Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έκανα ένα κρύο λούσιμο... πολύ το χρειαζόμουν...

Έστρωσα και τα καλύμματά μας στους καναπέδες μας, που τα είχα πλύνει την νύχτα και στέγνωσαν ήδη και μοσχομύρισε το σαλόνι....

Αχ.. κέφια... ελάτε πλιζ...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όταν πέθανε η γιαγία μου το Νοέμβριο, την πιο ωραία κουβέντα μου την είπε ένας φίλος από τη Χιλή μέσω face... μου έγραψε οι άνθρωποι που μας αγαπάνε δυστυχώς φεύγουν και εμείς παίρνουμε τη θέση τους... ο πιο μεγάλος φόρος τιμής σε αυτούς που αφιέρωσαν τη ζωή τους σε εμάς είναι και εμείς να σταθούμε ικανοί στο ρόλο τους που αναπληρώνουμε... να την έχεις στο μυαλό και την καρδιά σου μου είπε και να είσαι και εσύ η ίδια γιαγιά όπως στάθηκε κι εκείνη σε σένα....

Την έχασες πολύ πρόσφατα... πως νιώθεις..? Λυπάμαι. Σου στέλνω τα συλληπητήρια και την αγάπη μου.

Σ ευχαριστώ γι αυτό που μου γραψες... νομίζω πως είναι πολύ σοφή κουβέντα και κρύβει πολύ αλήθεια μέσα στην απλότητά της. Δεν το χα σκεφτεί ποτέ έτσι....

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι την θυμάμαι με αγάπη και συγκίνηση... αλλά δεν έχω αυτόν τον πόνο το γιατί??? ήταν η ώρα της και το πήραμε απόφαση... σου μένει μετά αυτή η γλυκιά ανάμνηση που σε συγκινεί και σου λείπει ο άνθρωπος ώρες ώρες γιατί είναι μια αγάπη η αγάπη της γιαγιάς που δεν αναπληρώνεται... αλλά δεν ακολουθεί ο πόνος όπως όταν χάνεις κάποιον νέο δικό σου άνθρωπο...

μπορώ να μιλώ ώρες για τη γιαγιάκα μου οπως νομίζω όλες εδώ μέσα, αλλάζουμε θέμα γιατί δε βοηθά στα κέφια μας!!!

p.s κανόνισε μετά τη δουλειά να βρεθείς με μια φιλενάδα, μη γυρνάς κατευθείαν σπίτι... μια ωρίτσα για σένα να πιείς καφέ / ποτό και να πεις άσχετα πραγματα, να γελάσεις να χαλαρώσεις... εμένα με βοηθάει πάντα!

.....edit.. από δουλειές πάλι σήμερα τα απολύτως απαραίτητα... βρε δε βαριέσαι!!! χαχαχαχαχα

......edit 2 ευχαριστώ για τις ευχές σου μα είσαι πάντα πάντα τόσο πολύ γλυκιά!

Για όλα αυτά τα δύσκολα θέματα δεν ξέρω τι να γράψω.Να είμαστε καλά να θυμόμαστε όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους και όσο ζουν να τους νοιαζόμαστε και να τους φροντίζουμε....

Υ.Γ έπλυνα το βεράντα και περιποιηθηκα λίγο τα φυτά μου,έστρωσα τραπέζι και φάγαμε με τα πεθερικά μου,άπλωσα ένα πλυντήριο και έβαλα αλλο ένα(έλεος,ποιος θα τα σιδερώσει μετα?) και τωρα τέλος,παω να μαζέψω τα πιατικά και να κοιμηθώ. Καλό μεσημέρι:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλή δύναμη σε όλες εύχομαι για ότι κ να περνάει. εγώ σε ένα μήνα γεννάω κ περιμένω να περάσει ο καιρός. μετά θα χαθώωωωω με δύο μικρά στο σπίτι.

Με έναν πόνο Βασιλική :P

Μετά που θα γεννήσεις, να θυμάσαι ότι όποτε κοιμίζεις το μωρό θα αφιερώνεις χρόνο στον άλλο παιδί για να μην ζηλεύει....και να του λές κάτσε να κοιμήσω το μωρό να μην μας ενοχλεί και άλλες σάλτσες :P

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι την θυμάμαι με αγάπη και συγκίνηση... αλλά δεν έχω αυτόν τον πόνο το γιατί??? ήταν η ώρα της και το πήραμε απόφαση... σου μένει μετά αυτή η γλυκιά ανάμνηση που σε συγκινεί και σου λείπει ο άνθρωπος ώρες ώρες γιατί είναι μια αγάπη η αγάπη της γιαγιάς που δεν αναπληρώνεται... αλλά δεν ακολουθεί ο πόνος όπως όταν χάνεις κάποιον νέο δικό σου άνθρωπο...

μπορώ να μιλώ ώρες για τη γιαγιάκα μου οπως νομίζω όλες εδώ μέσα, αλλάζουμε θέμα γιατί δε βοηθά στα κέφια μας!!!

p.s κανόνισε μετά τη δουλειά να βρεθείς με μια φιλενάδα, μη γυρνάς κατευθείαν σπίτι... μια ωρίτσα για σένα να πιείς καφέ / ποτό και να πεις άσχετα πραγματα, να γελάσεις να χαλαρώσεις... εμένα με βοηθάει πάντα!

.....edit.. από δουλειές πάλι σήμερα τα απολύτως απαραίτητα... βρε δε βαριέσαι!!! χαχαχαχαχα

......edit 2 ευχαριστώ για τις ευχές σου μα είσαι πάντα πάντα τόσο πολύ γλυκιά!

Και πάλι έχεις δίκιο. Πονάς αλλά ο πόνος είναι "διαφορετικός"... Απλώς ειδικά αν σε έχει μεγαλώσει αυτή η γιαγιά ακόμη και 90 ετών να είναι για σένα είναι λες και ξαναχάνεις τη μαμά σου... διαφορετικό αλλά έχεις τέτοια συναισθήματα και πάλι...

'Εκανα αυτό που είπες... μετά τη δουλειά, πήγα και πήρα τον φιόγκο και κάναμε βόλτα. Τον πήγα στα goody's (2η φορά που τον πηγαίνω, δεν το πολυ-χωνεύω αυτό το είδους φαγητού), περπατήσαμε, αγοράσαμε μία μπλούζα {9,90 από τα pull and bear}, φτηνή αλλά πανέμορφη για τον μπαμπά μας, πήραμε παγωτάκι και κάναμε τις βόλτες μας... περάσαμε πολύ όμορφα...!!!

Ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα!!!

777885dugw57gt25.gif

Υ.Γ έπλυνα το βεράντα και περιποιηθηκα λίγο τα φυτά μου,έστρωσα τραπέζι και φάγαμε με τα πεθερικά μου,άπλωσα ένα πλυντήριο και έβαλα αλλο ένα(έλεος,ποιος θα τα σιδερώσει μετα?) και τωρα τέλος,παω να μαζέψω τα πιατικά και να κοιμηθώ. Καλό μεσημέρι:)

Έλα ντέ... ποιος θα τα σιδερώσει μετά...?? :confused::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ηλιαχτιδα μου να χαιρεσαι το Γιαννακη σου .Να ειναι γερος και τυχερος.Vaso με το καλο να γεννηθει το μωρακι σου.Ειρηνακι εχει δικιο το μιρικι.Η μανουλα σου ειναι διπλα σου δε χρειαζεται να στενοχωριεσαι που δε μπορεις να πηγαινεις συχνα στο χωριο.Αντε καλο μου.Φτανει η στενοχωρια Φιλακια:P

Λοιπον κοριτσακια μου το σπιτι μου για αλλη μια φορα βογγαει αλλα εγω κανω οτι δεν ακουω.Ο ανδρας μου ναι μεν απολυθηκε απο την Παρασκευη αλλα το εχουμε ριξει εξω.Μη φανταστειτε τιποτα το τρελο.Απλα καθε φορα που πηγαινουμε για καποια δουλεια θα πιουμε και ησυχα εναν καφε μιας και οι διδυμομπελαδες μου ειναι το πρωι στον παιδικο.Ωραια ειναι μιας και τα 5 τελευταια χρονια δεν ειχαμε τετοιες πολυτελειες.Οσο για το σιδερο...Οι λεκανες δεν εχουν που να σταθουν .Αλλα δεν πειραζει.Ετσι Ειρηνακι?

Noni πολυ ομορφα και γλυκα αυτα που εγραψες κοριτσακι μου και μπραβο σου που τα αναγνωρισες κι ησουν στο πλαι της οταν σε χρειαζοταν.Κι εχεις απολυτο δικιο.Την αγαπη που εισπρατουμε θα πρεπει να την ανταποδιδουμε οσο το δυνατο περισσοτερο.Μονο ετσι θα αισθανθουμε πληρεις και ευτυχισμενοι ανθρωποι.;)

Διαφημίσεις

Υ.Γ. Και δυστυχώς αυτό φοβάμαι... αυτό έχω στο μυαλό μου... μήπως ήρθε η ώρα για τη γιαγιά μου {που και μένα με έχει μεγαλώσει}....

Όχι κοριτσάκι μου... αυτό να μην το σκέφτεσαι... η γιαγιά είναι η super γιαγιά και έτσι θα μείνει!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Ηλιαχτίδα μου γερός και δυνατός ο Γιαννάκης σου... Να γίνει μεγάλο παλλικάρι, να αρπάξει τη ζωή απ τα μαλλιά και να είναι πάντα ευτυχισμένος!!:P

Αχ! Σ' ευχαριστώ!!! Τι ωραία ευχή...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλημέρα καλημέρα!! άπλωσα πλυντήριο, σιδέρωσα αρκετά και ετοιμάζομαι να βγω μια γύρα να δώσω κάτι χρήματα που τόσο καιρό μένουν στο λογαριασμό και χαιρόμαστε ότι τα έχουμε αλλά είναι "ταμμένα"... εφορία και δεη έχει σήμερα το μενού...:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...