Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.Εδω μαυρο προβατο.Ευπειθως αναφερω οτι 1)ξεχωρισα και διπλωσα καλοκαιρινα και χειμερινα,2)Τα χειμερινα τα εκρυψα στα πιο πανω ραφια 3)Τακτοποιησα ομορφα τα καλοκαιρινα ωστε να ξερω τι εχω και που 4)Μαζεψα τα ρουχα της δουλειας του ανδρα μου που πλεον δεν τα χρειαζεται 5)ξεχωρισα για σιδερο αυτα που πραγματικα φοραμε 6)Προσπαθω να σχεδιασω σε ενα μπλοκ την καινουργια μονιμη δομη της ντουλαπας.Αλλα ειναι δυσκολο.ΦΙΛΑΚΙΑ:D ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ

Βρε μήπως το έχεις ξεχάσει σε κανένα καθαριστήριο?:rolleyes:Με τόση δουλειά στη ντουλάπα δεν νομίζω να είσαι μαυρο πρόβατο!:P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρύσα τέλεια τα μέρη σου!!!!

Μακάρι και εγώ να έμενα μόνιμα στο Βραχατάκι μου και να ζούσαμε ανθρώπινα!!!

Θέλω επειγόντως διακοπές!!!!!!! Δεν την παλεύω με την ζέστη!!!!

Επίσης να σας πω ότι μόλις πάω στο εξοχικό ξεκινάω μαθήματα οδήγησης....έχω δίπλωμα αλλά θα έρθει ο δάσκαλος που είναι φίλος να μου τα θυμήσει γιατί έχω να το πιάσω 8 χρόνια, λόγω φόβου δεν το πλησιάζω αλλά επειδή ο πατέρας μου είναι μεγάλος και το αφήνει πια....είναι καιρός να πάρω το peugeuot!!! Οπότε κανονίστε να μην περάσετε απο εκείνη την περιοχή μέχρι να πάρω τον αέρα!!! χαχαχαχαχααχ (αχ τι με περιμένει)

Ευχαριστώ!Ολη η Ελλάδα μας είναι όμορφη!

Με το καλό οι διακοπές σας,λίγες ημέρες σου έμειναν,να ξεκινήσεις και τα μαθήματα,θα σε βοηθήσει πολύ το αυτοκίνητο.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα στις ωραίες και νοικοκυρεμένες!!!

Ναι, το προχωράμε, και μετακομίζουμε αν όλα πάνε καλά 10-14 Αυγούστου!

Το σπίτι άδειασε, ευτυχώς έφυγαν οι νοικάρηδες και μάλιστα από μόνοι τους. Το σπίτι ειναι άδειο εκτός από κάτι σαβούρες που άφησαν.

Έχω μια ερώτηση για σας: ξέρετε πόσο μπορεί να κοστίζει το γυάλισμα μωσαϊκών; Το σπίτι έχει αρκετά, εκτός από τις κρεβατοκάμαρες και το μπάνιο και θέλουμε να τα κρατήσουμε και να τα αναδέιξουμε!

Με το καλό να με΄ακομίσετε,ευχομαι να σας πάνε όλα όπως τα έχετε ονειρευτεί!:)Οσο για το γυάλισμα δεν γνωρίζω δεν νομίζω να είναι πολά χρήματα.Αξίζει να το κάνετε, ειδικά αν είναι καλής ποιότητας αλλά πριν το βάψιμο,γιατί θα γίνει όλο το σπίτι χάλια.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κοριτσια

Ειχα να γραψω καιρο αλλα σας διαβαζα ανελλιπως. Ειχε πεσει λιγη δουλιτσα στο γραφειο οχι τιποτα φοβερο αλλα οσο να ναι με το μωρο προσπαθουμε να δουλευουμε μονο πρωινα και μια ο ενας μια ο αλλος (εχουμε το γραφειο μαζι με το συζυγο) και τρεχουμε σαν παλαβοι...

Δεν εγραφα γιατι και εγω ημουν σε κακη διαθεση αλλα απο οτι ειδα σχεδον ολες ησασταν στην ιδια φαση περιπου.

Παροτι εχω γινει πολυ πιο αισιοδοξος ανθρωπος απο οταν εμεινα εγκυος και εξακολουθω να ειμαι, ωρς ωρες δεν αντεχω...με τρομαζουν τα προβληματα υγειας που συμβαινουν στον οικογενειακο μας περιγυρο...

Επισης ωρες ωρες ανησυχω αν με ολη αυτη την κατασταση στη χωρα θα μπορεσω να προσφερω στο παιδι μου καθως μεγαλωνει ολα οσα χρειαζεται...

Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο....

Παντως ειμαι πλεον σε καλυτερη διαθεση

Σκέψου πως όλα τα παιδάκια στην ίδια κατάσταση με το δικό σου θα είναι και χαλάρωσε.Τα προβλήματα υγείας δυστυχώς δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε,για τα υπόλοιπα προσπαθούμε και συνεχιζουμε:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας

Σημερα παρα την τραγικη ζεστη τακτοποιησα το σπιτι και ψιλοκαθαρισα. Τωρα το βραδακι εχουμε γαμο οποτε θα πεσει ξενυχτι... Και με αυτη τη ζεστη ειναι ζορικα τα πραγματα, ειδικα για τη μπεμπα...

Ευχαριστω την κοπελα που ειπε για το σωληναριο για την εξοντωση των κατσαριδων . Ειχαμε μεγαλο προβλημα στο σπιτι και ας ειχαμε κανει απολυμανση. Τελικα το αγορασαμε απο εναν γεωπονο κ εδω κ 5 μερες εχουμε ησυχασει. Μακαρι να τις ξεφορτωθηκαμε επιτελους.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας

Σημερα παρα την τραγικη ζεστη τακτοποιησα το σπιτι και ψιλοκαθαρισα. Τωρα το βραδακι εχουμε γαμο οποτε θα πεσει ξενυχτι... Και με αυτη τη ζεστη ειναι ζορικα τα πραγματα, ειδικα για τη μπεμπα...

Ευχαριστω την κοπελα που ειπε για το σωληναριο για την εξοντωση των κατσαριδων . Ειχαμε μεγαλο προβλημα στο σπιτι και ας ειχαμε κανει απολυμανση. Τελικα το αγορασαμε απο εναν γεωπονο κ εδω κ 5 μερες εχουμε ησυχασει. Μακαρι να τις ξεφορτωθηκαμε επιτελους.

Αχχχχχ πες τέτοιααααααα!!!!! ποιό βάλατε???? εμείς βάλαμε το max force στο εξοχικό την προηγούμενη εβδομάδα και έχω περιέργεια αν λειτουργεί......εξαφανίστηκαν σε εσάς????

όπως καταλάβατε όπου κατσαριδοσυζήτηση και εγώ μέσα :D :D :D :D

Στο εξοχικό μας έχω ένα τετοιο ντουλάπι και με έχει και εμένα προβληματίσει.Σκοπευω να βάλω τις κατσαρόλες μιας και δεν μπορώ να τις βάλω και κάπου αλλού.

Σιγουρα ,πάντως,θα σου πρότεινα να βάλεις μεγάλα αντικείμενα,ετσι ώστε να είναι ευδιάκριτα.:)

Λοιπόν, εγώ έχω δύο γωνιακά ντουλάπια. Στο ένα έχω τις κατσαρόλες σε ένα μηχανισμό σαν αυτόν: scaled.php?server=208&filename=plastikoperisrefomeno34.jpg&res=landing

Το άλλο είναι αυτό που λέω (κάτω από το νεροχύτη). Τώρα που το καθάρισα και το τακτοποίησα, έβαλα στη μία πλευρά τα απορρυπαντικά της κουζίνας, το γκαζάκι και τα φιαλίδια για το γκαζάκι. Στην άλλη πλευρά έβαλα το λάδι, το αλάτι, το ξύδι και το χυμό λεμονιού (που έχω για έκτακτη ανάγκη όταν ξεμένω από λεμόνια, δηλαδή σπάνια). Πίσω (στη γωνία) έβαλα τηγάνια και σουρωτήρια. Μάλλον δεν είναι και πολύ άδειο, οπότε θα το κρατήσω έτσι και δε θα βάλω τίποτε άλλο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Μόλις κοιμήθηκε ο μικρός και μπορώ να γράψω και τα υπόλοιπα με την ησυχία μου.

Τελικά, το πρωί δεν κατάφερα να σηκωθώ πριν από το παιδί, οπότε ξεσκόνισμα και σφουγγάρισμα δεν...

Σηκωθήκαμε όλοι μαζί, τάισα το παιδί και ετοιμαστήκαμε να πάμε για μπάνιο. Πήγαμε για μπάνιο (πλύναμε και τα λαδόπανα του) και μετά πήγαμε στα πεθερικά μου για φαγητό. Κάναμε το μικρό ένα ντουζάκι να φύγουν τα πολλά αλάτια, του έδωσα τη φρουτόκρεμα του και μετά φάγαμε κι εμείς.

Καλά ήταν, ξεφύγαμε λίγο, αλλά...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε σέβονται τον τρόπο με τον οποίο θέλω να μεγαλώσω το παιδί. Το είχαν όλη μέρα αγκαλιά και τον άφηναν να παίρνει ό,τι έβλεπε. Μέχρι και μυγοσκοτώστρα του έδωσαν. Στο τσακ τον πρόλαβα να μην τη βάλει στο στόμα του.

Εκτός αυτού, κάθε φορά που έρχονται ή πάμε, έχουν ένα θέμα με το ωράριο. Το παιδί έχει φτιάξει ένα δικό του ωράριο και εγώ έχω καταφέρει και το ακολουθώ:

7:30-8:00 Πρωινό γάλα

13:30 Φρουτόκρεμα

16:00-16:15 Μεσημεριανό

18:15-18:30 Απογευματινή κρέμα

20:30-21:00 Βραδινό γάλα

Κάθε φορά, λοιπόν, έχουμε τον εξής διάλογο:

- Μα 13:00 είναι η ώρα, ακόμα να φάει τη φρουτόκρεμα? ΚΑΝΟΝΙΚΑ έπρεπε να την έχει φάει από τις 10:00

- Ναι, αλλά αν του τη δώσω στις 10:00 δεν θα τη φάει (χώρια που κοιμάται εκείνη την ώρα)

- Κι αν του δώσεις τώρα τη φρουτόκρεμα, τι ώρα θα φάει μεσημεριανό?

- Στις 16:00

- Μα τόσο αργά? Εκείνη την ώρα ΠΡΕΠΕΙ να φάει την κρέμα...

Τελικά ποιος το κανονίζει αυτό το ΠΡΕΠΕΙ???

Τέλος πάντων... μόλις έφαγε την απογευματινή του κρέμα, φύγαμε και γυρίσαμε σπίτι, ήπιε το γάλα του, αλλά επειδή είχε υπερένταση, κοιμήθηκε στις 22:15 (συνήθως 21:30-21:45 κοιμάται).

Τώρα, κανονικά, θα έπρεπε να καθαρίζω το σπίτι και μετά να σιδερώσω, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση...

Περιμένω πίτσες (delivery) να φάμε, να κάνω ένα μπάνιο και μετά νάνι...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Εκτός αυτού, κάθε φορά που έρχονται ή πάμε, έχουν ένα θέμα με το ωράριο. Το παιδί έχει φτιάξει ένα δικό του ωράριο και εγώ έχω καταφέρει και το ακολουθώ:

7:30-8:00 Πρωινό γάλα

13:30 Φρουτόκρεμα

16:00-16:15 Μεσημεριανό

18:15-18:30 Απογευματινή κρέμα

20:30-21:00 Βραδινό γάλα

Κάθε φορά, λοιπόν, έχουμε τον εξής διάλογο:

- Μα 13:00 είναι η ώρα, ακόμα να φάει τη φρουτόκρεμα? ΚΑΝΟΝΙΚΑ έπρεπε να την έχει φάει από τις 10:00

- Ναι, αλλά αν του τη δώσω στις 10:00 δεν θα τη φάει (χώρια που κοιμάται εκείνη την ώρα)

- Κι αν του δώσεις τώρα τη φρουτόκρεμα, τι ώρα θα φάει μεσημεριανό?

- Στις 16:00

- Μα τόσο αργά? Εκείνη την ώρα ΠΡΕΠΕΙ να φάει την κρέμα...

Τελικά ποιος το κανονίζει αυτό το ΠΡΕΠΕΙ???

Η αλήθεια είναι ότι κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς, οι οποίοι όσο μεγαλώνει αλλάζουν....σε μερικούς μήνες μπορεί να τρώει στις 10....

Εμένα μου κάνει εντύπωση πως δεν πεινάει απο τις 8 το πρωί μέχρι τις 13.30.....δηλαδή αν του δώσεις πχ ψωμάκι ή κομματάκι καρπούζι λιωμένο ή μπανάνα σκέτη λιωμένη δεν θα το φάει......???

Θέλω δηλαδή να πω μήπως δεν του αρέσει η φρουτόκρεμα και αναγκάζεται να την φάει στις 1 απο την μεγάλη πείνα??? και γιατί δεν αντιστρέφεις το μεσημεριανό με το φρούτο??? δηλαδή να δίνεις στις 1 το φαγητό του και το φρουτάκι του μετά στις 4!!!

Σου είπα πολλά επειδή έχω 2 παιδάκια πιο μεγάλα και τα έχω περάσει όλα αυτά!

πάντως θυμάμαι ότι και εγώ στις 11 έδινα δεκατιανό και στις 2 μεσημεριανό......πάντα πεινούσαν οι κόρες μου γύρω στις 11, μήπως και ο δικός σου πεινάει απλά βαρέθηκε τα ίδια??

Διαφημίσεις

Ε,όχι ακόμη!Καλημέρα και καλή εβδομάδα.Αγουροξυπνημένη σήμερα και δεν μπορώ ακόμη να οργανωθώ.Προς το παρόν πίνω το καφεδάκι μου και σιγά σιγά βλέπουμε.

Ηλιαχτίδα,θα συμφωνήσω με τη Βάσια.Σαφώς όμως, ο καθένας ρυθμίζει μόνος του την καθημερινότητά του.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!!! Κι εγώ εδώ! Ελπίζω να μην προλάβατε να μου βάλετε απουσία. Έχω ήδη στρώσει κρεβάτια, έχω μαγειρέψει για το παιδί και έχω τακτοποιήσει λίγο το σαλόνι. Το δικό μας φαγητό είναι έτοιμο για ψήσιμο. Επειδή, όμως το παιδί μου βαρέθηκε στο σπίτι και άρχισε να γκρινιάζει, τον πήρα και ήρθαμε στη μαμά μου. Θα πιω ένα καφεδάκι και θα γυρίσουμε πίσω.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Η αλήθεια είναι ότι κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς, οι οποίοι όσο μεγαλώνει αλλάζουν....σε μερικούς μήνες μπορεί να τρώει στις 10....

Εμένα μου κάνει εντύπωση πως δεν πεινάει απο τις 8 το πρωί μέχρι τις 13.30.....δηλαδή αν του δώσεις πχ ψωμάκι ή κομματάκι καρπούζι λιωμένο ή μπανάνα σκέτη λιωμένη δεν θα το φάει......???

Θέλω δηλαδή να πω μήπως δεν του αρέσει η φρουτόκρεμα και αναγκάζεται να την φάει στις 1 απο την μεγάλη πείνα??? και γιατί δεν αντιστρέφεις το μεσημεριανό με το φρούτο??? δηλαδή να δίνεις στις 1 το φαγητό του και το φρουτάκι του μετά στις 4!!!

Σου είπα πολλά επειδή έχω 2 παιδάκια πιο μεγάλα και τα έχω περάσει όλα αυτά!

πάντως θυμάμαι ότι και εγώ στις 11 έδινα δεκατιανό και στις 2 μεσημεριανό......πάντα πεινούσαν οι κόρες μου γύρω στις 11, μήπως και ο δικός σου πεινάει απλά βαρέθηκε τα ίδια??

Καλημέρα Βάσια μου!

Έχεις δίκιο να σκέφτεσαι έτσι. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές και με διάφορα φρούτα να του δώσω νωρίτερα να φάει. Δεν ανοίγει το στόμα του ούτε για να δοκιμάσει. Μέχρι τις 13:30 (περίπου) που τρώει τη φρουτόκρεμα, είναι πάρα πολύ ήρεμος και δε δείχνει να πεινάει. Δεν έχω δοκιμάσει να του δώσω το μεσημεριανό νωρίτερα (να του αλλάξω τη σειρά των γευμάτων, δηλαδή). Πάντως, και με την παιδίατρο που έχω μιλήσει, μου έχει πει ότι είναι μια κατηγορία παιδιών που αργεί να φάει το "δεκατιανό" και μετά κάνει όλα τα γεύματα μαζεμένα (όπως κάνει και ο δικός μου). Μου είπε ότι αν δε χάνει γεύματα και δε βαρυστομαχιάζει, να μην προσπαθήσω να του αλλάξω ωράριο, γιατί το πιθανότερο είναι να τα κάνω χειρότερα. Όταν θελήσει, μου είπε, θα το αλλάξει μόνος του.

Τώρα σε ότι αφορά τη βαρεμάρα, δεν τρώει τίποτε άλλο σε φρουτόκρεμα, εκτός από μπανάνα-πεπόνι. Όλες οι προσπάθειες μου για άλλα φρούτα έπεσαν στο κενό. Μήλα, αχλάδια (καλά για πορτοκάλι ούτε λόγος), βερίκοκα, ροδάκινα, νεκταρίνια... δεν...

Το μόνο που του δίνω και το ευχαριστιέται είναι χυμός καρπούζι. Όταν δεν τρώει φρουτόκρεμα, του κάνω λίγο χυμό καρπούζι για να αναπληρώσει λίγο και να τον κρατήσει λίγο παραπάνω. Α! και στις 11:00 και στις 12:00 αν του δώσω χυμό καρπούζι, δεν τον πίνει.

Τέλος πάντων... Δεν έχω πρόβλημα με το ωράριο του. Επίσης, κάθε συμβουλή είναι δεκτή, αλλά μετά από άπειρες προσπάθειες, δεν μπορώ να δεχτώ να προσπαθεί οποιοσδήποτε να μου επιβάλλει τη γνώμη του.

Να σου πω ότι γενικά, στο θέμα του φαγητού, είναι τεμπέλικο παιδί. Με το θηλασμό, ενώ είχα γάλα, δεν έκανε καμία προσπάθεια να φάει. Έτρωγε 1-2 λεπτά, σταματούσε και μετά από 10 λεπτά ξαναζητούσε. Και πάμε πάλι από την αρχή... Δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα. Και δε μιλάμε για τον πρώτο καιρό, αυτό γινόταν μέχρι τριών μηνών. Τελικά, δεν τα κατάφερα. Κουράστηκα τόσο πολύ που τα παράτησα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Αγαπημένες μου κόρες καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!

Η ζέστη αφόρητη και γω σήμερα δουλεύω από τη 1 μέχρι το βράδυ... θα έρθω καλές 8.

Συγνώμη που έχω εξαφανιστεί 2 μέρες αλλά περνάω κάτι προσωπικό και χρειάζομαι λίγο χρόνο.... αύριο θα είμαι κοντά σας ελπίζω.

Σας γλυκοφιλώ όλες και σας διαβάζω... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...