να κανω λίγες δουλίτσες,

μαζεψα την κουζίνα και επλυνα καλά πάγκους κ.τ.λ,έκανα ενα ελαφρύ πέρασμα το μπάνιο,΄σκούπισα και σφουγγάρισα σαλόνι και κουζίνα,ξεσκόνισα το τρίτο υπνοδωμάτιο και εβαλα και απλωσα ένα πλυντήριο.Τέλος για σήμερα,σε λίγο φευγουμε για μπανάκι.

Υ.Γ Εχθές κατά λάθος ο μικρός μου έσπασε ενα διακοσμητικό που είχα στο τζάκι και τώρα είμαι σε σκέψη και αναζήτηση ιδεών.Πείτε καμιά πρόταση...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Marilou μπράβο σου.....κατάφερες να φτιάξεις πολύ ωραία κατασκευή!!! Σου έχω βάλει σε προηγούμενες σελίδες ένα λίνκ με παλέτες που έχει πως να φτιάξεις τραπεζάκι, έχω bold το όνομα σου και θα το βρείς αμέσως!!!

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας, θα το παλέψω με το αυτοκίνητο, έχω σκοπό μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα είμαι στο χωριό να οδηγώ συνέχεια και μετά αν μου το πάρει ο πατέρας μου (λήγει Νοέμβριο το δίπλωμα και θέλει να το εξαντλήσει :mad:) θα του το πάρω πάλι επιτόπου!!! απο Νοέμβριο θα το έχω εδώ μονίμως παρκαρισμένο!

Μια καθυστερημένη καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά, αν και απ' ό,τι διαβάζω είχατε κι εσείς, όπως κι εγώ, ψιλο-πεσμένη τη διάθεση τον τελευταίο καιρό..Η ψυχολογία μου είναι πολύ καλύτερη τώρα, μόνο το μπουγιουρντί της εφορίας περιμένω για να ταβλιαστώ! :P

Ιδου οι φωτογραφίες από τον καναπές που έφτιαξα από παλέτες! Επιτέλους τα κατάφερα να τον φωτογραφίσω..Mamavasia νομίζω θα είσαι περήφανη για μένα :D

Τελικά να σας πω, δεν είναι και τόσο οικονομική ιδέα όσο πίστευα οι παλέτες..Κατ' αρχήν, διότι όπως έμαθα, όταν προορίζονται για οικιακή χρήση, πρέπει να είναι απεντομωμένες. Άρα πρέπει να τις πάρετε από μάντρα και να φέρουν την ειδική σήμανση, και όχι να τις μαζέψετε από το δρόμο. Οι δικές μου κόστισαν 10 ευρώ. Έπειτα, θέλουν επεξεργασία με ειδικό βερνίκι, βελατούρα, και αν πρόκειται για χρήση σε εξωτερικό χώρο, με αδιάβροχο χρώμα. Αυτά μου κόστισαν 35 ευρώ στο Πράκτικερ. Μετά είναι τα ροδάκια, τα οποία πρέπει να είναι βιομηχανικού τύπου, για να αντέχουν το βάρος: 12 ευρώ το ένα τουλάχιστον!! :shock: Οπότε όπως βλέπετε, δεν έβαλα καθόλου, αν και μου άρεσαν. Και τέλος, τα μαξιλάρια. Ευτυχώς εγώ είχα μαξιλάρια από τον προηγούμενο καναπέ μας, αλλά αν δεν είχα, πιστεύω το κόστος θα ήταν μεγάλο για να τα φτιάξω ή να αγοράσω καινούργια.

Κατά τ' άλλα όμως κορίτσια, είναι πολύ αναπαυτικός ο καναπεδάκος μου και ακόμη ένα θετικό που βρήκα είναι ότι δεν έχω το φόβο μην τον μετακινήσει ο μικρός προς τα κάγκελα του μπαλκονιού κι ανέβει πάνω, που πριν ήταν η μόνιμη φοβία μου.

Αυτά από μένα :D

Απλά... ΤΕΛΕΙΟΣ!!!

Εύγε κοριτσάκι μου, είναι τόσο εμφανίσημος που έπαθα πλάκα!!!! Μπράβο!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....ένα βήμα κάνω και ιδρώνω....απο το πρωί άπλωσα ένα πλυντήριο, έπλυνα βεράντα να δροσιστούμε, μαγείρεψα και σκάωωωωωωωωωωωωω απο την ζέστη!!!!

Αχ και γω...και σκέψου... μόλις μπήκα από δουλειά... :?:?

Ειρηνάκι και εγώ παλιά όταν πρωτοπήρα το δίπλωμα έπαιρνα το αυτοκίνητο στο Βραχάτι μόνη μου, μετά Αθήνα διάβαζα για πτυχίο και το άφησα για 1 χρόνο οπότε ξαναφοβήθηκα, μετά άρχισα να παίρνω του άντρα μου στην Κυψέλη πάντα με κάποιον δίπλα και να πηγαίνω στην δουλειά μου....μέχρι που έκλεψαν το αυτοκινητάκι του μπαμπά μου και τελικά του δώσαμε το μικρό που είχε ο άντρας μου και χρησιμοποιούσα εγώ......ο θεός στέλνει μηνύματα...!!!!! τελικά απο τότε είπα δεν με θέλει το αυτοκίνητο και το άφησα εντελώς!!!!

Τώρα πια έχει πάρει ένα μεταχειρισμένο peugeot 206 ο μπαμπάς μου το οποίο η κοπέλα που του το πούλησε ήταν γκαζάρια, οπότε βλέπεις τώρα έναν 85άρη να μπαίνει μέσα και ακούγεται η τουρμπίνα της εξάτμισης χχαχαχαχαχχχαχα.......όταν θα το πάρω εγώ θα έχω και το άγχος ότι όλοι θα με κοιτάνε λόγω της εξάτμισης και του θορύβου που κάνει αλλά και των λαθών που θα κάνω!!!!

Καγκουράμαξο δηλαδή γιατρέ μου???? :shock::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Είναι μονοκάματο. Δεν έχει ούτε ράφι, ούτε κάθετο χώρισμα. Για να μην το ζαλίζουμε το θέμα, τώρα το έχω ψιλοφτιάξει. Προς το τέλος του μήνα (πριν φύγω διακοπές) θα έρθεις, πάλι, να μου περιποιηθείς τα ποδαράκια μου, οπότε το βλέπεις και μου δίνεις καμιά ιδέα. Δυστυχώς δεν μπορώ να το περιγράψω. Αν μπορέσω (τις επόμενες μέρες) θα βάλω φωτογραφία.

Αν μπορέσεις βάλε για να το σκεφτώ και να το ψάξω λιγάκι στο μυαλό μου... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Υ.Γ Εχθές κατά λάθος ο μικρός μου έσπασε ενα διακοσμητικό που είχα στο τζάκι και τώρα είμαι σε σκέψη και αναζήτηση ιδεών.Πείτε καμιά πρόταση...

Τι είδους τζάκι ειναι? Μοντέρνο? Παραδοσιακό? Μαρμάρινο?

Και η διακόσμησή σου στον υπόλοιπο χώρο?

Δώσε 1-2 πληροφορίες για να βρούμε κάτι καλό.. :P

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας, θα το παλέψω με το αυτοκίνητο, έχω σκοπό μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα είμαι στο χωριό να οδηγώ συνέχεια και μετά αν μου το πάρει ο πατέρας μου (λήγει Νοέμβριο το δίπλωμα και θέλει να το εξαντλήσει :mad:) θα του το πάρω πάλι επιτόπου!!! απο Νοέμβριο θα το έχω εδώ μονίμως παρκαρισμένο!

Εσύ είσαι τσακάλι.. τι να σου πει τώρα ένα αυτοκίνητο...? Παιδιό-με-γεύση-φράουλα!!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κόρες!

Ζέστη και σήμερα... θα λιώσουμε πάλι... :?

Εχω όρεξη να κάνω αρκετά πραγματάκια... ελπίζω η ζέστη να μη με "ρίξει" πάλι...

Ήδη έστρωσα κρεβατάκια, τακτοποίησα τα πιατικά στις θέσεις τους, άπλωσα ένα πλυντήριο νύχτας με κίτρινα ρούχα {.... :mrgreen: } και ξεκίνησα να ψευτο-μαζεύω....

Επανέρχομαιιιιιιιιιιιιιιιι ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...