Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέραα

γυρίσαμε εχτές απο το χωρίο, κάναμε το πρώτο μας μπάνιο, ξεσάλωσαν τα παιδιά, ειδικά η μεγάλη δεν έβγαινε αλλά δεν της χάλασα χατήρι :P

Εμείς τελικά θα φύγουμε γύρω στις 15 Ιουλίου για χωριό και όχι νωρίτερα γιατί έτυχαν κάτι επιθεωρήσεις στον σύζυγο.....δεν πειράζει δουλειά να έχουμε και δεν γκρινιάζουμε :P :p

Οπως τα λες.Λίγες είναι αλλωστε οι ημερες που απομένουν!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω πως ξαναδινεις το 1/3 του ποσου!

Καλο ε???

αν κοπείς στις τελικές εξετάσεις έχει επαναληπτικές μετά από 2 βδομάδες περίπου... αν κοπείς ξανά, πας για τη νέα χρονιά και πληρώνεις όντως το 1/3 της ενότητας... μέχρι στιγμής δεν τους έχω κάνει τη χάρη:tongue: ελπίζω του χρόνου να πάρω πτυχίο να ξεμπερδεύω...

χρύσα πάμε δυνατά!!!!!

κοριτσια καλημερα!

εχετε μηπως υποψην σας κανεναν καναπε-κρεβατι της προκοπης???

Στη νεοσετ ή στο ικεα ισως??

Η οπουδηποτε αλλου!

Κανω-μαλλον προσπαθω να ανακαινισω στα παιδικα δωματια μηπως κ κοιμηθουν παρεα τα αγορακια μου κ μου μενει ελευθερος χωρος στο ενα παιδικο!

-

κοριτσια καλημερα!

Η οπουδηποτε αλλου!

Κανω-μαλλον προσπαθω να ανακαινισω στα παιδικα δωματια μηπως κ κοιμηθουν παρεα τα αγορακια μου κ μου μενει ελευθερος χωρος στο ενα παιδικο!

Και εγώ νεοσετ η ικέα θα πρότεινα.Θα το διατηρήσεις παιδικό και θα βάλεις τον καναπέ ή μένει κενό το δωμάτιο?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα... καλη εβδομάδα και καλό μας μήνα, κόρες! :P

Τι κάνετε..? Πως πάνε τα κέφια?

Εγώ σήμερα... καθόλου! :| Δεν έχω καθόλου όρεξη για την ώρα, καθόλου κέφια... δεν ξέρω γιατί... δεν έχω όρεξη να κάνω δουλειές... να μιλήσω σε κανέναν... δεν ξέρω γιατί .... :?

Πήγα νωρίς στο σούπερ, έπλυνα τα πιατικά, άπλωσα ένα πλυντήριο και σιδέρωσα. Τώρα τίποτα... καμία όρεξη για να κάνω το οτιδήποτε.

Α, ανέβασα και στα νύχια μερικά... χθες ένα μαύρο και σήμερα ένα πορτοκαλί με πράσινες γραμμές... ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα... καλη εβδομάδα και καλό μας μήνα, κόρες! :P

Τι κάνετε..? Πως πάνε τα κέφια?

Εγώ σήμερα... καθόλου! :| Δεν έχω καθόλου όρεξη για την ώρα, καθόλου κέφια... δεν ξέρω γιατί... δεν έχω όρεξη να κάνω δουλειές... να μιλήσω σε κανέναν... δεν ξέρω γιατί .... :?

Πήγα νωρίς στο σούπερ, έπλυνα τα πιατικά, άπλωσα ένα πλυντήριο και σιδέρωσα. Τώρα τίποτα... καμία όρεξη για να κάνω το οτιδήποτε.

Α, ανέβασα και στα νύχια μερικά... χθες ένα μαύρο και σήμερα ένα πορτοκαλί με πράσινες γραμμές... ;)

Γιατί Ειρήνη μου?Μήπως παίζουν οι ορμόνες σου?Κανόνισε κανενα καφεδάκι η μια βολτίτσα να ξεχαστείς και ο,τι θέλεις εδω είμαστε.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Eχω γράψει 2 φορές και με πετάει έξω,τα νευρα μου!:mrgreen:

Εβαλα 2 πλυντήρια,ένα με σκούρα και ένα με τα σακβουαγιάζ μας,

εστρωσα κρεβάτια,

τακτοποίησα τις αποσκευές μας,

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τελευταία έχω πολύ τρέξιμο - έμπλεξα με ένα σεμινάριο ντοκιμαντέρ και έχουμε και προετοιμασίες για τη μετακόμιση στα Τρίκαλα - αλλά προσπαθώ να σας παρακολουθώ, σας σκέφτομαι!

Ειρήνη μου ευχαιρστούμε για τη θετική σου ενέργεια και που μας θύμισες ότι πρέπει τα καλά να μην τα κρατάμε για αργότερα !

Πως πάει το θέμα με τα Τρίκαλα κοριτσάκι μου??? Το προχωράτε τελικά ε???? Αχ.. ονειρο!!! Σου εύχομαι από καρδιάς, να σας βγουν όλα καλύτερα από ότι τα περιμένετε!!!

Υ.Γ. Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Eχω γράψει 2 φορές και με πετάει έξω,τα νευρα μου!:mrgreen:

Εβαλα 2 πλυντήρια,ένα με σκούρα και ένα με τα σακβουαγιάζ μας,

εστρωσα κρεβάτια,

τακτοποίησα τις αποσκευές μας,

βαλαμε με το αγοράκι μου τα παιχνίδια στο καινούριο σακο που πήραμε και ξεσκαρτάραμε κάμποσα,

συμμάζεψα γενικώς και καθάρισα το ντουλάπι κατω από το νεροχύτη και εβγαλα και τον κάδο και τον έπλυνα.Τώρα είναι σούπερ.Μένουν όμως πολλά,για να δούμε πως θα πάμε:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κόρες,τι κάνετε?

Εμείς εχθες το βραδυ επιστρέψαμε από Πειραιά και σήμερα είμαι πτώμα.Εφτιαξα καφεδάκι και χαλαρώνω μέχρι να πάρω δυνάμεις να ξεκινήσω.

Νόνη καλά αποτελέσματα να έχεις!

Καλή εβδομάδα σε όλες μας!:):)

Πως είναι ο μπαμπάκας σου Χρύσα μου?? Πάει κάπως καλύτερα?

777885dugw57gt25.gif

Χρυσάκι μου ελπίζω όλα να είναι καλά.... ευχαριστώ για τις ευχές σου.. έγραψα πολύ καλά (φυτόοοοο) όλα τα θέματα και περιμένω τα ευχάριστα :P

Ξεκινώ με ένα καλό συμμάζεμα για να συνεχίσω στα περαιτέρω... θα μπαίνω να παίρνω δύναμη βλέποντας τι κάνετε και εσείς... κάντε καμιά δουλειά, λυπηθείτε με :tongue::tongue:

Μπράβο λατρεμένο μου φυτό!!!! :P:p:p:p:p:p

777885dugw57gt25.gif

κοριτσια καλημερα!

Η οπουδηποτε αλλου!

Κοριτσάκι μου, να σε ρωτήσω το εξής... έχετε εκεί κοντά σας κανένα συνοικιακό μαγαζάκι που να φτιάχνει κρεβάτια? Αν ναι, μήπως να ρωτήσεις κόστος κλπ?

Στο λέω αυτό γιατί πριν 4-5 μήνες έψαχνε η κολλητή μου για το βαφτιστηράκι μου (τον γιο της). Πήγε και ΙΚΕΑ και ΝΕΟΣΕΤ αλλά και σε κάποια άλλα, σχετικά γνωστά, μαγαζιά. Το αποτέλεσμα ήταν να βρίσκει κάποια κρεβάτια που δεν της γέμιζαν το μάτι από ποιότητα και ήταν τσιμπημένη η τιμή τους.

Της είπα λοιπόν για ένα μαγαζί που έχουμε εδώ κοντά (εγώ μένω Νίκαια και η κολλητή μου Αργυρούπολη, σχετικά μακριά) και φτιάχνει κρεβάτια, βιβλιοθήκες κλπ. Και πήγαμε και ρωτήσαμε. Βρήκε ένα καταπληκτικό κρεβατάκι (το ήθελε εντελώς απλό), στο χρώμα που το ήθελε, καλής ποιότητας και σε κόστος 100? σχεδόν πιο κάτω από τα λοιπά μαγαζιά!!! Μας έκανε εντύπωση. Για κοίταξε το λίγο με κανένα συνοικιακό μαγαζάκι μήπως και....

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...