Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αντε και ζαχαροπλαστείο!:tongue::tongue:

Καλέ εσύ εχεις τρελλη ποικιλία,μπράβο!:)

Το φτιάχνω με το χέρι κ;αι πριν που το εβγαλα από την καταψυξη για χτύπημα φαινόταν μια χαρά,είδομεν:rolleyes:

Και εγώ στο χέρι το κάνω... και αυτό το στάδιο το ψιλο-βαριέμαι...

τι παγωτό έφτιαξες;

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή σε ξέρω από 18 χρονών και δεν φοβάμαι πως θα παρεξηγηθείς....

ΧΕΣΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

{ναι βρε! ζηλεύω!!!!!!!!!}

Έλα το απόγευμα... ή και βράδυ... να φας ότι θέλεις!

Delivery ΔΕΝ κάνουμε... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Τζωρτζίνα μαχαιριά στην καρδιάαααααααα το ψυγείοοοοοοο. ..... Όσο και να προσπαθώ δεν τα καταφέρνω.....

Άσχετο, στο γάμο μου έκαναν δώρο δύο σετ σεντόνια και μου πήρε τις προάλλες και η πεθερά μου άλλο ένα. Κανένα από τα τρία δε μου αρέσει (εντάξει της πεθεράς στάνταρ θα το κρατήσω), να της δώσω τα δύο από το γάμο; Τα σεντόνια μας είναι ακόμη γερά δε χρειάζομαι αλλαγή.....

Το θέμα "ΨΥΓΕΙΟ" ομολογώ ότι το παλεύω... κάποιες φορές γίνεται πανικός...

και τις άλλες είναι μία χαρά... το καλό είναι ότι τα πιτσιρίκια είναι ακόμα μικρά οπότε δεν βάζουν-βγάζουν μόνα τους... μετά θα δούμε τι θα κάνουμε...

Ειρήνη... κλείσε τα αυτιά... έχω ακόμα 3 set σεντόνια στο κουτί τους...

Τα έχω γιατί μου αρέσουν... και σκοπεύω να αποσύρω κάποια που χρησιμοποιούμε και να βγάλω αυτά...

Εάν δεν σου αρέσουν... και δεν σκοπεύεις να τα χρησιμοποιήσεις... τότε δωστα...

Δεν βρίσκω κακό να κρατάς 1-2 set για μελλοντική χρήση...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Και εγώ στο χέρι το κάνω... και αυτό το στάδιο το ψιλο-βαριέμαι...

τι παγωτό έφτιαξες;

Επειδή δεν μου αρέσουν οι περίεργες γευσεις και η ταλαιπωρία,εφτιαξα βανίλια με ζαχαρουχο γαλα,κρέμα γάλακτος και φρέσκο γάλα,χωρίς αυγά.Σε ενα μικρό μπολάκι έριξα κακάο και το έκανα σοκολατένιο και σε λίγο θα τα ανακατέψω που θα έχουν μισοπαγώσει.

Εν το μεταξύ μόλις φάγαμε το μεσημεριανό(χταπόδι πιλαφι) και έχω σκάσει,αντί να κάνω λίγη δίαιτα εν όψη καλοκαιριού τρωωω,τρωωω....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Το θέμα "ΨΥΓΕΙΟ" ομολογώ ότι το παλεύω... κάποιες φορές γίνεται πανικός...

και τις άλλες είναι μία χαρά... το καλό είναι ότι τα πιτσιρίκια είναι ακόμα μικρά οπότε δεν βάζουν-βγάζουν μόνα τους... μετά θα δούμε τι θα κάνουμε...

Τα έχω γιατί μου αρέσουν... και σκοπεύω να αποσύρω κάποια που χρησιμοποιούμε και να βγάλω αυτά...

Εγω πάλι το βρίσκω απαραίτητο.Να μην σας πω καλύτερα πόσα εχω από την προικα μου:shock:

Ειρήνη τα υπογλώσια!!!:P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετω τα πιο γλυκα νοικοκυροκοριτσα. Ειρηνακι συνεχιζω κανονικα και εξοικονομησα ακομα ενα ντουλαπακι.Θελω ομως να σκεφτω τι θα βαλω εκει για να μην γινει παλι χαμος.Ακολουθω τη συμβουλη σου και τα κανω σιγα σιγα.Αυτο που εγραψα για την ενυδατικη μου παρουσιαζεται κυριως με την πολλη ζεστη αλλα και το χειμωνα με το πολυ κρυο,κυριως στα μαγουλα<μηλα>που εχω καποιες ευρυαγγειες.Εχεις ιδεα τι μπορει να φταιει?:confused:

Χρυσα και Georgina τι να σας πω?Αξιες.Επισης οι συμβουλες για το ψυγειο πολυ χρησιμες.Εγω σημερα εφταξα γεμιστα και ενα σοκολατενιο κεικ μπας και φαει η μικρη μου αλλα μονο ο γιοκας μου τα τιμησε.

Mirikaki μου γλυκο ειμαι καλυτερα.Προσπαθω να μη σκεφτομαι το τελος του μηνα που θα απολυθει ο ανδρας μου.Εχθες το απογευμα πηγαμε παιδοοφθαλμιατρο και μου ειπε οτι και τα 2 μικρα μου πρεπει να βαλουν γυαλια.Στενοχωρηθηκα αλλα τι να κανουμε?

Καλησπέρα κι από εμένα!

Είχαμε πάει βολτούλα στη μαμά μου το πρωί.

Έκανα μόνο τα βασικά πριν φύγουμε.

Αφού γυρίσαμε, φάγαμε εγώ κι ο άντρας μου και μετά τάισα και το παιδί.

Τελικά είχα δίκιο που έλεγα "βγάζουμε δόντια". Έσκασε και το δεύτερο!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Σοφία, κρίμα που θα απολυθεί ο άντρας σου.

Όσο για τα παιδιά, μη στεναχωριέσαι. Για καλο είναι.

Φαντάσου, ότι όταν ήμουν μικρή, ήθελα να βάλω γυαλιά από άποψη. Τελικά, χρειάστηκε να τα βάλω στο Γυμνάσιο και δε με χάλασε καθόλου. Ακόμη και τώρα, τα φοράω με μεγάλη χαρά. Μου αρέσουν και σαν στυλ.

(Είμαι πολύ άρρωστη, γιατρέ μου???)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Έλα το απόγευμα... ή και βράδυ... να φας ότι θέλεις!

Delivery ΔΕΝ κάνουμε... :)

Έχει φτάσει πλέον η ώρα να σκεφτείς την πιθανότητα να μετακομίσεις ξανά κοντά μου...! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Αφού τα έχεις για "εφεδρικά" και μάλιστα περιμένουν την ώρα που κάποια άλλα θ' αποσυρθούν ... RESPECT! Δεν είμαι παράλογη, αυτό είναι ΟΡΓΑΝΩΣΗ! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Εν το μεταξύ μόλις φάγαμε το μεσημεριανό(χταπόδι πιλαφι) και έχω σκάσει,αντί να κάνω λίγη δίαιτα εν όψη καλοκαιριού τρωωω,τρωωω....

Και γω βρε Χρυσάκι! Προχθές έφαγα για βραδινό (αφού είχα φάει 1 γιγάντιο κομμάτι παστίτσιο το μεσημέρι :? ) 9 κομμάτια πίτσα και μετά παγωτό... ΚΤΗΝΟΣ.... :|

777885dugw57gt25.gif

[/b]

Εγω πάλι το βρίσκω απαραίτητο.Να μην σας πω καλύτερα πόσα εχω από την προικα μου:shock:

Ειρήνη τα υπογλώσια!!!:P:p

Πόσα...? Πόσα...?

{και πόσα υπογλώσσια να πιω...???} :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Χαιρετω τα πιο γλυκα νοικοκυροκοριτσα. Ειρηνακι συνεχιζω κανονικα και εξοικονομησα ακομα ενα ντουλαπακι.Θελω ομως να σκεφτω τι θα βαλω εκει για να μην γινει παλι χαμος.Ακολουθω τη συμβουλη σου και τα κανω σιγα σιγα.

Τι ντουλαπάκι κέρδισες πάλι, μικρό μου? Εύγε που συνεχίζεις. ΝΑΙ! Σιγά-σιγά για να "κάθετε" στο μυαλό σου, ένα-ένα που κάνεις!

Καλή συνέχεια!

Αυτο που εγραψα για την ενυδατικη μου παρουσιαζεται κυριως με την πολλη ζεστη αλλα και το χειμωνα με το πολυ κρυο,κυριως στα μαγουλα<μηλα>που εχω καποιες ευρυαγγειες.Εχεις ιδεα τι μπορει να φταιει?:confused:
Ωραία. Σε ρώτησα συγκεκριμένα γιατί το ιδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και γω παλιότερα. Ρώτησα την αισθητικό, που ψωνίζω τα δικά μου και μου είπε πως 1-2 φορές τον χρόνο, το δέρμα μας χρειάζεται κάτι "δυνατότερο". Εκεί, δεν μας καλύπτει η ενυδατική μας και θα χρειαστούμε ορό! Εμένα λοιπόν, αυτό μου συμβαίνει στο πολύ κρύο και μετά τις διακοπές που το δέρμα μου με τραβάει και το νιώθω "κάπως". Με το που θα γυρίσω από τις διακοπές λοιπόν, αγοράζω ορό και τον φοράω μέχρι να τελειώσει. Το ίδιο κάνω και περίπου μετά τα Χριστούγεννα (ω έλατοοοοοο :tongue::tongue::tongue::tongue:). Μόλις μου τελειώνει η ενυδατική μου, αγοράζω ορό και τον φοράω μέχρι να τελειώσει. Αφού τελειώσει ο ορός, αγοράζω απλή ενυδατική.

Μίλα με μια κοπέλα σε ένα κατάστημα καλλυντικών, πες της το πρόβλημα και πες της να σου δώσει 1-2 δειγματάκια ορού για να βρεις τι σε καλύπτει καλύτερα {γιατί ορό βγάζουν πολλές μάρκες!!!}. Δεν ξέρω αν ισχύει πάντως σε μένα "δούλεψε"! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...