Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνακι μου γεια σου.Τα εσωρουχα αυτα τα πουλανε και σε μαγαζι η μονο στο ιντερνετ?Ξερεις αν υπαρχουν και σε μεγαλα μεγεθη?Ωραια σχεδια και πολυ καλες τιμες.Επισης ηθελα να ρωτησω μετα απο ποσο καιρο πρεπει να αποσυρουμε τα διαφορα καλλυντικα που δε χρησιμοποιουμε?ΜΑΚΙΑ ΣΟΥ:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνακι μου γεια σου.Τα εσωρουχα αυτα τα πουλανε και σε μαγαζι η μονο στο ιντερνετ?Ξερεις αν υπαρχουν και σε μεγαλα μεγεθη?

Σοφία, υπάρχουν καταστήματα OYSHO σε διάφορα σημεία στην Αθήνα (στο mall στον Αγ. Δημήτριο, για παράδειγμα, στην Ερμού χαμηλά, αν δεν κάνω λάθος, Γλυφάδα, κι αλλού). Τα νούμερα είναι τύπου Small, Medium κτλ. Μέχρι large έχω δει σίγουρα ότι υπάρχουν. Επίσης, έχει και με διαφορετικό "κόψιμο" (string, brasilian, "γεμάτο", σορτσάκι) και τα σχέδια είναι πολύ όμορφα!

Ειρηνάκι, όπως κατάλαβες, και το δικό μου συρτάρι βρίθει από OYSHO-τριάδες :lol:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Μηπως θα μπορουσες να βαλεις ολες μαζι τις πυζαμες? η ολα μαζι τα σεντονια?

γιατι το ενα συρταρι στην κρεβατοκαμαρα γι αυτα τα ψιλολογια ειναι απαραιτητο,τωρα που τα εχεις?

Ολα μαζί τα σεντόνια με τιποτα τις πυζάμες ίσως αλλα θέλω ο καθένας να έχει το συρτάρι του. Μαλλον όμως πρεπει να αδειάσω ενα συρτάρι.

Τα ψιλολόγια έχω τα μπιζου σε ενα μπαουλάκι πάνω στο επιπλο του καθρεπτη όμορφο πολύ αλλα γίνεται ο ψιλοχαμός τα καλυντιντικά τα εχω σε ενα νεσεσερ μεγαλό με θήκες.

Καλημέρα κοριτσάκι μου! ;)

Να σου πω, έχετε αρκετά ζευγάρια πυζάμες που να "δικαιολογούν" να έχουν 2 συρτάρια? Για δες το.

Απο 3 ζευγάρια έχουμε.

Γιατί αν μπορείς να τα τακτοποιήσεις όμορφα σε 1 συρτάρι, αμέσως-αμέσως εξοικονομείς 1 ακόμα, το οποίο ίσως θα μπορούσες να το διαθέσεις για σένα. Ακόμη και να το χωρίσεις στη μέση.

Για πες μου, θα σου άρεσε..? Γίνεται? Και το βλέπουμε από κει! ;)

Θα το τολμήσω.

Και άλλη μία ερώτηση: τα σεντόνια σου χωράνε στα 2 αυτά συρτάρια? Είναι βαθιά αυτά τα συρτάρια? Γιατί εμένα π.χ. η συρταριέρα του υπνοδωματίου μου, έχει λεπτά συρτάρια που δεν χωρούν πολλά!

Ναι ευτυχως χωράνε ανετα όχι να τα στριμόχνω και να σπρώχνω να κλείσουν τα συρτάρια. Η συρταριέρα αυτη με βόλεψε πολύ είναι ψηλή και τα συρτάρια έχουν χώρο.

Α, να σας πω και το εξής:

Βρείτε τι σας "πάει". Βρείτε το στυλ που σας αρέσει και που σας καλύπτει και οικονομικά!

Εγώ, για τις δύσκολες μέρες αλλά και για τις ώρες της ημέρας που θέλω να αισθάνομαι άνετα επιλέγω oysho (όχι, δεν είναι διαφημιστικό το ρεπορτάζ μου και δεν παίρνω χρήματα από την εταιρεία!!! :lol: )

Και γω φαν τα περισσότερα εσώρουχα μου ειναι oysho όπως και οι πυζάμες μου τέλεια σχέδια.

Εγω πάλι έχω στο συρτάρι του κομοδίνου στο 1ο τα σουτιέν και τα φανελάκια και στο 2ο τα κυλοτάκια διπλωμένα σε σειρές. Μάλλον πολύ απλώθηκα πρέπει να τα μαζεύω.

Επιλέγω τα briefs packs, που συνήθως κοστίζουν 10 ευρώ τα 3 κομμάτια. Μ' αρέσουν πολύ εμφανισιακά, κρατούν την εφαρμογή τους για καιρό παρά το ότι τα σκίζω στο πλυντήριο και είναι... σούπερ άνετα! ;)

http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/oyshogr/en/oysho/29555/Briefs%2Bpacks

Είδα αυτό και τρελάθηκα. Είναι μία τέλεια και τόσο μα τόσο απλή ιδέα που όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά και αισθητικά αλλά και από θέμα οργάνωσης.

Θα αγοράσω 2 (1 για την σκούπα και 1 για την σφουγγαρίστρα μου) υπέροχα και κομψά (τέτοιου είδους γατζάκια), θα τα κρεμάσω στο πίσω μπαλκόνι μου και από βδομάδα θα τα βλέπω έτσι!

που τα βρήκες; Λεω να πάρω και γω.

Και κερδίζεις χώρο και αισθητικά είναι υπέροχο! ;)

Skoupes.jpg

st5Bp2.png

Είδα αυτό και τρελάθηκα. Είναι μία τέλεια και τόσο μα τόσο απλή ιδέα που όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά και αισθητικά αλλά και από θέμα οργάνωσης.

Θα αγοράσω 2 (1 για την σκούπα και 1 για την σφουγγαρίστρα μου) υπέροχα και κομψά (τέτοιου είδους γατζάκια), θα τα κρεμάσω στο πίσω μπαλκόνι μου και από βδομάδα θα τα βλέπω έτσι!

Και κερδίζεις χώρο και αισθητικά είναι υπέροχο! ;)

Skoupes.jpg

Εγώ, που δεν είμαι προχωρημένη περίπτωση σαν εσένα :tongue: και στο βωμό στοιχειώδους έξτρα οργάνωσης θα θυσίαζα την αισθητική, έχω στο πίσω μπαλκόνι μου τρία καρφάκια στα οποία κρεμάω σκούπα, σφουγγαρίστρα και φαράσι. Τα κοντάρια αλλά και το φαράσι στο πίσω μέρος τους έχουν μία τρυπούλα απʼ όπου κρεμιούνται. Έτσι, και έχουν τη θέση τους και δεν προβληματίζομαι για το πού να τα βάλω και δεν ακουμπάνε όπου να ʽναι και στεγνώνουν πιο γρήγορα.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Ειρηνακι μου γεια σου.Τα εσωρουχα αυτα τα πουλανε και σε μαγαζι η μονο στο ιντερνετ?Ξερεις αν υπαρχουν και σε μεγαλα μεγεθη?Ωραια σχεδια και πολυ καλες τιμες.Επισης ηθελα να ρωτησω μετα απο ποσο καιρο πρεπει να αποσυρουμε τα διαφορα καλλυντικα που δε χρησιμοποιουμε?ΜΑΚΙΑ ΣΟΥ:P

Σοφάκι μου καλό

Όπως είδες, σχετικά με τα εσώρουχα που πρότεινα, σου έχει απαντήσει το άλλο μου ξωτικό η Κική! :lol::lol:

Ευχαριστώ καλό μου ξωτικό!! :tongue:

Για τα καλλυντικά θα σου απαντήσω σε ξεχωριστό μήνυμα καθώς η απορία αυτή απασχολεί πολλές!

Φιλάκια κοριτσάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σοφία, υπάρχουν καταστήματα OYSHO σε διάφορα σημεία στην Αθήνα (στο mall στον Αγ. Δημήτριο, για παράδειγμα, στην Ερμού χαμηλά, αν δεν κάνω λάθος, Γλυφάδα, κι αλλού). Τα νούμερα είναι τύπου Small, Medium κτλ. Μέχρι large έχω δει σίγουρα ότι υπάρχουν. Επίσης, έχει και με διαφορετικό "κόψιμο" (string, brasilian, "γεμάτο", σορτσάκι) και τα σχέδια είναι πολύ όμορφα!

Ειρηνάκι, όπως κατάλαβες, και το δικό μου συρτάρι βρίθει από OYSHO-τριάδες :lol:!

Καλέ... το κατάλαβα!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μόνο διαστάσεις της σακούλας του oysho δεν έδωσες!!:mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Εγω κοριτσια εχω καρφωμενο εξω στον τοιχο αυτο >>

http://www.glasscleaning.gr/index.php?module=product&product_id=5_52_000&pid=0&cid=5&csubid=042cffc56962caa0861a85373e4e9745&cdesc=%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%91%20%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5&csubdesc=%CE%9A%CE%A1%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%95%CE%A3%20%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%9B

με 6 γαντζους ομως και εχω οργανωμενα και συγυρισμενα εκει σκουπες, σφουγγαριστρες,φαρασια.

Και γω φαν τα περισσότερα εσώρουχα μου ειναι oysho όπως και οι πυζάμες μου τέλεια σχέδια.

Εγω πάλι έχω στο συρτάρι του κομοδίνου στο 1ο τα σουτιέν και τα φανελάκια και στο 2ο τα κυλοτάκια διπλωμένα σε σειρές. Μάλλον πολύ απλώθηκα πρέπει να τα μαζεύω.

Ναι ευτυχως χωράνε ανετα όχι να τα στριμόχνω και να σπρώχνω να κλείσουν τα συρτάρια. Η συρταριέρα αυτη με βόλεψε πολύ είναι ψηλή και τα συρτάρια έχουν χώρο.

Αστεράκι μου καλησπέρα.

Κοίτα, γενικότερα όσο περισσότερο χώρο έχουμε τόσο περισσότερο απλωνόμαστε! Είναι κανόνας.

Για 6 πυζάμες δεν είναι υπερβολή να διαθέτεις 2 ξεχωριστά συρτάρια? Και αφού το δοκίμασες και χωρούν όμορφα, μήπως να τις βάλεις μαζί και να κρατήσεις το 1 συρτάρι για διάφορα? Μπορείς να βάλεις μόνο τα κοσμήματα σου (όπως τα θέλεις εσύ και να απλωθείς) ή μπορείς να χωρίσεις το συρτάρι σε 2 κομμάτια και να βάλεις κοσμήματα και κάτι άλλο... (π.χ. καλλυντικά ή φουλάρια ή πιστολάκι / βουρτσες μαλλιών ή οτιδήποτε άλλο θα ήθελες να έχεις εύχρηστο!) ;)

Και το να έχεις 2 συρτάρια, άλλο για σουτιέν και άλλο για κυλοτάκια επίσης δεν είναι πολύ? Μήπως είναι σπατάλη χώρου που θα μπορούσες ν' αξιοποιήσεις σε κάτι άλλο?

Όλα αυτά στα γράφω με καλή διάθεση επειδή τα συζητάμε. Μη θεωρήσεις πως σε πατρονάρω! ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ! :wink:;-)

Υ.Γ. Αχ οι πυζάμες τους είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!! Ύφασματα και σχέδια! Τις λατρεύω και γω!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:

777885dugw57gt25.gif

Εγώ, που δεν είμαι προχωρημένη περίπτωση σαν εσένα :tongue: και στο βωμό στοιχειώδους έξτρα οργάνωσης θα θυσίαζα την αισθητική, έχω στο πίσω μπαλκόνι μου τρία καρφάκια στα οποία κρεμάω σκούπα, σφουγγαρίστρα και φαράσι. Τα κοντάρια αλλά και το φαράσι στο πίσω μέρος τους έχουν μία τρυπούλα απʼ όπου κρεμιούνται. Έτσι, και έχουν τη θέση τους και δεν προβληματίζομαι για το πού να τα βάλω και δεν ακουμπάνε όπου να ʽναι και στεγνώνουν πιο γρήγορα.

Ασε κοριτσάκι μου.. εγώ είμαι κλινική περίπτωση και ακούτε με αλλά μην με παίρνετε σε όλα σοβαρά!!! :lol::lol:

Μια χαρά τα έχεις τακτοποιήσει!!! ΜΠΡΑΒΟ!

Εγώ, από βδομάδα, θα ψάξω να βρω ένα διπλό τέτοιο πηχάκι (είμαι σίγουρη πως θα βρω στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς μου) για να κρεμάω τη σκούπα και ένα μονό ώστε να στερεώνω την σφουγγαρίστρα. Το λάτρεψα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ρηνακι μου τελεια η ιδεα σου για τα εσωρουχα, θα το εφαρμοσω μολις γυρισουμε στο σπιτι.

Δοκίμασε το κάποια στιγμή που θα βρεις χρόνο και πες μου μετά πόσο όμορφα θα νιώσεις. Θα σε ανανεώσει και χαλαρώσει! ;)

777885dugw57gt25.gif

http://www.glasscleaning.gr/index.php?module=product&product_id=5_52_000&pid=0&cid=5&csubid=042cffc56962caa0861a85373e4e9745&cdesc=%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%91%20%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5&csubdesc=%CE%9A%CE%A1%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%95%CE%A3%20%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%9B

με 6 γαντζους ομως και εχω οργανωμενα και συγυρισμενα εκει σκουπες, σφουγγαριστρες,φαρασια.

Ορίστε... ορίστε οργάνωση τα κορίτσια μου!!! Μπράβο πουλάκι μου! Και για τέτοιες ιδέες να ενημερώνεις και μας που τις λατρεύουμε!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

καλέ μπράβο!!βάζεις τα γυαλιά σε όλες μας!!:P

επιτέλους κι εγώ θα αξιοποιήσω τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες από εδώ μέσα...

την κυριακή θα μπούμε στο νέο μας σπιτάκι,προσωρινό βέβαια για 5 μήνες...

αλλά τουλάχιστον θα τακτοποιηθούμε και θα βγάλω και τα ρούχα από τις βαλίτσες,3 εβδομάδες είμαστε έτσι...

οπότε από την κυριακή έχω τρελό καθάρισμα,εργένης έμενε μέσα,είναι κι επιπλωμένο.

Ένα ακόμα θέμα που βασανίζει πολλές από μας είναι τα ποτήρια που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Πείτε μου τώρα... υπάρχει κανένας λόγος να πλένετε 15 ποτήρια την ημέρα???? ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! :lol:

Παλιά, αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα καταλήγοντας κουρέλι στον καναπέ μου... :-( .

Πήγα λοιπόν και αγόρασα κούπες... {κάποιες τις αγοράσαμε, κάποιες τις κερδίζαμε βάζοντας βενζίνη, κάποιες ήταν δώρο με τον αγαπημένο μας καφέ}. Κυριολεκτικά γεμισα ένα ολόκληρο ράφι με υπέροχες κούπες. Και πλέον (εδώ και χρόνια δηλαδή) και οι 3 μας βγάζουμε 1 κούπα κάθε μέρα και πίνουμε όλη μέρα με αυτή. Αλλάζουμε τις κούπες μας, μόνο αν το μεσημεριανό μας περιέχει αυγό ή κάτι που μυρίζει. Αλλιώς, αυτή είναι η κούπα μας και πίνουμε ολημερίς μ' αυτή! :cool:

Γλυτώνουμε κόπο, απορρυπαντικό, νερό και κυρίως την ψυχική μου ηρεμία!!! :mrgreen::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...