Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημέρα,τι κάνετε?

Εμείς και εχθές πήγαμε για μπάνιο και γυρίσαμε σπίτι στις 9.30.Ηταν όμως τόσο ωραία...

Στο σπίτι όμως επικρατεί πανικός και πρέπει σήμερα μέχρι το μεσημέρι να το συνεφέρω:rolleyes:

Και πολύ καλά κάνατε Χρυσάκι μου! Μπράβο που κάνατε το μπανάκι σας.

Σιγά-σιγά με το σπίτι. Κοιτα και το κουφαράκι σου λίγο ε..? :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ω ναι.. κι ακόμα έχει τα χάλια του! (κόβουμε και την πάνα και μαζεύμε και τσίσα, σφουγαρίζω τοπικά, πατάει η μικρή , μένει πατουσάκι στο πάτωμα... για αυτό και οι 3 φορές και πάλι θέλει....

Πω-πω... υπομονή βρε κοριτσάκι μου... σε καταλαβαίνω! :?

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα! Καλημέρα!

Τρέχω και δεν προλαβαίνω... Θα σας διαβάσω αργότερα!

Μια απορία έχω μόνο, σχετικά με τη βάφτιση.

Στο δώρο του νονού (στο κουτί που στολίζουμε) βάζουμε και κουφέτα?

Κάτι τέτοιο νομίζω μου είχαν πει για το γάμο. Ισχύει?

Να σου πω κοριτσάκι μου, δεν ξέρω αν είναι το "σωστό", εμείς πάντως τους είχαμε βάλει για ομορφιά {σε γαλάζιο χρώμα}!

Είχα αγοράσει και ένα είδος διακοσμητικού, χαρτάκια σε μορφή πιπίλας, σε γαλάζιο χρώμα με γκλίτερ και το είχα ρίξει επίσης μέσα στο κουτί του δώρου, διάσπαρτα και είχε γίνει πανέμορφο!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα! Καλημέρα!

Τρέχω και δεν προλαβαίνω... Θα σας διαβάσω αργότερα!

Μια απορία έχω μόνο, σχετικά με τη βάφτιση.

Στο δώρο του νονού (στο κουτί που στολίζουμε) βάζουμε και κουφέτα?

Κάτι τέτοιο νομίζω μου είχαν πει για το γάμο. Ισχύει?

Θα συμφωνήσω και εγώ με την Ειρήνη,δεν ξέρω αν πρέπει αλλά δεν θα ήταν ασχημο να βάλεις κουφέτακια στα χρώματα της βάφτισης.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Έπλυνα τα μαξιλαράκια μας.. τα άπλωσα... στεγνώνουν ήδη... ήπια το καφεδάκι μου με τη φίλη μου και τα σαμιαμίδια μας έπαιξαν.... πήγα σούπερ μάρκετ με τον φιόγκο.... έβαλα μπριζολίτσες στον φούρνο με τηγανιτές πατατούλες {ο φιόγκος μόλις τρώει}... έπλυνα το πίσω μπαλκόνι... ανέβασα υπέροχο χρώμα στο face {τέλειο ε????????????? :P } και ένα σχεδιάκι... και τώρα τακτοποιώ τα ψώνια και χαλαρώνω...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Και πολύ καλά κάνατε Χρυσάκι μου! Μπράβο που κάνατε το μπανάκι σας.

Σιγά-σιγά με το σπίτι. Κοιτα και το κουφαράκι σου λίγο ε..? :P

Πάντα το καλοκαίρι το σπίτι μένει σε δέυτερη μοίρα,δεν γίνεται να τα κυνηγάμε όλα.Με το καθημερινό μπάνιο γίνεται χάλια αλλά δεν μένει και χρόνος για καθαριότητα.Δεν με πειράζει καθόλου,αρκεί να είμαστε καλα και να εχει ο μικρός μου όμορφες αναμνήσεις...

Τώρα χρειαζεται να θυμόμαστε όλες τις συμβουλές σου για easy living:););)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σιδέρωσα ελάχιστα ρούχα από την τεράστια στοιβα,

εβαλα μακαρόνια με κιμά και τώρα είναι ετοιμα,

εβαλα 2 πλυντήρια και τα απλωσα,

καθάρισα ελαφρά το μπάνιο,

εβαλα ενα πλυντήριο με τα βραδυνά πιατικά και εκανα ενα καλό καθάρισμα στο νεροχύτη και τους πάγκους,

ψευτοξεσκόνισα το σαλόνι και έβαλα σκούπα(μένει μετα το φαγητό να σφουγγαρίσω)

και βεβαια πήγα και μανάβικο,χασάπικο και φούρνο και πήρα του μικρού μου ενα ζευγάρι βατραχοπέδιλα και μασκα και εχει τρελαθεί από τη χαρά του.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πάντα το καλοκαίρι το σπίτι μένει σε δέυτερη μοίρα,δεν γίνεται να τα κυνηγάμε όλα.Με το καθημερινό μπάνιο γίνεται χάλια αλλά δεν μένει και χρόνος για καθαριότητα.Δεν με πειράζει καθόλου,αρκεί να είμαστε καλα και να εχει ο μικρός μου όμορφες αναμνήσεις...

Τώρα χρειαζεται να θυμόμαστε όλες τις συμβουλές σου για easy living:););)

Έτσι ακριβώς Χρυσάκι μου.

Και γω ακριβώς γι αυτό "χαλαρώνω" το καλοκαίρι... το σπίτι είναι μονίμως ανοιχτό, οπότε η σκόνη είναι παντού. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να σκεφτώ να σφουγγαρίζω και να ξεσκονίζω καθημερινά γιατί τότε θα έχανα την μπάλα... την μπάλα του να ζω καθημερινά, να παίζω με τον φιογκο, να κανω τις βόλτες μας κλπ...!

Είμαι μαζί σου 100%!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

Έχω κάτι μέρες να μπω και δεν σας έχω διαβάσει.Εύχομαι να είστε όλες καλά!!!!

Εμείς καλά είμαστε,πήγαμε στο γάμο του ξαδερφούλη μου το Σάββατο,ωραία ήταν!!!

Το σπίτι μου προσπαθώ να το συντηρώ αλλά όχι όπως θα ήθελα,έχω και εξετάσεις αύριο το απόγευμα και έχουν μείνει όλα πίσω...Αχ,ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!!! Με έχει διαλύσει και η ζέστη και δεν έχω και πολλή όρεξη για διάβασμα...:( ας ελπίσουμε πάντως πως θα πάνε όλα καλά....

Φιλάκια σε όλες σας!!!

καλησπέρα κοριτσάκια... Διαβάζω και χαζεύω... χαζεύω και διαβάζω... για δουλειές κτλ ούτε κουβέντα.. ένα φαγητό με το ζόρι!! Χαίρομαι που είστε όλες καλά! Για να διαβάσω λίγο παρα πίσω γιατί έχω χάσει επεισόδια...

Διαφημίσεις

pitsipitsi δίνεις επαναληπτικές ΔΕΟ 31 μήπως?? Ο σεπ μας είπε σε μια φίλη που κόπηκε ότι τα θέματα θα είναι παρόμοια με αυτά των τελικών και να εστιάσει εκεί... Κουράγιο και υπομονή!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Και γω ακριβώς γι αυτό "χαλαρώνω" το καλοκαίρι... το σπίτι είναι μονίμως ανοιχτό, οπότε η σκόνη είναι παντού. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να σκεφτώ να σφουγγαρίζω και να ξεσκονίζω καθημερινά γιατί τότε θα έχανα την μπάλα... την μπάλα του να ζω καθημερινά, να παίζω με τον φιογκο, να κανω τις βόλτες μας κλπ...!

Καλέ και εγώ χαλαρώνω... για αυτό σφουγγαρίζω κάθε μέρα στις 12... και όχι το μεσημέρι...

Δεν αντέχω... θέλω έστω και για λίγο την ψευδαίσθηση της καθαριότητας και της τάξης...

Επίσης, το μικρό τέρας την έχει δει πολύ ξυπόλυτη πριγκίπισα από τότε που ανακάλυψε ότι μπορεί να βγάζει μόνη της τα παπούτσια της... γκρρρρρ

Κατά τα άλλα τα μόνα που έκανα ήταν να βάλω πλυντήρια... δεν παίζεται η κατάσταση λέμε το καλοκαίρι.... βουνό τα ρούχα...

Επίσης, μαγείρεψα για τα μικρά... και καθότι τεμπέλα έκανα

μακαρόνια με κιμά....

κριθαράκι με κόκκινη σάλτσα και έτοιμο ψητό κοτόπουλο...

ψαρόσουπα...

και ζύμωσα και μπιφτέκια...

μετά έκλεισα τον γενικό της κουζίνας και είμαι κομπλέ για όλη την εβδομάδα! :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Και πως τα διατηρείς τα φηγητα?

Ε... στο ψυγείο... εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά την ερώτηση..

Χθες τέλειωσαν τα μακαρόνια και ο υπόλοιπος έτοιμος κιμάς μπήκε κατάψυξη για μελλοντική χρήση...

Σήμερα θα φάνε μπιφτεκάκια το μεσημέρι και ψαρόσουπα το βράδυ...

Αύριο κριθαράκι με σαλτσούλα... το κοτόπουλο το έφαγε η μαμά...΄

Παρασκευή ότι έχει μείνει στο ψυγείο... ή σουβλάκια μια και έχουμε και τη γιορτή του μεγάλου στον παιδικό σταθμό...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...