Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ΚΑΛΛΙΟΠΑΚΙ ευχομαι να σου ζησει το κοριτσακι σου, να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη και εσεις διπλα της να την καμαρωνετε.ΧΡΥΣΑ και εγω σε <ζηλευω> κοριτσακι μου.Πλεον η ζωη εδω δεν εχει τιποτα το θετικο να σου προσφερει.ΒΑΣΙΑ περαστικα στα κοριτσακια σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνακι συνεχιζω την τακτοποιηση αλλα με πολυ αργους ρυθμους ετσι ωστε οτι μπαινει να μπαινει σωστα χωρις να το παραχωνω.Εχω βεβαια και ατελειωτο σιδερο.Συγχαρητηρια για το φιογκακι σου.Ξερεις ο πρωτος μου ξαδερφος ειναι πρωταθλητης στο ταεκ βοντο και εχει δικη του σχολη.Επισης ειναι και προπονητης στην Εθνικη ομαδα;)

περαστικά και γρήγορα Βάσια!

Σοφία, η απόλυσή του νομίζω ότι μπορεί να βγει άκυρη, οι παντρεμένοι με παιδιά είναι οι τελευταίοι που απολύονται... ψάξτε το λίγο...

Ειρήνη, συγχαρητήρια στο αντράκι σου!

Να σημειώσω για τη Σοφία ότι το παραπάνω που έγραψα ισχύει όταν πρόκειται για μείωση προσωπικού λόγω οικονομικής δυσπραγίας

τότε γίνονται απολύσεις με κοινωνικά κριτήρια δλδ απολύονται άγαμοι και προστατεύονται έγγαμοι με τέκνα.

Επικοινωνήστε με την Επιθεώρηση Εργασίας ...

Εμείς ακυρώσαμε τις εργασίες στο σπίτι βαψιμο εσ. πορτες και βάψιμο όλου του σπιτιού, διότι έχουμε πολλά και δυσάρεστα τρεχάματα δυστυχώς.... (με τα οποία σε καμια περίπτωση δεν θέλω να σας μαυρίζω... η θετική σας ενέργεια φυσικά είναι απαραίτητη)

όσο αφορά το σπίτι ..όχι δεν το έχω παρατήσει στη μοίρα του γατί έτσι απασχολώ το μυαλό μου και λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά στην δική μου περιπτωσάρα... βέβαια σωματικά είμαι ένα πτώμα... αν δεν ήταν το αγοράκι μας σπίτι... μάλλον θα έβαφα μόνη μου τα βραδια ....

σήμερα πηγαμε στη θάλασσα με το μικρό μου και περάσαμε λίγες ώρες χαλάρωσης.... με τύψεις βέβαια παραδέχομαι οτι το μυαλό μου δεν μπορώ να το βάλω στη "θέση" του και να ασχοληθώ 100% με το μικρό μας....

Διαφημίσεις

Ειρηνακι συνεχιζω την τακτοποιηση αλλα με πολυ αργους ρυθμους ετσι ωστε οτι μπαινει να μπαινει σωστα χωρις να το παραχωνω.Εχω βεβαια και ατελειωτο σιδερο.Συγχαρητηρια για το φιογκακι σου.Ξερεις ο πρωτος μου ξαδερφος ειναι πρωταθλητης στο ταεκ βοντο και εχει δικη του σχολη.Επισης ειναι και προπονητης στην Εθνικη ομαδα;)

Μπράβο! Και πολύ καλά κάνεις. Έτσι σιγά-σιγά θα τακτοποιηθείς και θα οργανωθείς. Αυτό που κάνεις τώρα, είναι εξαιρετικά σημαντικό, μην το περνάς στο "ντούκου"! Το να "τακτοποιείσαι" και να ξεφορτώνεσαι είναι ότι σημαντικότερο στην αρχή της οργάνωσης σου!

Υ.Γ. Ελπίζω με τον ξαδερφούλη σου... να τα έχεις καλά! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

περαστικά και γρήγορα Βάσια!

Σοφία, η απόλυσή του νομίζω ότι μπορεί να βγει άκυρη, οι παντρεμένοι με παιδιά είναι οι τελευταίοι που απολύονται... ψάξτε το λίγο...

Ειρήνη, συγχαρητήρια στο αντράκι σου!

Ευχαριστώ μικρό μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Εμείς ακυρώσαμε τις εργασίες στο σπίτι βαψιμο εσ. πορτες και βάψιμο όλου του σπιτιού, διότι έχουμε πολλά και δυσάρεστα τρεχάματα δυστυχώς.... (με τα οποία σε καμια περίπτωση δεν θέλω να σας μαυρίζω... η θετική σας ενέργεια φυσικά είναι απαραίτητη)

όσο αφορά το σπίτι ..όχι δεν το έχω παρατήσει στη μοίρα του γατί έτσι απασχολώ το μυαλό μου και λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά στην δική μου περιπτωσάρα... βέβαια σωματικά είμαι ένα πτώμα... αν δεν ήταν το αγοράκι μας σπίτι... μάλλον θα έβαφα μόνη μου τα βραδια ....

σήμερα πηγαμε στη θάλασσα με το μικρό μου και περάσαμε λίγες ώρες χαλάρωσης.... με τύψεις βέβαια παραδέχομαι οτι το μυαλό μου δεν μπορώ να το βάλω στη "θέση" του και να ασχοληθώ 100% με το μικρό μας....

Κουράγιο. Να σου πω μόνο το εξής, που σίγουρα το γνωρίζεις, απλώς ένα χάδι στην ψυχολογία σου:

Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς ζόρια και προβλήματα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κοριτσάκι μου. Κουράγιο! :?

Μπράβο που έκανες σήμερα μια απόπειρα διασκέδασης. Πάλεψε το.

777885dugw57gt25.gif

Όλες περνάμε φάσεις με το σπίτι.

Εγώ τώρα περνάω μια "ελαφριά".... :tongue:

Η πολύ ζέστη με αποσυντονίζει, με κουράζει σωματικά και δεν μου δίνει το κλίμα που θέλω για να κάνω δουλειές, να οργανώσω και να κάνω το κάτι παραπάνω. Δεν πειράζει όμως. Το παλεύω και ξέρω πως από φθινόπωρο θα είμαι και πάλι στα ωραία μου, με τις ιδέες μου, με την τρελή όρεξη μου και έτοιμη για όλα...

Μην νομίζετε πως μόνο εσείς περνάτε φάσεις! Ολες μας τις περνάμε! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κόρες!

Ξύπνησα και απευθείας έχωσα τα μαξιλάρια του ύπνου μας στο πλυντήριο! Το χρειαζόντουσαν πολύ και με τέτοια ζέστη σε 2 ώρες θα είναι στεγνά! :?

Πάω να ψευτομαζέψω και θα επανέλθω!

Μάκια

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα,τι κάνετε?

Εμείς και εχθές πήγαμε για μπάνιο και γυρίσαμε σπίτι στις 9.30.Ηταν όμως τόσο ωραία...

Στο σπίτι όμως επικρατεί πανικός και πρέπει σήμερα μέχρι το μεσημέρι να το συνεφέρω:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

3 φορές παιδί μου...??? Χαρά στο κουράγιο σου! Δεν το κανα... με τίποτα! :tongue:

ω ναι.. κι ακόμα έχει τα χάλια του! (κόβουμε και την πάνα και μαζεύμε και τσίσα, σφουγαρίζω τοπικά, πατάει η μικρή , μένει πατουσάκι στο πάτωμα... για αυτό και οι 3 φορές και πάλι θέλει....)

ΚΑΛΛΙΟΠΑΚΙ ευχομαι να σου ζησει το κοριτσακι σου, να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη και εσεις διπλα της να την καμαρωνετε.ΧΡΥΣΑ και εγω σε <ζηλευω> κοριτσακι μου.Πλεον η ζωη εδω δεν εχει τιποτα το θετικο να σου προσφερει.ΒΑΣΙΑ περαστικα στα κοριτσακια σου.

Ευχαριστώ πολύ σοφία μου! να'σαι καλά! Εύχομαι οι δυσκολίες να περάσουν γρήγορα!

Ευχαριστώ που μου γράψατε για το μπλογκ, πάω να διαβασω

Καλημέρα όλη μέρα!

Καλημέρα! Καλημέρα!

Τρέχω και δεν προλαβαίνω... Θα σας διαβάσω αργότερα!

Μια απορία έχω μόνο, σχετικά με τη βάφτιση.

Στο δώρο του νονού (στο κουτί που στολίζουμε) βάζουμε και κουφέτα?

Κάτι τέτοιο νομίζω μου είχαν πει για το γάμο. Ισχύει?

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...