Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια.Σημερα σιδερωσα επιτελους αλλα η στοιβα δε μειωθηκε και πολυ.Απο αυριο πρεπει να σκεφτω και να ετοιμασω σιγα σιγα τα ρουχα που θα φορεσουμε την Κυριακη.Βαφτιζει μια κολλητη μου το κοριτσακι της και το τραπεζι θα γινει στα Αστερια Γλυφαδας.Οποτε πρεπει να δω τι εχουμε να φορεσουμε και τι μας κανει.Το περιμενω πως και πως γιατι ειναι αγαπημενη μου φιλη και στο γαμο της που ειχε γινει στο ιδιο μερος ειχαμε περασει υπεροχα.φιλακια πολλα.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Άντε μπράβο! Να πάτε και να περάσετε σούπερ όμορφα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη διάβασε.... σήμερα καθάρισα το σπίτι που ξενοικιάστηκε που σας έλεγα....πήγα με πεθερό να κάνει μερεμέτια και άφησα πεθερά με παιδιά....(σιδέρωσε, έπλυνε, μαγείρεψε...πόσο την αγαπώ)...

Φυσικά ακολούθησα την μέθοδο easy living.....πήγα καταρχήν με πρόγραμμα και με καθαριστικά μια σακούλα γεμάτη για τα πάντα......Ξεκίνησα και καθάρισα εσωτερικά τα ντουλάπια κουζίνας και των 3 κρεβατοκάμαρων.....σκούπισα κρεβατοκάμαρες και κουζίνα.....έπλυνα τις μαυρισμένες απο το καυσαέριο :( βεράντες......απολύμανα και γυάλισα τα 2 μπάνια και στο τέλος έριξα ένα τρελό σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι και ήρθε και μοσχοβόλησε....το έκανα τζιτζί......πρίν ξεκινήσω καθαριότητα πήγα και έβαλα ενοικιαστήρια στην γύρω περιοχή και επίσης στο σούπερ όπου πήρα μια κούτα και με μαρκαδόρο χοντρό έγραψα "ενοικιάζεται και τηλ"....βγάζει μάτι τώρα........κάντε καμία προσευχή κορίτσια....

Είμαι πτώμα αλλά το ευχαριστήθηκα σήμερα.....φούλαρα!!!

Μπράβο γιαβρί μου! Πήγες ετοιμοπόλεμη και φυσικά σου βγήκε σε καλό!

Εύγε!!!!

Πολλές θετικές σκέψεις για άμεση ενοικίαση!!!!!! :-P:razz::-P:razz:

777885dugw57gt25.gif

http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=19701

"Κάρφωσα" επάνω τα κρεμαστά μου σκουλαρίκια και μέσα έβαλα τα βραχιόλια μου. Πώς σας φαίνεται; Στο μεγάλο εννοώ...

Μου αρέσει πολύ σαν ιδέα. Μου αρέσουν και τα ψαθιά αυτά αλλά κυρίως που βρήκες κάτι να αποθηκεύσεις και να νιώσεις ανανεωμένη! ;)

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας ,τι κάνετε?

Σήμερα αποχή βλέπω,μάλλον είναι πιεστική μέρα για όλες:rolleyes:Από το πρωί που εφυγα μαζευτηκα πριν από λίγο και είμαι λιώμα.

Πήγα λογίστρια να δω τι απέγινε με τα φορολογικά μας,μην τυχόν μας ξεχάσουν και δεν πληρώσουμε:mrgreen::mrgreen:,λαική και για φρούτα και κανα -δυο λουλουδάκια,τον μικρό για το μαθημα χειροτεχνίας,σουπερμαρκετ για γαλα,φαρμακείο για καινούρια αντιηλιακά,και αλλα πολλά πολλά.Ευτυχώς είχα περισσευμα φαγητό από προχθές ,το ζεστανα και είμαι ετοιμη.Συμμάζεψα ελαφρώς,πλυντήρια κ.τ.λ και πάμε τώρα για φαγητό και ξεκούραση.φιλιά!

Α μην ανησυχείς! Αμα το ξεχάσετε θα σας το θυμίσω εγώ :tongue:

{που τέλος του μήνα πρέπει να δώσουμε την 1η δόση ενώ μας ήρθε πριν 3 μέρες το όμορφο "πακετάκι" της εφορίας.... :evil:. Μπας και νομίζουν πως βγάζουμε τόσα που αποταμιεύουμε κι όλας??????}

777885dugw57gt25.gif

καλησπέρα κοριτσάκια... χάθηκα γιατί μάζεψα στα γρήγορα, φόρτωσα παιδιά, βαλίτσες και ποδήλατα στο αυτοκίνητο και φύγαμε για παραλία... φτάσαμε χωριό κατά τις 4 και 4.30 ήμασταν παραλία μέχρι τις 9! ωραία ήταν, πρώτο μπανάκι!! καλό μας καλοκαίρι και επίσημα λοιπόν...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου.Σημερα φρεσκαρισα τα ρουχα που θα φορεσουν οι υπολοιποι στη βαφτιση εκτος απο εμενα ,γιατι δεν προλαβα.Απο δουλειες τα συνηθισμενα ,αλλα βρε κοριτσια <αγνοειται> ενα παντελονι του ανδρα μου.Φανταστειτε τι γινεται παλι στις ντουλαπες.Εψαξα παντου αλλα αυτο αφαντο.Και καθως εψαχνα ανακατευτηκαν ακομη περισσοτερο.Ειρηνακι ΒΟΗΘΕΙΑ.Τι να κανω?Απελπιστηκα πια.Και να φανταστειτε οτι αυτη η κατασταση εχει ξεκινησει απο το Σεπτεμβρη που αλλαξαμε δωματια.Ειλικρινα εχω απελπιστει.Καθε συμβουλη πολυτιμη .Ουφ τα ειπα και ξελαφρωσα.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. ΒΑΣΙΑ με το καλο κοριτσακι μου να βρεθει ενοικιαστης και ευγε για τις δουλειες που εκανες:P

Χαιρετώ όλα τα νοικοκυροκόριτσα! Κι εγώ στο κλαμπ της "οδοντόβουρτσας".

Εχω εδώ και 2-3 μήνες όλο λέω: σήμερα θα γράψω στο φορουμ, κι όλο με παίρνει η νύχτα, με τη μπουμπού στο βυζί με τις ώωωωωωωωωωωωρες... γκουρμέ μου βγήκε κι αυτή! Παρακολουθώ ανελλειπώς από πριν την αρχή και πολύ χάρηκα γιατί ημουν και στο παλιό easy lining τακτική θαμώνας.

Ειρηνάκι, για πες κάτι (αν θες) έχεις τελειώσει κάποια σχολή για το mani-pedi; επειδή πιάνει το χέρι μου στα "καλλιτεχνικά" λέω μήπως αλλάξω γραμμή πλεύσης (καθότι άνεργη εδώ και 4 χρόνια...) απλώς ξεσκονίζω τις κορνίζες των πτυχίων, τρομάρα μου... μόνο μαμά είμαι πλέον και οικιακά!

ΥΓ. Και πολύ θέλω κι εγώ να δω φωτό από τις δουλειές σου, που μπορώ; κάνω κι εγώ στον εαυτό μου αλλά με έτοιμα σχέδια (stamping). Κόοοοοοοοολλημα τρελό λέμε....

Καλως μας ηρθες και να σου ζησει η μπουμπου.:D:D

Γεια σας ,τι κάνετε?

Σήμερα αποχή βλέπω,μάλλον είναι πιεστική μέρα για όλες:rolleyes:Από το πρωί που εφυγα μαζευτηκα πριν από λίγο και είμαι λιώμα.

Πήγα λογίστρια να δω τι απέγινε με τα φορολογικά μας,μην τυχόν μας ξεχάσουν και δεν πληρώσουμε:mrgreen::mrgreen:,λαική και για φρούτα και κανα -δυο λουλουδάκια,τον μικρό για το μαθημα χειροτεχνίας,σουπερμαρκετ για γαλα,φαρμακείο για καινούρια αντιηλιακά,και αλλα πολλά πολλά.Ευτυχώς είχα περισσευμα φαγητό από προχθές ,το ζεστανα και είμαι ετοιμη.Συμμάζεψα ελαφρώς,πλυντήρια κ.τ.λ και πάμε τώρα για φαγητό και ξεκούραση.φιλιά!

Εγω ηδη πληρωσα Χρυσακι την προηγουμενη Παρασκευη και επειδη ηταν <μονο> 300 ευρω επρεπε να τα πληρωσω ολα μαζι .Μου εκαναν βεβαια εκπτωση.3 ολοκληρα ευρω:tongue:

καλησπέρα κοριτσάκια... χάθηκα γιατί μάζεψα στα γρήγορα, φόρτωσα παιδιά, βαλίτσες και ποδήλατα στο αυτοκίνητο και φύγαμε για παραλία... φτάσαμε χωριό κατά τις 4 και 4.30 ήμασταν παραλία μέχρι τις 9! ωραία ήταν, πρώτο μπανάκι!! καλό μας καλοκαίρι και επίσημα λοιπόν...

Καλά να περάσετε!!!

Εγω ηδη πληρωσα Χρυσακι την προηγουμενη Παρασκευη και επειδη ηταν <μονο> 300 ευρω επρεπε να τα πληρωσω ολα μαζι .Μου εκαναν βεβαια εκπτωση.3 ολοκληρα ευρω:tongue:

!!!!!!! 3 ευρώ είναι πολύ καλή έκπτωση, φτάνουν για να πάρετε όλοι απο ένα γλειφιτζούρι ή ένα παγωτό και να το μοιράσετε στα 4 χαχαχααχχ.....μάλλον μας έχουν για πλούσιους δεν εξηγείται αλλιώς!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα,καλημέρα!

Εχθές μαζευτήκαμε αργά,πήγαμε για μπάνιο οιογενειακώς και μετά στο εξοχικό μας να δούμε καποιες δουλειές που είχαν προχωρήσει και ήταν τόσο ωραία!

Σήμερα τσαγκαροπαρασκευή την βλέπω,αργησα να σηκωθώ και δεν έχω πολύ ορεξη.Τουλάχιστον το σπίτι είναι τακτοποιημένο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Σημερα φρεσκαρισα τα ρουχα που θα φορεσουν οι υπολοιποι στη βαφτιση εκτος απο εμενα ,γιατι δεν προλαβα.Απο δουλειες τα συνηθισμενα ,αλλα βρε κοριτσια <αγνοειται> ενα παντελονι του ανδρα μου.Φανταστειτε τι γινεται παλι στις ντουλαπες.Εψαξα παντου αλλα αυτο αφαντο.Και καθως εψαχνα ανακατευτηκαν ακομη περισσοτερο.Ειρηνακι ΒΟΗΘΕΙΑ.Τι να κανω?Απελπιστηκα πια.Και να φανταστειτε οτι αυτη η κατασταση εχει ξεκινησει απο το Σεπτεμβρη που αλλαξαμε δωματια.Ειλικρινα εχω απελπιστει.Καθε συμβουλη πολυτιμη .Ουφ τα ειπα και ξελαφρωσα.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. ΒΑΣΙΑ με το καλο κοριτσακι μου να βρεθει ενοικιαστης και ευγε για τις δουλειες που εκανες:P

Λες να μην αντεχε την κατάσταση στη ντουλάπα και να την κοπάνισε?:rolleyes::P:p

Γιατί τοσο πολύ βρε Σοφία,δεν μπορεί θα εχεις μαζεψει πολύ ρούχο.κανε ενα γεναίο ξεσκαρτάρισμα και τακτοποίησε τα ανα κατηγορίες,πρόχειρα,καλά,πιο δευτερα,έτσι ώστε να μην τα ανακατεύεις όλα καθε φορά που ψάχνεις κάτι.Σίγουρα αν δεις τη ντουλάπα σου λίγο πιο αποστασιποιημένα μόνη σου θα εντοπίσεις το πρόβλημα.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλά μπάνια,να περάσετε πολύ πολύ ομορφα.:):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Α μην ανησυχείς! Αμα το ξεχάσετε θα σας το θυμίσω εγώ :tongue:

{που τέλος του μήνα πρέπει να δώσουμε την 1η δόση ενώ μας ήρθε πριν 3 μέρες το όμορφο "πακετάκι" της εφορίας.... :evil:. Μπας και νομίζουν πως βγάζουμε τόσα που αποταμιεύουμε κι όλας??????}

Οχι,δεν κατάλαβες,επειδή δεν βγάζεις τόσα όσα χρειάζονται για τα τεκμήρια πρεπει απλά να τιμωρηθείς!Απλά είναι τόσο αλλού το μυαλό μου που δεν μπορώ να στεναχωρηθώ για αυτά τα πράγματα.:?:-?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου

Εχω πολλές μέρες να γραψω εδώ

Δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο να πω από άποψη οργάνωσης-νοικοκυριού.Βδομάδα μπαίνει-βδομάδα βγαίνει τα γνωστά...Και πολύ πλύσιμο-σιδέρωμα

Δεν έχω και πολύ καλή διάθεση

Οχι ότι έχει συμβεί κάτι κακό!Δόξα τω Θεώ,να λέω...Αλλά,να...Εχουν αλλάξει τόσο πολύ οι ζωές και οι συνήθειές μας πλέον!Κι αυτό από μόνο του δημιουργεί μια θλίψη...

Εχεις δίκιο αλλά μην χαλάς τις όμορφες ημέρες της ζωής σου,αυτά τα προβλήματα ερχονται και παρέρχονται.Να σκέφτεσαι τον αντρα σου και το παιδάκι σου και να δημιουργείς ευτυχισμένες στιγμές μαζί τους.:):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...