Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα στις ωραίες και νοικοκυρεμένες!!!

Πως πάει το θέμα με τα Τρίκαλα κοριτσάκι μου??? Το προχωράτε τελικά ε???? Αχ.. ονειρο!!! Σου εύχομαι από καρδιάς, να σας βγουν όλα καλύτερα από ότι τα περιμένετε!!!

Υ.Γ. Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! ;);)

Ναι, το προχωράμε, και μετακομίζουμε αν όλα πάνε καλά 10-14 Αυγούστου!

Το σπίτι άδειασε, ευτυχώς έφυγαν οι νοικάρηδες και μάλιστα από μόνοι τους. Το σπίτι ειναι άδειο εκτός από κάτι σαβούρες που άφησαν.

Έχω μια ερώτηση για σας: ξέρετε πόσο μπορεί να κοστίζει το γυάλισμα μωσαϊκών; Το σπίτι έχει αρκετά, εκτός από τις κρεβατοκάμαρες και το μπάνιο και θέλουμε να τα κρατήσουμε και να τα αναδέιξουμε!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια

Ειχα να γραψω καιρο αλλα σας διαβαζα ανελλιπως. Ειχε πεσει λιγη δουλιτσα στο γραφειο οχι τιποτα φοβερο αλλα οσο να ναι με το μωρο προσπαθουμε να δουλευουμε μονο πρωινα και μια ο ενας μια ο αλλος (εχουμε το γραφειο μαζι με το συζυγο) και τρεχουμε σαν παλαβοι...

Δεν εγραφα γιατι και εγω ημουν σε κακη διαθεση αλλα απο οτι ειδα σχεδον ολες ησασταν στην ιδια φαση περιπου.

Παροτι εχω γινει πολυ πιο αισιοδοξος ανθρωπος απο οταν εμεινα εγκυος και εξακολουθω να ειμαι, ωρς ωρες δεν αντεχω...με τρομαζουν τα προβληματα υγειας που συμβαινουν στον οικογενειακο μας περιγυρο...

Επισης ωρες ωρες ανησυχω αν με ολη αυτη την κατασταση στη χωρα θα μπορεσω να προσφερω στο παιδι μου καθως μεγαλωνει ολα οσα χρειαζεται...

Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο....

Παντως ειμαι πλεον σε καλυτερη διαθεση

Υπομονη {σε όλες μας} κοριτσάκι μου.. όλες μας περνάμε τέτοιες φάσεις {το είδες άλλωστε, τα ίδια ήμασταν όλες} και προσπαθούμε να ξαναβρούμε το χαμόγελό μας....

Να γράφεις οτι σου ρχεται, μεγάλο ή μικρό κείμενο δεν έχει σημασία.

Να είσαι και να νιώθεις καλά!

777885dugw57gt25.gif

Χρύσα τέλεια τα μέρη σου!!!!

Μακάρι και εγώ να έμενα μόνιμα στο Βραχατάκι μου και να ζούσαμε ανθρώπινα!!!

Θέλω επειγόντως διακοπές!!!!!!! Δεν την παλεύω με την ζέστη!!!!

Επίσης να σας πω ότι μόλις πάω στο εξοχικό ξεκινάω μαθήματα οδήγησης....έχω δίπλωμα αλλά θα έρθει ο δάσκαλος που είναι φίλος να μου τα θυμήσει γιατί έχω να το πιάσω 8 χρόνια, λόγω φόβου δεν το πλησιάζω αλλά επειδή ο πατέρας μου είναι μεγάλος και το αφήνει πια....είναι καιρός να πάρω το peugeuot!!! Οπότε κανονίστε να μην περάσετε απο εκείνη την περιοχή μέχρι να πάρω τον αέρα!!! χαχαχαχαχααχ (αχ τι με περιμένει)

Χρυσακι ευχαριστω πολυ και ευχομαι κι εσενα αλλες στενοχωριες να μη σε βρουν.Ειμαι το μαυρο προβατο γιατι ενω σας συναναστρεφομαι τοσο καιρο δεν εχω καταφερει να οργανωσω αυτο που με ποναει πιο πολυ.Τις ντουλαπες μου.Να φανταστεις οτι σημερα που παραπονιομουν στον ανδρα μου οτι δεν ξερω τι να βαλω στη βαφτιση θυμηθηκε αυτος και οχι εγω ενα φορεμα που ειχα αγορασει περσι και δεν το ειχα φορεσει ουτε 1 φορα.Ευτυχως μου κανει , στρωνει ωραια κι ετσι λυθηκε το προβλημα μου.

Σοφία, μην ανησυχείς, κι εγώ στην ίδια κατηγοριά (των μαύρων προβάτων) ανήκω. Προσπαθώ συνέχεια, αλλά λόγω έλλειψης χώρου, μονίμως είναι άνω κάτω. Το μόνο που έχω καταφέρει (από ντουλάπια) είναι να τακτοποιήσω τα ντουλάπια της κουζίνας.

Επίσης, αυτό που κάνω κάθε πρωί (κάπου το έχει γράψει και η Ειρήνη) είναι να στρώσω κρεβάτια, να μαζέψω τα πάνω-πάνω στο σπίτι, να καθαρίσω λίγο τα μπάνια και αν δεν έχω μαζέψει το νεροχύτη από το βράδυ (συνήθως τον μαζεύω) να τον μαζέψω το πρωί. Παρεμπιπτόντως, είναι πολύ ωραίο να βλέπεις το νεροχύτη μαζεμμένο το πρωί που ξυπνάς. Εμένα, προσωπικά, μου φτιάχνει τη διάθεση (ακόμη κι αν δεν είμαι και στα καλύτερα μου).

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Έι, μαυροπρόβατο... άσε τα βελάσματα και πήγαινε κάνε ντου στην ντουλάπα!

Βγάλε πρώτα τα πολύ φθαρμένα {αν υπάρχουν} και αυτά που δεν σας κάνουν πια με τίποτα {αν υπάρχουν} και αυτά που έχεις βαρεθεί και δεν θέλεις να τα βλέπεις... {αν υπάρχουν}. Αμέσως-αμέσως θα "ανασάνει" λιγάκι...! :P

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.Εδω μαυρο προβατο.Ευπειθως αναφερω οτι 1)ξεχωρισα και διπλωσα καλοκαιρινα και χειμερινα,2)Τα χειμερινα τα εκρυψα στα πιο πανω ραφια 3)Τακτοποιησα ομορφα τα καλοκαιρινα ωστε να ξερω τι εχω και που 4)Μαζεψα τα ρουχα της δουλειας του ανδρα μου που πλεον δεν τα χρειαζεται 5)ξεχωρισα για σιδερο αυτα που πραγματικα φοραμε 6)Προσπαθω να σχεδιασω σε ενα μπλοκ την καινουργια μονιμη δομη της ντουλαπας.Αλλα ειναι δυσκολο.ΦΙΛΑΚΙΑ:D ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ

Διαφημίσεις

Να μην αισθάνεσαι άσχημα. Η κάθε μία μας κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Σε κάποια τα καταφέρνεις εσύ, σε κάποια τα καταφέρνω εγώ, σε κάποια η Χρύσα και αυτό ισχύει για όλες μας.

Σιγά-σιγά, έχεις πάρει το μικρόβιο και ξέρω, είμαι σίγουρη, πως κάποια στιγμή θα προχωρήσεις.. ;)

Ειρηνακι μου σε ευχαριστω για αλλη μια φορα για την ψηφο εμπιστοσυνης που μου δινεις.Να ξερες ποσο τονωτικη ειναι στην ανιση μαχη μου με τις ντουλαπες.

Ευα μου μην απογοητευεσαι καλο μου.Ολες λιγο πολυ τα ιδια περναμε με τα πανω μας και τα κατω μας.Ευη με το καλο η μετακομιση κοριτσακι μου.Εισαι τυχερη που φευγεις απο εδω.Βασια δεν υπαρχει ανθρωπος που να φοβαται περισσοτερο απο εμενα την οδηγηση.Να φανταστεις πηρα διπλωμα το 2004 δεν οδηγησα καθολου.Ξανακανα με πληρωμη αλλες 10 ωρες το 2008 και οδηγησα περιπου για 1 χρονο.Τωρα παλι ασχετη ειμαι.Εχω μεγαλο θεμα με το παρκινγκ.Μονο οι αεροδιαδρομοι μου φαινονται αρκετα ανετοι.:confused:

Ηλιαχτιδα μου καλη τι ωραια που ειμαστε 2 μαυρα προβατα παρεα στο ιδιο κοπαδι:tongue:Τα ντουλαπια της κουζινας τα εχω κι εγω τακτοποιησει εκτος απο καποιες λεπτομερειες που ομως δεν με ενοχλουν.Κι οντως ειναι πολυ ωραιο θεαμα ο αδειος νεροχυτης το πρωι.Λοιπον καληνυχτα και ονειρα γλυκα.ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ.

Ηλιαχτιδα μου καλη τι ωραια που ειμαστε 2 μαυρα προβατα παρεα στο ιδιο κοπαδι:tongue:Τα ντουλαπια της κουζινας τα εχω κι εγω τακτοποιησει εκτος απο καποιες λεπτομερειες που ομως δεν με ενοχλουν.Κι οντως ειναι πολυ ωραιο θεαμα ο αδειος νεροχυτης το πρωι.Λοιπον καληνυχτα και ονειρα γλυκα.ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ.

Καλή σου νύχτα!!! Μάκια!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, έχω να αναφέρω ότι μετά από πολλεεεεεεεεεεεεεεες μέρες το σπίτι μου είναι και πάλι τακτοποιημένο. Θέλει ένα καλό καθάρισμα, βέβαια, το οποίο, αν προλάβω, θα το κάνω αύριο. Θέλουμε να πάμε για το πρώτο μας μπάνιο αύριο. Θα πλύνουμε και τα λαδόπανα, από τη βάφτιση του πιτσιρίκου, στη θάλασσα. Ελπίζω να σηκωθώ νωρίς (πριν ξυπνήσει ο μικρός) να κάνω ένα ξεσκόνισμα και ένα σφουγγάρισμα (σκούπισα σήμερα, οπότε δε θέλει σκούπισμα το σπίτι), να ετοιμάσω τα πράγματα μας για τη θάλασσα, καθώς και όλα όσα θα χρειαστεί ο μικρός για μια ολόκληρη μέρα εκτός σπιτιού.

Σήμερα τακτοποίησα όλο το σπίτι (όπως σας ξαναείπα), μάζεψα ό,τι υπήρχε από σακκούλες και ρούχα γύρω-γύρω και αποφάσισα να τακτοποιήσω το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη. Επειδή μας φέρνει λάδι ο κουμπάρος μου από το χωριό είχα κάτω από το νεροχύτη κάτι μπουκάλια 5λιτρα για να αδειάζω εκεί το περιεχόμενο του τενεκέ. Φέτος, όμως, με το μωρό δεν το έκανα και συνειδητοποίησα ότι ο τενεκές (που βρίσκεται στη σκάλα και όχι μέσα στο σπίτι) δε μου πιάνει καθόλου χώρο στα ντουλάπια. Πέταξα, λοιπόν όλα τα άχρηστα μπουκάλια και άδειασα ένα σεβαστό χώρο στο ντουλάπι μου. Το καθάρισα, το τακτοποίησα κι έτοιμο.

Επίσης άλλαξα σεντόνια στην κρεβατοκάμαρα. Στο παιδικό θα τα αλλάξω μάλλον αύριο πριν φύγουμε (5 λεπτά υπόθεση, λέτε να μην προλάβω?)

Τέλος, μάζεψα νεροχύτη, πάγκους κουζίνας και καθάρισα τις κεραμικές εστίες.

Τώρα, έχω να κάνω μια ερώτηση. Ο νεροχύτης μου είναι γωνιακός, οπότε δεν έχω καλή πρόσβαση στο (γωνιακό) ντουλάπι από κάτω. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό? Πώς να τακτοποιήσω τα πράγματα για να είναι πιο λειτουργικό και τι πράγματα προτείνετε να βάλω για να ελευθερώσω κάποιο από τα υπόλοιπα ντουλάπια της κουζίνας μου?

Βρήκα αυτούς τους μεντεσέδες για να ανοίγουν εντελώς τα ντουλάπια (180μοίρες), οπότε θα έχω καλύτερη πρόσβαση, αλλά δίπλα στο ντουλάπι είναι η (ηλεκτρική) κουζίνα, η οποία προεξέχει ελαφρώς από τα ντουλάπια, οπότε δε βολεύει αυτό το σύστημα. Το πορτάκι του ντουλαπιού δεν μπορεί να ανοίξει πάνω από 90μοίρες.

scaled.php?server=705&filename=d306615.jpg&res=landing

Απ' ότι βλέπετε (σε ό,τι αφορά την κουζίνα) δεν επαναπαύομαι. Ψάχνω συνέχεια τρόπους να την κάνω όσο πιο λειτουργική μπορώ.

Αυτά για σήμερα...

Καληνύχτα κι από εμένα. Φιλιά σε όλες!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Βασια δεν υπαρχει ανθρωπος που να φοβαται περισσοτερο απο εμενα την οδηγηση.Να φανταστεις πηρα διπλωμα το 2004 δεν οδηγησα καθολου.Ξανακανα με πληρωμη αλλες 10 ωρες το 2008 και οδηγησα περιπου για 1 χρονο.Τωρα παλι ασχετη ειμαι.Εχω μεγαλο θεμα με το παρκινγκ.Μονο οι αεροδιαδρομοι μου φαινονται αρκετα ανετοι.:confused:

Τι καλά που υπάρχει κάποια να με καταλάβει!!! Εγώ φοβάμαι γιατί παλιά που το έπαιρνα για να το μάθω όταν αγχωνόμουν ή ήμουν σε ανηφόρα μου έσβηνε, κορνάραν απο πίσω κλπ χαχαχαχααχ οπότε πάλι χαμό θα δημιουργήσω!!!

Έχω ξεχάσει να σας πω ότι εδώ και καιρό έχω ανεβάσει φωτογραφίες στο μπλόγκ απο το πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών και παιχνιδιών που κάναμε τον Μάιο....πάρτε μια γεύση για να ξέρετε τι κάνουμε!!

http://happyswap.blogspot.gr/

Καλημέρα,τι κάνετε?Μόλις εχω φτιαξει καφέ και βρήκα λίγο χρόνο να καθήσω.Το πρωί πήγα το αγοράκι μου για μια ωρίτσα σε θεατρικό παιχνίδι,πρόγραμμα του δήμου μας,πήγα και στην βαφτιστήρα μου τα δώρα της,γιατι γιορτάζει σήμερα και πριν λίγο επιστρέψαμε κουρασμένοι και λιώμα από τη ζέστη.

Εχθές ήταν μια καταπληκτική βραδιά και χαιρομαι πολύ που κατάφερα να παω.

Στο σπίτι,ως συνήθως γίνεται χαμός.Πως καταφέρνουμε και σε μισή μερα το έχουμε κανει ανω κάτω ακόμη δεν έχω καταλάβει:rolleyes:.Θα συμμαζέψω και ελπίζω να κανω και ένα ψευτοκαθάρισμα μιας και το απόγευμα έχουμε πάλι θάλσσα.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Λοιπόν, έχω να αναφέρω ότι μετά από πολλεεεεεεεεεεεεεεες μέρες το σπίτι μου είναι και πάλι τακτοποιημένο. Θέλει ένα καλό καθάρισμα, βέβαια, το οποίο, αν προλάβω, θα το κάνω αύριο. Θέλουμε να πάμε για το πρώτο μας μπάνιο αύριο. Θα πλύνουμε και τα λαδόπανα, από τη βάφτιση του πιτσιρίκου, στη θάλασσα. Ελπίζω να σηκωθώ νωρίς (πριν ξυπνήσει ο μικρός) να κάνω ένα ξεσκόνισμα και ένα σφουγγάρισμα (σκούπισα σήμερα, οπότε δε θέλει σκούπισμα το σπίτι), να ετοιμάσω τα πράγματα μας για τη θάλασσα, καθώς και όλα όσα θα χρειαστεί ο μικρός για μια ολόκληρη μέρα εκτός σπιτιού.

Σήμερα τακτοποίησα όλο το σπίτι (όπως σας ξαναείπα), μάζεψα ό,τι υπήρχε από σακκούλες και ρούχα γύρω-γύρω και αποφάσισα να τακτοποιήσω το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη. Επειδή μας φέρνει λάδι ο κουμπάρος μου από το χωριό είχα κάτω από το νεροχύτη κάτι μπουκάλια 5λιτρα για να αδειάζω εκεί το περιεχόμενο του τενεκέ. Φέτος, όμως, με το μωρό δεν το έκανα και συνειδητοποίησα ότι ο τενεκές (που βρίσκεται στη σκάλα και όχι μέσα στο σπίτι) δε μου πιάνει καθόλου χώρο στα ντουλάπια. Πέταξα, λοιπόν όλα τα άχρηστα μπουκάλια και άδειασα ένα σεβαστό χώρο στο ντουλάπι μου. Το καθάρισα, το τακτοποίησα κι έτοιμο.

Επίσης άλλαξα σεντόνια στην κρεβατοκάμαρα. Στο παιδικό θα τα αλλάξω μάλλον αύριο πριν φύγουμε (5 λεπτά υπόθεση, λέτε να μην προλάβω?)

Τέλος, μάζεψα νεροχύτη, πάγκους κουζίνας και καθάρισα τις κεραμικές εστίες.

Τώρα, έχω να κάνω μια ερώτηση. Ο νεροχύτης μου είναι γωνιακός, οπότε δεν έχω καλή πρόσβαση στο (γωνιακό) ντουλάπι από κάτω. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό? Πώς να τακτοποιήσω τα πράγματα για να είναι πιο λειτουργικό και τι πράγματα προτείνετε να βάλω για να ελευθερώσω κάποιο από τα υπόλοιπα ντουλάπια της κουζίνας μου?

Βρήκα αυτούς τους μεντεσέδες για να ανοίγουν εντελώς τα ντουλάπια (180μοίρες), οπότε θα έχω καλύτερη πρόσβαση, αλλά δίπλα στο ντουλάπι είναι η (ηλεκτρική) κουζίνα, η οποία προεξέχει ελαφρώς από τα ντουλάπια, οπότε δε βολεύει αυτό το σύστημα. Το πορτάκι του ντουλαπιού δεν μπορεί να ανοίξει πάνω από 90μοίρες.

scaled.php?server=705&filename=d306615.jpg&res=landing

Απ' ότι βλέπετε (σε ό,τι αφορά την κουζίνα) δεν επαναπαύομαι. Ψάχνω συνέχεια τρόπους να την κάνω όσο πιο λειτουργική μπορώ.

Αυτά για σήμερα...

Καληνύχτα κι από εμένα. Φιλιά σε όλες!!!

Στο εξοχικό μας έχω ένα τετοιο ντουλάπι και με έχει και εμένα προβληματίσει.Σκοπευω να βάλω τις κατσαρόλες μιας και δεν μπορώ να τις βάλω και κάπου αλλού.

Σιγουρα ,πάντως,θα σου πρότεινα να βάλεις μεγάλα αντικείμενα,ετσι ώστε να είναι ευδιάκριτα.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...