Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!

Πάντα ευτυχισμένα, με χαμόγελα!

Το πρώτο συρτάρι, του "καθρέπτη", στο υπνοδωμάτιό σου δεν έχει δικά σου πράγματα? Ή το συρτάρι του κομοδίνου σου??

Για τα εσώρουχα, θα γράψω ξεχωριστό μηνυμα... απασχολεί πολλές μας! :rolleyes:

Λοιπόν να σου πω πως τα έχω για να μου πεις τη γνώμη σου.

Στο έπιπλο του καθρέπτη το οποίο είναι αρκετα ψηλο και έχει 4 μεγάλα συρτάρια καθώς ο καθρέπτης είναι ολόσωμος και κουμπώνει πανε σε αυτό εχω

στο 1ο τις πυζάμες μου στο 2ο τις πυζάμες του άντρα μου στο 3ο και 4ο σεντόνια.

Στα κομοδίνα έχω τα εσώρουχα στο ένα τα δικά μου και το άλλο του άντρα μου.

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον να σας πω κοριτσια τι εκανα χτες να μου πειτε μπραβο !!!!

γυρισα στο σπιτι απο την δουλεια στις 10 και μονο που δεν χτυπησα εγκεφαλικο, τα παιδια ειχαν κυριολεκτικα γκρεμισει το σπιτι, ο αντρουλης δεν ειχε πλυνει ουτε βαλει καν πλυντηριο τα πιατα απο το μεσημερι που τους εβαλα να φανε και ειχαν μαζευτει και τα απογευματινα βραδυνα.

κατα τις 11 κοιμισα τα παιδια και τα ειχα παρει στο κρανιο και εκει που πηγαινα να την αραξω στον καναπε μου γυρναει το ματι και

-μαζεψα ολα τα παιχνιδια

- επλυνα πιατα,παγκο κουζινας, τραπεζαρια

-εβαλα και απλωσα πλυντηριο

-καθαρισα το γραφειο του υπολογιστη

- πεταξα μερικα παιχνιδια που ειχαν σπασει

και μετα αραξα και ειδα μια ταινια

αποτελεσμα κοιμηθηκα κατα τις τρεις και

και σημερα που δουλευω απο τις εξι σερνομαι!!!!!!

ελπιζω τουλαχιστον οταν γυρισω να εχει μεινει κατι στην θεση του!!!

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Στο έπιπλο του καθρέπτη το οποίο είναι αρκετα ψηλο και έχει 4 μεγάλα συρτάρια καθώς ο καθρέπτης είναι ολόσωμος και κουμπώνει πανε σε αυτό εχω

Μηπως θα μπορουσες να βαλεις ολες μαζι τις πυζαμες? η ολα μαζι τα σεντονια?

γιατι το ενα συρταρι στην κρεβατοκαμαρα γι αυτα τα ψιλολογια ειναι απαραιτητο,τωρα που τα εχεις?

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

γυρισα στο σπιτι απο την δουλεια στις 10 και μονο που δεν χτυπησα εγκεφαλικο, τα παιδια ειχαν κυριολεκτικα γκρεμισει το σπιτι, ο αντρουλης δεν ειχε πλυνει ουτε βαλει καν πλυντηριο τα πιατα απο το μεσημερι που τους εβαλα να φανε και ειχαν μαζευτει και τα απογευματινα βραδυνα.

κατα τις 11 κοιμισα τα παιδια και τα ειχα παρει στο κρανιο και εκει που πηγαινα να την αραξω στον καναπε μου γυρναει το ματι και

-μαζεψα ολα τα παιχνιδια

Εύγε!!!

Κάτι τέτοια τα κάνω κι εγώ

Και βλέπω και ταινία οπωσδήποτε!!!

Μακάρι κάτι να βρεθεί στη θέση του γιατί είναι μεγάλη η απογοητευση να τα έχεις κάνει όλα και να τα βρίσκεις ρημαδιό

Τελικά όλες τα ίδια περνάμε!!

Κι εγώ χθες βράδυ είχα καθαρίσει νεροχύτη -πάγκο και κατέβηκα στις 5 να φτιάξω γάλα του μπούλη και βρήκα τα...κατορθώματα του συζυγούλη:άπλυτα πιάτα με αποφάγια, τυριά(μπλιαχ),ψωμιά,ψίχουλα...

Πώς το γλύτωσα το εγκεφαλικό...

Κι έχουμε ίδια ηλικία Μαράκι

Κρίσιμη:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Γιατί,αφού δεν υπήρχε κάτι καλύτερο στο μαγαζί που έψαξα,δεν θα έβρισκα πουθενά αλλού...

Εντάξει. Κοίτα, εγώ δεν θέλω να σε πρήξω τώρα αλλά να σου πω κάτι γενικό:

Όταν ψωνίζεις για το σπίτι, πάρε τον χρόνο σου. Ξέρω πως μερικές φορές πιεζόμαστε και χρειαζόμαστε κάτι άμεσα. ΟΚ δεκτό και κατανοητό. Αλλά γενικά εγώ δεν πιέζομαι καθόλου.

Γιατί ξέρω πως μετά θ' αρχίσει να μου ξυνίζει το αντικείμενο που αγόρασα και δεν με ξετρέλανε.

Σε φιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι πολυ δυσκολο και γιατι δεν εχω πολλα ντουλαπια αλλα και η ζεστη απο το φουρνο που εχω στο πασο δεν κανει καλο στη συντηρηση των τροφιμων.Καμμια αλλη ιδεα?:confused:

Αν δεν έχεις πολλά ντουλάπια είναι πρόβλημα! Έχεις δίκιο! :(

Αλλά ειλικρινά, αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω την βιβλιοθήκη μου για τροφοθήκη.... θα μ' έπιαναν τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκι μου! ;)

Να σου πω, έχετε αρκετά ζευγάρια πυζάμες που να "δικαιολογούν" να έχουν 2 συρτάρια? Για δες το.

Γιατί αν μπορείς να τα τακτοποιήσεις όμορφα σε 1 συρτάρι, αμέσως-αμέσως εξοικονομείς 1 ακόμα, το οποίο ίσως θα μπορούσες να το διαθέσεις για σένα. Ακόμη και να το χωρίσεις στη μέση.

Για πες μου, θα σου άρεσε..? Γίνεται? Και το βλέπουμε από κει! ;)

Και άλλη μία ερώτηση: τα σεντόνια σου χωράνε στα 2 αυτά συρτάρια? Είναι βαθιά αυτά τα συρτάρια? Γιατί εμένα π.χ. η συρταριέρα του υπνοδωματίου μου, έχει λεπτά συρτάρια που δεν χωρούν πολλά!

777885dugw57gt25.gif

-μαζεψα ολα τα παιχνιδια

Ω, ρε Μαράκι....!!! Πακέτο που έφαγες!!!

Δεν έχω χειρότερο... Τα ατελείωτα αυτά χρόνια της ναυτιλίας (κυρίως), που πάντα γύριζα αργά στο σπίτι, όταν έμπαινα δεν ήξερα που να πρωτοπιάσω.... :( . Και όλα αυτά που σας λέω, σας τα λέω και τα προτείνω μετά από χρόνια και χρόνια ταλαιπωρίας που τελικά βρήκα τους ρυθμούς μου και το τι με βολεύει και δεν τα αλλάζω παρά μόνο για κάτι ακόμα καλύτερο!

Ελπίζω Μαράκι μου όταν επιστρέψεις σπίτι σου να είναι όλα εντάξει και να βρεις λίγο χρόνο να ξεκουραστείς και να νιώσεις ανάλαφρη από τις τόσες δουλίτσες που έκανες χθες! ;)

777885dugw57gt25.gif

ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Λοιπόν.... μην αμελείτε τα εσώρουχά σας.

Πριν 10 μέρες ήμουν στην κολλητή μου. Μιλούσαμε για το πως άλλαξε το σώμα μας μετά την εγκυμοσύνη. Στη συζήτηση αυτή, μου είπε (φλάσαρε και το θυμήθηκε) πως το στήθος της έχει μεγαλώσει και θα πρέπει να πάρει νέα σουτιέν. Με βάση αυτό λοιπόν, θυμήθηκε πως έχει σουτιέν ολοκαινουργια που δεν της κάνουν πια. Έτσι πήγαμε στα 2 συρτάρια που έχει για τα εσώρουχά της, ενα για τα κυλοτάκια και ένα για τα σουτιέν.

Όταν τα άνοιξε έπαθα εγκεφαλικό! Τα κυλοτάκια ήταν πεταμένα κουβάρια μέσα στο συρτάρι, δεν καταλάβαινες τι είναι τι... τα σουτιέν δε, απορώ πως κρατούσαν την φόρμα τους πεταμένα κι αυτά κουβάρι και το συρτάρι έκλεινε με βία!!!!

Αν σας πω, πως από τα "μαγικά" (όπως της είπα) αυτά συρτάρια που έβγαλε 6 ολοκαίνουργια σουτιέν MED (όσες τα ξέρουν, γνωρίζουν πόσο ακριβά είναι) και μου τα έδωσε γιατί τα αγόρασε λίγο πριν μείνει ξαφνικά έγκυος και κάποια ήταν με το καρτελάκι τους???!!! Φρίκαρα! Το τι άκουσε... καταλαβαίνετε!!! :lol: (ευτυχώς με ξέρει και με αγαπάει με τα τρελά μου!!!). Αγόραζε σουτιέν (τα περισσότερα ροζ) που δεν πρόλαβε να βάλει καν!!!

Γι αυτό, μην αμελείτε τα εσώρουουχά σας! Επιλέξτε το συρτάρι που σας βολεύει και τακτοποιήστε τα. Ένα συρτάρι είναι αρκετό!

Σας γράφω τις δικές μου προτιμήσεις:

- Στο πίσω μέρος του συρταριού, έχω διπλωμένα (στην μέση, με την μία κουπ επάνω και την άλλη μέσα σε αυτή) τα σουτιέν μου.

- Σουτιέν αγοράζω συγκεκριμένα και ότι όχι μου πέσει στο μάτι μου! Δηλαδή (πριν μου δώσει η φίλη μου τα χιλιάδες... :lol: ) είχα 2 άσπρα, 1 μαύρο, 1 ροζ και ένα καλό μπεζ στράπλεξ. Αυτά είναι υπερ-αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες μου αλλά και για να κάνω άπειρους συνδιασμούς!! Δεν χρειάζομαι 17 μαύρα και 80 άσπρα! Καμιά μας δεν χρειάζεται! Ψωνίστε έξυπνα! Και θα εξοικονομίσετε χρήματα και θα παραμένουν εύκολα στην τακτοποίηση! ;)

- Μετά από όσα μου έδωσε η φίλη μου, τα ξεσκάρταρα και πάλι και τώρα έχω:

1 καλό μπεζ στράπλεξ, 2 άσπρα, 3 ροζ, 2 μαύρα. Τα άλλα τα έδωσα στην κόρη μίας φίλης μου.

- Στο υπόλοιπο συρτάρι έχω 4 κάθετες στήλες (ας πούμε) από κυλοτάκια. Μία άσπρη, μία μαύρη, μία ροζ και μία με χρωματιστά. Τα έχω διπλωμένα σε τριγωνάκια, είναι ανά χρώμα οπότε στο μάτι μου άψογα για να πάρω οτιδήποτε χρειάζομαι χωρίς καμία καθυστέρηση!

Ξεσκαρτάρετε τα εσώρουχά σας! Δεν υπάρχει νόημα να έχετε 50 και φθαρμένα. Καλύτερα 10 και καλά που και θα τα φοράτε και θα νιώθετε άνετα και όμορφα αλλά και θα μπορείτε να φτιάξετε το συρτάρι σας και να το χαίρεστε! ;)

777885dugw57gt25.gif

Α, να σας πω και το εξής:

Βρείτε τι σας "πάει". Βρείτε το στυλ που σας αρέσει και που σας καλύπτει και οικονομικά!

Εγώ, για τις δύσκολες μέρες αλλά και για τις ώρες της ημέρας που θέλω να αισθάνομαι άνετα επιλέγω oysho (όχι, δεν είναι διαφημιστικό το ρεπορτάζ μου και δεν παίρνω χρήματα από την εταιρεία!!! :lol: )

Επιλέγω τα briefs packs, που συνήθως κοστίζουν 10 ευρώ τα 3 κομμάτια. Μ' αρέσουν πολύ εμφανισιακά, κρατούν την εφαρμογή τους για καιρό παρά το ότι τα σκίζω στο πλυντήριο και είναι... σούπερ άνετα! ;)

http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/oyshogr/en/oysho/29555/Briefs%2Bpacks

777885dugw57gt25.gif

Είδα αυτό και τρελάθηκα. Είναι μία τέλεια και τόσο μα τόσο απλή ιδέα που όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά και αισθητικά αλλά και από θέμα οργάνωσης.

Θα αγοράσω 2 (1 για την σκούπα και 1 για την σφουγγαρίστρα μου) υπέροχα και κομψά (τέτοιου είδους γατζάκια), θα τα κρεμάσω στο πίσω μπαλκόνι μου και από βδομάδα θα τα βλέπω έτσι!

Και κερδίζεις χώρο και αισθητικά είναι υπέροχο! ;)

Skoupes.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...