Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ένα ακόμα θέμα που βασανίζει πολλές από μας είναι τα ποτήρια που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Πείτε μου τώρα... υπάρχει κανένας λόγος να πλένετε 15 ποτήρια την ημέρα???? ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! :lol:

Παλιά, αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα καταλήγοντας κουρέλι στον καναπέ μου... :-( .

Πήγα λοιπόν και αγόρασα κούπες... {κάποιες τις αγοράσαμε, κάποιες τις κερδίζαμε βάζοντας βενζίνη, κάποιες ήταν δώρο με τον αγαπημένο μας καφέ}. Κυριολεκτικά γεμισα ένα ολόκληρο ράφι με υπέροχες κούπες. Και πλέον (εδώ και χρόνια δηλαδή) και οι 3 μας βγάζουμε 1 κούπα κάθε μέρα και πίνουμε όλη μέρα με αυτή. Αλλάζουμε τις κούπες μας, μόνο αν το μεσημεριανό μας περιέχει αυγό ή κάτι που μυρίζει. Αλλιώς, αυτή είναι η κούπα μας και πίνουμε ολημερίς μ' αυτή! :cool:

Γλυτώνουμε κόπο, απορρυπαντικό, νερό και κυρίως την ψυχική μου ηρεμία!!! :mrgreen::lol:

Χιχιχι! Αυτό στο δικό μας σπίτι λέγεται "απλυτήρι" (=το ποτήρι που πίνει ο καθένας μας όλη μέρα νερό και το βάζει στα άπλυτα πριν πάει για ύπνο) ;)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία, υπάρχουν καταστήματα OYSHO σε διάφορα σημεία στην Αθήνα (στο mall στον Αγ. Δημήτριο, για παράδειγμα, στην Ερμού χαμηλά, αν δεν κάνω λάθος, Γλυφάδα, κι αλλού). Τα νούμερα είναι τύπου Small, Medium κτλ. Μέχρι large έχω δει σίγουρα ότι υπάρχουν. Επίσης, έχει και με διαφορετικό "κόψιμο" (string, brasilian, "γεμάτο", σορτσάκι) και τα σχέδια είναι πολύ όμορφα!

Ειρηνάκι, όπως κατάλαβες, και το δικό μου συρτάρι βρίθει από OYSHO-τριάδες :lol:!

Κικη μου σ ευχαριστω.Ειρηνακι μου και γλυκα μου κοριτσακια ευχομαι σε ολες σας καλη χρονια με υγεια ,ειρηνη,δουλεια .Τα λεμε του χρονου.

Χιχιχι! Αυτό στο δικό μας σπίτι λέγεται "απλυτήρι" (=το ποτήρι που πίνει ο καθένας μας όλη μέρα νερό και το βάζει στα άπλυτα πριν πάει για ύπνο) ;)

χαχχαχαχ!!! τελειο!!!

καλη χρονια να εχουμε με ηρεμια και τακτοποιημενα σπιτια!!!!

What???? :tongue::tongue::tongue: xaxaxaxa! Το απλυτήρι!!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κικη μου σ ευχαριστω.Ειρηνακι μου και γλυκα μου κοριτσακια ευχομαι σε ολες σας καλη χρονια με υγεια ,ειρηνη,δουλεια .Τα λεμε του χρονου.

Ευχαριστώ πολύ Σοφάκι μου!

Την αγάπη μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ανανεώσατε και τακτοποιήσατε το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας?

Πόσα νεσεσέρ καλλυντικών έχετε? Μήπως έχετε καταντήσει να έχετε 3-4 που επικρατεί χάος? :?:

Βρίσκετε πινέλα ξεχασμένα σε τσάντες και μολύβια σκόρπια εδώ και κει?

Μήπως ήρθε η ώρα για ένα γερό ξεσκαρτάρισμα? Αν ναι... είμαι εδώ για σας! :tongue::lol:

1) Επιλέξτε σωστά το νεσεσέρ σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αν είστε γυναίκα που της αρέσει το "natural look" και έχετε μόνο 5-6 καλλυντικά, δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείτε ένα γιγάντιο νεσεσέρ που αγοράσατε μαζί με κάποιο περιοδικό. Αν πάλι σας αρέσει το μακιγιάζ και έχετε αρκετά προϊόντα επιλέξτε ένα νεσεσέρ που καλύπτει τις ανάγκες σας!

2) Καθαρίστε το!

Πετάξτε τυχόν σκουπιδάκια (ξυσμένες μύτες από μολύβια, χαρτάκια κλπ.) και βάλτε το στο πλυντήριο! Σας αξίζει ένα πεντακάθαρο νεσεσέρ!

3) Κάντε εκκαθάριση!

Οτιδήποτε δεν έχετε χρησιμοποιήσει για 6 μήνες ξεφορτωθείτε το! Αν υπάρχει κάποιο προϊόν που το έχετε για πάνω από 2 χρόνια ήρθε η ώρα να το πετάξετε! Μην το βάλετε στο πρόσωπο ή τα χείλη σας!

4) Αγοράστε έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο (που θα σας φανεί χρήσιμος σε πολλά ακόμα πράγματα) με λεπτή μύτη και σημειώστε σε μία ακρούλα τον μήνα που το αγοράσατε. Αυτό ισχύει για τα κορίτσια που αγοράζουν αρκετά προϊόντα.

5) Δεν χρειαζόμαστε 500 προϊόντα!

Ψωνίστε έξυπνα! Θα σας βοηθήσει και να οργανωθείτε ευκολότερα αλλά και να κάνετε οικονομία! :cool: Αγοράστε 1 μαύρο μολύβι ματιών. Δεν υπάρχει λόγος να έχετε 5! Αν χρησιμοποιείτε σκιές, καλύτερα να επιλέξετε μικρές παλέτες που και οικονομικές είναι και σας βοηθούν να έχετε μεγαλύτερη γκάμα. Επιλέξτε 2. Μία με γήινα χρώματα και μία με παλ.

6) Κρατήστε καθαρά τα πινέλα σας.

Με δεδομένο πως είναι πηγή μικροβίων η οποία πάει στο πρόσωπό σας, καλό είναι να διατηρείτε τα πινέλα σας καθαρά. Εγώ έχω μόνο 2 πινέλα (δεν βάφομαι και τόσο πολύ). Ενα μεγάλο για το ρουζ και ένα μικρό για κραγιόν. Το μεγάλο για το ρουζ, κατά διαστήματα το βουτάω σε ένα ποτηράκι με χλιαρό νερό και σαμπουάν, το ξεπλένω πολύ καλά και το αφήνω επάνω σε μία χαρτοπετσέτα να στεγνώσει πολυ καλά!

Για τις σκιές έχω μία σειρά από 5 μικρά πινελάκια που κάθε χρόνο πετάω και αγοράζω καινούργια (πολύ οικονομικό!) ;) Το ίδιο κάνω και για το σφουγγαράκι της πούδρας μου. Το πλένω με χλιαρό νερό και σαμπουάν πολύ-πολύ συχνά!

Προσωπικά έχω 2 νεσεσέρ. Για την ακρίβεια, 1 στρογγυλό κουτάκι πάνω στο πλυντήριο μου και 1 μικρό πορτοφόλι / νεσεσέρ. Στο κουτάκι έχω σκιές, ρουζ, βάση και στο νεσεσέρ μολύβια, κραγιόν και το τσιμπιδάκι φρυδιών μου ;) .

necessaire01front.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλη Χρονια σε ολα τα κοριτσακια.Ειρηνακι ηθελα επισης να σε ρωτησω αν αυτα που εγραψες για τα προιοντα μακιγιαζ ισχυουν και για τις κρεμες προσωπου,ματιων ,λοσιον,σαπουνια,τζελ καθαρισμου κλπ.Αυτα πως τα οργανωνουμε και που τα εχουμε?

Καλή χρονιά στα νοικοκυροκόριτσα!!Εύχομαι στο τέλος του 2012 να είμαστε πιο οργανωμένες από ποτέ...

Να σας πω τι κάνω εγώ με τα καλλυντικά μου.

Εχω στο μπάνιο ένα κάθετο ψηλό έπιπλο με ραφάκια,οποτε εκεί τακτοποιώ ανά ραφάκι τα καλλυντικά μου.Τουλάχιστον μια φορά το μήνα θα το τακτοποιήσω,μπορεί και συχνότερα.

Στο πάνω ράφι έχω τα βερνίκια νυχιών,ένα καλαθάκι με σκιές και 2-3 παλέτες με σκιές που μου έχουν κάνει δώρο.Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυαγοράζω σκιές.

Στο δεύτερο ραφάκι έχω κοντά χρωματιστά γυάλινα ποτήρια στα οποία έχω βάλει μολύβια και κραγιόν και λιπ γκλος,μάσκαρα.Εχω κι εγώ ένα κουτάκι με ειδικά πινελάκια για το άπλωμα της σκιάς και φροντίζω να βάζω μπρος-πίσω στο σφουγγαράκι σκιές που ταιριάζουν μεταξύ τους.Δεν τα ανανεώνω πολύ συχνά,για τον λόγο ότι δεν τις πολυχρησιμοποιώ.Στα υπόλοιπα ράφια έχω προιόντα νετεμακιγιάζ,αρώματα,μάσκες προσώπου και γενικά πράγματα που χρειάζονται σε ένα μπάνιο,όπως ξυραφάκια,αποσμητικά, οδοντόκρεμες,αφρούς,λακ, κρέμες σώματος, είδη του άντρα μου.Νεσεσέρ έχω 2-3 μικρά που βάζω μέσα τα απολύτως απαραίτητα για καμιά βόλτα στο χωριό ή ταξίδι και γενικά δεν έχω μεγάλα και πολλά νεσεσέρ.

καλησπερα κοριτσια, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ!!!

Ωραια περναμε, κοβουμε βολτες και τρωμε πολυ!!:D:D

Μου αρεσε πολυ ο τροπος τακτοποιησης των καλλυντικων του Περιστερακιου:D, εγω δυστηχως δεν εχω τετοιο ντουλαπι αλλα εχω ενα νεσεσερ και εκει εχω ολα τα καλλυντικα κατα κατηγορια, δηλαδη σε μια θεση τα μολυβια σε αλλη τις σκιες, δεν εχω πολλες, 3 παλετιτσες, και ενα καλαθι που το τραβαω απο το ντουλαπι κατω απο τιν νιπτηρα τυπου συρταρι, και εκει εχω τα υπολοιπα καλλυντικα.

Προσωπικά έχω 2 νεσεσέρ. Για την ακρίβεια, 1 στρογγυλό κουτάκι πάνω στο πλυντήριο μου και 1 μικρό πορτοφόλι / νεσεσέρ. Στο κουτάκι έχω σκιές, ρουζ, βάση και στο νεσεσέρ μολύβια, κραγιόν και το τσιμπιδάκι φρυδιών μου ;) .

Ρηνουλα να σου ελεγα να μην βαζεις τα καλλυντικα πανω στο πλυντηριο, τα αλλοιωνει η θερμοκρασια.

καλη χρονια νοικοκυροκόριτσα! ευχομαι να εχουμε μια οργανωμένη , ήρεμη και αισιόδοξη χρονιά με πολλα πολλά χαμόγελα!

και τώρα τα φωτα σας παρακαλω......

Ο συζυξ εχει ενα σκασμό χόμπι καθως και το σύδρομο του κουβαλητη, φέρνει στο σπιτι τα πάντα κι φυσικα τα απλώνει παντου.

Δε μιλαω μόνο για π'ασης φύσης ηλεκτρονικα , φωτ. μηχανες , βιντεοκαμερες, παιχνιδια που συνδεονται με την τηλεόραση κλπ και όσα καλώδια συνεπάγονται αυτα, μέχρι και ενα εξάρτημα που να κόβει ομοιομορφα το μήλο μου κουβάλησε κάποια στιγμη!

το θέμα ειναι που αποθηκευονται όλα αυτα.

Δε μας φτάνουν όλα εχουμε να σερνονται.... η ρακέτα του τέννις (μέγας τενίστας τρομαρα μας!!!:lol:).... η τσάντα με τα απαραιτητα της γυμναστικής

και ένα μαντολίνο (ως άλλος Κορέλι!!!!) το οποιο θυμάαι να πιάσει μόλις εγω το καταχωνιάσω κάπου και που συστυχως λόγω σχήματος δεν αποθηκευετα κι ευκολα.Σ εκείνον πια τον πάτο της ντουλάπας βρίσκεις τα πάντα δε μπορω να σκεφτω πουθενά αλλου να τα βάλω.

εχετε καμια καλή ιδέα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...