Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κόρες,

Μόλις ανέβασα στο blog μας, αυτό που σας έλεγα, την ιδέα περί αποθήκευσης των δαχτυλιδιών μας.

Πως σας φαίνεται? Εμένα μου έλυσε τα χέρια για την ώρα και την βρήκα πολύ βολική! ;)

P6280291.jpg

Όλες έχουμε θέμα σχετικά με την αποθήκευση των κοσμημάτων μας.

Μου ήρθε μια ιδέα λοιπόν, την οποία σας την παραθέτω σε περίπτωση που σας απασχολεί και σας το θέμα.

Εδώ στη φωτογραφία που σας έχω βάλει, έχω χρησιμοποιήσει τα εξής:

1) Ενα κρυστάλλινο, μικρό δισκάκι.

2) Φασόλια (ναι, καλά διαβάσατε φασόλια!!)

3) Τα δαχτυλίδια μου.

Εσείς μπορείτε να βάλετε ένα οποιοδήποτε μικρό δισκάκι, πετρούλες που θα μαζέψετε από την παραλία με τα παιδάκια σας ή/και φασόλια όπως εγώ και... βουαλά! Εχετε έτοιμη μία υπέροχη και πρωτοτυπη ιδέα αποθήκευσης των κοσμημάτων σας που και θα σας λύσει τα χέρια και θα σας αλλάξει τη διακόσμηση!

Σας γλυκοφιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ φαίνεται πολύ καλό!!! Μα φασόλια??? Μπραβο! Σαν βοτσαλάκια δείχνουν!

ΕΜένα βέβαια μου χτυπάνε καμπανάκια: σκόνη, σκόοονη, σκοοονηηηη

Οπτικά είναι φοβερό όμως!

Αχ φαίνεται πολύ καλό!!! Μα φασόλια??? Μπραβο! Σαν βοτσαλάκια δείχνουν!

ΕΜένα βέβαια μου χτυπάνε καμπανάκια: σκόνη, σκόοονη, σκοοονηηηη

Οπτικά είναι φοβερό όμως!

Και μένα! Αλλά επειδή μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και σαν διακόσμηση και γι αυτό θα το κρατήσω μέχρι να το βαρεθώ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kαι εγώ θα δίσταζα,είναι η αλήθεια,ωστόσω το αποτέλεσμα είναι όμορφο.Αυτό που μου αρεσε πολύ ηταν τα μανταλάκια στο βάζο,πολύ ωραία εικόνα!Μπράβο!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ για τα μανταλάκια που λες.. μου είπε πριν λίγες μέρες η κυρία απέναντι πόσο άρεσε στην κόρη της αυτή η ιδέα!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Καλη ξεκούραση Χρυσάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

ΧΑΧΑΧΑΧΑ για τα μανταλάκια που λες.. μου είπε πριν λίγες μέρες η κυρία απέναντι πόσο άρεσε στην κόρη της αυτή η ιδέα!!! :tongue::tongue::tongue:

Μα είναι σαν να βγήκε από περιοδικο,σε στήλη εξυπνες ιδέες!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Νάντια περαστικά κορίτσι μου και γρήγορα!

"Μαμάαα κοίτα μία γατούλα στο δόμο που τώει το νεάτζι που έπεσε από το δέντο..." Δεν είναι γατούλα αγάπη μου αρουραίος είναι. Στο Π. Φαληρο....

"Ένα δύο τία πέντε..." Τι μετράς μωρό μου; "Τα μυμηγκάκια στη μπανιέα".....

I rest my case.....

Α και σήμερα είναι η τελευταία του... αυτόματου συστήματος. Θα ξαναέρθει 1η ΣΕΠΤεΜΒΡΙΟΥ (πείτε μου ότι έχετε αρκετά υπογλώσσια)...

Καλως το το κοριτσι:P

Όχι Σοφάκι μου.

Κάνεις ότι μπορείς και αυτό έχει σημασία! Η Νάντια, πέρασε έναν τεράστιο σκόπελο και τα βλέπει διαφορετικά. Ο καθένας δρα και ζει ανάλογα με τα δικά του προβλήματα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχουμε όλοι μας και τίποτα δεν συγκρίνεται με την υγεία! ;)

Ειρηνακι μου καλο ευχαριστω πολυ για την ψηφο εμπιστοσυνης.Εχεις δικιο.Το προσπαθω αλλα καποιες φορες μου φαινεται πως τιποτα απο αυτα που κανω δεν ειναι αρκετο σε κανενα επιπεδο.Αλλα δεν το βαζουμε κατω ετσι?Κοπιασε να σε φιλεψω φαγακι.Αληθεια το ρυζι με το μπεικον πως το εκανες?

Διαφημίσεις

Εννοείται Ειρήνη μου.Βαζω λίγο τραχανα με μακαρονάκι για το μικρό και τίποτε αλλο.Το μεσημέρι υπνο και, αν ο καιρός το επιτρέπει, το απόγευμα εχουμε μπανάκι.Το κακό είναι πως πρέπει να ετοιμαστώ γιατί αυριο φευγουμε πάλι.Τεσπα ας είμαστε καλά...:)

Χρυσα ηθελα να σε ρωτησω επειδη εχω και εγω νοστιμο τραχανα απο την πεθερουλα μου πως γινεται μαζι με το μακαρονακι για να το φτιαχνω?

Ειρηνακι με εβαλες σε δουλειες.Πριν που μπηκα στο μπλογκ τα ξαναδιαβασα ολα μια γρηγορη.Στην ενοτητα κανω κατι για τον εαυτο μου μου μπηκε στο ματι <φορεστε το καλο σας νυχτικο>.Μου ηρθε λοιπον οτι εχω τοσα νυχτικα καταχωνιασμενα(ενταξει δε μου κανουν και ολα)και εγω ολη μερα γυριζω με κατι βαμβακερα σαν της γιαγιας.Παω να δω τι θα ανακαλυψω;)

Ειρηνακι μου καλο ευχαριστω πολυ για την ψηφο εμπιστοσυνης.Εχεις δικιο.Το προσπαθω αλλα καποιες φορες μου φαινεται πως τιποτα απο αυτα που κανω δεν ειναι αρκετο σε κανενα επιπεδο.Αλλα δεν το βαζουμε κατω ετσι?Κοπιασε να σε φιλεψω φαγακι.Αληθεια το ρυζι με το μπεικον πως το εκανες?

Δεν υπάρχει πιο απλό (γι αυτό και το κάνω :tongue: ):

Βάζεις λαδάκι και κόβεις το μπέικον μικρά κομματάκια

Το τσιγαρίζεις και ρίχνεις λίγο λευκό κρασάκι και περιμένεις να εξατμιστεί.

Ρίχνεις 2 ποτήρια ρύζι και 4 νερό (πάντα το 2πλο), χαμηλώνεις το μάτι και το σκεπάζεις.

Αυτό ήταν. Σε λίγα λεπτά, εξαφανίζεται το νερό (ούτε να το ανακατέψεις δεν χρειαζεται) και το ρύζι παίρνει ένα ασύλληπτο άρωμα από το λαδάκι, το μπέικον και το κρασί... άλλο να στο λέω. Και δεν γίνεται "νιανιά". Φαντάσου εγώ που δεν είμαι φίλος του ρυζιού και τρώω 1 πιάτο...

Δεν υπάρχει πιο απλό.

Υ.Γ. Αν θέλεις μπορεις να προσθέσεις και 1 κόκκινη πιπεριά.

777885dugw57gt25.gif

Το κεφίρ είναι προϊόν ζύμωσης του γάλακτος από τον ομώνυμο μήκυτα. Πέρνεις το μήκυτα, τον βάζεις μέσα στο γάλα και το αφήνεις για 24 ώρες. Τρέφεται με τη λακτόζη του γάλακτος και το κάνει σαν γιαούρτι κάπως (είναι δηλ πιο πηχτό από το γάλα, αλλά πολύ πιο αραιό από το γιαούρτι). Είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για το πεπτικό σύστημα και βοηθά πάρα πολύ σε πολλά νοσήματα. Υπάρχει και το κεφίρ νερού στο οποίο βάζεις καστανή ζάχαρη για να φάει και ξερά ή φρέσκα φρούτα. για λεπτομέρειες δείτε εδώ http://www.yemoos.com/learn.html

Ο μήκυτας δεν πωλείται αλλά χαρίζεται από κάποιον που ήδη έχει (τώρα ξέρετε από ποια θα βρείτε).

Ειρήνη όμορφη οπτικά η ιδέα, αλλά εγώ (που δε με λες και καλό άνθρωπο η αλήθεια είναι) σκέφτηκα μαμούνια μαμούνια.... Οπότε μάλλο για βοτσαλάκι με βλέπω.... Τώρα που λέμε για κοσμήματα, τα "καλά" σας κοσμήματα τα κρατάτε στα αρχικά τους κουτιά; Έχω πάρει μια πολύ ωραία κοσμηματοθήκη (λες και έχω κανένα τόνο κοσμήματα άλλο αυτό) και ήδη έβαλα μέσα το σταυρό που μου πήρε η πεθερά μου στο γάμο. Κράτησα και την εγγύησή του και λέω να το πετάξω το ρημαδόκουτο... Προς το παρόν το έχει ο μικρός και κάνει τον πειρατή.....

Ωραία τα μανταλάκια στο βάζο.

sbxre6a2f.png

Ειρηνακι μου καλο ευχαριστω πολυ για την ψηφο εμπιστοσυνης.Εχεις δικιο.Το προσπαθω αλλα καποιες φορες μου φαινεται πως τιποτα απο αυτα που κανω δεν ειναι αρκετο σε κανενα επιπεδο.Αλλα δεν το βαζουμε κατω ετσι?

Σοφάκι μου,

Δυστυχώς στην τρελή εποχή που ζούμε, φαίνεται πως τίποτα δεν είναι αρκετό για κανέναν. Ομως δεν είναι έτσι. Αν έχεις γύρω σου αληθινούς ανθρώπους και τους αφιερώνεις χρόνο, νομίζω έχεις κερδίσει το μισό παιχνίδι της ζωής. Τα άλλα "παίζουν" ανάλογα με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις μας... ;););)

Να είσαι ήρεμη και να μην ξεχνάς πως το σημαντικότερο είναι τα φιλιά, τα χάδια, η κουβέντα με τους αγαπημένους σου... :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...