Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τι ντουλαπάκι κέρδισες πάλι, μικρό μου? Εύγε που συνεχίζεις. ΝΑΙ! Σιγά-σιγά για να "κάθετε" στο μυαλό σου, ένα-ένα που κάνεις!

Καλή συνέχεια!

Ωραία. Σε ρώτησα συγκεκριμένα γιατί το ιδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και γω παλιότερα. Ρώτησα την αισθητικό, που ψωνίζω τα δικά μου και μου είπε πως 1-2 φορές τον χρόνο, το δέρμα μας χρειάζεται κάτι "δυνατότερο". Εκεί, δεν μας καλύπτει η ενυδατική μας και θα χρειαστούμε ορό! Εμένα λοιπόν, αυτό μου συμβαίνει στο πολύ κρύο και μετά τις διακοπές που το δέρμα μου με τραβάει και το νιώθω "κάπως". Με το που θα γυρίσω από τις διακοπές λοιπόν, αγοράζω ορό και τον φοράω μέχρι να τελειώσει. Το ίδιο κάνω και περίπου μετά τα Χριστούγεννα (ω έλατοοοοοο :tongue::tongue::tongue::tongue:). Μόλις μου τελειώνει η ενυδατική μου, αγοράζω ορό και τον φοράω μέχρι να τελειώσει. Αφού τελειώσει ο ορός, αγοράζω απλή ενυδατική.

Μίλα με μια κοπέλα σε ένα κατάστημα καλλυντικών, πες της το πρόβλημα και πες της να σου δώσει 1-2 δειγματάκια ορού για να βρεις τι σε καλύπτει καλύτερα {γιατί ορό βγάζουν πολλές μάρκες!!!}. Δεν ξέρω αν ισχύει πάντως σε μένα "δούλεψε"! ;);)

Ειρηνακι μου μηπως θυμασαι τι μαρκα πηρες?Και ποσο περιπου σου κοστισε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα αγάπες! Όποια μπορεί ας μου στείλει με πμ το blog μας, γιατί έχασα το λινκ....

Σφουγγάρισα 3 φορές εχθές! το σπίτι ήταν ΧΑΛΙΑ. Το συνέφερα κάπως, όμως ο αέρας και η μπόρα (στη θεσσαλονίκη) μου έκανε το μπαλκόνι.... ας μην πω πως.....

Χρύσα μου πολύ θα ήθελα να μένω κοντά σε θάλασσα όπως εσύ. Κοντεύει να μου γίνει εμμονή η ζωή στην επαρχία βρε παιδιά. Δεν έχω ζήσει ποτέ και νιώθω ότι το χρειαζόμαστε οικογενειακώς.... έχουμε πιεστεί πολύ τελευταία.

Αδερφή και γαμπρός άνεργοι και οι δύο χωρίς ταμείο, πώς θα ζήσουν? βοηθάμε όσο μπορούμε, αλλά βρε παιδιά που θα πάει αυτό?

σας βάρυνα πρωί πρωί... Τελοσπάντων, σας φιλώ (από τη Θεσσαλονίκη προς το παρόν) :)

Χρησιμοποίησα πρόσφατα τον ορό της lierac, έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Δεν είναι αμιγώς ενυδατικός, είναι αναζωογονητικός, για λάμψη κτλ. κοστίζει περίπου 35 €. Παράλληλα χρησιμοποιούσα και την ενυδατική μου

καλημέρα και απο εμένα.....έχω την μικρή κόρη με πυρετό απο εχτές το πρωί, το Σάββατο είχε την γιορτούλα της, την απολάυσαμε και Κυριακή πρωί ξύπνησε και μετά ανέβασε πυρετό....το καημενάκι μου .... επίσης έχω και την μεγάλη με μια τεράστια άφτρα στα χείλια (έχει θέμα με τις άφτρες) και της βάζω συνέχεια ειδική κρέμα και betadine ..... το καημενάκι μου Νο. 2 .......όπως καταλαβαίνετε ψυχολογία μηδέν και καθόλου κέφια......

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!Τί κάνετε?

Εγώ αποφάσισα πως έχει μπει το καλοκαίρι και επειδή στη ζωή μας τίποτα δεν είναι δεδομένο,εχω αφήσει πισω δουλειές.Στο σπίτι κάνω μόνο τα βασικά και τη μισή μέρα είμαστε στη θάλασσα για μπανάκι.:):)

Καλλιοπάκι είμαι πλέον συνειδητοποιημένα χαρούμενη που ζω στην επαρχία και σίγουρα ο καθένας μαθαίνει να αγαπά τον τόπο που ζει.Μετα από 3 εβδομάδες στην Αθήνα φρίκαρα,αλλα κατι χάνεις,κάτι κερδίζεις πάντα.

Δυστυχώς το οικονομικό είναι πολύ πονεμένη ιστορία για όλους, αν και για εμάς στα χωριά είναι λίγο πιο ευκολη κατασταση γιατί, αν κουνήσεις λίγο τα χέρια σου, θα βρεις φαί να φας.Ελπίζω και για τα αδέρφια σου και για όλους μας να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εννοειται Χρυσακι μου πως πρεπει να σκεφτεις και τα γενεθλια του μικρουλη σου.Εξαλλου καλο μου ολα για μας ειναι.Και οι στενοχωριες και τα ευχαριστα.Με το καλο να τα γιορτασετε.:PΥΓ .Με το ιαματικο νερο ειναι καλυτερα τα πραγματα με το δερμα μου.

Σε ευχαριστώ και σου ευχομαι να πάνε ολα καλά και για εσας.Ελπίζω να είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα και απο εμένα.....έχω την μικρή κόρη με πυρετό απο εχτές το πρωί, το Σάββατο είχε την γιορτούλα της, την απολάυσαμε και Κυριακή πρωί ξύπνησε και μετά ανέβασε πυρετό....το καημενάκι μου .... επίσης έχω και την μεγάλη με μια τεράστια άφτρα στα χείλια (έχει θέμα με τις άφτρες) και της βάζω συνέχεια ειδική κρέμα και betadine ..... το καημενάκι μου Νο. 2 .......όπως καταλαβαίνετε ψυχολογία μηδέν και καθόλου κέφια......

Περαστικά σας Βάσια,φαίνεται πως κάποια ίωση κυκλοφορεί τελευταία γιατί ακούω αρκετό κόσμο αρρωστο.Για τις αφτρες δοκίμασε πλύσεις με σοδα και βάλε και επάνω στην πληση σόδα αδιαλυτη,κάνει θαυματα.Και γιαούρτι,όσο μπορεί περισσοτερο...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αγαπημένες, λατρεμένες κόρες, καλησπέρα!

Χάθηκα 2 μέρες αλλά είχα ένα πρόγραμμα... άλλο να σας τα λέω!

Ξεκίνησε από την Παρασκευή που {όπως σας είχα πει} ξεκίνησε με 4πλο ραντεβού, συνέχισε με 2πλό και όταν γύρισα σπίτι ήμουν λιωμα....! :?

Απόγευμα είχε ο μικρός την τελευταία προπόνηση πριν "δώσει" για την μισή κίτρινη, τον πήγα και μετά πάλι για δουλειά. Σάββατο δουλειά και μετά ασχολήθηκα λίγο μαζί μου γιατί το απόγευμα είχαμε βάφτιση. Κυριακή από νωρίς το πρωί ήμασταν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου ο μικρός μας έδωσε για την μισή κίτρινη ζώνη στο tae kwon do και την πήρε { :P }, μετά στην πεθερά μου για φαγητό (γιατί δεν είχα μαγειρέψει τίποτα) και το βράδυ προσπάθησα να σιδερώσω κανα 2 πλυντήρια γιατί γίνεται ο χαμός από ασιδέρωτα....! :?

Σήμερα και πάλι πήγα για δουλίτσα νωρίς το πρωί και επέστρεψα να ψευτομαζέψω το σπίτι μου.... χαμός κόρες μου...

Σας γλυκοφιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Ναι Ειρηνακι μου δυστυχως τελος του μηνα απολυεται.Το γμτ ειναι οτι διαλεξαν αυτον ο οποιος ειναι ο μονος παντρεμενος με παιδια και με δανεια.Δε το βαζουμε κατω ομως καθοτι ειναι αξιος και εργατικος.Εχει ο Θεος:P

Ου να μου χαθούν! Βρήκαν παπά και θάβουν κόσμο τώρα! Και δεν μιλάω μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση του άντρα σου {τι να πω δηλαδή περισσότερο απ' αυτό που είπες, πως διώχνουν τον μόνο παντρεμένο με τόσες υποχρεώσεις!!! :mad:} αλλά και για τόσες ακόμη που ζούμε και ακούμε...! Ελεος ρε γμτ! Λίγο φιλότιμο δηλαδή! Τόσα χρόνια που έβγαλαν τόσα και τόσα χρήματα ...? Αλλο αυτό ε??? :evil:

Υπομονή βρε Σοφάκι μου... τι άλλο να πω γμτ..? :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλιοπάκι σκέφτομαι μήπως δεν γλιτώσω εγώ το μπουγέλο από τις υπόλοιπες μαμάδες!Μου αρέσουν πολύ ομως και ταιριάζουν μιας και το θέμα θα είναι σχετικό,βάρκες,καλοκαίρι ,θαλασσα,κατι τέτοιο τέλοσπάντων.

Και γω, πριν κανά 2 χρόνια, είχα δώσει τέτοια στα παιδάκια και τα είχα λατρέψει.

Άλλες ιδέες:

1) Το μπουκαλάκι που κάνουν φούσκες

2) Πλαστικά σακουλάκια και μέσα να τους βάλεις λίγα m&ms/γλυφιτζούρι κλπ., και να τα δέσεις με ένα φιογκάκι στο χρώμα του πάρτυ

3) Κουβάδακια πολύχρωμα (έχει και με 1,50?)

4) Σφραγιδούλες που λατρεύουν τα πιτσιρικάκια

5) CD με παιδικά τραγούδια (από 2?)

Χιλιάδες ακόμη μπορώ να σκεφτώ! Αν κολλησεις, Χρυσάκι μου, εδώ είμαστε! ;)

777885dugw57gt25.gif

Νομίζω Estee Lauder και είχε περίπου 45?... αν θυμάμαι καλά.. δεν είμαι σίγουρη κοριτσάκι μου! :?

Πάντως, αν το αποφασίσεις, θα πας όταν θα έχουν το 25% (ο Hondos το βάζει 2 φορές τον μήνα πλέον και ακολουθούν και τα άλλα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών) και πρώτα πήγαινε να τους ζητήσεις δείγματα. Από διάφορες μάρκες για να βρεις τι σου "κάθεται" καλύτερα στο πρόσωπο και τι σε καλύπτει! :)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα αγάπες! Όποια μπορεί ας μου στείλει με πμ το blog μας, γιατί έχασα το λινκ....

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/

Σφουγγάρισα 3 φορές εχθές! το σπίτι ήταν ΧΑΛΙΑ. Το συνέφερα κάπως, όμως ο αέρας και η μπόρα (στη θεσσαλονίκη) μου έκανε το μπαλκόνι.... ας μην πω πως.....

3 φορές παιδί μου...??? Χαρά στο κουράγιο σου! Δεν το κανα... με τίποτα! :tongue:

Χρύσα μου πολύ θα ήθελα να μένω κοντά σε θάλασσα όπως εσύ. Κοντεύει να μου γίνει εμμονή η ζωή στην επαρχία βρε παιδιά. Δεν έχω ζήσει ποτέ και νιώθω ότι το χρειαζόμαστε οικογενειακώς.... έχουμε πιεστεί πολύ τελευταία.

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση! :?:-?

777885dugw57gt25.gif

Είναι τρελή ίωση που κάνει πολύ πυρετό! Προσοχή και περαστικά Βάσια μου!

777885dugw57gt25.gif

Ανέβασα στο blog μας και μία μικρή σημείωση για τις οδοντόβουρτσες να υπάρχει.

Αργότερα θα σας βάλω και κάτι {και εδώ και εκεί} για τα κοσμήματά μας...

Μακια

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...