Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορες μου!

Καλό Σαβ/κο να έχουμε!

Πως είναι τα κέφια σας?

Χθες, είχα πολύ δύσκολη, μακριά και κουραστική μέρα. Ήταν από τις μέρες που κάτι δεν σου πάει καλά... που κάτι δεν σου "βγαίνει"... ξέρετε... :? . Γνώρισα την Ηλιαχτιδούλα μας και το μικρό φιογκάκι της με τις ματάρες τους!!! :tongue: Το απόγευμα τελευταίο ραντεβού ήταν η Νάσια που δεν μου βγήκαν όπως ήθελα τα nail art μου και μου χάλασαν τα κέφια... :? . Παλιο μέρα λέμε... :? .

Ξύπνησα με το φιογκάκι, το φρόντισα και βγήκαμε να τελειώνουμε τις εξωτερικές δουλειές. Πήγα σούπερ μάρκετ και λαϊκή νωρίς για να μην γίνεται χαμός και τα κουβαλήσαμε σπίτι... :| Ουφ!

Αμα δείτε το σπίτι μου αυτή τη στιγμή θα πείτε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Τσάντες με ψώνια, τα κρεβάτια άνω-κάτω, το πάτωμα μέσα στη βρώμα.... :| . Βάζω μουσικούλα και πάω να ξεκινήσω γιατί γίνεται....

Θα επανέλθω κόρες μου...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε Ειρήνη μου,τι κουβαλάει η καθεμιά μας!:?

Ωστόσω στα πρακτικά θέματα δεν μπορώ θελω να εχω και τα καλά μου,δεν τα βάζω βέβαια και στη ναφθαλίνη,φροντίζω να τα χρησιμοπποιω σε ξεχωριστές ημέρες.;):):)

Έτσι είναι και το λέω πάντα, Χρυσάκι μου, για να μην νομίζει κάποια κοπέλα πως υπάρχει άνθρωπος να ζει σε συννεφάκι... Όλα τα σπίτια έχουν τα δικά τους. ΟΛΑ!

Υ.Γ. Και γω έχω "καλό" σερβίτσιο, το οποίο όμως το χρησιμοποιώ όχι μόνο σε φάσεις που ανοίγω το σπίτι μου για κάποια γιορτή αλλά το χρησιμοποιώ και Κυριακές για μας. Τίποτα να μην μένει για το μέλλον... τίποτα..! Να τα χαιρόμαστε όλα! ;)

777885dugw57gt25.gif

1) Πήγα λαϊκή

2) Πήγα σούπερ μάρκετ και φούρνο

3) Έβαλα ένα πλυντήριο με ευπαθή σκούρα και το άπλωσα

4) Έβαλα ένα πλυντήριο με ευπαθή κόκκινα

5) Πότισα τα λουλούδια μας

6) Τακτοποίησα τις αγορές του σούπερ μάρκετ

7) Έβαλα σκούπα στο υπνοδωμάτιο μου

8 ) Ξεσκόνισα το υπνοδωμάτιο μου και με στεγνό και με καλά στυμμένο πανί.

9) Άπλωσα το πλυντήριο με τα ευπαθή κόκκινα

10) Σφουγγάρισα το υπνοδωμάτιο μου

11) Έβαλα σκούπα στην κουζίνα

12) Άδειασα τα απόνερα του πλυντηρίου ρούχων

13) Σφουγγάρισα την κουζίνα

777885dugw57gt25.gif

1) Πήγα λαϊκή

14) Βάλαμε σκούπα μαζί με το φιογκάκι στο δωμάτιο του

15) Το σφουγγάρισα

16) Έβαλα σκούπα στο σαλόνι

17) Έπλυνα τα φρούτα και τώρα στραγγίζουν

18 ) Άλλαξα 3 φορές νερό στη σφουγγαρίστρα γιατί το πάτωμα ήταν τόσο χάλια που.... :?

19) Έβαλα το κάτω μέρος, το πλατύ της σκούπας σε χλιαρό νερό με χλωρίνη γιατί ήταν χάλι!

20) Έκοψα πατατούλες (σήμερα το πρόγραμμα έχει πατατούλες με μοσχαράκι)

777885dugw57gt25.gif

1) Πήγα λαϊκή

15) Το σφουγγάρισα

18 ) Άλλαξα 3 φορές νερό στη σφουγγαρίστρα γιατί το πάτωμα ήταν τόσο χάλια που.... :?

19) Έβαλα το κάτω μέρος, το πλατύ της σκούπας σε χλιαρό νερό με χλωρίνη γιατί ήταν χάλι!

21) Σφουγγάρισα το σαλονι

22) Έπλυνα τα πιατικά και τα διάφορα που "βγήκαν" από το φαγάκι

23) Έκανα φραπεδάκι και με την ευκαιρία πέρασα και την φραπεδιέρα με βρεγμένο βιτεξάκι και άστραψε..

24) Έβγαλα το πόδι της ηλεκτρικής σκούπας, από την λεκάνη, το ξέβγαλα, το τίναξα {τι έβγαλε δεν λέγεται!!!} και το έχω στον ήλιο τώρα στο μπαλκόνι, να στεγνώσει

25) Έβαλα σε καινούργιο νερό με απορρυπαντικό και λίγο χλωρίνη τον κάδο της μαζί με το φίλτρο και το άφησα να καθαρίσει.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

1) Πήγα λαϊκή

15) Το σφουγγάρισα

1 8 ) Άλλαξα 3 φορές νερό στη σφουγγαρίστρα γιατί το πάτωμα ήταν τόσο χάλια που.... :?

21) Σφουγγάρισα το σαλονι

22) Έπλυνα τα πιατικά και τα διάφορα που "βγήκαν" από το φαγάκι

23) Έκανα φραπεδάκι και με την ευκαιρία πέρασα και την φραπεδιέρα με βρεγμένο βιτεξάκι και άστραψε..

24) Έβγαλα το πόδι της ηλεκτρικής σκούπας, από την λεκάνη, το ξέβγαλα, το τίναξα {τι έβγαλε δεν λέγεται!!!} και το έχω στον ήλιο τώρα στο μπαλκόνι, να στεγνώσει

25) Έβαλα σε καινούργιο νερό με απορρυπαντικό και λίγο χλωρίνη τον κάδο της μαζί με το φίλτρο και το άφησα να καθαρίσει.

26) Μάζεψα τα απλωμένα {το τι σίδερο έχω.. δεν λέγεται!!!}

27) Μια που ασχολήθηκα με την ηλεκτρική και πλένω τα εξαρτήματά της, πήρα και ένα βιτέξ {βρεγμένο} και πέρασα και την ίδια. Τα πάντα μέχρι και τις ρόδες της. Κορίτσια μου, άστραψε! Μπήκε κι αυτή στη θέση της.

28 ) Ξανα-σφουγγάρισα την κουζίνα γιατί με τα διάφορα έγινει και πάλι... :?

29) Έκανα τον καθρέπτη του μπάνιου.

Αυτό ήταν κορίτσια μου... σε λίγο μόνο θα βγάλω να στεγνώσουν τα αξεσουάρ της σκούπας και θα χλωρινιάσω την μπανιέρα μας.

Το μόνο που θα κάνω τις επόμενες 2 μέρες θα είναι σίδερο... :P

777885dugw57gt25.gif

Καλημέραααα κορίτσια!! Έχω να γράψω κάτι αιώνες, αλλά σας παρακολουθώ καθημερινά :) Γίνεται της τρελής με τη δουλειά, έχω και κάτι προσωπικά τρεχάματα και δεν έχω πάρει ανάσα...Σας χρωστάω μια φωτο του καναπέ από παλέτες που έφτιαξα, αύριο νομίζω θα βρω το χρόνο..

Ειρήνη μου, σούπερ η ιδέα σου για τα κοσμήματα, αν και δεν νομίζω να μπορώ να την εφαρμόσω με τον μικρό..Στην πάνα του θα τα βρω τα φασόλια, αν εννοείς τι εννοώ :-P

Να σας πω κι ένα νέο; Ανέλαβα έναν γείτονά μου να τον προετοιμάσω για το lower! Είναι "ειδική" περίπτωση, μπαμπάς, εργαζόμενος και επίσης δεν γνωρίζει και πολύ καλά τα ελληνικά, αλλά το έχει μεγάλο καημό να το πάρει και ελπίζω να τα καταφέρουμε..:D

Καλημέρα να έχουμε, καλά μπάνια σε όσες είστε διακοπές! Φιλάκια

Μπράβο κοριτσάκι μου! Με το καλό η νέα δουλίτσα και ελπίζω να τα καταφέρετε!!!

Εννοείται πως περιμένουμε φωτογραφία!!!

Μάκια

777885dugw57gt25.gif

βρε κορίτσια που είναι τα μανταλάκια??? κάτι έχασα νομίζω..!

Κοριτσάκι μου,

Λέγαμε γι αυτό το ποστ στο blog μας:

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html

777885dugw57gt25.gif

καλησπέρα νοικοκυροκόριτσα της Ειρήνης!!! Είμαι χαλαρή και ωραία... μόλις τέλειωσα με την τελευταία μου επανάληψη, έχω διαβάσει καλά και νιώθω πολύ όμορφα!!! το σπιτάκι μου όμως δεν μπορεί να πει το ίδιο.... από Δευτέρα έχει τρελή φασίνα, σίδερο, να το σουλουπώσω καλά καλά και να φύγω επιτέλους θάλασσα με τα μικρά, να τους αφιερώσω το χρόνο που τους αξίζει γιατί έχω πολλές τύψεις για το χρόνο που τους στέρησα!!! οπότε τα κουβαδάκια μας και παραλία μέχρι... αρχές Σεπτέμβρη!!! είμαι τόσο χαρούμενη, ούτε οι δουλειές δε με τρομάζουν λέμε!!! φιλιά κοριτσάκια!

Καλημέρα κορίτσια! Τελευταία έχω πολύ τρέξιμο - έμπλεξα με ένα σεμινάριο ντοκιμαντέρ και έχουμε και προετοιμασίες για τη μετακόμιση στα Τρίκαλα - αλλά προσπαθώ να σας παρακολουθώ, σας σκέφτομαι!

Ειρήνη μου ευχαιρστούμε για τη θετική σου ενέργεια και που μας θύμισες ότι πρέπει τα καλά να μην τα κρατάμε για αργότερα !

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες,τι κάνετε?

Εμείς εχθες το βραδυ επιστρέψαμε από Πειραιά και σήμερα είμαι πτώμα.Εφτιαξα καφεδάκι και χαλαρώνω μέχρι να πάρω δυνάμεις να ξεκινήσω.

Νόνη καλά αποτελέσματα να έχεις!

Καλή εβδομάδα σε όλες μας!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέραα

γυρίσαμε εχτές απο το χωρίο, κάναμε το πρώτο μας μπάνιο, ξεσάλωσαν τα παιδιά, ειδικά η μεγάλη δεν έβγαινε αλλά δεν της χάλασα χατήρι :P

Εμείς τελικά θα φύγουμε γύρω στις 15 Ιουλίου για χωριό και όχι νωρίτερα γιατί έτυχαν κάτι επιθεωρήσεις στον σύζυγο.....δεν πειράζει δουλειά να έχουμε και δεν γκρινιάζουμε :P :p

καλημέρα κοριτσάκια!!! Σήμερα ξεκινώ δυνατά με την επιχείρηση σπίτι :P μιλάμε έχω πολλή δουλειά...

mamavasia δεν πειράζει λίιιιιγη υπομονή ακόμη, αφού υπάρχει δουλειά όπως λες και εσύ....

Χρυσάκι μου ελπίζω όλα να είναι καλά.... ευχαριστώ για τις ευχές σου.. έγραψα πολύ καλά (φυτόοοοο) όλα τα θέματα και περιμένω τα ευχάριστα :P

Ξεκινώ με ένα καλό συμμάζεμα για να συνεχίσω στα περαιτέρω... θα μπαίνω να παίρνω δύναμη βλέποντας τι κάνετε και εσείς... κάντε καμιά δουλειά, λυπηθείτε με :tongue::tongue:

Αν κοπείς ξαναδίνεις χρήματα για να πας στις επόμενες εξετάσεις ???? πάντα μου την έδινε το ΕΑΠ, ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί του στην δουλειά παλιά.

νομιζω πως ξαναδινεις το 1/3 του ποσου!

Καλο ε???

-

καλημέρα κοριτσάκια!!! Σήμερα ξεκινώ δυνατά με την επιχείρηση σπίτι :P μιλάμε έχω πολλή δουλειά...

mamavasia δεν πειράζει λίιιιιγη υπομονή ακόμη, αφού υπάρχει δουλειά όπως λες και εσύ....

Χρυσάκι μου ελπίζω όλα να είναι καλά.... ευχαριστώ για τις ευχές σου.. έγραψα πολύ καλά (φυτόοοοο) όλα τα θέματα και περιμένω τα ευχάριστα :P

Ξεκινώ με ένα καλό συμμάζεμα για να συνεχίσω στα περαιτέρω... θα μπαίνω να παίρνω δύναμη βλέποντας τι κάνετε και εσείς... κάντε καμιά δουλειά, λυπηθείτε με :tongue::tongue:

Σήμερα νομίζω συμπάσχουμε,γίνεται της τρελλής αλλά ακόμη δεν έχω ξεκινήσει,χαζολογίσαμε με το μικρό και τωρα που βλέπει τα παιδικά πρέπει να ξεκινήσω.Αν είναι καλός ο καιρός το απόγευμα θα πάμε για μπάνιο,οπότε ό,τι προλάβω τώρα.

Συγχαρητήρια για τις εξετάσεις!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...