Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Mirikaki μου γλυκο ειμαι καλυτερα.Προσπαθω να μη σκεφτομαι το τελος του μηνα που θα απολυθει ο ανδρας μου.

Οχι ρε παιδι μου!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock:

Τι είναι αυτό πάλι?????? :?:cry:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από εμένα!

Είχαμε πάει βολτούλα στη μαμά μου το πρωί.

Έκανα μόνο τα βασικά πριν φύγουμε.

Αφού γυρίσαμε, φάγαμε εγώ κι ο άντρας μου και μετά τάισα και το παιδί.

Τελικά είχα δίκιο που έλεγα "βγάζουμε δόντια". Έσκασε και το δεύτερο!!!

Άντε, θα γίνει και επίσημα λαγουδάκι!!!!!!!!!!!! :tongue:;)

777885dugw57gt25.gif

Χαιρετω τα πιο γλυκα νοικοκυροκοριτσα. Ειρηνακι συνεχιζω κανονικα και εξοικονομησα ακομα ενα ντουλαπακι.Θελω ομως να σκεφτω τι θα βαλω εκει για να μην γινει παλι χαμος.Ακολουθω τη συμβουλη σου και τα κανω σιγα σιγα.Αυτο που εγραψα για την ενυδατικη μου παρουσιαζεται κυριως με την πολλη ζεστη αλλα και το χειμωνα με το πολυ κρυο,κυριως στα μαγουλα<μηλα>που εχω καποιες ευρυαγγειες.Εχεις ιδεα τι μπορει να φταιει?:confused:

Σοφία μου σίγουρα το νερο σε αφυδατώνει.Κανε καμια ενυδατική μασκούλα και προσπάθησε να μην το πλένεις τόσο συχνά.χρησιμοποίησε μονο ιαματικό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας και δοκίμασε και να αλλάξεις κρέμα.Αν μένει το δερμα σου ξηρό μετά από αυτά, σίγουρα η κρέμα σου δεν σε καλύπτει.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη μου το Aqua light το χρησιμοποιώ κ γω και είναι όντως ωραίο προιόν!Επίσης να πω ότι είμαι ευχαριστημένη από το αντικυτταριδικό της bioten - καλό και φτηνό-. Σας αρέσει η ιδέα να αναφέρουμε και εδω μερικά προιόντα φτηνά κ καλά για να μην ψάχνουμε??

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κόρες

Εχω 3 ρουχαλάκια για δόσιμο. Τα δίνω και όλα μαζί και ξεχωριστά, εννοείται:

Λευκή φούστα, μίντι {μέχρι το γόνατο}, Stretch line, λευκή, νούμερο .

1-2.jpg

Υπέροχο λευκό, bsb μπικίνι, νούμερο 44 (που να μπει το πάνω τριγωνάκι έτσι που έγινε το στήθος...??? :? }

2-6.jpg

Λατρεμένο φόρεμα, σε καφέ χρώμα, μουσελίνα, αέρινο, μάρκας BILL COST, νούμερο 2, με πιέτες {συγχωρέστε με δεν είχα το κουράγιο να το σιδερώσω για να το ανεβάσω} και σατέν κορδέλα στη μέση που "χαρίζει" πολύ.

3-4.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου το Aqua light το χρησιμοποιώ κ γω και είναι όντως ωραίο προιόν!Επίσης να πω ότι είμαι ευχαριστημένη από το αντικυτταριδικό της bioten - καλό και φτηνό-. Σας αρέσει η ιδέα να αναφέρουμε και εδω μερικά προιόντα φτηνά κ καλά για να μην ψάχνουμε??

Ναι, φτηνό και βοηθάει! Τα αγαπημενα μου προϊόντα!

Φυσικά! Το συζητάς? Εγώ, οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή μου σας το λέω πάντα! Εasy living σε όλα, Μυρτούλα μου!!! :P

777885dugw57gt25.gif

κορίτσια να σας ρωτήσω....το παγωτό που φτιάχνεται μετά γίνεται πέτρα στην κατάψυξη???? ψάχνω να βρω συνταγή που το παγωτό να μην γίνεται πέτρα γιατί μετά δεν μπορώ να το βγάλω στα ποτήρια...θέλω δηλαδή να έχει μαλακή υφή.....εγώ το έκανα με ζαχαρούχο, μόρφατ και εβαπορέ και πάντα μετά είχα πρόβλημα έβγαινε..... κοκαλωμένο πείτε καμία άλλη συνταγή δοκιμασμένη

Καλημέρα :):):)

Μπήκα να δώσω στίγμα, σας διαβάζω, αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω (άσε που έχω κι ένα σπίτι χάλι μαύρο).

Έχω μετατρέψει το easy living σε "κάνε ότι δε βλέπεις", αλλά easy είναι κι αυτό τελικά......

Τελειώσαμε και με τη βάπτιστη της μικρούλας κι έχω έεεενα σωρο δουλειές τώρα από συμμαζέματα, αλλαγές, κτλ κτλ... Αχ, ας όψεται που έχεις πολύ δουλειά ειρήνη, διαφορετικά θα σε έφερνα εδώ να με μανατζάρεις!

Φιλιά σε όλες!

Καλημέρα σας,τι κάνετε σήμερα?

Ειρήνη πολύ ωραία τα ρουχαλάκια σου.Την φούστα πολύ θα την ηθελα,το μαγίό δεν μου κάνει,το φόρεμα αν και μου αρέσει πολύ δεν νομίζω πως μου χρειάζεται.

Βασια το παγωτό βγήκε καλό,ακούγονται μεσα κάποιοι κρύσταλλοι αλλα είναι πολύ αφράτο.Μήπως δεν το χτυπησες αρκετές φορες?

Εχθές το απόγευμα πήγαμε τελικά για μπανάκι με το αντράκι μου και περάσαμε πολύ όμορφα.Τι όμορφο που είναι το καλοκαίρι!Μετά γυρίσαμε σπίτι και ασχολήθηκα λίγο με τον κήπο μου.Σε δυο τρια μικρα γλαστράκια έβαλα δαφνούλες και ομορφούλες που είχαν φυτρώσει στο παρτέρι και πρόσθεσα και λίγα βότσαλα από τη θάλασσα για διακόσμηση.

Σήμερα μαγείρεψα πρωί πρωί χοιρινό κοκκινιστό και φευγω για εξωτερικές δουλειές.Τρεχάτε ποδαράκια μου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κόρες!!!

Τι κάνετε? Τα κέφια σας? Πολύ ζέστη βλέπω σήμερα!!! :|

Δούλευα το πρωί, μαζεύτηκα, έκανα χορτοπιτάκια και σαλάτα για τον άντρα μου, που έφυγε για δουλίτσα, άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο, έβαλα άλλο ένα με ευπαθή και μόλις το άπλωσα...!

Πάω να βάλω σκούπα και να σφουγγαρίσω γιατί από το μεσημέρι δουλεύω μέχρι αργά και αύριο.... μπορεί να είναι και η πιο δύσκολη μέρα {από άποψη δουλειάς} από τότε που δουλεύω... Το 1ο ραντεβού είναι στις 8 το πρωί και πάω σερί. Αφού θα πάρω και τον κλίβανο μαζί για να αποστειρώνω γιατί δεν έχω τόσα υλικά για όλους...

Σας φιλώ και επανέρχομαι! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη και όσες είστε θαυμάστριες πάρτε μια γεύση

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Αχ.. το είδα πριν 3 μέρες και λύσσαξα, η γυναίκα!!!!!!!!!! :shock::shock:

Ευχαριστούμε Βασιουλα μου!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα :):):)

Μπήκα να δώσω στίγμα, σας διαβάζω, αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω (άσε που έχω κι ένα σπίτι χάλι μαύρο).

Έχω μετατρέψει το easy living σε "κάνε ότι δε βλέπεις", αλλά easy είναι κι αυτό τελικά......

Σε παρακαλώ... βοήθησε με και μένα να μάθω αυτήν την.. τυφλή μέθοδο!!!! :lol::lol::lol:

Τελειώσαμε και με τη βάπτιστη της μικρούλας κι έχω έεεενα σωρο δουλειές τώρα από συμμαζέματα, αλλαγές, κτλ κτλ... Αχ, ας όψεται που έχεις πολύ δουλειά ειρήνη, διαφορετικά θα σε έφερνα εδώ να με μανατζάρεις!
Αντε! Να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!! ;);)

Υ.Γ. Κλείσε μου με φίλες 3-4 μέρες σερί ραντεβού και έρχομαι όπου και να σαι!!! :tongue::tongue::tongue: Ευχαριστώ ματάκια μου!

777885dugw57gt25.gif

Βασια το παγωτό βγήκε καλό,ακούγονται μεσα κάποιοι κρύσταλλοι αλλα είναι πολύ αφράτο.Μήπως δεν το χτυπησες αρκετές φορες?

Τι έβαλες ακριβώς μέσα στο παγωτό??? για πες μου συνταγή και ποσότητες

Καλημέρα σας,τι κάνετε σήμερα?

Ειρήνη πολύ ωραία τα ρουχαλάκια σου.Την φούστα πολύ θα την ηθελα,το μαγίό δεν μου κάνει,το φόρεμα αν και μου αρέσει πολύ δεν νομίζω πως μου χρειάζεται.

Εχθές το απόγευμα πήγαμε τελικά για μπανάκι με το αντράκι μου και περάσαμε πολύ όμορφα.Τι όμορφο που είναι το καλοκαίρι!Μετά γυρίσαμε σπίτι και ασχολήθηκα λίγο με τον κήπο μου.Σε δυο τρια μικρα γλαστράκια έβαλα δαφνούλες και ομορφούλες που είχαν φυτρώσει στο παρτέρι και πρόσθεσα και λίγα βότσαλα από τη θάλασσα για διακόσμηση.

Σήμερα μαγείρεψα πρωί πρωί χοιρινό κοκκινιστό και φευγω για εξωτερικές δουλειές.Τρεχάτε ποδαράκια μου!

Ευχαριστώ για τον χρόνο να σχολιάσεις τα ρουχαλάκια, Χρυσάκι μου!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...