Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα.....όλων τα κέφια είναι κάπως αυτόν τον καιρό...και τα δικά μου είναι πεσμένα και προσπαθώ να τα ανεβάσω .... υπομονή κορίτσιαααα !!! που θα πάει θα βγει και το ουράνιο τόξο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποιά μου είχε πει ότι είχε βάλει το max force για τις κατσαρίδες???

εγώ τελικά το έβαλα στο χωριό που πήγαμε το σκ και ελπίζω να έχει αποτελέσματα.....απλά θέλω να ρωτήσω, θα αρχίσω τώρα να βλέπω ψόφιες ή απλά θα εξαφανιστούν??? για να ξέρω τι να περιμένω!!! το γέμισα το σπίτι με κουκίδες σε όλα τα σημεία που δεν φτάνουν τα παιδιά, έβαλα κυρίως εκτός σπιτιού γιατί απο έξω έρχονται και περιμένω να δω αποτελέσματα..

Καλημέρα σε όλες!!!

Επιτέλους κατάφερα να σας γράψω...

Σας διαβάζω κάθε μέρα, αλλά ο μικρός δε με αφήνει να γράψω. Λες και έπαθε μετάλλαξη τις τελευταίες μέρες.

Ας τα πάρω από την αρχή...

Το Σάββατο βαφτίσαμε το μικρό μας Ιωάννη. Το παιδί μου ήταν κύριος. Δεν έκλαψε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ, αλλά ταλαιπωρήθηκε πολύ...

Είχε κοιμηθεί λίγο το πρωί και 12:30-13:30. Στις 13:45 έφαγε μεσημεριανό και στις 17:30 του έδωσα γάλα για να τον κρατήσει. Στις 18:15 έπρεπε να είμαστε στην εκκλησία. Δεν πρόλαβε να κοιμηθεί καθόλου και κοιμήθηκε λίγο (5 λεπτά) στη διαδρομή από το σπίτι προς την εκκλησία. Μόλις φτάσαμε ξύπνησε. Βγάλαμε φωτογραφίες και μπήκαμε στην εκκλησία να ξεκινήσει η βάφτιση. Παρόλο που δεν είχε κοιμηθεί καθόλου, δεν ακούστηκε στιγμή. Έκλαψε λίγο όταν τελείωναν οι χαιρετούρες, επειδή κουράστηκε και ζεστάθηκε. Μόλις βγήκαμε έξω από την εκκλησία ήταν πάλι μες στην τρελλή χαρά. Βγάλαμε πάλι φωτογραφίες και κάποια στιγμή εκεί που τον κρατούσε ο νονός του να βγουν μερικές φωτογραφίες μαζί, έγειρε στον ώμο του και κοιμήθηκε. Βγάλαμε ακόμη μερικές φωτογραφίες ενώ ήταν κοιμησμένος και γυρίσαμε σπίτι. Μόλις φτάσαμε σπίτι ξύπνησε. Ετοιμάσαμε τα πράγματα του και φύγαμε για το μαγαζί που κάναμε το τραπέζι. Λίγο μετά που φτάσαμε του έδωσα το γάλα του και τον κοίμησα. Η ώρα είχε πάει 22:00. Κατά τις 23:30 ξύπνησε από τη μουσική, τον έβγαλα έξω, τον ξανακοίμησα και έμεινε κοιμησμένος μέχρι τις 3:00 που φύγαμε. Γυρίσαμε σπίτι, τον άλλαξα και τον έβαλα στο κρεβάτι του. Την Κυριακή ξύπνησε 8:30. Τον τάισα, τον ετοίμασα, ήρθε οι νονός του (και η κοπέλα του) και τον πήγαμε στην εκκλησία να κοινωνήσει. Μετά πήγαμε για καφεδάκι όλοι μαζί (μετά από όλο το τρέξιμο για τη βάφτιση, το είχα μεγάλη ανάγκη). Γυρίσαμε σπίτι, παραγγείλαμε να φαμε, χαζολογήσαμε με τον νονό (και την κοπέλα του, εννοείται) και αφού έφυγαν ξεραθήκαμε στον ύπνο. Ο μικρός, βέβαια, είχε κοιμηθεί νωρίτερα και δε νύσταζε, αλλά δεν πτοηθήκαμε. Τον πήραμε στο κρεβάτι ανάμεσα μας, του δώσαμε και κάτι παιχνιδάκια και τον αφήσαμε να παίζει. Κάποια στιγμή κουράστηκε και κοιμήθηκε.

Στο θέμα μας τώρα. Το σπίτι μου είναι γεμάτο σακκούλες με δώρα. Προσπαθώ σιγά-σιγά να το τακτοποιήσω, αλλά ο μικρός από την Κυριακή το απόγευμα κλαίει συνέχεια. Μάλλον θα δω κι άλλο δοντάκι σε 1-2 μέρες. Νομίζω ότι μέχρι το βράδυ θα έχω τελειώσει με τα δώρα. Ευτυχώς δεν έχω πολλά για αλλαγή.

Αυταααααααα....

Συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα, αλλά ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.

ΥΓ: Ειρήνη τέλεια τα νύχια. Θα το λέω μέχρι να χαλάσουν. Τα κοιτάζω και δεν το πιστεύω ότι είναι σαν την πρώτη στιγμή.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

ποιά μου είχε πει ότι είχε βάλει το max force για τις κατσαρίδες???

εγώ τελικά το έβαλα στο χωριό που πήγαμε το σκ και ελπίζω να έχει αποτελέσματα.....απλά θέλω να ρωτήσω, θα αρχίσω τώρα να βλέπω ψόφιες ή απλά θα εξαφανιστούν??? για να ξέρω τι να περιμένω!!! το γέμισα το σπίτι με κουκίδες σε όλα τα σημεία που δεν φτάνουν τα παιδιά, έβαλα κυρίως εκτός σπιτιού γιατί απο έξω έρχονται και περιμένω να δω αποτελέσματα..

απο που το παιρνουμε ρε παιδια αυτό και πως το τοποθετουμε????

Διαφημίσεις

απο που το παιρνουμε ρε παιδια αυτό και πως το τοποθετουμε????

απο μαγαζιά που πουλάνε μπογιές, απολυμάνσεις, είδη κήπου κλπ.....ψάξε στο google και θα βρεις μαγαζιά....αν σου βγει μια εταιρία απολυμαντική πάρε τηλ και ρώτα να σου πουν μαγαζί στην περιοχή σου...

Καλημέρα αγαπημένες μου.

Πως είστε...? Βλέπω πως τα κέφια ολονών δεν είναι και στα καλύτερα τους... θα το παλέψουμε... :rolleyes: .

Εγώ σήμερα σηκώθηκα και:

1) Έκανα φακές

2) Πήγα στην αποθήκη που ψωνίζω αφρόλουτρα κλπ., και πήρα κανα 2 πραγματάκια

3) Πήγα στην εκκλησία και άναψα ένα κεράκι στη μαμά μου και με την ευκαιρία έδωσα και 1 σακούλα με πράγματα που είχα για δόσιμο

4) Περασα από εκεί που αγοράζω τα υλικά μου για τη δουλειά και πήρα το top coat / γρήγορο στέγνωμα γιατί είχα πολυ λίγο και έχω δουλίτσα όλες τις επόμενες μέρες και σήμερα

Γυρίσαμε λοιπόν τώρα και κάναμε καφεδάκι και ήρθα κοντά σας... Από αργά το μεσημέρι δουλεύω μέχρι το βραδάκι...

777885dugw57gt25.gif

Αχ βρε Ειρηνάκι μου μην τρομοκρατήσε.....ότι φοβάσαι το παθαίνεις λένε, γιαυτό να μην σκέφτεσαι αρνητικά....think positive !!!

Η έννοια μου είναι πως η μαμά μου συνήθως εμφανίζεται όταν είναι να συμβεί κάτι άσχημο στη ζωή μου... κάποια μεγάλη αλλαγή ή απώλεια... γι αυτό με έχει προβληματίσει... :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ρηνιώ ίσως η μαμά σου ξέρει ότι τώρα το αντέχεις κι ήρθε να σου κλείσει το μάτι που τα καταφέρνεις τόσο καλά. Εσύ της το επέτρεψες πια.

Το σκέφτηκα αυτό που λες miriki μου... για καιρό {πριν καιρό} της ζητούσα να έρθει σε κάποιο όνειρό μου αν και ενδόμυχα αναρωτιόμουν αν ήμουν έτοιμη. Επειδή δεν την έβλεπα θεωρούσα πως δεν είμαι έτοιμη και το ξέρει. Ελπίζω και εύχομαι να είναι αυτό που λες...

Το αστείο είναι πως χτες σκεφτόμουν πως έχω πολύ καιρό να δω τη δική μου μαμά. Και μου κακοφάνηκε ομολογουμένως.... Είμαστε ό,τι να ναι τελικά, με τίποτα δεν ευχαριστιόμαστε. Αυτές τις απώλειες είναι δύσκολο να τις διαχειριστείς όσος καιρός κι αν περάσει.

Όχι, δεν είμαστε ότι να ναι. Είναι αυτό που λες στο τέλος, πως τέτοιου είδους απώλειες δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε. Η μαμά σου {ειδικά η μαμά σου), ο μπαμπά σου, είναι άνθρωποι που μας λείπουν πάντα και για πάντα και δεν καταλαγιάζει αυτό με την πάροδο του χρόνου. Καθόλου...

Κορίτσια μπαίνω σας βλέπω, μαθαίνω τα νέα σας, χαίρομαι με τις χαρές σας, συμπάσχω με τις δυσκολίες σας, αλλά δυσκολεύομαι να γράψω. Δεν ξέρω γιατί νιώθω την ανάγκη της απόστασης. Κουφό αλλά αληθινό. Δουλίτσες ψιλοκάνω και το σπίτι είναι χμμμμ σχετικά ανθρώπινο. Το καλό είναι ότι έχει αναλάβει δράση ο καλός μου. Παρόλα αυτά νιώθω κάπως παράξενα αυτές τις μέρες. Δεν πειράζει, θα περάσει...

Να κάνεις κατά πως νιώθεις. Ξέρεις πως εδώ, σ αυτό το θέμα, κανείς δεν "παρεξηγεί" κανέναν! Ελπίζω να νιώσεις καλύτερα σύντομα... :P

777885dugw57gt25.gif

κοριτσια μου καλα γεια σας και απο εμενα. ξερω εχω καιρο να φανω αλλα νιωθω καπως οπως η miriki και ακομη χειροτερα ισως. αισθανομαι στα ορια της καταθλιψης. δεν εχω ορεξη για τιποτα, ολα και ολοι μου φταινε. απλα συντηρω την καθημερινοτητα! τιποτα αλλο. θελω να παιξω να γελασω για τα παιδια μου αλλα τιποτα. τεσπα συγνωμη για το εκτος θεμα. ειρηνακι μου καλο μη σκεφτεσαι αρνητικα. σκεψου απλα πως ενα ονειρο ειναι και τιποτα αλλο. η μαμα σου ηταν και θα ειναι φανταζομαι παντα κατι θετικο για τη ζωη σου, οποτε τιποτα ασχημο δεν μπορει να ερθει - εξαιτιας αυτου τουλαχιστον -. ναντια ευχομαι στο παιδακι σου ολα να πανε καλα απο εδω και περα. κοριτσια υγεια σωματικη και πνευματικη για ολους μας. τα υπολοιπα κατι θα γινει. ας πω και κατι σχετικο με το θεμα! λοιπον βλεπω ολο τρυπουλες τελευταια στα ρουχα μας και εχω τρελαθει!!!!!!!!! εν τω μεταξυ ελεγα πως ειναι σκορος αλλα μου ειπανε πως ο σκορος δεν τρωει τα βαμβακερα! και τωρα βρε κοριτσια με τι εχω να πολεμησω!? θα σαλταρω. τα ρουχακια του παιδιου, οι φανελες του ανδρα μου! μεχρι τωρα δηλαδη εκει βρηκα! ευχομαι να μη συνεχιση αυτη η ιστορια. ααααααα και χθες κατα τις 3 το βραδυ ειδα στην κρεβατοκαμαρα μας μια μεταλλαγμενη τεραστια~ κατσαριδα!!!!!!!!!! ελεος!

Πατουσίδιο μου, ελπίζω και συ να αισθανθείς σύντομα καλύτερα. Ολοι περνάμε τέτοιες φάσεις, που απλώς δεν έχουμε κέφι για τίποτα σχεδόν. Πάλεψε το όσο μπορείς τουλάχιστον και μην το αφήσεις να σε "ρουφήξει".

Τι στο καλό είναι αυτό...??? Τι τρύπες στα ρούχα??? Θα τρελαθώ!!! :shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Βρε Ειρηνακι μου καλο γιατι αγχωθηκες τοσο πολυ?Προφανως η μανουλα σου εμφανιστηκε γιατι ενδομυχα ηθελες κι εσυ να τη δεις.Εγω οποτε τη σκεφτομαι και <γκρινιαζω>γιατι εφυγε και τη στερηθηκα συνηθως εμφανιζεται.Εμενα τωρα στις 5 του μηνα συμπληρωνονται 11 χρονια που εφυγε και επειδη εχω πολυ καιρο να παω στο κοιμητηριο το σκεφτομαι εντονα.Μη στενοχωριεσαι καρδουλα μου.Οι μανουλιτσες εμφανιζονται μονο για καλο.

Σοφάκι μου,

Αγχώθηκα γιατί εμφανίζεται μόνο για κάποιο σημαντικό λόγο και συνήθως όχι τόσο καλό. Λες και με προειδοποιεί, εμένα ή τη γιαγιά μου ή τη θεία μου. Μόνο σε μας τις 3 έρχεται... γι' αυτό...

Μεθαύριο ε...? :? Να πας κοριτσάκι μου, να πας να της ανάψεις το κεράκι της...

Εμένα δυστυχώς είναι μακριά. Πριν 5 χρόνια την μεταφέραμε στο χωριό της μαζί με τους δικούς της και ούτε εκεί δεν μπορώ να πάω παρά ελάχιστες φορές...

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου βγάλε τις ασχημες σκέψεις και σκέψου θετικά και ότι είναι να έρθει καλό η κακό δεν μπορείς να το αποφύγεις.

Σ αυτό έχεις απόλυτο δίκιο αλλά....:?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...