Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χαιρετώ όλα τα νοικοκυροκόριτσα! Κι εγώ στο κλαμπ της "οδοντόβουρτσας".

Εχω εδώ και 2-3 μήνες όλο λέω: σήμερα θα γράψω στο φορουμ, κι όλο με παίρνει η νύχτα, με τη μπουμπού στο βυζί με τις ώωωωωωωωωωωωρες... γκουρμέ μου βγήκε κι αυτή! Παρακολουθώ ανελλειπώς από πριν την αρχή και πολύ χάρηκα γιατί ημουν και στο παλιό easy lining τακτική θαμώνας.

Ειρηνάκι, για πες κάτι (αν θες) έχεις τελειώσει κάποια σχολή για το mani-pedi; επειδή πιάνει το χέρι μου στα "καλλιτεχνικά" λέω μήπως αλλάξω γραμμή πλεύσης (καθότι άνεργη εδώ και 4 χρόνια...) απλώς ξεσκονίζω τις κορνίζες των πτυχίων, τρομάρα μου... μόνο μαμά είμαι πλέον και οικιακά!

ΥΓ. Και πολύ θέλω κι εγώ να δω φωτό από τις δουλειές σου, που μπορώ; κάνω κι εγώ στον εαυτό μου αλλά με έτοιμα σχέδια (stamping). Κόοοοοοοοολλημα τρελό λέμε....

Καλώς ηρθες,να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και καλες δημιουργίες:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας...

Βάσια μου μπράβο!! θα βρεθεί γρήγορα-γρήγορα ενοικιαστής είμαι σίγουρη...

Σοφία.. βγάλτα όλα έξω και ξεχώρισε τα καλοκαιρινά σου... δίπλωσε και βάλτα όμορφα όμορφα στη ντουλάπα... τα χειμωνιάτικα προς το παρόν βάλτα σε σακούλες και πάνω.. το φθινόπωρο κι αυτά.. έτσι θα μοιράσεις τη δουλειά, θα έχεις όλο το καλοκαίρι τακτοποιημένη ντουλάπα που δε θα σε αγχώνει και ... θα βρεις και το ρημάδι το παντελόνι!!!!:P

Χρυσάκι μου νοικοκυρούλα μου εσύ :*:P

(πόσο χρονών είσαι Χρύσα?? Νομίζω είσαι μικρούλα αν θυμάμαι καλά... φτου φτου κακό μάτι να μη σε δει που έλεγε κι η γιαγιούλα μου..)

Eιμαι 31 Νόνη μου,ελπίζω και εγώ, από εδώ και μπρος να μην με δει:P:p.

Πολλά πολλά μπράβο για τα καλά αποτελέσματα!!!:D:D:D

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Κόρες, πιτσιρίκες και φυτά {:lol::lol: } καλησπέρα σας!!!

Πως είναι τα κορίτσια μου?

Σας διάβασα κι ας μην πρόλαβα να γραψω.

Σήμερα δούλευα από νωρίς και πριν λίγο μαζεύτηκα. Με το που μπήκα, έβαλα μια σκούπα σε όλο το σπίτι {γινόταν Ο χαμός!!! :? } και σφουγγάρισα. Το χρειαζόταν πολύ το σπίτι μου... Με το που τελείωσα έκανα ένα κρύο μπάνιο γιατί είχα λιώσει... :| και μόλις έφαγα πρωϊνό... Το φιογκάκι μου, μάζεψε το δωμάτιο του και σε λιγάκι θα κάνω και ένα καφεδάκι και θα κάνω πλέον σιγά-σιγά τις δουλίτσες μου!

777885dugw57gt25.gif

Μπράβο βρε νονι! Αυτά κι αν είναι καλά νέα!

Χρύσα δεν παίζεσαι κορίτσι μου!

Βάσια το καλό με το καθάρισμα που έκανες αλά easy living είναι ότι του έχεις δώσει τέτοια θετική αύρα που δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ξενοίκιαστο....

sbxre6a2f.png

Χαιρετώ όλα τα νοικοκυροκόριτσα! Κι εγώ στο κλαμπ της "οδοντόβουρτσας".

Εχω εδώ και 2-3 μήνες όλο λέω: σήμερα θα γράψω στο φορουμ, κι όλο με παίρνει η νύχτα, με τη μπουμπού στο βυζί με τις ώωωωωωωωωωωωρες... γκουρμέ μου βγήκε κι αυτή! Παρακολουθώ ανελλειπώς από πριν την αρχή και πολύ χάρηκα γιατί ημουν και στο παλιό easy lining τακτική θαμώνας.

Ειρηνάκι, για πες κάτι (αν θες) έχεις τελειώσει κάποια σχολή για το mani-pedi; επειδή πιάνει το χέρι μου στα "καλλιτεχνικά" λέω μήπως αλλάξω γραμμή πλεύσης (καθότι άνεργη εδώ και 4 χρόνια...) απλώς ξεσκονίζω τις κορνίζες των πτυχίων, τρομάρα μου... μόνο μαμά είμαι πλέον και οικιακά!

ΥΓ. Και πολύ θέλω κι εγώ να δω φωτό από τις δουλειές σου, που μπορώ; κάνω κι εγώ στον εαυτό μου αλλά με έτοιμα σχέδια (stamping). Κόοοοοοοοολλημα τρελό λέμε....

Λατρεμένη φίλη του κλαμπ της οδοντόκρεμας....:mrgreen::mrgreen::mrgreen: καλώς ήρθες! Εχω την εντύπωση πως σ' έχω ξαναδεί... πως τα χουμε ξαναπει.... σωστά θυμαμαι ή με πήρε ο κατήφορος...???? :tongue::tongue::tongue:

Εννοείται αγαπημένη έχω τελειώσει σχολή. Λέγεται Crystal Beauty Academy και είναι στον Πειραιά. Μπορείς να την βρεις και στο internet.

Οτι χρειαστείς για το θέμα, εδώ.

Υ.Γ. Μπες στο facebook και ψάξε με: Irene's Pretty Nails... :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κοριτσάκια μου

Εχω πολλές μέρες να γραψω εδώ

Δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο να πω από άποψη οργάνωσης-νοικοκυριού.Βδομάδα μπαίνει-βδομάδα βγαίνει τα γνωστά...Και πολύ πλύσιμο-σιδέρωμα

Δεν έχω και πολύ καλή διάθεση

Οχι ότι έχει συμβεί κάτι κακό!Δόξα τω Θεώ,να λέω...Αλλά,να...Εχουν αλλάξει τόσο πολύ οι ζωές και οι συνήθειές μας πλέον!Κι αυτό από μόνο του δημιουργεί μια θλίψη...

Περιστερόπουλο σε νιώθω.

Εγώ, που πραγματικά είμαι η χαρά της ζωής από θέμα κεφιού... και ώρες και στιγμές νιώθω να με ρουφάει όλη αυτή η άσχημη κατάσταση και δεν ξέρω πως να το παλέψω για να ξανανιώσω καλά.

Προσπάθησε λιγάκι να νιώσει καλύτερα.... υπάρχει κάτι που να σε βοηθήσει?

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κοριτσακια μου.Σημερα φρεσκαρισα τα ρουχα που θα φορεσουν οι υπολοιποι στη βαφτιση εκτος απο εμενα ,γιατι δεν προλαβα.Απο δουλειες τα συνηθισμενα ,αλλα βρε κοριτσια <αγνοειται> ενα παντελονι του ανδρα μου.Φανταστειτε τι γινεται παλι στις ντουλαπες.Εψαξα παντου αλλα αυτο αφαντο.Και καθως εψαχνα ανακατευτηκαν ακομη περισσοτερο.Ειρηνακι ΒΟΗΘΕΙΑ.Τι να κανω?Απελπιστηκα πια.Και να φανταστειτε οτι αυτη η κατασταση εχει ξεκινησει απο το Σεπτεμβρη που αλλαξαμε δωματια.Ειλικρινα εχω απελπιστει.Καθε συμβουλη πολυτιμη .Ουφ τα ειπα και ξελαφρωσα.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. ΒΑΣΙΑ με το καλο κοριτσακι μου να βρεθει ενοικιαστης και ευγε για τις δουλειες που εκανες:P

Βρε Σοφάκι... να ρθω???? :mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Οχι,δεν κατάλαβες,επειδή δεν βγάζεις τόσα όσα χρειάζονται για τα τεκμήρια πρεπει απλά να τιμωρηθείς!Απλά είναι τόσο αλλού το μυαλό μου που δεν μπορώ να στεναχωρηθώ για αυτά τα πράγματα.:?:-?

Και πολύ καλά κάνεις Χρυσάκι μου!

Μήπως και θα αλλάξει κάτι? Άντε να χαθούν πια!

Εμάς μας ήρθε σχεδόν 900 ευρώ (!!!!) και πρέπει να δώσουμε την 1η δόση τέλος του μήνα {σχεδόν 300}.... και που να τα βρω γιατρέ μου??? :confused:

Οχι! Δεν θα σκάσω!

777885dugw57gt25.gif

αααα κοριτσάκια... βγήκε ο βαθμός μου... 9,3!! (να μοιραστώ εδώ τη χαρά μου γιατί παραέξω δεν το λέω, ντρέπομαι:oops:)

ΠΟΤΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΤΙΣΤΕ ΜΕ χαχαχαχαχαχα

Φυτάρα μου,

Είμαι πολύ περήφανη για σένα! Εύγε και μόνο χαρές και επιτυχίες!

777885dugw57gt25.gif

Εξω η ζέστη δεν αντέχεται!Μόλις ήρθα από το φούρνο και έλιωσα!Ηπια ένα κρυο χυμό πήρα μια ανάσα και συνεχίζω αργά και σταθερά.

Εβαλα ενα μπριάμ στο φούρνο,τακτοποίησα τα ασιδέρωτα μιας και δεν προβλέπεται να σιδερωθούν:P:p,

έκανα ενα ξεσκαρτάρισμα στα εσώρουχα του μικρού,μιάς και αγοράσαμε καινούρια και βρήκα τα καλοκαιρινά ριχτάρια ελπίζοντας να τα σιδερώσω και να κάνω μια μίνι ανανέωση στο σαλόνι μου.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τώρα που τελείωσα με το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα όλου του σπιτιού... είμαι σε καλό δρόμο! ;)

Το φιογκάκι μου, μόλις ξεκίνησε να τρώει και γω μόλις έφτιαξα καφεδάκι....

Έχω πολλές-πολλές δουλίτσες να κάνω... να αποστειρώσω, να τακτοποιήσω τα υλικά της δουλειά, να σιδερώσω {έχω τρελό σίδερο!! :? }, να τακτοποιήσω τα dvd μας.... πολλές ακόμη... αλλά δεν αγχώνομαι πλέον. Το σφουγγάρισμα και η ηλεκτρική μου έδωσε μάνι-μάνι μια καλύτερη εικόνα του σπιτιού....:D

777885dugw57gt25.gif

Εξω η ζέστη δεν αντέχεται!Μόλις ήρθα από το φούρνο και έλιωσα!Ηπια ένα κρυο χυμό πήρα μια ανάσα και συνεχίζω αργά και σταθερά.

Εβαλα ενα μπριάμ στο φούρνο,τακτοποίησα τα ασιδέρωτα μιας και δεν προβλέπεται να σιδερωθούν:P:p,

έκανα ενα ξεσκαρτάρισμα στα εσώρουχα του μικρού,μιάς και αγοράσαμε καινούρια και βρήκα τα καλοκαιρινά ριχτάρια ελπίζοντας να τα σιδερώσω και να κάνω μια μίνι ανανέωση στο σαλόνι μου.:):)

Αχ και γω χρειάζομαι Χρυσάκι μου καλοκαιρινά ριχτάρια αλλά λόγω χρημάτων όλο το αναβάλω.... :?:?

Με γεια σου! Τι χρώμα τα πήρες???

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...