Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδη με πληγωσες Ειρηνακι:tongue: παω να βαλω νερο στο σιδερο να ζεσταινεται μπας και πατησω τιποτα.Θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα.

Καλή επιτυχία:tongue:και εγώ μόλις το αναψα:tongue::D:D

eTeNp3.pngeTeNp3.png

mamavasia μη μιλάς για πάτωμα λέμε!! εγώ σήμερα μίλαγα με μια ξαδέρφη μου και της έλεγα να τελειώνω με τα διαβάσματα να κάνω καμιά γενική γιατί δεν πάει άλλο και μου έλεγε σιγά μωρέ τα παραλές.. και εκείνη την ώρα που μιλούσαμε στο τηλ και είχα καθίσει στο πάτωμα σε μια μαξιλάρα, βλέπω σύριζα με το τζάκι, μια γραμμή μυρμήγκια να κουβαλάνε ψυχουλάκια :shock:. Της λέω κλείνω και σκουπιζοσφουγγαρίζω ΤΩΡΑ γιατί το μεσημέρι δε θα έχουμε ψωμάκι να φάμε!!! (δεν τα έχω ξαναδεί να κυκλοφορούνε άλλη μέρα και σήμερα τα είδα σε αυτή τη γραμμή και μόνο, τι έχουν κάνει τα άτιμα!! έχουν ανοίξει μια μικρή τρυπούλα εκεί που ενώνεται το τζάκι με το πάτωμα στο τσιμέντο, έχει εκεί και το τσιμέντο που έπεσε όπως άνοιγαν την τρυπούλα :shock:.. κρίμα, λείπουν και τα παιδιά στο χωριό να βλέπανε τα καινούρια κατοικίδια...)

Κοίταξε να ψηκάσειος επιτόπου και να κλείσεις με σιλικόνη την τρύπα αλλιώς θα τρώτε από το ίδιο πιάτο από δω και στο εξής:D

Τα πρώτα χρόνια που είμασταν στο σπίτι μας στην είσοδο της πόρτας σε ένα συγκεκριμένο σημείο,ανοιγαν μία τρυπούλα στη σιλικόνη και εκαναν φωλιά,περιέργως όμως φέτος δεν τα είδα:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

1) Έκανα το laptop με οινόπνευμα {το χρειαζόταν}

2) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

3) Έκοψα και έπλυνα τα φιλετάκια γαλοπούλας

4) Έστρωσα κρεβάτια

5) Μόλις έβαλα φιλετάκια γαλοπούλας {από την προσφορά της θείτσας μου από το χωριό ;) } στην κατσαρόλα με μουστάρδα, να γίνονται.

6) Εβαλα τα υλικά μου ν' αποστειρώνονται για την απογευματινη δουλιτσα

7) Εφαγα πρωϊνό... (σπουδαία δουλειά!!!) :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Επειδη με πληγωσες Ειρηνακι:tongue: παω να βαλω νερο στο σιδερο να ζεσταινεται μπας και πατησω τιποτα.Θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα.

Αίσχος ΜΟΥ, αίσχος ΜΟΥ!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

5) Μόλις έβαλα φιλετάκια γαλοπούλας {από την προσφορά της θείτσας μου από το χωριό ;) } στην κατσαρόλα με μουστάρδα, να γίνονται.

Μιαμ,ωραίο φαγητό!Εγώ ακόμη ούτε ξέρω τι θα μαγειρέψω.Το βράδυ κανονίσαμε με τον αντρα μου να ψήσουμε αλλα τι τρώμε το μεσημέρι?Γιατι ο μικρός δεν είναι για δίαιτα.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

1) Έκανα το laptop με οινόπνευμα {το χρειαζόταν}

2) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

3) Έκοψα και έπλυνα τα φιλετάκια γαλοπούλας

4) Έστρωσα κρεβάτια

8 ) Έπλυνα τα πιατικά που βγήκαν και μάζεψα εντελώς τους πάγκους της κουζίνας μου. Είναι άψογοι.

9) Μάζεψα κάποια ρουχαλάκια που ήδη είχαν στεγνώσει και τα δίπλωσα

10) Ξεσκόνισα το κεντρικό μας τραπεζάκι, εδώ που έχω το laptop γιατί δεν μπορώ να το βλέπω με σκόνη... :rolleyes:

Γμτ.. μόλις αδιαθέτησα... :?

777885dugw57gt25.gif

Μιαμ,ωραίο φαγητό!Εγώ ακόμη ούτε ξέρω τι θα μαγειρέψω.Το βράδυ κανονίσαμε με τον αντρα μου να ψήσουμε αλλα τι τρώμε το μεσημέρι?Γιατι ο μικρός δεν είναι για δίαιτα.:rolleyes:

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου. Στο μαγείρεμα, ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι, δεν σε φτάνω! ;)

Θα το φτιάξω με ρυζάκι με μπέικον και λευκό κρασί για μας και χυλοπιτούλες για τον φιόγκο που δεν τρώει το ρύζι.

777885dugw57gt25.gif

Εχθες τελικα δε σιδερωσα.Σιδερωσα μονο μερικα εσωρουχα των παιδιων και ρουχα για τον ανδρα μου για τη δουλεια του.Εβαλα σκουπα και καθαρισα τοπικα τους λεκεδες στο πατωμα.Ντρεπομαι αλλα τι να κανω?:oops:Ελπιζω να συνεχισετε να μου μιλατε.;)

Ετσι λειτουργώ τωρα τελευταια και εγω....απειρες φορές εχω καθαρισει τις τελευταιες ημέρες λεκέδες στο πάτωμα με μωρομάντηλο.Σιδερο μόνο της επόμενης ημέρας αντε και της μεθεπόμενης.Προτιμώ να κάτσω στην παραλία με τα παιδάκια μου μεχρι τις 9 το βράδυ χωρις να αγχώνομαι ότι πρεπει να γυρίσω να κάνω αυτο και αυτό και αυτό.

Αναθεώρησα πολλά το τελευταιο διάστημα και ανακάλυψα πόσα πράγματα εχανα οταν αγχωνόμουν με το σπιτι.Βασικά εχανα τα παιδιά μου αφού μόνιμα κάτι επρεπε να κάνω.

Πριν 40 ημέρες η μεγάλη μου κόρη διαγνώστηκε με ογκο στο κεφάλι. (χειρουργήθηκε και όλα καλα).

Εχει καμια σημασία που το σπιτι μου ηταν σκουπισμένο και ξεσκονισμένο;

Καλοκαίρι είναι ας το χαρούμε και κομμάτια να γίνουν όλα....σημασία εχει να ξυπνάμε το πρωι και να είμαστε εμείς και τα παιδάκια μας υγιείς και χαρούμενοι...αυτό είναι το easy living.

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου. Στο μαγείρεμα, ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι, δεν σε φτάνω! ;)

Θα το φτιάξω με ρυζάκι με μπέικον και λευκό κρασί για μας και χυλοπιτούλες για τον φιόγκο που δεν τρώει το ρύζι.

Σε ευχαριστώ εγω:oops:.Πολύ γκουρμέ σήμερα το μενού:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ετσι λειτουργώ τωρα τελευταια και εγω....απειρες φορές εχω καθαρισει τις τελευταιες ημέρες λεκέδες στο πάτωμα με μωρομάντηλο.Σιδερο μόνο της επόμενης ημέρας αντε και της μεθεπόμενης.Προτιμώ να κάτσω στην παραλία με τα παιδάκια μου μεχρι τις 9 το βράδυ χωρις να αγχώνομαι ότι πρεπει να γυρίσω να κάνω αυτο και αυτό και αυτό.

Αναθεώρησα πολλά το τελευταιο διάστημα και ανακάλυψα πόσα πράγματα εχανα οταν αγχωνόμουν με το σπιτι.Βασικά εχανα τα παιδιά μου αφού μόνιμα κάτι επρεπε να κάνω.

Πριν 40 ημέρες η μεγάλη μου κόρη διαγνώστηκε με ογκο στο κεφάλι. (χειρουργήθηκε και όλα καλα).

Καλοκαίρι είναι ας το χαρούμε και κομμάτια να γίνουν όλα....σημασία εχει να ξυπνάμε το πρωι και να είμαστε εμείς και τα παιδάκια μας υγιείς και χαρούμενοι...αυτό είναι το easy living.

:cry::cry::cry::cry::cry: πολλά περαστικά της κοριτσάκι μου.....

777885dugw57gt25.gif

Αχ βρε Νάντια,περαστικά σας,ελπίζω όλα να είναι πολύ καλα από εδώ και πέρα.Ολοι ,λιγο εώς πολύ, έχουμε περασει τετοιες δύσκολες καταστάσεις και μάλλον χρειαζονται λίγες σφαλιάρες για να αναθεωρούμε και να μην χάνουμε το μέτρο.

Προσωπικά δεν μπορώ να λειτουργήσω,να πιω τον καφέ μου,το ποτάκι μου και να χαλαρώσω,σε έναν χώρο ανω κάτω αλλαειδικά τώρα το καλοκαίρι φροντίζω να κάνω τα πάνω πάνω και να εχω φαγητό,τα υπόλοιπα ας μενουν.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σε ευχαριστώ εγω:oops:.Πολύ γκουρμέ σήμερα το μενού:)

Χρυσάκι μου, ειλικρινά δεν έχω ιδέα από γκουρμέ... τίποτα όμως...! :?

Το ρυζάκι αυτό, το είχα δει μια μέρα σ' ένα πρωϊνάδικο και μου φάνηκε εύκολο (κάνεις κυριολεκτικά 2 πράγματα και τ αφήνεις για λίγα λεπτά) και είπα να το δοκιμάσω γιατί εγω δεν είμαι λάτρης του ρυζιού. Επαθα πλάκα και ο άντρας μου επίσης! Οπότε... το κάνω πλέον συχνά γιατί κολλάει το μυαλό μου με το "συνοδευτικό"... όλο μακαρόνια και πατάτες μου ρχονται στο μυαλό... :?

777885dugw57gt25.gif

Έκανα καφεδάκι και πάω να κάνω με τον φιόγκο το μπροστινό μπαλκόνι που δεν έχει ακόμα ήλιο, γιατί τρελαίνεται να ρίχνει νερό και να παίξουμε και ένα μπουγέλο για να γελάσουμε λιγάκι.

Μάκια-μάκια

777885dugw57gt25.gif

Ναντια μου ευχομαι περαστικα κοριτσακι μου και απο εδω και περα μονο καλα να σας βρισκουν.Εχεις απολυτο δικιο.Δινω σημασια στις λεπτομερειες και χανω την ουσια μου φαινεται.Να εισαι καλα:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...