Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερούδια,τι κάνετε?

Μόλις επιστρέψαμε από το μαθημα ζωγραφικής του μικρού,πήγαμε σουπερ μαρκετ και λογιστή και όσο ο μικρός ήταν στο μάθημα φρόντισα να πιω και ένα καφεδάκι με την κουμπάρα μου.Ευτυχώς φαγητό έχω έτοιμο από εχθές και έτσι δεν προβληματίζομαι.Πάω να ψευτομαζέψω και το απόγευμα πάλι μπανάκι.

Φιλιά πολλά!:):):)

Μαριλού που είσαι?Τον εφτιαξες τον καναπέ?:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Επειδή μας φέρνει λάδι ο κουμπάρος μου από το χωριό είχα κάτω από το νεροχύτη κάτι μπουκάλια 5λιτρα για να αδειάζω εκεί το περιεχόμενο του τενεκέ. Φέτος, όμως, με το μωρό δεν το έκανα και συνειδητοποίησα ότι ο τενεκές (που βρίσκεται στη σκάλα και όχι μέσα στο σπίτι) δε μου πιάνει καθόλου χώρο στα ντουλάπια. Πέταξα, λοιπόν όλα τα άχρηστα μπουκάλια και άδειασα ένα σεβαστό χώρο στο ντουλάπι μου. Το καθάρισα, το τακτοποίησα κι έτοιμο.

Εύγε γι αυτό που έκανες! Ηταν τόσο απλό και έσωσες αρκετό χώρο αλλά και χρόνο από το μέλλον σου με το να ασχολείσαι με τα μπουκάλια!!! ;);)

Τώρα, έχω να κάνω μια ερώτηση. Ο νεροχύτης μου είναι γωνιακός, οπότε δεν έχω καλή πρόσβαση στο (γωνιακό) ντουλάπι από κάτω. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό? Πώς να τακτοποιήσω τα πράγματα για να είναι πιο λειτουργικό και τι πράγματα προτείνετε να βάλω για να ελευθερώσω κάποιο από τα υπόλοιπα ντουλάπια της κουζίνας μου?

Βρήκα αυτούς τους μεντεσέδες για να ανοίγουν εντελώς τα ντουλάπια (180μοίρες), οπότε θα έχω καλύτερη πρόσβαση, αλλά δίπλα στο ντουλάπι είναι η (ηλεκτρική) κουζίνα, η οποία προεξέχει ελαφρώς από τα ντουλάπια, οπότε δε βολεύει αυτό το σύστημα. Το πορτάκι του ντουλαπιού δεν μπορεί να ανοίξει πάνω από 90μοίρες.

Πες μου το εξής κοριτσάκι μου:

Τι είδους ντουλαπι είναι? Από τα κλασικά με το χώρισμα (ράφι) στη μέση? Αν ναι, ειναι ψηλό το χώρισμα ή είναι το κλασικό ύψος που έχουν συνήθως? Ειναι βαθύ? Περιεγραψε το μου λίγο...

777885dugw57gt25.gif

Έχω ξεχάσει να σας πω ότι εδώ και καιρό έχω ανεβάσει φωτογραφίες στο μπλόγκ απο το πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών και παιχνιδιών που κάναμε τον Μάιο....πάρτε μια γεύση για να ξέρετε τι κάνουμε!!

http://happyswap.blogspot.gr/

Εγώ Βασιούλα μου τις έχω δει ήδη από τότε...αχ και ζήλεψα!!! :?

777885dugw57gt25.gif

Ηλιαχτίδα έχεις δίκιο και μπράβο που το κάνεις στην καθημερινότητά σου... Τώρα καταλαβαίνω γιατί παλιά οι άνθρωποι ήταν πιο ήρεμοι και χαλαροί.. τώρα έχουμε μουρλαθεί από τις τηλεοράσεις.... αυτές τις ημέρες επιβεβαιώνονται φίλοι που λένε ότι ακόμη και υποσυνείδητα μας λείπει η επαφή με τη φύση, που μας προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία... Ρε κορίτσια, ακόμη και η καρδιά μου νομίζω χτυπάει διαφορετικά..:shock:

Αχ πόσο δίκιο έχεις... πόσο μ αρέσει αυτό που λες....

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπημένες μου...

Πως είναι τα κορίτσια μου? Τα κέφια τους?

Απο ζέστη δεν ρωτάω... λιωνουμεεεεεεεεεεεεε :?

Την Κυριακή πήγαμε για μπανάκι... το χρειαζόμασταν πολυ και για πρώτη φορά κάτσαμε αρκετά στη θάλασσα...

Χθες δούλευα από τις 2 ως το βράδυ... σκεφτείτε γύρισα σπίτι, πήγα απευθείας στο μπάνιο, έφαγα και ξάπλωσα... ήμουν χάλια από τη ζέστη...! Νιώθεις εξαντλημένος με τόση ζέστη...:| .

Θα βγω λιγάκι με το φιογκάκι μου τώρα που είναι σχετικά νωρίς να πάρουμε ψωμάκι και επιστρέφω να μιλήσω με όλες σας....

Σας γλυκοφιλώ!

Υ.Γ. Ευχαριστώ ΠΟΛΥ που ενδιαφέρεστε για μένα... :D

Μπράβο βρε Ειρήνη μου,καλό καλοκαίρι και επίσημα!Καλή ξεκούραση,όσο μπορείς:rolleyes::):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εγώ κορίτσια μου, σήμερα δουλεύω μόνο το απόγευμα και ευτυχώς γιατί λόγω αφόρητης ζέστης δεν αντέχεται διαφορετικά....

Έχω κέφια για δουλειές αλλά η ζέστη με εξουθενώνει γι αυτό αποφάσισα να κάνω αυτό που κάνω όταν δεν μπορώ για κάποιο λόγο να κάνω δουλίτσες: ΤΟΝΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.

Τονωτικές ενέσεις στο σπίτι λοιπόν, που θα με κάνουν να νιώσω πιο ήρεμη γιατί θα βλέπω το σπίτι μου πιο μαζεμένο και πιο καθαρό.

Σήμερα το πρόγραμμα έχει γαλοπούλα ψητή με ρυζάκι μπασμάτι. Μόλις έγινε η γαλοπούλα μας και έσβησα τον φούρνο.

Έβαλα λίγο viakal στον νιπτήρα του μπανιου και τον έτριψα, κάνοντας παράλληλα και τον καθρέπτη και πέρασα και μία με το βιτεξάκι μου το πάνω μέρος του πλυντηρίου μου. ΟΚ το μπάνιο...

Όταν βγήκαμε για ψωμάκι με το φιογκάκι, του αγόρασα και ένα νεροπίστολο και έτσι όταν επιστρέψαμε βγήκαμε στο μπαλκονι. Οσο εκείνος έπαιζε και πιτσίλαγε τα πάντα εγώ έριξα νεράκι, πότισα τις γλαστρούλες μου και μάζευα τα πεσμένα φυλλαράκια... ΟΚ και το μπαλκόνι...

Τίναξα τα ριχτάρια στο σαλόνι, τα ξαναέστωσα και αμέσως έδειξε τακτοποιημένο το σαλόνι μου... Έκανα το κεντρικό μας τραπεζάκι... ΟΚ και το σαλόνι...

Μικρές ενεσούλες... ;)

777885dugw57gt25.gif

Εγώ κορίτσια μου, σήμερα δουλεύω μόνο το απόγευμα και ευτυχώς γιατί λόγω αφόρητης ζέστης δεν αντέχεται διαφορετικά....

Έχω κέφια για δουλειές αλλά η ζέστη με εξουθενώνει γι αυτό αποφάσισα να κάνω αυτό που κάνω όταν δεν μπορώ για κάποιο λόγο να κάνω δουλίτσες: ΤΟΝΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.

Τονωτικές ενέσεις στο σπίτι λοιπόν, που θα με κάνουν να νιώσω πιο ήρεμη γιατί θα βλέπω το σπίτι μου πιο μαζεμένο και πιο καθαρό.

Σήμερα το πρόγραμμα έχει γαλοπούλα ψητή με ρυζάκι μπασμάτι. Μόλις έγινε η γαλοπούλα μας και έσβησα τον φούρνο.

Έβαλα λίγο viakal στον νιπτήρα του μπανιου και τον έτριψα, κάνοντας παράλληλα και τον καθρέπτη και πέρασα και μία με το βιτεξάκι μου το πάνω μέρος του πλυντηρίου μου. ΟΚ το μπάνιο...

Όταν βγήκαμε για ψωμάκι με το φιογκάκι, του αγόρασα και ένα νεροπίστολο και έτσι όταν επιστρέψαμε βγήκαμε στο μπαλκονι. Οσο εκείνος έπαιζε και πιτσίλαγε τα πάντα εγώ έριξα νεράκι, πότισα τις γλαστρούλες μου και μάζευα τα πεσμένα φυλλαράκια... ΟΚ και το μπαλκόνι...

Τίναξα τα ριχτάρια στο σαλόνι, τα ξαναέστωσα και αμέσως έδειξε τακτοποιημένο το σαλόνι μου... Έκανα το κεντρικό μας τραπεζάκι... ΟΚ και το σαλόνι...

Μικρές ενεσούλες... ;)

Και εγώ σήμερα,μην κοιτάς που κάνω την τρελλή,δεν έχω ούτε όρεξη ούτε κουράγιο.μπράβο που το πολεμάς!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....ένα βήμα κάνω και ιδρώνω....απο το πρωί άπλωσα ένα πλυντήριο, έπλυνα βεράντα να δροσιστούμε, μαγείρεψα και σκάωωωωωωωωωωωωω απο την ζέστη!!!!

Ειρηνάκι και εγώ παλιά όταν πρωτοπήρα το δίπλωμα έπαιρνα το αυτοκίνητο στο Βραχάτι μόνη μου, μετά Αθήνα διάβαζα για πτυχίο και το άφησα για 1 χρόνο οπότε ξαναφοβήθηκα, μετά άρχισα να παίρνω του άντρα μου στην Κυψέλη πάντα με κάποιον δίπλα και να πηγαίνω στην δουλειά μου....μέχρι που έκλεψαν το αυτοκινητάκι του μπαμπά μου και τελικά του δώσαμε το μικρό που είχε ο άντρας μου και χρησιμοποιούσα εγώ......ο θεός στέλνει μηνύματα...!!!!! τελικά απο τότε είπα δεν με θέλει το αυτοκίνητο και το άφησα εντελώς!!!!

Τώρα πια έχει πάρει ένα μεταχειρισμένο peugeot 206 ο μπαμπάς μου το οποίο η κοπέλα που του το πούλησε ήταν γκαζάρια, οπότε βλέπεις τώρα έναν 85άρη να μπαίνει μέσα και ακούγεται η τουρμπίνα της εξάτμισης χχαχαχαχαχχχαχα.......όταν θα το πάρω εγώ θα έχω και το άγχος ότι όλοι θα με κοιτάνε λόγω της εξάτμισης και του θορύβου που κάνει αλλά και των λαθών που θα κάνω!!!!

πάντως έχω διαβάσει ήδη και τα σήματα και είμαι έτοιμη!!!

Εύγε γι αυτό που έκανες! Ηταν τόσο απλό και έσωσες αρκετό χώρο αλλά και χρόνο από το μέλλον σου με το να ασχολείσαι με τα μπουκάλια!!! ;);)

Ναι, ναι... Ακριβώς έτσι είναι!!! :D:D:D

Πες μου το εξής κοριτσάκι μου:

Τι είδους ντουλαπι είναι? Από τα κλασικά με το χώρισμα (ράφι) στη μέση? Αν ναι, ειναι ψηλό το χώρισμα ή είναι το κλασικό ύψος που έχουν συνήθως? Ειναι βαθύ? Περιεγραψε το μου λίγο...

Είναι μονοκάματο. Δεν έχει ούτε ράφι, ούτε κάθετο χώρισμα. Για να μην το ζαλίζουμε το θέμα, τώρα το έχω ψιλοφτιάξει. Προς το τέλος του μήνα (πριν φύγω διακοπές) θα έρθεις, πάλι, να μου περιποιηθείς τα ποδαράκια μου, οπότε το βλέπεις και μου δίνεις καμιά ιδέα. Δυστυχώς δεν μπορώ να το περιγράψω. Αν μπορέσω (τις επόμενες μέρες) θα βάλω φωτογραφία.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κορίτσια λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....ένα βήμα κάνω και ιδρώνω....απο το πρωί άπλωσα ένα πλυντήριο, έπλυνα βεράντα να δροσιστούμε, μαγείρεψα και σκάωωωωωωωωωωωωω απο την ζέστη!!!!

Κι εγώ ζεσταίνομαι πολυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!

Ειρηνάκι και εγώ παλιά όταν πρωτοπήρα το δίπλωμα έπαιρνα το αυτοκίνητο στο Βραχάτι μόνη μου, μετά Αθήνα διάβαζα για πτυχίο και το άφησα για 1 χρόνο οπότε ξαναφοβήθηκα, μετά άρχισα να παίρνω του άντρα μου στην Κυψέλη πάντα με κάποιον δίπλα και να πηγαίνω στην δουλειά μου....μέχρι που έκλεψαν το αυτοκινητάκι του μπαμπά μου και τελικά του δώσαμε το μικρό που είχε ο άντρας μου και χρησιμοποιούσα εγώ......ο θεός στέλνει μηνύματα...!!!!! τελικά απο τότε είπα δεν με θέλει το αυτοκίνητο και το άφησα εντελώς!!!!

Μη φοβάσαι... όλα καλά θα πάνε. Κι εγώ όταν πήρα το δίπλωμα το έβαλα στο συρτάρι για δύο χρόνια. Οταν αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω, σε 15 μερούλες του είχα πάρει τον αέρα.

Τώρα πια έχει πάρει ένα μεταχειρισμένο peugeot 206 ο μπαμπάς μου το οποίο η κοπέλα που του το πούλησε ήταν γκαζάρια, οπότε βλέπεις τώρα έναν 85άρη να μπαίνει μέσα και ακούγεται η τουρμπίνα της εξάτμισης χχαχαχαχαχχχαχα.......όταν θα το πάρω εγώ θα έχω και το άγχος ότι όλοι θα με κοιτάνε λόγω της εξάτμισης και του θορύβου που κάνει αλλά και των λαθών που θα κάνω!!!!

Μην ασχολείσαι με το αν σε κοιτάνε ή όχι. Κι αν αυτό που σε αγχώνει είναι η εξάτμιση... άλλαξε τη:D:D:D

πάντως έχω διαβάσει ήδη και τα σήματα και είμαι έτοιμη!!!

Πάνω τους Βάσια!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Μια καθυστερημένη καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά, αν και απ' ό,τι διαβάζω είχατε κι εσείς, όπως κι εγώ, ψιλο-πεσμένη τη διάθεση τον τελευταίο καιρό..Η ψυχολογία μου είναι πολύ καλύτερη τώρα, μόνο το μπουγιουρντί της εφορίας περιμένω για να ταβλιαστώ! :P

Ιδου οι φωτογραφίες από τον καναπές που έφτιαξα από παλέτες! Επιτέλους τα κατάφερα να τον φωτογραφίσω..Mamavasia νομίζω θα είσαι περήφανη για μένα :D

38064294.jpg

24532743.jpg

Τελικά να σας πω, δεν είναι και τόσο οικονομική ιδέα όσο πίστευα οι παλέτες..Κατ' αρχήν, διότι όπως έμαθα, όταν προορίζονται για οικιακή χρήση, πρέπει να είναι απεντομωμένες. Άρα πρέπει να τις πάρετε από μάντρα και να φέρουν την ειδική σήμανση, και όχι να τις μαζέψετε από το δρόμο. Οι δικές μου κόστισαν 10 ευρώ. Έπειτα, θέλουν επεξεργασία με ειδικό βερνίκι, βελατούρα, και αν πρόκειται για χρήση σε εξωτερικό χώρο, με αδιάβροχο χρώμα. Αυτά μου κόστισαν 35 ευρώ στο Πράκτικερ. Μετά είναι τα ροδάκια, τα οποία πρέπει να είναι βιομηχανικού τύπου, για να αντέχουν το βάρος: 12 ευρώ το ένα τουλάχιστον!! :shock: Οπότε όπως βλέπετε, δεν έβαλα καθόλου, αν και μου άρεσαν. Και τέλος, τα μαξιλάρια. Ευτυχώς εγώ είχα μαξιλάρια από τον προηγούμενο καναπέ μας, αλλά αν δεν είχα, πιστεύω το κόστος θα ήταν μεγάλο για να τα φτιάξω ή να αγοράσω καινούργια.

Κατά τ' άλλα όμως κορίτσια, είναι πολύ αναπαυτικός ο καναπεδάκος μου και ακόμη ένα θετικό που βρήκα είναι ότι δεν έχω το φόβο μην τον μετακινήσει ο μικρός προς τα κάγκελα του μπαλκονιού κι ανέβει πάνω, που πριν ήταν η μόνιμη φοβία μου.

Αυτά από μένα :D

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...