Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Eβαλα τα φρεσκοσιδερωμάνα ριχτάρια,αλλαξα διακόσμηση στην πιατέλα στο τραπέζι και κάπως ανανεωθηκε ο χώρος.

Και έκανες πολύ καλά! Μπράβο που ανανεώθηκες λιγάκι... Εμένα, όπως ξέρεις, τέτοιες μικρο-αλλαγές με βοηθούν πολύ στην ψυχολογία μου..!

θέλω πολλά να κάνω αλλά μετα μου κόβεται και η όρεξη και το κουράγιο.Επλυνα και απλωσα τα προηγούμενα και είμαι οκ.:)

Μην πιέζεσαι γιατί και η ζέστη πλέον είναι αφόρητη...!

Εγώ συνεχίζω με τα υλικά μου. Άλλαξα τσαντα στην αποτρίχωση και τώρα τακτοποιώ τα βερνίκια μου... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οκ βρε κουκλα μου...ΝΟ PROBLEM....

Eγω η μακρινη ξαδερφη......

xaxaxaxaxaxa ε, μακρινή ξαδέρφη!!!

Απλώς εννούσα πως η Χρύσα είναι το κολλητηράκι μου στο καφέ. Έχει βοηθήσει πολύ στο θέμα αυτό και το στηρίζει πάντα, ακριβώς όπως έκανες εσύ {που έχουμε τόσα κοινά σημεία} στο Christmas.. :)

Πως τα πας? Πως είναι η ζωή με 2 παιδάκια???? Φαντάζομαι πόσες απαιτήσεις ε...??

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια μου,

Να σας υπενθυμίσω... {θα βάλω και reminder στο blog μας αλλά το γράφω και δω για ευκολία} επειδή η θερμοκρασίες πλέον θα γίνουν.... ζαχάρας...., μην αμελήσετε να βάλετε στο ψυγείο φάρμακα που δεν θέλουν ζέστη.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

xaxaxaxaxaxa ε, μακρινή ξαδέρφη!!!

Απλώς εννούσα πως η Χρύσα είναι το κολλητηράκι μου στο καφέ. Έχει βοηθήσει πολύ στο θέμα αυτό και το στηρίζει πάντα.

Πως τα πας? Πως είναι η ζωή με 2 παιδάκια???? Φαντάζομαι πόσες απαιτήσεις ε...??

:D:D:D:D:D:D Ναι βρε γλυκια μου, πλακα κανω..... η νοσταλγια βλεπεις..:cool:

H ζωη με δυο πολυ δραστηρια αγορια, ειναι πολυ ομορφη μεν, πολυ κουραστικη δε...... Ποσο μαλλον τωρα που επεστρεψα και στην δουλεια και εχω πολυ περιορισμενο χρονο, για τα παιδια, το σπιτι, τον συζυγο.

(Προσεξες μηπως με ποιθα σειτα τα εβαλα????? ;))

Κορίτσια μου,

Να σας υπενθυμίσω... {θα βάλω και reminder στο blog μας αλλά το γράφω και δω για ευκολία} επειδή η θερμοκρασίες πλέον θα γίνουν.... ζαχάρας...., μην αμελήσετε να βάλετε στο ψυγείο φάρμακα που δεν θέλουν ζέστη.

Αληθεια, παμε για μεγαλη ανοδο?

Πραγματικά με τιμάς πολύ με αυτό που λές,"αδερφή"!:oops::oops::D:D

Αγαπημένη, δεν είναι μυστικό πως με μερικές από εδώ έχω ταιριάξει πολύ και τις νιώθω πολύ κοντά μου.

Ελα... μην μας πάρουν τα ζουμιά τώρα! :mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Ελα βρε,μια οικογένεια είμαστε εδώ!:P:p

Και οι καλοί φίλοι αλλωστε οικογένεια είναι!:)

Ναι γλυκια μου, δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης. Προς Θεου, δεν ειμαστε εδω για να χαλαμε τις καρδιες μας...

Ειχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες....:D

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D:D Ναι βρε γλυκια μου, πλακα κανω..... η νοσταλγια βλεπεις..:cool:

H ζωη με δυο πολυ δραστηρια αγορια, ειναι πολυ ομορφη μεν, πολυ κουραστικη δε...... Ποσο μαλλον τωρα που επεστρεψα και στην δουλεια και εχω πολυ περιορισμενο χρονο, για τα παιδια, το σπιτι, τον συζυγο.

(Προσεξες μηπως με ποιθα σειτα τα εβαλα????? ;))

Το πρόσεξα και για την τυχαιότητα... θα επικοινωνήσω με το 11888!! :tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχα

Κουράγιο.. τι άλλο να πω? Κουράγιο και οργάνωση γιατί έχεις δύσκολο δρόμο μπροστά σου, αδερφούλα...

777885dugw57gt25.gif

Αληθεια, παμε για μεγαλη ανοδο?

Ναι... είπαν μέχρι Δευτέρα 38-39 νομίζω και από Τρίτη 41.... οπότε κουράγια κοριτσάκια μου.

Οργανωθείτε για να μην λιώσετε από ζέστη.. σιγά-σιγά...

777885dugw57gt25.gif

Το πρόσεξα και για την τυχαιότητα... θα επικοινωνήσω με το 11888!! :tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχα

Κουράγιο.. τι άλλο να πω? Κουράγιο και οργάνωση γιατί έχεις δύσκολο δρόμο μπροστά σου, αδερφούλα...

Oπωε ολες οι μανουλες του κοσμου με 2 παιδακια, ετσι κι εγω.... τι να κανουμε, ας εχουμε την υγεια μας (πω-πω....!!!!!!!!! σαν τη μαμα μου ακουγομαι τωρα....) αλλα με αυτα που ακουω να συμβαινουν γυρω μου, τι να πω..... λαλησα η καημενουλα.

Ναι... είπαν μέχρι Δευτέρα 38-39 νομίζω και από Τρίτη 41.... οπότε κουράγια κοριτσάκια μου.

Οργανωθείτε για να μην λιώσετε από ζέστη.. σιγά-σιγά...

Καλοκαιρι ειναι θα περασει μωρε....

Εγω προσωπικα το λατρευω και δεν ενοχλουμαι ιδιαιτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...