Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλα καλημερα.Εχθες μετα απο πολυ καιρο πηγαμε για καφε με τον ανδρα μου τα 2 μας στο Μικρολιμανο.Τι ωραια που ηταν.Σημερα το πρωι τα παιξα.Πηγα τα παιδια στον παιδικο,στην λαικη οπου φορτωθηκα σαν τη γαιδουρα,στο γιατρο για κατι φαρμακα,στην τραπεζα να πληρωσω εφορεια και τελος σουπερ μαρκετ.Τωρα χαλαρωνω και σας γραφω.Τα ασιδερωτα μου κλεινουν το ματι αλλα εγω τα αγνοω επιδεικτικα.:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

Έχω κάτι μέρες να μπω και δεν σας έχω διαβάσει.Εύχομαι να είστε όλες καλά!!!!

Εμείς καλά είμαστε,πήγαμε στο γάμο του ξαδερφούλη μου το Σάββατο,ωραία ήταν!!!

Το σπίτι μου προσπαθώ να το συντηρώ αλλά όχι όπως θα ήθελα,έχω και εξετάσεις αύριο το απόγευμα και έχουν μείνει όλα πίσω...Αχ,ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!!! Με έχει διαλύσει και η ζέστη και δεν έχω και πολλή όρεξη για διάβασμα...:( ας ελπίσουμε πάντως πως θα πάνε όλα καλά....

Φιλάκια σε όλες σας!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:P

Καλημέρα αγαπημένες μου κόρες!

Τσαγκαρο-ξύπνημα γιατί είχα 9 οδοντίατρο...! Είχα 3 χρόνια να πάω και έπρεπε να γίνει κι αυτό...! Ο απολογισμός 2 σφραγίσματα και ο "παραδοσιακός" καθαρισμός.... 130?!!! :?:-?:?:-? Αχ... γιατρέ μου! Θα ζήσω????

Χθες τουλάχιστον, περάσαμε υπέροχα! Πήγαμε και οι 3 μας στο Kindom στο Alou Fun Park, βάλαμε το βραχιολάκι στον φιογκο και περάσαμε υπέροχα! Να μην ξεχάσω να σας πω, πως κάθε Τετάρτη, το πάσο πέφτει στα 12?! Το χρειαζόμασταν πάντως, ήταν υπέροχα!

Σήμερα θα κάνω αυγουλάκια, με πατατούλες, χωριάτικα λουκάνικα και σαλατούλα γιατί έχω δουλίτσα από το μεσημέρι. Αύριο λίγο δουλίτσα και την Παρασκευή... Ο ΧΑΜΟΣ!

Σας γλυκοφιλώ και θα επανέλθω! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα αγαπημένες μου κόρες!

Τσαγκαρο-ξύπνημα γιατί είχα 9 οδοντίατρο...! Είχα 3 χρόνια να πάω και έπρεπε να γίνει κι αυτό...! Ο απολογισμός 2 σφραγίσματα και ο "παραδοσιακός" καθαρισμός.... 130?!!! :?:-?:?:-? Αχ... γιατρέ μου! Θα ζήσω????

Χθες τουλάχιστον, περάσαμε υπέροχα! Πήγαμε και οι 3 μας στο Kindom στο Alou Fun Park, βάλαμε το βραχιολάκι στον φιογκο και περάσαμε υπέροχα! Να μην ξεχάσω να σας πω, πως κάθε Τετάρτη, το πάσο πέφτει στα 12?! Το χρειαζόμασταν πάντως, ήταν υπέροχα!

Σήμερα θα κάνω αυγουλάκια, με πατατούλες, χωριάτικα λουκάνικα και σαλατούλα γιατί έχω δουλίτσα από το μεσημέρι. Αύριο λίγο δουλίτσα και την Παρασκευή... Ο ΧΑΜΟΣ!

Σας γλυκοφιλώ και θα επανέλθω! ;)

Τι βραχιολάκι είναι αυτό Ειρήνη μου?Παρασκευή ανεβαίνω Πειραιά και μάλλον θα είμαι όλη την εβδομάδα μόνη με το γιόκα μου γιατί ο μπαμπάς μας δουλευει και σκεφτομαι να τον πάω:rolleyes:

Μεγεια τα σφραγίσματα....:tongue::):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

Έχω κάτι μέρες να μπω και δεν σας έχω διαβάσει.Εύχομαι να είστε όλες καλά!!!!

Εμείς καλά είμαστε,πήγαμε στο γάμο του ξαδερφούλη μου το Σάββατο,ωραία ήταν!!!

Το σπίτι μου προσπαθώ να το συντηρώ αλλά όχι όπως θα ήθελα,έχω και εξετάσεις αύριο το απόγευμα και έχουν μείνει όλα πίσω...Αχ,ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!!! Με έχει διαλύσει και η ζέστη και δεν έχω και πολλή όρεξη για διάβασμα...:( ας ελπίσουμε πάντως πως θα πάνε όλα καλά....

Φιλάκια σε όλες σας!!!

Καλη επιτυχία, μικρό μου!!!

777885dugw57gt25.gif

καλησπέρα κοριτσάκια... Διαβάζω και χαζεύω... χαζεύω και διαβάζω... για δουλειές κτλ ούτε κουβέντα.. ένα φαγητό με το ζόρι!! Χαίρομαι που είστε όλες καλά! Για να διαβάσω λίγο παρα πίσω γιατί έχω χάσει επεισόδια...

Μην "ανησυχείς"! Και γω, καμία σχέση αυτά που κάνω τώρα, που κάνει τόσο ζέστη, σε σχέση με τον υπόλοιπο καιρό...

Χαίρομαι που είσαι καλά! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλέ και εγώ χαλαρώνω... για αυτό σφουγγαρίζω κάθε μέρα στις 12... και όχι το μεσημέρι...

Δεν αντέχω... θέλω έστω και για λίγο την ψευδαίσθηση της καθαριότητας και της τάξης...

Επίσης, το μικρό τέρας την έχει δει πολύ ξυπόλυτη πριγκίπισα από τότε που ανακάλυψε ότι μπορεί να βγάζει μόνη της τα παπούτσια της... γκρρρρρ

Κατά τα άλλα τα μόνα που έκανα ήταν να βάλω πλυντήρια... δεν παίζεται η κατάσταση λέμε το καλοκαίρι.... βουνό τα ρούχα...

Επίσης, μαγείρεψα για τα μικρά... και καθότι τεμπέλα έκανα

μακαρόνια με κιμά....

κριθαράκι με κόκκινη σάλτσα και έτοιμο ψητό κοτόπουλο...

ψαρόσουπα...

και ζύμωσα και μπιφτέκια...

μετά έκλεισα τον γενικό της κουζίνας και είμαι κομπλέ για όλη την εβδομάδα! :)

Και σφουγγαρίζεις κάθε μέρα..?? Εύγε παιδάκι μου...! Εγώ, ούτε γι αστείο! Βάζω σκούπα και σφουγγαρίζω λίγο πριν γίνουμε.... αλάνα!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια μου καλα καλημερα.Εχθες μετα απο πολυ καιρο πηγαμε για καφε με τον ανδρα μου τα 2 μας στο Μικρολιμανο.Τι ωραια που ηταν.Σημερα το πρωι τα παιξα.Πηγα τα παιδια στον παιδικο,στην λαικη οπου φορτωθηκα σαν τη γαιδουρα,στο γιατρο για κατι φαρμακα,στην τραπεζα να πληρωσω εφορεια και τελος σουπερ μαρκετ.Τωρα χαλαρωνω και σας γραφω.Τα ασιδερωτα μου κλεινουν το ματι αλλα εγω τα αγνοω επιδεικτικα.:tongue:

Και πολύ καλά κάνατε Σοφάκι μου! Φαντάζομαι πως θα σας φαινόταν που ξεκουραστήκατε λιγάκια τα 2 σας ε...????

Κουράγιο... και γω τα ασιδέρωτα... κάνω πως δεν τα βλέπω... !

777885dugw57gt25.gif

Τι βραχιολάκι είναι αυτό Ειρήνη μου?Παρασκευή ανεβαίνω Πειραιά και μάλλον θα είμαι όλη την εβδομάδα μόνη με το γιόκα μου γιατί ο μπαμπάς μας δουλευει και σκεφτομαι να τον πάω:rolleyes:

Μεγεια τα σφραγίσματα....:tongue::):)

Είναι ένα "πάσο", το οποίο συμφέρει αν σκεφτείς πως το κάθε παιχνίδι κάνει περίπου 3?. Μ' αυτό το "πάσο" (ένα βραχιολάκι που το φορούν στο χεράκι του παιδιού, την ώρα που πληρώνεις στο ταμείο) μπορεί να κάνει όλα τα παιχνίδια (εκτός από τα συγκρουόμενα και αυτά που βάζεις 1? (αλογάκια, αυτοκινητάκια κλπ.) και όσες φορές θέλει. Οπότε συμφέρει τρελά. Εμείς πληρώσαμε 15? και τις Τετάρτες κοστίζει 12? οπότε συμφέρει ακόμα περισσότερο!

Οτιδήποτε χρειαστείς, πες μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

1) Έβαλα ένα πλυντήριο με λευκά για την νύχτα

2) Σκούπισα τα παπουτσάκια μου (του τζελ) με μωρομάντηλα

3) Άλλαξα σεντόνια

Πάω να κάνω προετοιμασία για το φαγάκι (να καθαρίσω πατατούλες) γιατί στις 3 έχω ημιμόνιμο...

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας!!!

Εδώ είμαι κι εγώ...

Σήμερα ήρθε η γυναίκα να κάνουμε λίγο το σπίτι.

Έκανε το μπαλκόνι, τα μπάνια και την κουζίνα (φούρνο, ντουλάπια εξωτερικά, το ντουλάπι του κάδου και εσωτερικά, και έπλυνε με χλωρίνη τον κάδο)

Επειδή έχω κάποια πράγματα να συμμαζέψω (τα οποία ενοχλούσαν στο υπόλοιπο καθάρισμα) και να τακτοποιήσω, θα έρθει και αύριο να κάνουμε τα υπόλοιπα.

Εγώ εν τω μεταξύ έφυγα κάποια στιγμή με το παιδί και πήγαμε να κάνουμε κάτι τελευταία (ελπίζω) ψώνια για τη βάφτιση και πήγαμε και στο μανάβη.

Επίσης άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο με τα χρωματιστά.

Αυτά προς το παρόν...

Το απόγευμα έχει τακτοποίηση και σίδερο :cry::cry::cry:

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Εβαλα γεμιστά να ψήνονται,επλυνα νεροχύτη και πάγκους

απλωσα 2 πλυντήρια και συνεχίζω σιδέρωμα για λίγο ακόμη γιατί βαρέθηκα:confused:

Αχ Χρυσα μου.Το μεσημερι ,αφου εκανα μπανακι τα παιδακια μου διαπιστωσα οτι φορεσαν τα τελευταια σιδερωμενα βρακακια .Αρα δε με παιρνει αλλο.Το απογευμα επειγοντως σιδερο.:confused:

Γειά σας και απο εμένα

Ευτυχώς έγιναν καλά τα κορίτσια μου, σήμερα πήγαμε το πρωί για εξωτερικές δουλειές και μετά είπα να ανέβουμε να κάνω καμία δουλειά αλλά τελικά μείναμε στην πυλωτή που είχαν κατέβει όλα τα γειτονόπουλα...έτσι το πρωί όλο το βγάλαμε με παιχνίδι.....Η ζέστη είναι τρομέρη...κάθε μέρα απο δύο μπάνια κάνουμε όλοι.....το σκ πάμε στο χωριό και θα κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα και επιτέλους έφτασε η στιγμή 6 Ιουλίου αποχωρώ για το χωριό με τα παιδιά πεθερικά και θα είναι οι γονείς εκεί...γιούπιιιιιι αρχίζουμε διακοπές και επιστροφή 5 Σεπτεμβρίου :P

Το έχω τόσο ανάγκη να ηρεμήσω, να αλλάξω εικόνα, και να διασκεδάσουν τα παιδάκια μου!!!

Το σπίτι μου Ειρήνη αν το δεις είναι βομβαρδισμένο, το δε πάτωμα καταπληκτικό...τα ψύχουλα κάνουν παρέα με τα χνούδια και οι πιτσιλιές απο τα νερά δίνουν μια άλλη νότα!!!

Αύριο έχει γενική όμως, θα το κάνω λαμπίκο!!!!

Γεια σας!!!

Εδώ είμαι κι εγώ...

Σήμερα ήρθε η γυναίκα να κάνουμε λίγο το σπίτι.

Έκανε το μπαλκόνι, τα μπάνια και την κουζίνα (φούρνο, ντουλάπια εξωτερικά, το ντουλάπι του κάδου και εσωτερικά, και έπλυνε με χλωρίνη τον κάδο)

Επειδή έχω κάποια πράγματα να συμμαζέψω (τα οποία ενοχλούσαν στο υπόλοιπο καθάρισμα) και να τακτοποιήσω, θα έρθει και αύριο να κάνουμε τα υπόλοιπα.

Εγώ εν τω μεταξύ έφυγα κάποια στιγμή με το παιδί και πήγαμε να κάνουμε κάτι τελευταία (ελπίζω) ψώνια για τη βάφτιση και πήγαμε και στο μανάβη.

Επίσης άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο με τα χρωματιστά.

Αυτά προς το παρόν...

Το απόγευμα έχει τακτοποίηση και σίδερο :cry::cry::cry:

Αντε κοριτσακι λιγο υπομονη ακομα.Θα γινει η βαφτιση του μπεμπη με το καλο και μετα θα επιστρεψετε στους καθημερινους σας ρυθμους.ΦΙΛΑΚΙΑ:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...