Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας και απο εμένα

Ευτυχώς έγιναν καλά τα κορίτσια μου, σήμερα πήγαμε το πρωί για εξωτερικές δουλειές και μετά είπα να ανέβουμε να κάνω καμία δουλειά αλλά τελικά μείναμε στην πυλωτή που είχαν κατέβει όλα τα γειτονόπουλα...έτσι το πρωί όλο το βγάλαμε με παιχνίδι.....Η ζέστη είναι τρομέρη...κάθε μέρα απο δύο μπάνια κάνουμε όλοι.....το σκ πάμε στο χωριό και θα κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα και επιτέλους έφτασε η στιγμή 6 Ιουλίου αποχωρώ για το χωριό με τα παιδιά πεθερικά και θα είναι οι γονείς εκεί...γιούπιιιιιι αρχίζουμε διακοπές και επιστροφή 5 Σεπτεμβρίου :P

Το έχω τόσο ανάγκη να ηρεμήσω, να αλλάξω εικόνα, και να διασκεδάσουν τα παιδάκια μου!!!

Το σπίτι μου Ειρήνη αν το δεις είναι βομβαρδισμένο, το δε πάτωμα καταπληκτικό...τα ψύχουλα κάνουν παρέα με τα χνούδια και οι πιτσιλιές απο τα νερά δίνουν μια άλλη νότα!!!

Αύριο έχει γενική όμως, θα το κάνω λαμπίκο!!!!

Βασια νομιζω πως το πατωμα που περιγραφεις ειναι το δικο μου.Επισης να σου πω πως σε ζηλευω για τις διακοπες σου.:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mamavasia μη μιλάς για πάτωμα λέμε!! εγώ σήμερα μίλαγα με μια ξαδέρφη μου και της έλεγα να τελειώνω με τα διαβάσματα να κάνω καμιά γενική γιατί δεν πάει άλλο και μου έλεγε σιγά μωρέ τα παραλές.. και εκείνη την ώρα που μιλούσαμε στο τηλ και είχα καθίσει στο πάτωμα σε μια μαξιλάρα, βλέπω σύριζα με το τζάκι, μια γραμμή μυρμήγκια να κουβαλάνε ψυχουλάκια :shock:. Της λέω κλείνω και σκουπιζοσφουγγαρίζω ΤΩΡΑ γιατί το μεσημέρι δε θα έχουμε ψωμάκι να φάμε!!! (δεν τα έχω ξαναδεί να κυκλοφορούνε άλλη μέρα και σήμερα τα είδα σε αυτή τη γραμμή και μόνο, τι έχουν κάνει τα άτιμα!! έχουν ανοίξει μια μικρή τρυπούλα εκεί που ενώνεται το τζάκι με το πάτωμα στο τσιμέντο, έχει εκεί και το τσιμέντο που έπεσε όπως άνοιγαν την τρυπούλα :shock:.. κρίμα, λείπουν και τα παιδιά στο χωριό να βλέπανε τα καινούρια κατοικίδια...)

Λοιπόν αλλάζουμε το θέμα και γράφουμε πια τι δεν κάνουμε:tongue::D:D,δεν εχουμε σαιδερώσει,δεν εχουμε σφουγγαρίσει κ.τ.λ.,όλες στην ίδια κατάσταση είμαστε.Το μόνο καλό είναι πως το καλοκαίρι δεν εχουμε πολλά χνούδια από μοκέτες,κουβέρτες κ.τ.λ και μόλις καθαρίσεις λίγο αστρά;φτουν όλα.

Παμε πάλι για το μπανάκι μας,καλό απόγευμα...:):)

Βασια καλά να περάσετε στο χωριό,θα το ευχαριστηθούν τα παιδάκια σου.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αχ Χρυσα μου.Το μεσημερι ,αφου εκανα μπανακι τα παιδακια μου διαπιστωσα οτι φορεσαν τα τελευταια σιδερωμενα βρακακια .Αρα δε με παιρνει αλλο.Το απογευμα επειγοντως σιδερο.:confused:

Ούτε εμείς εχουμε,απλά πρόλαβα και σιδέρωσα τα ρούχα που θα πάρουμε μαζί μας:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

mamavasia μη μιλάς για πάτωμα λέμε!! εγώ σήμερα μίλαγα με μια ξαδέρφη μου και της έλεγα να τελειώνω με τα διαβάσματα να κάνω καμιά γενική γιατί δεν πάει άλλο και μου έλεγε σιγά μωρέ τα παραλές.. κα:mad:ι εκείνη την ώρα που μιλούσαμε στο τηλ και είχα καθίσει στο πάτωμα σε μια μαξιλάρα, βλέπω σύριζα με το τζάκι, μια γραμμή μυρμήγκια να κουβαλάνε ψυχουλάκια :shock:. Της λέω κλείνω και σκουπιζοσφουγγαρίζω ΤΩΡΑ γιατί το μεσημέρι δε θα έχουμε ψωμάκι να φάμε!!! (δεν τα έχω ξαναδεί να κυκλοφορούνε άλλη μέρα και σήμερα τα είδα σε αυτή τη γραμμή και μόνο, τι έχουν κάνει τα άτιμα!! έχουν ανοίξει μια μικρή τρυπούλα εκεί που ενώνεται το τζάκι με το πάτωμα στο τσιμέντο, έχει εκεί και το τσιμέντο που έπεσε όπως άνοιγαν την τρυπούλα :shock:.. κρίμα, λείπουν και τα παιδιά στο χωριό να βλέπανε τα καινούρια κατοικίδια...)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μπορεί να πηγαίνω στο χωριό αλλά να θυμάστε ότι αρχίζει και η επιχείρηση κατσαρίδα...εξοπλίστηκα με το κατάλληλο τζελ και ελπίζω αυτή την φορά να τις εξολοθρεύσω....κάθε φορά που νυχτώνει σκιάζομαι....κλείνω όλα τα παράθυρα και αφήνω ανοιχτά μόνο ότι έχει σίτα και φυσικά πέφτει ψεκασμός απο το απόγευμα που λείπουν τα παιδιά....επίσης να σας αναφέρω ότι δίπλα απο το σπίτι μας υπάρχει και ένα εγκαταλειμένο χωράφι με πολλά χορτάρια και συνεπώς όταν σουρουπώνει βλέπεις και τα ποντικάκια να παίζουν.....άρα σκιάζομαι είς διπλούν!!!! αλλά δεν το βάζουμε κάτω!!!

Βασια,δοκίμασε τις παγίδες που υπάρχουν για τις κατσαρίδες,κάνουν καλή δουλεια.Επιπλέον ξέρω για μια αλοιφή(ή σκόνη,δεν είμαι σιγουρη) μπουμπέξ,την οποία την βάζεις γυρω γύρω στο σπίτι και στο οικόπεδο και δεν πλησιάζει τίποτε.Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν εχω ζωήφυα,αν εξαιρέσεις κατι μικρά νεοφερμένα,σκαθαρια τα λένε οι γεωπόνοι,εμείς λέμε πως είναι βρωμούσες μικρες:rolleyes:,τα οποία κυκλοφορουν στην αυλή και στρη βεράντα και εχω βρει και στο σπίτι 2-3.Πιο πολύ όμως φοβάμαι τα εντομοκτόνα παρά τα μαμούνια.:confused::):)

Καλημερααααα!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εχθες τελικα δε σιδερωσα.Σιδερωσα μονο μερικα εσωρουχα των παιδιων και ρουχα για τον ανδρα μου για τη δουλεια του.Εβαλα σκουπα και καθαρισα τοπικα τους λεκεδες στο πατωμα.Ντρεπομαι αλλα τι να κανω?:oops:Ελπιζω να συνεχισετε να μου μιλατε.;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες μου....

Σήμερα ξύπνησα 9 παρά! :shock::shock: Ειχα τρελή κούραση... δεν υπάρχει! Έχετε σκεφτεί πόσα κάνουμε καθημερινά...? Χθες, μετά τον οδοντίατρο, ήρθαμε έκανα δουλειές, μαγείρεψα, μάζεψα, πήγα για δουλειά, μετά στο tae know do, μετά ξανά δουλειά, μετά Πειραιά για μια δουλίτσα και μετά σπίτι να σιδερώσω... πόσο ν' αντέξει το κουφάρι μας... :? .

Σήμερα ξύπνησα, πολύ πιο ξεκούραστη και:

1) Έκανα το laptop με οινόπνευμα {το χρειαζόταν}

2) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

3) Έκοψα και έπλυνα τα φιλετάκια γαλοπούλας

4) Έστρωσα κρεβάτια

Πάω να βάλω το φαγάκι να γίνεται και θα επανέλθω γιατί σήμερα θέλω να σας βάλω αυτή την ιδέα που σας έλεγα με τα δαχτυλίδια μας...

Μάκια μάκια αγαπημένες

777885dugw57gt25.gif

Το σπίτι μου Ειρήνη αν το δεις είναι βομβαρδισμένο, το δε πάτωμα καταπληκτικό...τα ψύχουλα κάνουν παρέα με τα χνούδια και οι πιτσιλιές απο τα νερά δίνουν μια άλλη νότα!!!

Μήπως περιγράφεις το δικό μου πάτωμα βρε φίλη...??? :confused::confused::confused: {εμένα έχει ΚΑΙ τριχες παντού γιατί μαδάω σαν σκύλος!!!}

777885dugw57gt25.gif

mamavasia μη μιλάς για πάτωμα λέμε!! εγώ σήμερα μίλαγα με μια ξαδέρφη μου και της έλεγα να τελειώνω με τα διαβάσματα να κάνω καμιά γενική γιατί δεν πάει άλλο και μου έλεγε σιγά μωρέ τα παραλές.. και εκείνη την ώρα που μιλούσαμε στο τηλ και είχα καθίσει στο πάτωμα σε μια μαξιλάρα, βλέπω σύριζα με το τζάκι, μια γραμμή μυρμήγκια να κουβαλάνε ψυχουλάκια :shock:. Της λέω κλείνω και σκουπιζοσφουγγαρίζω ΤΩΡΑ γιατί το μεσημέρι δε θα έχουμε ψωμάκι να φάμε!!! (δεν τα έχω ξαναδεί να κυκλοφορούνε άλλη μέρα και σήμερα τα είδα σε αυτή τη γραμμή και μόνο, τι έχουν κάνει τα άτιμα!! έχουν ανοίξει μια μικρή τρυπούλα εκεί που ενώνεται το τζάκι με το πάτωμα στο τσιμέντο, έχει εκεί και το τσιμέντο που έπεσε όπως άνοιγαν την τρυπούλα :shock:.. κρίμα, λείπουν και τα παιδιά στο χωριό να βλέπανε τα καινούρια κατοικίδια...)

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν αλλάζουμε το θέμα και γράφουμε πια τι δεν κάνουμε:tongue::D:D,δεν εχουμε σαιδερώσει,δεν εχουμε σφουγγαρίσει κ.τ.λ.,όλες στην ίδια κατάσταση είμαστε.

χαχαχα!!! Τέλεια ιδέα βρε γατόνι μου!!!

EASY LIVING ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΑΧ χλιδές!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Εχθες τελικα δε σιδερωσα.Σιδερωσα μονο μερικα εσωρουχα των παιδιων και ρουχα για τον ανδρα μου για τη δουλεια του.Εβαλα σκουπα και καθαρισα τοπικα τους λεκεδες στο πατωμα.Ντρεπομαι αλλα τι να κανω?:oops:Ελπιζω να συνεχισετε να μου μιλατε.;)

Αίσχος κύριοι... αίσχος!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...