Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνακι με εβαλες σε δουλειες.Πριν που μπηκα στο μπλογκ τα ξαναδιαβασα ολα μια γρηγορη.Στην ενοτητα κανω κατι για τον εαυτο μου μου μπηκε στο ματι <φορεστε το καλο σας νυχτικο>.Μου ηρθε λοιπον οτι εχω τοσα νυχτικα καταχωνιασμενα(ενταξει δε μου κανουν και ολα)και εγω ολη μερα γυριζω με κατι βαμβακερα σαν της γιαγιας.Παω να δω τι θα ανακαλυψω;)

Να σου πω πως άρχισα να τρελαίνομαι με όσα μάζευα...?

Η μαμά μου, που την έχασα στα 26 της, κρατούσε "καλά" νυχτικά. Και τα κληρονόμησα εγώ, δεν πρόλαβε να τα φορέσει.

Έτσι εγώ δεν κρατώ ποτέ "καλά" σε κανένα επίπεδο. Ακόμη και το παιδί μου το πρωί όταν το πήγαινα σχολείο, τον φιλούσα και του έλεγα σε λατρεύω λες και δεν θα το ξαναδω.

Μη φυλάτε τίποτα για το μέλλον! Το μέλλον είναι μια ακάλυπτη επιταγή!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφάκι μου,

Δυστυχώς στην τρελή εποχή που ζούμε, φαίνεται πως τίποτα δεν είναι αρκετό για κανέναν. Ομως δεν είναι έτσι. Αν έχεις γύρω σου αληθινούς ανθρώπους και τους αφιερώνεις χρόνο, νομίζω έχεις κερδίσει το μισό παιχνίδι της ζωής. Τα άλλα "παίζουν" ανάλογα με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις μας... ;););)

Να είσαι ήρεμη και να μην ξεχνάς πως το σημαντικότερο είναι τα φιλιά, τα χάδια, η κουβέντα με τους αγαπημένους σου... :P

Με καλύπτεις απόλυτα για άλλη μια φορά!!:P

(Καλά ντε μη βαράς κλείνω και συνεχίζω διάβασμα ωωωωωωω)!

Με καλύπτεις απόλυτα για άλλη μια φορά!!:P

(Καλά ντε μη βαράς κλείνω και συνεχίζω διάβασμα ωωωωωωω)!

Καλό διαβασμα και καλή επιτυχία!Οχι τιποτε αλλα,αλλα δεν θα εχεις και δικαιολογια οτι δεν μπορεις να ησυχάσεις απο τα παιδια:tongue::tongue::P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Η μαμά μου, που την έχασα στα 26 της, κρατούσε "καλά" νυχτικά. Και τα κληρονόμησα εγώ, δεν πρόλαβε να τα φορέσει.

Έτσι εγώ δεν κρατώ ποτέ "καλά" σε κανένα επίπεδο. Ακόμη και το παιδί μου το πρωί όταν το πήγαινα σχολείο, τον φιλούσα και του έλεγα σε λατρεύω λες και δεν θα το ξαναδω.

Αχ βρε Ειρήνη μου,τι κουβαλάει η καθεμιά μας!:?

Ωστόσω στα πρακτικά θέματα δεν μπορώ θελω να εχω και τα καλά μου,δεν τα βάζω βέβαια και στη ναφθαλίνη,φροντίζω να τα χρησιμοπποιω σε ξεχωριστές ημέρες.;):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μιας και πήρα λίγο τα πάνω μου,φαγαμε ,μάζεψα την κουζίνα και σκούπισα και καθάρισα σαλόνι και κουζίνα.Κοιμηθήκαμε και τώρα χαλαρώνω πριν το απογευματινό μπανάκι μας.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Το κεφίρ είναι προϊόν ζύμωσης του γάλακτος από τον ομώνυμο μήκυτα. Πέρνεις το μήκυτα, τον βάζεις μέσα στο γάλα και το αφήνεις για 24 ώρες. Τρέφεται με τη λακτόζη του γάλακτος και το κάνει σαν γιαούρτι κάπως (είναι δηλ πιο πηχτό από το γάλα, αλλά πολύ πιο αραιό από το γιαούρτι). Είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για το πεπτικό σύστημα και βοηθά πάρα πολύ σε πολλά νοσήματα. Υπάρχει και το κεφίρ νερού στο οποίο βάζεις καστανή ζάχαρη για να φάει και ξερά ή φρέσκα φρούτα. για λεπτομέρειες δείτε εδώ http://www.yemoos.com/learn.html

Ο μήκυτας δεν πωλείται αλλά χαρίζεται από κάποιον που ήδη έχει (τώρα ξέρετε από ποια θα βρείτε).

Ειρήνη όμορφη οπτικά η ιδέα, αλλά εγώ (που δε με λες και καλό άνθρωπο η αλήθεια είναι) σκέφτηκα μαμούνια μαμούνια.... Οπότε μάλλο για βοτσαλάκι με βλέπω.... Τώρα που λέμε για κοσμήματα, τα "καλά" σας κοσμήματα τα κρατάτε στα αρχικά τους κουτιά; Έχω πάρει μια πολύ ωραία κοσμηματοθήκη (λες και έχω κανένα τόνο κοσμήματα άλλο αυτό) και ήδη έβαλα μέσα το σταυρό που μου πήρε η πεθερά μου στο γάμο. Κράτησα και την εγγύησή του και λέω να το πετάξω το ρημαδόκουτο... Προς το παρόν το έχει ο μικρός και κάνει τον πειρατή.....

Ωραία τα μανταλάκια στο βάζο.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Δυστυχώς όλα αυτα δεν μπορω να τα φαω-πιω(γι'αυτό βέβαια και μας επισκέπτονται καθε τόσο αρρώστιες)

Τα κοσμήματα μου τα έχω στα κουτάκια τους,δεν έχω βεβαια και πολλά.Αν έχεις κοσμηματοθήκη,γιατί όχι βγαλε τα από τα κουτιά και αποθήκευσε τα εκει.Και όμορφα θα είναι και τακτοποιημένα.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλό διαβασμα και καλή επιτυχία!Οχι τιποτε αλλα,αλλα δεν θα εχεις και δικαιολογια οτι δεν μπορεις να ησυχάσεις απο τα παιδια:tongue::tongue::P

Χρυσουλάκι μου ευχαριστώ πολύ!! και εσύ όλα καλά να τα δεις με το μπαμπά σου καλό μου!!!

Έχεις δίκαιο δεν έχω δικαιολογία!!! Θα το περάσω λοιπόν να μην έχω τύψεις:tongue:

Νάντια περαστικά κορίτσι μου και γρήγορα!

"Μαμάαα κοίτα μία γατούλα στο δόμο που τώει το νεάτζι που έπεσε από το δέντο..." Δεν είναι γατούλα αγάπη μου αρουραίος είναι. Στο Π. Φαληρο....

"Ένα δύο τία πέντε..." Τι μετράς μωρό μου; "Τα μυμηγκάκια στη μπανιέα".....

I rest my case.....

Α και σήμερα είναι η τελευταία του... αυτόματου συστήματος. Θα ξαναέρθει 1η ΣΕΠΤεΜΒΡΙΟΥ (πείτε μου ότι έχετε αρκετά υπογλώσσια)...

Miriki χαχαχαχαχαχα είμαστε για ταινία με τα μυρμηγκάκια μας! Κορυφαίο το μικρό σου!

Γειά σας κοριτσόπουλα...

Το σπίτι σήμερα έγινε τζιτζί.....σκούπισμα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, μπάνια και έλαμψε..

πάω να σας διαβάσω....τρελαθήκατε σήμερα να γράφετε :P :p :P

Σωστή κουβέντα !!!!!

Εμείς θα φύγουμε και τα πράγματα και τα ντουβάρια θα είναι εδώ. :tongue::tongue:

Τι να λέμε τώρα, κοινοτοπίες ? Όλες το ξέρουμε.

Πολλά λάικ Ειρηνάκι !!!!!!!!!!;););)

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα κορίτσια!! Έχω να γράψω κάτι αιώνες, αλλά σας παρακολουθώ καθημερινά :) Γίνεται της τρελής με τη δουλειά, έχω και κάτι προσωπικά τρεχάματα και δεν έχω πάρει ανάσα...Σας χρωστάω μια φωτο του καναπέ από παλέτες που έφτιαξα, αύριο νομίζω θα βρω το χρόνο..

Ειρήνη μου, σούπερ η ιδέα σου για τα κοσμήματα, αν και δεν νομίζω να μπορώ να την εφαρμόσω με τον μικρό..Στην πάνα του θα τα βρω τα φασόλια, αν εννοείς τι εννοώ :-P

Να σας πω κι ένα νέο; Ανέλαβα έναν γείτονά μου να τον προετοιμάσω για το lower! Είναι "ειδική" περίπτωση, μπαμπάς, εργαζόμενος και επίσης δεν γνωρίζει και πολύ καλά τα ελληνικά, αλλά το έχει μεγάλο καημό να το πάρει και ελπίζω να τα καταφέρουμε..:D

Καλημέρα να έχουμε, καλά μπάνια σε όσες είστε διακοπές! Φιλάκια

g8Sbp2.png

Καλημέρα σας!

noni ΔΕΟ10 εδινα,καλά δεν το έχω χωνέψει ακόμα.Τέτοια αποτυχία δεν την περίμενα.Βέβαια μιλάμε πως έχω πέσει και στην περιπτωσάρα καθηγητή όχι του ΕΑΠ αλλά του κόσμου όλου.Τέλος πάντων μην σας ζαλίζω,δεν πειράζει να είμαστε καλά,να έχουμε την υγεία μας και το ξαναδίνω του χρόνου.

Κατα τα άλλα προσπαθώ να μαζέψω το σπίτάκι μου,να κάνω καμια δουλειά,να σιδερώσω γιατι γίνετε ο κακός χαμός...Αύριο θα φύγουμε και για το εξοχικό οπότε θα σας διαβάσω εκέι ήσυχα γιατί σας έχω χάσει ολίγον...

Φιλιά σε όλες!

Καλημέρα σας!

noni ΔΕΟ10 εδινα,καλά δεν το έχω χωνέψει ακόμα.Τέτοια αποτυχία δεν την περίμενα.Βέβαια μιλάμε πως έχω πέσει και στην περιπτωσάρα καθηγητή όχι του ΕΑΠ αλλά του κόσμου όλου.Τέλος πάντων μην σας ζαλίζω,δεν πειράζει να είμαστε καλά,να έχουμε την υγεία μας και το ξαναδίνω του χρόνου.

Κατα τα άλλα προσπαθώ να μαζέψω το σπίτάκι μου,να κάνω καμια δουλειά,να σιδερώσω γιατι γίνετε ο κακός χαμός...Αύριο θα φύγουμε και για το εξοχικό οπότε θα σας διαβάσω εκέι ήσυχα γιατί σας έχω χάσει ολίγον...

Φιλιά σε όλες!

Αν κοπείς ξαναδίνεις χρήματα για να πας στις επόμενες εξετάσεις ???? πάντα μου την έδινε το ΕΑΠ, ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί του στην δουλειά παλιά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...