Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Noni πολυ ομορφα και γλυκα αυτα που εγραψες κοριτσακι μου και μπραβο σου που τα αναγνωρισες κι ησουν στο πλαι της οταν σε χρειαζοταν.Κι εχεις απολυτο δικιο.Την αγαπη που εισπρατουμε θα πρεπει να την ανταποδιδουμε οσο το δυνατο περισσοτερο.Μονο ετσι θα αισθανθουμε πληρεις και ευτυχισμενοι ανθρωποι.;)

Σοφάκι ευχαριστώ, όλες τα ίδια κάνουμε μωρέ πάνω κάτω για ανθρώπους που αγαπάμε:oops:..

Σήμερα το παίρνουμε αλλιώς... αντί να αναπολούμε το παρελθόν και τους ανθρώπους που χάσαμε, έχει μεγαλύτερη αξία να ζούμε το παρόν και να δίνουμε αγάπη στους ανθρώπους - και ειδικά στα μικρά ανθρωπάκια- που μας περιστοιχίζουν και περιμένουν αγάπη και φροντίδα... κορίτσια ακόμη και το σπίτι που φροντίζετε τόσο επιμελώς κάθε μέρα όλες είναι το ύψιστο δείγμα αγάπης για την οικογένεια... σήμερα ας κάνουμε όλες κάτι τρελούτσικο να γελάσουμε με τα μικρά μας... ας βάλουμε μουσική στο youtube και να κάνουμε πάρτυ.. να βάλουμε τα μικρά να χορέψουν και να χορέψουμε μαζί τους... ας βγούμε στον κήπο- μπαλκόνι να παίξουμε μαζί τους με το νεράκι... Σήμερα είναι η μέρα της τρέλας... Ακούς ωρή Ειρήνη??:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον κοριτσακια μου το σπιτι μου για αλλη μια φορα βογγαει αλλα εγω κανω οτι δεν ακουω.Ο ανδρας μου ναι μεν απολυθηκε απο την Παρασκευη αλλα το εχουμε ριξει εξω.Μη φανταστειτε τιποτα το τρελο.Απλα καθε φορα που πηγαινουμε για καποια δουλεια θα πιουμε και ησυχα εναν καφε μιας και οι διδυμομπελαδες μου ειναι το πρωι στον παιδικο.Ωραια ειναι μιας και τα 5 τελευταια χρονια δεν ειχαμε τετοιες πολυτελειες.Οσο για το σιδερο...Οι λεκανες δεν εχουν που να σταθουν .Αλλα δεν πειραζει.Ετσι Ειρηνακι?

Σοφάκι, το σπίτι δεν έχει ανάγκη... ο αντρούλης όμως χρειάζεται αυτό τον καιρό στήριξη και καλά κάνεις και πάτε βολτίτσες! χρειάζονται αχ πόσο πολύ!! και εγώ αμα έχω ευκαιρία και δεν έχω τα μικρά βόλτες κάνω με το αμόρε.. ή και σπίτι να καθόμαστε τεμπελιάζουμε μαζί σαν φοιτητάκια... όταν έρχονται τα παιδιά, εκείνα παίζουν εμείς καθαρίζουμε ή ο ένας φυλάει-τα πάει βόλτα και ο άλλος κάνει τις δουλίτσες :)

Σοφάκι ευχαριστώ, όλες τα ίδια κάνουμε μωρέ πάνω κάτω για ανθρώπους που αγαπάμε:oops:..

Σήμερα το παίρνουμε αλλιώς... αντί να αναπολούμε το παρελθόν και τους ανθρώπους που χάσαμε, έχει μεγαλύτερη αξία να ζούμε το παρόν και να δίνουμε αγάπη στους ανθρώπους - και ειδικά στα μικρά ανθρωπάκια- που μας περιστοιχίζουν και περιμένουν αγάπη και φροντίδα... κορίτσια ακόμη και το σπίτι που φροντίζετε τόσο επιμελώς κάθε μέρα όλες είναι το ύψιστο δείγμα αγάπης για την οικογένεια... σήμερα ας κάνουμε όλες κάτι τρελούτσικο να γελάσουμε με τα μικρά μας... ας βάλουμε μουσική στο youtube και να κάνουμε πάρτυ.. να βάλουμε τα μικρά να χορέψουν και να χορέψουμε μαζί τους... ας βγούμε στον κήπο- μπαλκόνι να παίξουμε μαζί τους με το νεράκι... Σήμερα είναι η μέρα της τρέλας... Ακούς ωρή Ειρήνη??:D:D

Πόσα like να βάλω σε αυτό το μήνυμα?

Ας βάλω 1000 για αρχή...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ηλιαχτίδα μη νομίζεις τον εαυτό μου σκέφτομαι.... θα πεθάνω στο γέλιο πάλι... που να δεις το μικρό τρελούτσικό μου να τραγουδάει Πανικό- Τσαλίκη :P χαχαχαχα.. πηγαίνει στο μπάνιο βάζει και ζελέ το νούμερο, πλένει τα δόντια:shock: φοράει και τα γυαλιά ηλίου και δίνει ρεσιτάλ...

Καλημέρα σε όλες και ελπίζω η σημερινή ημέρα να είναι καλύτερη από τη χθεσινή.:):)

Νόνη έγραψες πάλι με τα μηνύματα σου!Πραγματικά χαίρομαι τόσο να σε διαβάζω!:):)

Εμείς εχθές πήγαμε το μπανάκι μας και μετά σε για φαγητό εξω ,όπου είμασταν καλεσμένοι και η αλήθεια είναι πως χαλαρώσαμε λίγο.Σήμερα λέω να τα βάλω με το σίδερο,για να δούμε:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

αααα και το αγαπημένο του... απόψε χωρίζω.. χαχαχαχα το λέει τόσο ωραία και ψευδά... έχει σεβντά το παιδί... έχει και τον άγημο στον παιδικό να πολιορκεί τη βικτωρία του τι να λέμε.... προχτες μου είπε με ύφος ότι πρέπει να μονομαχήσει με τον άγημο για τη βικτωρία (αλήθεια λέω!! που τα σκέφτεται :shock:)..

Λοιπον κοριτσακια μου το σπιτι μου για αλλη μια φορα βογγαει αλλα εγω κανω οτι δεν ακουω.Ο ανδρας μου ναι μεν απολυθηκε απο την Παρασκευη αλλα το εχουμε ριξει εξω.Μη φανταστειτε τιποτα το τρελο.Απλα καθε φορα που πηγαινουμε για καποια δουλεια θα πιουμε και ησυχα εναν καφε μιας και οι διδυμομπελαδες μου ειναι το πρωι στον παιδικο.Ωραια ειναι μιας και τα 5 τελευταια χρονια δεν ειχαμε τετοιες πολυτελειες.Οσο για το σιδερο...Οι λεκανες δεν εχουν που να σταθουν .Αλλα δεν πειραζει.Ετσι Ειρηνακι?

Η φτώχια θέλει καλοπέραση δεν λένε?Καλά κανεις γιατί και για τον αντρα σου, περισσότερο,είναι ψυχοθφόρα κατάσταση.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα σε όλες και ελπίζω η σημερινή ημέρα να είναι καλύτερη από τη χθεσινή.:):)

Νόνη έγραψες πάλι με τα μηνύματα σου!Πραγματικά χαίρομαι τόσο να σε διαβάζω!:):)

Εμείς εχθές πήγαμε το μπανάκι μας και μετά σε για φαγητό εξω ,όπου είμασταν καλεσμένοι και η αλήθεια είναι πως χαλαρώσαμε λίγο.Σήμερα λέω να τα βάλω με το σίδερο,για να δούμε:rolleyes:

Χρύσα μου τι ωραία!!! μπανάκι και φαγάκι έξω super!! Σήκωσε τα μανίκια λοιπόν και ... βουρ στη λεκάνη. Αέρααααααα

αααα και το αγαπημένο του... απόψε χωρίζω.. χαχαχαχα το λέει τόσο ωραία και ψευδά... έχει σεβντά το παιδί... έχει και τον άγημο στον παιδικό να πολιορκεί τη βικτωρία του τι να λέμε.... προχτες μου είπε με ύφος ότι πρέπει να μονομαχήσει με τον άγημο για τη βικτωρία (αλήθεια λέω!! που τα σκέφτεται :shock:)..

Αχ,ερωτευμένο το παιδάκι σου!:P:p

Εγώ να ανησυχώ που δεν μου λέει για καμία?:confused::)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρύσα τούτο το μικρό μου καμία σχέση με το μεγάλο... μιλάμε έχει κάτι απόψεις και σχέδια για τη ζωή του... χρειάζομαι πολλά μηνύματα για να πάρεις μια γεύση... πχ από πολύ μικρός του έχει κολλήσει ότι όταν μεγαλώσει θα ζει σε τροχόσπιτο:shock: και ότι και να λέει το τροχόσπιτο παίζει πάντα... θα παντρευτώ μου λέει και θα έχω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου θα παίζουν πίσω ... του λέω τη μανούλα θα την έχεις??? όχι μου λέει.. εσύ σπίτι να σου φέρνω τα παιδάκια μου να τα κρατάς να πηγαίνω για καφέ με τη γυναίκα μου:evil::evil: λοιπόν έφυγα να πλερώσω λέμε!!! καλή συνέχεια σε όλες!

Διαφημίσεις

Αχ,ερωτευμένο το παιδάκι σου!:P:p

Εγώ να ανησυχώ που δεν μου λέει για καμία?:confused::)

για ψάρεψέ το ψάρεψέ το... είμαι σίγουρη ότι θα βγάλεις λαυράκι και θα νιώσεις για λίγο ΠΕΘΕΡΆ χαχαχαχαχα

Και πάλι έχεις δίκιο. Πονάς αλλά ο πόνος είναι "διαφορετικός"... Απλώς ειδικά αν σε έχει μεγαλώσει αυτή η γιαγιά ακόμη και 90 ετών να είναι για σένα είναι λες και ξαναχάνεις τη μαμά σου... διαφορετικό αλλά έχεις τέτοια συναισθήματα και πάλι...

'Εκανα αυτό που είπες... μετά τη δουλειά, πήγα και πήρα τον φιόγκο και κάναμε βόλτα. Τον πήγα στα goody's (2η φορά που τον πηγαίνω, δεν το πολυ-χωνεύω αυτό το είδους φαγητού), περπατήσαμε, αγοράσαμε μία μπλούζα {9,90 από τα pull and bear}, φτηνή αλλά πανέμορφη για τον μπαμπά μας, πήραμε παγωτάκι και κάναμε τις βόλτες μας... περάσαμε πολύ όμορφα...!!!

Ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα!!!

Μπράβο Ειρήνη μου,χαλαρωτικό και για εσένα και για το φιόγκο σου!Τα παιδιά μας αντιλαμβάνονται πολλά και τα επεξεργάζονται με το δικό τους τρόπο.

Ο δικός μου ακούει για αρρώστιες και φοβάται μην πάθω εγώ κατι.Και όλο με ρωτάει "έσύ είσαι καλά μαμα!,δεν έχεις τίποτα?":rolleyes::?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρύσα τούτο το μικρό μου καμία σχέση με το μεγάλο... μιλάμε έχει κάτι απόψεις και σχέδια για τη ζωή του... χρειάζομαι πολλά μηνύματα για να πάρεις μια γεύση... πχ από πολύ μικρός του έχει κολλήσει ότι όταν μεγαλώσει θα ζει σε τροχόσπιτο:shock: και ότι και να λέει το τροχόσπιτο παίζει πάντα... θα παντρευτώ μου λέει και θα έχω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου θα παίζουν πίσω ... του λέω τη μανούλα θα την έχεις??? όχι μου λέει.. εσύ σπίτι να σου φέρνω τα παιδάκια μου να τα κρατάς να πηγαίνω για καφέ με τη γυναίκα μου:evil::evil: λοιπόν έφυγα να πλερώσω λέμε!!! καλή συνέχεια σε όλες!

:shock::shock::shock:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρύσα τι γίνεται??? ποιός κερδάει??? (εσύ ή τα ρούχα??)

Επέστρεψα ταπι και ψύχραιμη.. πήγα από τον παιδικό του μικρούλη να πληρώσω τον ιούνιο και να κάνω διακοπή αφού θα πάει προνήπιο (έχει να πάει στον παιδικό από 15 ιούνη) και η διευθύντρια μου έιπε ότι πρέπει να πληρώσω και τον ιούλιο... Μα αφού κάνω διακοπή της είπα- δεν έχει σημασία μου είπε- δηλαδή άμα κάναμε διακοπή το Νοέμβρη θα πλήρωνα όλη τη χρονιά? της είπα- κάτι μουρμούρισε τεσπά τα πλήρωσα και έμεινα ΤΑΠΙ!! :evil:

Χρύσα τι γίνεται??? ποιός κερδάει??? (εσύ ή τα ρούχα??)

Επέστρεψα ταπι και ψύχραιμη.. πήγα από τον παιδικό του μικρούλη να πληρώσω τον ιούνιο και να κάνω διακοπή αφού θα πάει προνήπιο (έχει να πάει στον παιδικό από 15 ιούνη) και η διευθύντρια μου έιπε ότι πρέπει να πληρώσω και τον ιούλιο... Μα αφού κάνω διακοπή της είπα- δεν έχει σημασία μου είπε- δηλαδή άμα κάναμε διακοπή το Νοέμβρη θα πλήρωνα όλη τη χρονιά? της είπα- κάτι μουρμούρισε τεσπά τα πλήρωσα και έμεινα ΤΑΠΙ!! :evil:

Δεν έπρεπε να της τα πληρώσεις,αλλά τώρα ξέχασέ τα!:confused:Ψαχνουν να πληρώσουν τα δικά τους σπασμένα μου φαίνεται:mrgreen:

Τα ρούχα βεβαια,είναι ανισος ο αγώνας:-P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...