Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις φάγαμε με το αγοράκι μου και πάλι έσκασα!Τι περίεργο!

Θα ψευτομαζέψω και θα χαλαρώσω λιγάκι(ελπίζω) γιατί το απογευματάκι φευγουμε με το μικρό μου για μια μίνι εκδρομή.Με καίκι θα πάμε σε ένα παλιο υπέροχο μοναστήρι που αυριο γιορτάζει η μια εκκλησία του.Είναι ένα μαγευτικό μέρος και είναι η πρώτη φορά που πάω με το παιδάκι μου και δυστυχώς χωρίς τον αντρα μου μιας και δουλευει ως αργά.:):)

Αχ Χρυσακι αυριο γιορταζει και το χωριο του ανδρα μου που εχει προστατιδα την Αγια Κυριακη.Εκει πριν 4 χρονια βαφτισα τα διδυμακια μου στην ιδια κολυμπηθρα που ειχε βαφτιστει ο ανδρας μου με τον διδυμο αδερφο του.

Αχ Χρυσακι αυριο γιορταζει και το χωριο του ανδρα μου που εχει προστατιδα την Αγια Κυριακη.Εκει πριν 4 χρονια βαφτισα τα διδυμακια μου στην ιδια κολυμπηθρα που ειχε βαφτιστει ο ανδρας μου με τον διδυμο αδερφο του.

Μαζί γιορτάζει και ο Αγιος Θωμάς ο εν Μαλεω,ο οποίος εζήσε στο συγκεκριμένο μοναστήρι,σε μια σπηλιά,αν δεις εικόνες θα καταλάβεις.Να χαίρεσαι τα δυδιμάκια σου και να εχουν την ευλογία της Αγιας Κυριακής.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί καλέ?

Χρυσακι ευχαριστω πολυ και ευχομαι κι εσενα αλλες στενοχωριες να μη σε βρουν.Ειμαι το μαυρο προβατο γιατι ενω σας συναναστρεφομαι τοσο καιρο δεν εχω καταφερει να οργανωσω αυτο που με ποναει πιο πολυ.Τις ντουλαπες μου.Να φανταστεις οτι σημερα που παραπονιομουν στον ανδρα μου οτι δεν ξερω τι να βαλω στη βαφτιση θυμηθηκε αυτος και οχι εγω ενα φορεμα που ειχα αγορασει περσι και δεν το ειχα φορεσει ουτε 1 φορα.Ευτυχως μου κανει , στρωνει ωραια κι ετσι λυθηκε το προβλημα μου.

Απλα καταπληκτικες.Εισαι τυχερη που εχεις γυρω σου τοσα ομορφα τοπια.Πως θα ηθελα κι εγω να μετακομισω σε μια υπεροχη παραλιακη πολη:(

Απλα καταπληκτικες.Εισαι τυχερη που εχεις γυρω σου τοσα ομορφα τοπια.Πως θα ηθελα κι εγω να μετακομισω σε μια υπεροχη παραλιακη πολη:(

Ναι είμαι στ'άλήθεια τυχερή!Μένω σε χωριό,όχι σε πόλη,με τα καλά και τα κακά του,αλλά δεν το κουνάω από εδώ με τίποτα:)

Καλό απόγευμα να εχετε!Φιλιά!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

αααα κοριτσάκια... βγήκε ο βαθμός μου... 9,3!! (να μοιραστώ εδώ τη χαρά μου γιατί παραέξω δεν το λέω, ντρέπομαι:oops:)

ΠΟΤΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΤΙΣΤΕ ΜΕ χαχαχαχαχαχα

Συγχαρητήρια!!! Σπουδάζεις στο ΕΑΠ? Τι? και πόσο πάει το μαλλί;;;

Λατρεμένη φίλη του κλαμπ της οδοντόκρεμας....:mrgreen::mrgreen::mrgreen: καλώς ήρθες! Εχω την εντύπωση πως σ' έχω ξαναδεί... πως τα χουμε ξαναπει.... σωστά θυμαμαι ή με πήρε ο κατήφορος...???? :tongue::tongue::tongue:

Εννοείται αγαπημένη έχω τελειώσει σχολή. Λέγεται Crystal Beauty Academy και είναι στον Πειραιά. Μπορείς να την βρεις και στο internet.

Οτι χρειαστείς για το θέμα, εδώ.

Υ.Γ. Μπες στο facebook και ψάξε με: Irene's Pretty Nails... :P:p:p

Ειρηνάκι, όντως τα λέγαμε παλιά ... δεν ξεκούτιανες ακόμα! :P Εγραφα στο παλιό θέμα δίπλα (σόδα που πασπαλίζω στα χαλιά το ένα tip και βανίλια στη σκούπα το άλλο...) Μήπως τώρα με θυμήθηκες καλύτερα;;; :tongue::tongue:

Είναι και γλωσσοδέτης το nickname μου: είναι το όνομά μου στα elvish (τη γλώσσα των ξωτικών του Αρχοντα των δαχτυλιδιών)

Για τη σχολή ρωτάω γιατί λέω κι εγώ να το ακολουθήσω το αντικείμενο. Πόσο στοίχησε και πόσο καιρό ήταν; Εμένα πιάνει το χέρι μου και στο μακιγιάζ πολύ (να σκεφτείς τη κουμπάρα μου εγώ την έβαψα στον αρραβώνα της).

χρυσα81, είσαι τυχερή που ζεις ανθρώπινα γιατί είναι πράγματι χαβούζα η Αθήνα.

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Γεια σας κοριτσια

Ειχα να γραψω καιρο αλλα σας διαβαζα ανελλιπως. Ειχε πεσει λιγη δουλιτσα στο γραφειο οχι τιποτα φοβερο αλλα οσο να ναι με το μωρο προσπαθουμε να δουλευουμε μονο πρωινα και μια ο ενας μια ο αλλος (εχουμε το γραφειο μαζι με το συζυγο) και τρεχουμε σαν παλαβοι...

Δεν εγραφα γιατι και εγω ημουν σε κακη διαθεση αλλα απο οτι ειδα σχεδον ολες ησασταν στην ιδια φαση περιπου.

Παροτι εχω γινει πολυ πιο αισιοδοξος ανθρωπος απο οταν εμεινα εγκυος και εξακολουθω να ειμαι, ωρς ωρες δεν αντεχω...με τρομαζουν τα προβληματα υγειας που συμβαινουν στον οικογενειακο μας περιγυρο...

Επισης ωρες ωρες ανησυχω αν με ολη αυτη την κατασταση στη χωρα θα μπορεσω να προσφερω στο παιδι μου καθως μεγαλωνει ολα οσα χρειαζεται...

Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο....

Παντως ειμαι πλεον σε καλυτερη διαθεση

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι το μαυρο προβατο της οικογενειας:tongue:

Έι, μαυροπρόβατο... άσε τα βελάσματα και πήγαινε κάνε ντου στην ντουλάπα!

Βγάλε πρώτα τα πολύ φθαρμένα {αν υπάρχουν} και αυτά που δεν σας κάνουν πια με τίποτα {αν υπάρχουν} και αυτά που έχεις βαρεθεί και δεν θέλεις να τα βλέπεις... {αν υπάρχουν}. Αμέσως-αμέσως θα "ανασάνει" λιγάκι...! :P

777885dugw57gt25.gif

Χρυσακι ευχαριστω πολυ και ευχομαι κι εσενα αλλες στενοχωριες να μη σε βρουν.Ειμαι το μαυρο προβατο γιατι ενω σας συναναστρεφομαι τοσο καιρο δεν εχω καταφερει να οργανωσω αυτο που με ποναει πιο πολυ.Τις ντουλαπες μου.Να φανταστεις οτι σημερα που παραπονιομουν στον ανδρα μου οτι δεν ξερω τι να βαλω στη βαφτιση θυμηθηκε αυτος και οχι εγω ενα φορεμα που ειχα αγορασει περσι και δεν το ειχα φορεσει ουτε 1 φορα.Ευτυχως μου κανει , στρωνει ωραια κι ετσι λυθηκε το προβλημα μου.

Να μην αισθάνεσαι άσχημα. Η κάθε μία μας κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Σε κάποια τα καταφέρνεις εσύ, σε κάποια τα καταφέρνω εγώ, σε κάποια η Χρύσα και αυτό ισχύει για όλες μας.

Σιγά-σιγά, έχεις πάρει το μικρόβιο και ξέρω, είμαι σίγουρη, πως κάποια στιγμή θα προχωρήσεις.. ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι, όντως τα λέγαμε παλιά ... δεν ξεκούτιανες ακόμα! :P Εγραφα στο παλιό θέμα δίπλα (σόδα που πασπαλίζω στα χαλιά το ένα tip και βανίλια στη σκούπα το άλλο...) Μήπως τώρα με θυμήθηκες καλύτερα;;; :tongue::tongue:

Είναι και γλωσσοδέτης το nickname μου: είναι το όνομά μου στα elvish (τη γλώσσα των ξωτικών του Αρχοντα των δαχτυλιδιών)

Για τη σχολή ρωτάω γιατί λέω κι εγώ να το ακολουθήσω το αντικείμενο. Πόσο στοίχησε και πόσο καιρό ήταν; Εμένα πιάνει το χέρι μου και στο μακιγιάζ πολύ (να σκεφτείς τη κουμπάρα μου εγώ την έβαψα στον αρραβώνα της).

Α, γεια σου βρε παιδί μου... αυτό με την βανίλια το κάνω πλέον και γω τα τελευταία χρόνια και ποτέ δεν θυμόμουν πως ήταν από σένα! Εύγε! Εχεις τα copyrights και γω τα cLopyrights! :tongue::tongue::tongue:

Είναι ακριβό το όλο θέμα. Εμένα μαζί με τα υλικά μου (ήθελα τα καλύτερα) μου πήγαν περί τα 3.000? :? . Σε ποια περιοχή μένεις?

Υ.Γ. Κάτω τα χέρια από τον Lengolas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...