Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημέρα κόρες!!!

Τι κάνετε? Τα κέφια σας? Πολύ ζέστη βλέπω σήμερα!!! :|

Δούλευα το πρωί, μαζεύτηκα, έκανα χορτοπιτάκια και σαλάτα για τον άντρα μου, που έφυγε για δουλίτσα, άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο, έβαλα άλλο ένα με ευπαθή και μόλις το άπλωσα...!

Πάω να βάλω σκούπα και να σφουγγαρίσω γιατί από το μεσημέρι δουλεύω μέχρι αργά και αύριο.... μπορεί να είναι και η πιο δύσκολη μέρα {από άποψη δουλειάς} από τότε που δουλεύω... Το 1ο ραντεβού είναι στις 8 το πρωί και πάω σερί. Αφού θα πάρω και τον κλίβανο μαζί για να αποστειρώνω γιατί δεν έχω τόσα υλικά για όλους...

Σας φιλώ και επανέρχομαι! ;)

Kαλή συνέχεια και καλά κουράγια Ειρήνη μου:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι έβαλες ακριβώς μέσα στο παγωτό??? για πες μου συνταγή και ποσότητες

Η συνταγή είναι,

500ml κρεμα γαλακτος,χτυπημένη 5 λεπτά ωσπου να γίνει σαντυγή,

1 κουτάκι γάλα ζαχαρούχο και την ίδια ποσότητα γαλα φρεσκο.

Τα χτυπάω όλα μαζί για 3-4 λεπτά και τα βάζω στην κατάψυξη.Αφήνω να παγώσουν καμια ώρα και τα ξαναχτυπάω.Το ίδιο επαναλαμβάνω 3 φορές.Οσο περισσοτερες φορές τόσο καλύτερα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Η συνταγή είναι,

500ml κρεμα γαλακτος,χτυπημένη 5 λεπτά ωσπου να γίνει σαντυγή,

1 κουτάκι γάλα ζαχαρούχο και την ίδια ποσότητα γαλα φρεσκο.

Τα χτυπάω όλα μαζί για 3-4 λεπτά και τα βάζω στην κατάψυξη.Αφήνω να παγώσουν καμια ώρα και τα ξαναχτυπάω.Το ίδιο επαναλαμβάνω 3 φορές.Οσο περισσοτερες φορές τόσο καλύτερα.

ωραία θα το δοκιμάσω....ίσως επειδή εγώ έβαζα μόρφατ και όχι κρέμα γάλακτος που είναι πιο ρευστή να κάνει την διαφορά...επίσης εγώ έβαζα εβαπορέ και όχι φρέσκο γάλα....θα την δοκιμάσω και θα σου πω :P

Καλημέρα κορίτσια.

Ειρήνη τέλεια τα ρουχαλάκια.

Mamavasia με το twilight εγώ κόλλησα τώρα τελευταία κ τα είδα όλα τα επεισόδια μεσα σε 3 μέρες χαχα στραβώθηκα π'εριμένω πως κ πως το τέλος!!

Sofiapar οικονομικά είμαστε όλοι χάλια, έυχομαι να φτιάξουν τα πράγματα για όλους μας, εγώ με τον καινούργιο χρόνο επιστρέφω στην δουλειά μου αφου τέλειώνει η ανευ αποδοχών κ θα αφήνω τα μικράκια μου για μέρες μόνο κ μόνο για να προσπαθήσω να κρατήσω την δουλέια μου γιατί ο μισθός μου θα φτάνει ίσα ισα για να συντηρούμε έγω σε άλλη πόλη, δύσκολες καταστάσεις!!

Εχω τις μικρές μου με πύρετο καλοκαιριάτικα, είναι κ είμαι ταλαιπωρημένη γιατι χθες ήταν δύσκολη νύχτα.

Χρύσα ωραίο πρέπει να είναι το παγωτό σου κ εύκολάκι, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή

Kαλημέραααα!

Σήμερα τεμπελιάζω,ισα που εχω στρώσει τα κρεβάτια μας και ασχολούμαι με το αγοράκι μου.

Βρε κορίτσια δεν ξέρω πως θα είμαστε με το μπαμπά μου ως τότε αλλα σε ένα μήνα έχω τα γενέθλια του μικρού μου.Για αυτό που αναρωτιέμαι είναι τα δωράκια στα πιτσιρίκια.Σίγουρα θα περάσω από jumbo αλλα δώστε μου καμιά ιδέα.Σίγουρα θέλω να είναι κάτι οικονομικό και συμβολικό καθαρά.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα χρύσα! καλά κάνεις, χρειάζεται και αυτό πότε πότε.

Για τα παιδάκια σου προτείνω νεροπίστολα! (εάν το αντέχει ο οργανισμός σου!).

Μας έχουν δώσει κι εμάς σε πάρτυ και τα μικρά το κατα-ευχαριστήθηκαν! και είναι πάφθηνα τα πιο απλά.

Εναλλακτικά κάτι φατσούλες που πετάνε το νερό μακριά κι έχουν ήρωες καρτούν κτλ (φιρί φιρί για μπουγέλωμα το πάω....)

επίσης, επειδή πρόσφατα ασχολήθηκα με βαπτιστικά και τα 'χω φρέσκα, σε μαγαζιά με είδη βάπτισης μπορείς να βρεις μικρά ξύλινα παιχνίδια (π.χ αυτα΄με τις μπιλίτσες που προσπαθείς να τις περάσεις από λαβύρινθο, κτλ, κατάλαβες ελπίζω), ή παιδικές κούπες, που προορίζονται για μπομπονιέρες. θα μπορούσες να τις αγοράσεις χώρια και να βάλεις λίγα ζαχαρωτά και έτοιμη! κόστος 1-1,30 € (με τα ζαχαρωτά μέσα).

Καλημέρα!!!

Εγώ σήμερα μόνο τα βασικά.

Έστρωσα κρεβάτια, μάζεψα τα πιάτα από το πλυντήριο, μάζεψα το νεροχύτη και μαγείρεψα για το παιδί (εμείς έχουμε φαγητό από άλλη μέρα)

Ζεσταίνομαι πολύ και δεν έχω όρεξη για τίποτα.

Σήμερα το παιδί από την ώρα που ξύπνησε είχε όρεξη για παιχνίδια, οπότε αποφάσισα να του αφιερώσω όλο το χρόνο μου. Πριν λίγο κοιμήθηκε και αντί να κάνω καμιά δουλειά κάθομαι και χαζεύω (Ειρήνη, μη βαράς... :-D:grin::-D:grin:)

Κανόνισα με γυναίκα να έρθει Τετάρτη και Πέμπτη να καθαρίσουμε καλά όλο το σπίτι (μην είμαστε και χάλια στη βάφτιση), οπότε εγώ μέχρι τότε κάνω μόνο συμμαζέματα και τα πάνω-πάνω.

Εχθές το πρωί ήρθαν δυο φίλες και φτιάξαμε τις μπομπονιέρες για τη βάφτιση.

Το απόγευμα πήγα και πήρα το φόρεμα από τη μοδίστρα. Υπέροχα έγιναν όλα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ηλιαχτίδα μπήκες στην τελική ευθεία για την βάπτιση,είναι πολύ χαρούμενες ημέρες αυτές της προσμονής.Θελουμε φωτό,ετσι?

Καλιοπάκι σκέφτομαι μήπως δεν γλιτώσω εγώ το μπουγέλο από τις υπόλοιπες μαμάδες!Μου αρέσουν πολύ ομως και ταιριάζουν μιας και το θέμα θα είναι σχετικό,βάρκες,καλοκαίρι ,θαλασσα,κατι τέτοιο τέλοσπάντων.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κόρες!! Καλημέρα και καλό Σαβ/κο να έχουμε!

Πως είστε???

Εχω λιώμα, χώμα σε κώμα :tongue::tongue::tongue: .

Χθες ήταν μια μέρα... άλλο να σας λέω... τα είδα όλα η γυναίκα... :? . Σήμερα δούλευα αλλά λίγο, ένα πεντικιούρ & ένα ημι-μόνιμο γαλλικό και πριν λίγο μαζεύτηκα αφού πέρασα και από το σούπερ να πάρω 2-3 πραγματάκια....!

Πλέον.. θ ασχοληθώ με τα κουφαράκια μας!

Σήμερα έχουμε βάφτιση, βαφτίζει τον αχινό της η 1η ξαδέρφη του άντρα μου και έχουμε φουλ βραδιά. Θέλω να ετοιμάσω τα ρούχα του φιόγκου και του άντρα μου και φυσικά ν' ασχοληθώ και με το κουφαράκι μου. Τα μανικιούρ μου, τα ρουχαλάκια μου {σήμερα θα βάλω το θεϊκό φόρεμα για πρώτη φοράαααααααααααααααααα ;);)} και θα έρθει και η κοπέλα μου το μεσημέρι να μου κάνει ένα ίσιωμα στο μαλλί!!!

Σας φιλώ γλυκά!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας,πως είστε σήμερα?

Εμείς συνεχίζουμε τα μπανάκια μας και σήμερα τολμώ να πω,ήταν το πιο ωραίο,καταλάβαμε πως μπήκε στ'αλήθεια το καλοκαίρι.Εχθές σκούπισα σφουγγάρισα ,επλυνα μπάνια και έτσι σήμερα αν και δεν είναι σε αριστη κατάσταση απλά μαγείρεψα και μάζεψα την κουζίνα.Το απόγευμα εχουμε και εμείς βάφτιση και μόλις σηκώθηκα για να ετοιμαστώ.Καλό Σαββατοκύριακο!:)

Ειρήνη καλά να περάσετε και εσείς:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Οχι ρε παιδι μου!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock:

Τι είναι αυτό πάλι?????? :?:cry:

Ναι Ειρηνακι μου δυστυχως τελος του μηνα απολυεται.Το γμτ ειναι οτι διαλεξαν αυτον ο οποιος ειναι ο μονος παντρεμενος με παιδια και με δανεια.Δε το βαζουμε κατω ομως καθοτι ειναι αξιος και εργατικος.Εχει ο Θεος:P

Kαλημέραααα!

Σήμερα τεμπελιάζω,ισα που εχω στρώσει τα κρεβάτια μας και ασχολούμαι με το αγοράκι μου.

Βρε κορίτσια δεν ξέρω πως θα είμαστε με το μπαμπά μου ως τότε αλλα σε ένα μήνα έχω τα γενέθλια του μικρού μου.Για αυτό που αναρωτιέμαι είναι τα δωράκια στα πιτσιρίκια.Σίγουρα θα περάσω από jumbo αλλα δώστε μου καμιά ιδέα.Σίγουρα θέλω να είναι κάτι οικονομικό και συμβολικό καθαρά.

Εννοειται Χρυσακι μου πως πρεπει να σκεφτεις και τα γενεθλια του μικρουλη σου.Εξαλλου καλο μου ολα για μας ειναι.Και οι στενοχωριες και τα ευχαριστα.Με το καλο να τα γιορτασετε.:PΥΓ .Με το ιαματικο νερο ειναι καλυτερα τα πραγματα με το δερμα μου.

Καλημέρα κορίτσια.

Ειρήνη τέλεια τα ρουχαλάκια.

Mamavasia με το twilight εγώ κόλλησα τώρα τελευταία κ τα είδα όλα τα επεισόδια μεσα σε 3 μέρες χαχα στραβώθηκα π'εριμένω πως κ πως το τέλος!!

Sofiapar οικονομικά είμαστε όλοι χάλια, έυχομαι να φτιάξουν τα πράγματα για όλους μας, εγώ με τον καινούργιο χρόνο επιστρέφω στην δουλειά μου αφου τέλειώνει η ανευ αποδοχών κ θα αφήνω τα μικράκια μου για μέρες μόνο κ μόνο για να προσπαθήσω να κρατήσω την δουλέια μου γιατί ο μισθός μου θα φτάνει ίσα ισα για να συντηρούμε έγω σε άλλη πόλη, δύσκολες καταστάσεις!!

Εχω τις μικρές μου με πύρετο καλοκαιριάτικα, είναι κ είμαι ταλαιπωρημένη γιατι χθες ήταν δύσκολη νύχτα.

Χρύσα ωραίο πρέπει να είναι το παγωτό σου κ εύκολάκι, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή

Λετα μου το ξερω καλη μου οτι λιγο πολυ ολοι τα ιδια τραβαμε απλα φετος μας βρηκαν καμποσα αλλα ευελπιστω οτι ολα θα πανε καλα.Εξαλλου οπως λενε καθε εμποδιο για καλο;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...