Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γιατί Ειρήνη μου?Μήπως παίζουν οι ορμόνες σου?Κανόνισε κανενα καφεδάκι η μια βολτίτσα να ξεχαστείς και ο,τι θέλεις εδω είμαστε.:)

Σίγουρα ορμόνες... τσεκαρισμένο φίλη μου... :?

Ευχαριστώ... :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βαλαμε με το αγοράκι μου τα παιχνίδια στο καινούριο σακο που πήραμε και ξεσκαρτάραμε κάμποσα,

συμμάζεψα γενικώς και καθάρισα το ντουλάπι κατω από το νεροχύτη και εβγαλα και τον κάδο και τον έπλυνα.Τώρα είναι σούπερ.Μένουν όμως πολλά,για να δούμε πως θα πάμε:rolleyes:

Εύγε Χρυσάκι μου, ειδικά για το ξεσκαρτάρισμα!!!

Αχ είδες πόσο όμορφα νιώθεις με το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη??? Και γω από τότε που το έφτιαξα και επειδή το ανοιγω συνεχώς, νιώθω πολύ ήρεμα!

777885dugw57gt25.gif

Μετα απο 2 πλυντηρια κ τρελλο βαψιμο στον τοιχο της κουζινας σε μωβ χρωμα:tongue: πηρα κ τα ζουζουνακια μου απο τον παιδικο κ επανηλθα!

Ειχαμε φτιαξει παιδικο φουλ της νεοσετ για το μεγαλο μου ταλιμπανακι κ εχω τωρα ενα κενο δωματιο για να το κανω παιδικο για το ταλιμπανακι νουμερο2.

Επειδη ομως θελουν να κοιμουνται μαζι θα βαλω 2 κρεβατια στο νεο δωματιο κ το αλλο μενει χωρις κρεβατι

Ετσι σκεφτηκα το καναποκρεβατο.

Μια ματια που εριξα ικεα κ νεοσετ οι τιμες ειναι γυρω στο 300αρι αλλα δεν λενε κ πολλα.

Συνοικιακο καταστημα δεν εχω υποψιν μου μιας που ειμαστε προαστειο-χωριο εδω κ δεν εχουν καταστηματα.

Καθε ιδεα δεκτη!:cool:

-

Διαφημίσεις

τακτοποίησα το χαμό (μιλάμε για πανικό...) έβγαλα τα πάντα στο μπαλκόνι- ριχτάρια, μαξιλάρια... σκούπισα, σφουγγάρισα, έκανα μπάνιο κάτω... καθάρισα καλά καλά την κουζίνα- πλακάκια-πάγκους και ντουλάπια απ'έξω γιατί τόσες μέρες μαγείρευε πολλές φορές το αμόρε οπότε έχετε μια εικόνα για την κατάσταση της κουζίνας μας... θέλω ένα καλό ξεσκόνισμα αλλά δεν το βλέπω κουράστηκα.... μένει για αύριο!! μόλις φάγανε και τα μικρά τα μπριζολάκια τους κσι περιμένω να περάσει η ώρα να τα χώσω για ύπνο να έρθει ο αντρούλης να κοιμούνται για να κοιμηθούμε κι εμείς λιγάκι!!

Στο μεταξύ είναι 8 το βράδυ και τα κέφια μου δεν έχουν φτιάξει, πράγμα σπάνιο για μένα που η χαρά είναι στο DNA μου.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εχει γίνει και κάτι άλλο που δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πλέον με έχει επηρεάσει. Προχθές την νύχτα είδα τη μαμά μου στον ύπνο μου. Ήταν ένα όνειρο σύντομο, πολύ σύντομο και είδα μόνο το πρόσωπό της. Το περίεργο είναι πως έχω να την δω σε όνειρο από 15 χρονών, που περνούσα μία πολύ δύσκολη περίοδο...Τότε ήταν ένα πολύ έντονο όνειρο και με είχε κυριολεκτικά διαλύσει... Ξύπνησα και έκλαιγα σχεδόν μια εβδομάδα. Είχα συνειδητοποιήσει το πόσο μου έλειπε με το όνειρο και δεν μπορούσα με τίποτα να το βγάλω από το μυαλό μου. Πείτε με τρελή αλλά εγώ ξέρω πως γι αυτό δεν ξαναήρθε σε κάποιο όνειρο μου. Γιατί διαλύθηκα τότε και ήμουν έτσι πολύ καιρό...

Τώρα λοιπόν την ξαναείδα... και μου έκανε τόσο εντύπωση που, φανταστείτε, ξύπνησα για λίγο.... Μόλις μίλησα με τη θεία μου στο χωριό {ήταν πολύ αγαπημένες} και μου είπε πως και εκείνη την είδε πριν 20 μέρες. Δυστυχώς φοβάμαι πως κάτι θα συμβεί και δεν θα είναι ευχάριστο... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Υ.Γ. Συγνώμη για το off-topic αλλά ήθελα να τα πω...

777885dugw57gt25.gif

Στο μεταξύ είναι 8 το βράδυ και τα κέφια μου δεν έχουν φτιάξει, πράγμα σπάνιο για μένα που η χαρά είναι στο DNA μου.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εχει γίνει και κάτι άλλο που δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πλέον με έχει επηρεάσει. Προχθές την νύχτα είδα τη μαμά μου στον ύπνο μου. Ήταν ένα όνειρο σύντομο, πολύ σύντομο και είδα μόνο το πρόσωπό της. Το περίεργο είναι πως έχω να την δω σε όνειρο από 15 χρονών, που περνούσα μία πολύ δύσκολη περίοδο...Τότε ήταν ένα πολύ έντονο όνειρο και με είχε κυριολεκτικά διαλύσει... Ξύπνησα και έκλαιγα σχεδόν μια εβδομάδα. Είχα συνειδητοποιήσει το πόσο μου έλειπε με το όνειρο και δεν μπορούσα με τίποτα να το βγάλω από το μυαλό μου. Πείτε με τρελή αλλά εγώ ξέρω πως γι αυτό δεν ξαναήρθε σε κάποιο όνειρο μου. Γιατί διαλύθηκα τότε και ήμουν έτσι πολύ καιρό...

Τώρα λοιπόν την ξαναείδα... και μου έκανε τόσο εντύπωση που, φανταστείτε, ξύπνησα για λίγο.... Μόλις μίλησα με τη θεία μου στο χωριό {ήταν πολύ αγαπημένες} και μου είπε πως και εκείνη την είδε πριν 20 μέρες. Δυστυχώς φοβάμαι πως κάτι θα συμβεί και δεν θα είναι ευχάριστο... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Υ.Γ. Συγνώμη για το off-topic αλλά ήθελα να τα πω...

Αχ βρε Ειρηνάκι μου μην τρομοκρατήσε.....ότι φοβάσαι το παθαίνεις λένε, γιαυτό να μην σκέφτεσαι αρνητικά....think positive !!!

Ρηνιώ ίσως η μαμά σου ξέρει ότι τώρα το αντέχεις κι ήρθε να σου κλείσει το μάτι που τα καταφέρνεις τόσο καλά. Εσύ της το επέτρεψες πια.

Το αστείο είναι πως χτες σκεφτόμουν πως έχω πολύ καιρό να δω τη δική μου μαμά. Και μου κακοφάνηκε ομολογουμένως.... Είμαστε ό,τι να ναι τελικά, με τίποτα δεν ευχαριστιόμαστε. Αυτές τις απώλειες είναι δύσκολο να τις διαχειριστείς όσος καιρός κι αν περάσει.

Κορίτσια μπαίνω σας βλέπω, μαθαίνω τα νέα σας, χαίρομαι με τις χαρές σας, συμπάσχω με τις δυσκολίες σας, αλλά δυσκολεύομαι να γράψω. Δεν ξέρω γιατί νιώθω την ανάγκη της απόστασης. Κουφό αλλά αληθινό. Δουλίτσες ψιλοκάνω και το σπίτι είναι χμμμμ σχετικά ανθρώπινο. Το καλό είναι ότι έχει αναλάβει δράση ο καλός μου. Παρόλα αυτά νιώθω κάπως παράξενα αυτές τις μέρες. Δεν πειράζει, θα περάσει...

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλα γεια σας και απο εμενα. ξερω εχω καιρο να φανω αλλα νιωθω καπως οπως η miriki και ακομη χειροτερα ισως. αισθανομαι στα ορια της καταθλιψης. δεν εχω ορεξη για τιποτα, ολα και ολοι μου φταινε. απλα συντηρω την καθημερινοτητα! τιποτα αλλο. θελω να παιξω να γελασω για τα παιδια μου αλλα τιποτα. τεσπα συγνωμη για το εκτος θεμα. ειρηνακι μου καλο μη σκεφτεσαι αρνητικα. σκεψου απλα πως ενα ονειρο ειναι και τιποτα αλλο. η μαμα σου ηταν και θα ειναι φανταζομαι παντα κατι θετικο για τη ζωη σου, οποτε τιποτα ασχημο δεν μπορει να ερθει - εξαιτιας αυτου τουλαχιστον -. ναντια ευχομαι στο παιδακι σου ολα να πανε καλα απο εδω και περα. κοριτσια υγεια σωματικη και πνευματικη για ολους μας. τα υπολοιπα κατι θα γινει. ας πω και κατι σχετικο με το θεμα! λοιπον βλεπω ολο τρυπουλες τελευταια στα ρουχα μας και εχω τρελαθει!!!!!!!!! εν τω μεταξυ ελεγα πως ειναι σκορος αλλα μου ειπανε πως ο σκορος δεν τρωει τα βαμβακερα! και τωρα βρε κοριτσια με τι εχω να πολεμησω!? θα σαλταρω. τα ρουχακια του παιδιου, οι φανελες του ανδρα μου! μεχρι τωρα δηλαδη εκει βρηκα! ευχομαι να μη συνεχιση αυτη η ιστορια. ααααααα και χθες κατα τις 3 το βραδυ ειδα στην κρεβατοκαμαρα μας μια μεταλλαγμενη τεραστια~ κατσαριδα!!!!!!!!!! ελεος!

Βρε Ειρηνακι μου καλο γιατι αγχωθηκες τοσο πολυ?Προφανως η μανουλα σου εμφανιστηκε γιατι ενδομυχα ηθελες κι εσυ να τη δεις.Εγω οποτε τη σκεφτομαι και <γκρινιαζω>γιατι εφυγε και τη στερηθηκα συνηθως εμφανιζεται.Εμενα τωρα στις 5 του μηνα συμπληρωνονται 11 χρονια που εφυγε και επειδη εχω πολυ καιρο να παω στο κοιμητηριο το σκεφτομαι εντονα.Μη στενοχωριεσαι καρδουλα μου.Οι μανουλιτσες εμφανιζονται μονο για καλο.

ΜΙΡΙΚΑΚΙ μου εχεις απολυτο δικιο.Μια τετοια απωλεια οπως της μανας πολυ δυσκολο να τη δια χειριστεις οσα χρονια κι αν περασουν και οσο χρονων κι αν εισαι.Και το καταλαβαινουμε καλα εμεις που το εχουμε βιωσει.

Φαινεται πως το κλίμα είναι βαρύ για όλες μας τελευταία.Και εμένα η διάθεσή μου είναι πολύ κάτω και δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ θετικά και ακόμη και με το παιδάκι δεν είμαι όπως θα έπρεπε.Αλλά πρέπει να προχωράμε και να βλέπουμε την κάθε ημέρα με τα θετικά της και να ευχαριστιόμαστε με όσα έχουμε.Οι απώλειες δεν ξεπερνιούνται αλλα δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι για να αλλάξει η κατασταση.

Ειρήνη μου βγάλε τις ασχημες σκέψεις και σκέψου θετικά και ότι είναι να έρθει καλό η κακό δεν μπορείς να το αποφύγεις.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κατα τ'άλλα έχθες έκανα λίγες δουλίτσες στο σπίτι,σκούπισα και ξεσκόνισα σαλόνι και κουζίνα,δεν προλαβα όμως να σφουγγαρίσω και έτσι σήμερα πρέπει να επαναλάβω τη διαδικασία.Σήμερα έβαλα χοιρινό στο φούρνο να ψήνεται,έβαλα και ένα πλυντήριο με τις πετσέτες και τα μαγιό μας από το χθεσινό μπάνιο και φευγω γρήγορα να πάω το μικρό μου σε ένα εργαστήρι χειροτεχνιας για μια ωρίτσα.

Καλή σας μέρα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...