Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!:P χάθηκα αλλά κυριολεκτικά ΔΙΑΚΟΠΤΩ!! ούτε υπολογιστή, ούτε τηλεόραση, ούτε καν για ειδήσεις... και κορίτσια ... ηρέμησα... δεν ξέρω τι γίνεται στον κόσμο, είμαι στο δικό μου κόσμο που περιλαμβάνει ποτάμια και θάλασσες και ένα τσούρμο μικρά να παίζουν χαρούμενα και ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγχαρητήρια!!! Σπουδάζεις στο ΕΑΠ? Τι? και πόσο πάει το μαλλί;;;=QUOTE]

Κάθε θεματική ενότητα περιλαμβάνει 4 μαθήματα και στοιχίζει φέτος 650 ευρώ.. μπορείς να επιλέξεις μέχρι 3 θεματικές ενότητες το χρόνο για να τελειώσεις σε 4 χρόνια (παλούκι, δεν το έκανα ποτέ..). Γράφεις 4 εργασίες κατά τη διάρκεια του έτους σε κάθε θεματική και στο τέλος εξετάσεις.. αν κοπείς στις τελικές πας επαναληπτικές.. Αν κοπείς ξανά, πας για την επόμενη χρονιά κατάβάλλοντας το 1/3 του ποσού και δεν στέλνεις ξανά εργασίες.. Αν κοπείς ξανά από την καινούρια χρονια ξεκινάς από το μηδέν πάλι.. όλο το ποσό και εργασίες! Αυτά! Αν σε ενδιαφέρει και θέλεις παραπάνω πληροφορίες εδώ είμαι!:D

Αγαπημένες μου κόρες καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!

Η ζέστη αφόρητη και γω σήμερα δουλεύω από τη 1 μέχρι το βράδυ... θα έρθω καλές 8.

Συγνώμη που έχω εξαφανιστεί 2 μέρες αλλά περνάω κάτι προσωπικό και χρειάζομαι λίγο χρόνο.... αύριο θα είμαι κοντά σας ελπίζω.

Σας γλυκοφιλώ όλες και σας διαβάζω... ;)

Ειρήνη οτι κι αν είναι αγάπη, δύναμη και θετική σκέψη... Αν και δε σε φοβάμαι εσένα, έχεις τον τρόπο σου;)

Αν χρειάζεσαι κάτι, είμαστε πολλές εδώ, ξέρεις!;)

Αγαπημένες μου κόρες καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!

Η ζέστη αφόρητη και γω σήμερα δουλεύω από τη 1 μέχρι το βράδυ... θα έρθω καλές 8.

Συγνώμη που έχω εξαφανιστεί 2 μέρες αλλά περνάω κάτι προσωπικό και χρειάζομαι λίγο χρόνο.... αύριο θα είμαι κοντά σας ελπίζω.

Σας γλυκοφιλώ όλες και σας διαβάζω... ;)

Ειρήνη μου, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Ό,τι κι αν είναι, πάντως, εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, να περάσει σύντομα και να μην αφήσει τίποτα πίσω του.

Φιλιά πολλά!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!:P χάθηκα αλλά κυριολεκτικά ΔΙΑΚΟΠΤΩ!! ούτε υπολογιστή, ούτε τηλεόραση, ούτε καν για ειδήσεις... και κορίτσια ... ηρέμησα... δεν ξέρω τι γίνεται στον κόσμο, είμαι στο δικό μου κόσμο που περιλαμβάνει ποτάμια και θάλασσες και ένα τσούρμο μικρά να παίζουν χαρούμενα και ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Noni, κάνεις την καλύτερη δουλειά! Κι εγώ υπολογιστή ανοίγω μόνο για να χαζέψω παίζοντας κανένα παιχνιδάκι και να διαβάσω εσάς. Τηλεόραση ανοίγω σπάνια. Ειδήσεις δε βλέπω εδώ και πολύ καιρό.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Ηλιαχτίδα έχεις δίκιο και μπράβο που το κάνεις στην καθημερινότητά σου... Τώρα καταλαβαίνω γιατί παλιά οι άνθρωποι ήταν πιο ήρεμοι και χαλαροί.. τώρα έχουμε μουρλαθεί από τις τηλεοράσεις.... αυτές τις ημέρες επιβεβαιώνονται φίλοι που λένε ότι ακόμη και υποσυνείδητα μας λείπει η επαφή με τη φύση, που μας προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία... Ρε κορίτσια, ακόμη και η καρδιά μου νομίζω χτυπάει διαφορετικά..:shock:

Επλυνα τη βεράντα,έβαλα ενα πλυντήριο και απλωσα μαγιό και πετσέτες και γενικά κάνω ψιλοδουλίτσες.

Νόνη μου πολύ καλά κάνεις.Και εγώ έχω να δω τηλεόραση τουλάχιστον 15 ημέρες και θα ξαναδώ στα τέλη του Σεμπτέβρη.Υπολογιστή όμως ανοίγω καθημερινά,είναι τρόπος χαλάρωσης.Το θέμα είναι πως και πάλι το μυαλό μου είναι αλλού...

Ειρήνη μου,τι σου συμβαίνει?Ελπίζω όλα να πάνε καλά και αυριο να επανέλθεις δριμύτερη.Ο,τι χρειαστείς είμαστε έδω...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρηνάκι ελπίζω να είσαι καλά και να είναι περαστικό!!!

Noni και εγώ αυτό κάνω όταν είμαι διακοπές τα κλείνω όλα όλη την ημέρα είμαι με τα παιδιά βόλτες και θάλασσα....μόνο το βράδυ χαλαρώνω που έχουν κοιμηθεί όλοι και απολαμβάνω την ησυχία μου με λάπ τοπ!!!

Καλησπερα-καλημέρα, με ξύπνησε αγρίως η κόρη μου έχοντας κατουρήσει στο κρεβάτι κι έτσι ήρθα κι απο εδώ...

Αποφάσισα μετά τις εκλογές να μην ξαναδω τηλεόραση και να είμαι στην κοσμάρα μου, αν και διακοπές δεν προβλέπονται φέτος...

Ειρήνη μου όλα καλά σου εύχομαι.

Σας φιλώ και πάω να κοιμηθώ!

sACYp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

evi155, κι εγώ χθες το βράδυ την ίδια ώρα μ' εσένα ήμουν ξύπνια. Ο μικρός ξύπνησε από τη ζέστη (δεν έχουμε ακόμη κλιματιστικό), τον άλλαξα (γιατί ήταν μούσκεμα) και μετά είχε όρεξη. Για να καταλάβεις ξύπνησε 1:30 και κοιμήθηκε 2:15.

Σήμερα, δεν ξέρω τι θα κάνω. Μάλλον ένα ψιλοσυμμάζεμμα και μετά βολτούλα με το μικρό. Να δω πότε θα μου τη βαρέσει και θα πάρω τους δρόμους να βρεθώ σε καμιά παραλία...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλημερα κι απο μενα.Την Κυριακη πηγαμε στη βαφτιση και περασαμε υπεροχα παρολη τη ζεστη.Απο δουλειες λιγα πραγματα.Τα ρουχα ατελειωτα.Καλα να περνατε οσες ειστε διακοπες.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Καλημέρα αγαπημένες μου...

Πως είναι τα κορίτσια μου? Τα κέφια τους?

Απο ζέστη δεν ρωτάω... λιωνουμεεεεεεεεεεεεε :?

Την Κυριακή πήγαμε για μπανάκι... το χρειαζόμασταν πολυ και για πρώτη φορά κάτσαμε αρκετά στη θάλασσα...

Χθες δούλευα από τις 2 ως το βράδυ... σκεφτείτε γύρισα σπίτι, πήγα απευθείας στο μπάνιο, έφαγα και ξάπλωσα... ήμουν χάλια από τη ζέστη...! Νιώθεις εξαντλημένος με τόση ζέστη...:| .

Θα βγω λιγάκι με το φιογκάκι μου τώρα που είναι σχετικά νωρίς να πάρουμε ψωμάκι και επιστρέφω να μιλήσω με όλες σας....

Σας γλυκοφιλώ!

Υ.Γ. Ευχαριστώ ΠΟΛΥ που ενδιαφέρεστε για μένα... :D

777885dugw57gt25.gif

Επίσης να σας πω ότι μόλις πάω στο εξοχικό ξεκινάω μαθήματα οδήγησης....έχω δίπλωμα αλλά θα έρθει ο δάσκαλος που είναι φίλος να μου τα θυμήσει γιατί έχω να το πιάσω 8 χρόνια, λόγω φόβου δεν το πλησιάζω αλλά επειδή ο πατέρας μου είναι μεγάλος και το αφήνει πια....είναι καιρός να πάρω το peugeuot!!! Οπότε κανονίστε να μην περάσετε απο εκείνη την περιοχή μέχρι να πάρω τον αέρα!!! χαχαχαχαχααχ (αχ τι με περιμένει)

Πιλοτάκι μου,

Αυτό, είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψεις μέσα σου. Το ξέρω πως το γνωρίζεις ήδη αυτό αλλά εγώ σαν φίλη πρέπει να στο ξαναπώ.

Ετσι ένιωθα και γω όταν πρωτοπήρα το δίπλωμα. Ήθελα συνέχεια δίπλα τον Νίκο για να νιώθω "ασφάλεια". Κατάλαβα όμως πως πρέπει να το "παλέψω"... Και έτσι, με το που πήρα το δίπλωμα, το πρώτο απόγευμα, πήρα το αμάξι μόνη μου και πήγα παραλιακή μέχρι το Π. Φάληρο!!!! :shock: Θρασύτατη ε??? :tongue:

Έτσι πήρα την "άνεση" του να οδηγώ.

Το δυσκολότερο ηταν το να παρκάρω, γιατί εδώ που τα λέμε ούτε πιλότοι της φόρμουλας ένα δεν μπορούν να παρκάρουν εύκολα στα σημεία που αναγκαζόμαστε να παρκάρουμε εμείς. Αυτό ήταν αρκετά δύσκολο για μένα και μου πήρε καιρό να νιώθω ήρεμη όταν παρκάρω χωρίς να αγχώνομαι.

Σιγά-σιγά... ;)

777885dugw57gt25.gif

Επίσης, αυτό που κάνω κάθε πρωί (κάπου το έχει γράψει και η Ειρήνη) είναι να στρώσω κρεβάτια, να μαζέψω τα πάνω-πάνω στο σπίτι, να καθαρίσω λίγο τα μπάνια και αν δεν έχω μαζέψει το νεροχύτη από το βράδυ (συνήθως τον μαζεύω) να τον μαζέψω το πρωί. Παρεμπιπτόντως, είναι πολύ ωραίο να βλέπεις το νεροχύτη μαζεμμένο το πρωί που ξυπνάς. Εμένα, προσωπικά, μου φτιάχνει τη διάθεση (ακόμη κι αν δεν είμαι και στα καλύτερα μου).

Πόσο συμφωνώ μαζί σου.... :P:p

777885dugw57gt25.gif

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.Εδω μαυρο προβατο.Ευπειθως αναφερω οτι 1)ξεχωρισα και διπλωσα καλοκαιρινα και χειμερινα,2)Τα χειμερινα τα εκρυψα στα πιο πανω ραφια 3)Τακτοποιησα ομορφα τα καλοκαιρινα ωστε να ξερω τι εχω και που 4)Μαζεψα τα ρουχα της δουλειας του ανδρα μου που πλεον δεν τα χρειαζεται 5)ξεχωρισα για σιδερο αυτα που πραγματικα φοραμε 6)Προσπαθω να σχεδιασω σε ενα μπλοκ την καινουργια μονιμη δομη της ντουλαπας.Αλλα ειναι δυσκολο.ΦΙΛΑΚΙΑ:D ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ

Μπεεεεεεεεεεε μπεεεεεεε μπεεεεε {μηπως τα παραλέω???? :tongue::tongue::tongue::tongue: }

Εύγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανάπνευσε καθόλου η ντουλάπα σου?

Αν όχι... ΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...