Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Απλωσα ενα πλυντήριο ρούχα,

εβαλα ενα μπριαμ στο φούρνο,ετοιμάζεται σιγά σιγά και το ζυμάρι μου.

Για σήμερα μένει να πλύνω τα μπάνια, μιας και ευτυχώς εχθές σκούπισα,σφουγγάρισα και έκανα τα μπαλκόνια.

Και γω μπριάμ είχα προγραμματίσει σήμερα αλλά ο σύζυγος ζήτησε μακαρονάδα οπότε... αύριο το μπριαμάκι! ;)

Μόλις ξεσκόνησα όλο το σπίτι, μάζεψα το πλυντήριο με τα σκούρα και συνεχίζω τις δουλίτσες μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν αγχώνομαι, απλά κουράζομαι.

Στεναχωριέμαι λιιιιιιιιιιιγο που δεν τρώει, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι έχει πάρει αρκετό βάρος τους προηγούμενους μήνες.

Επίσης αφού τρώει το μεσημεριανό του (σχεδόν όλο), πίνει περίπου μισό λίτρο γάλα την ημέρα και περίπου 150ml χυμό (του δίνω λίγο, μήπως και αναπληρώσει λίγη απο τη φρουτόκρεμα που δεν τρώει), νομίζω πως είμαστε καλά.

Για 4 συνεχόμενες ημέρες δεν έτρωγε την απογευματινή του κρέμα. Εχθές την έφαγε σχεδόν όλη. Σήμερα θα δείξει...

Εσύ, γιατί είχες διπλές γκρίνιες? Διδυμάκια έχεις? Πόσο είναι? (Sorry, αν το έχεις γράψει σε προηγούμενο post και δεν το είδα ή δεν το θυμάμαι).

Ηλιαχτιδα μου γλυκια ναι διδυμακια εχω 1 και 1 και τον Αυγουστο θα γινουν 5.Η κορη μου ηταν και συνεχιζει να ειναι πολυ<κακοφαγη>Να φανταστεις ειναι μολις 13 κιλα.Προτιμουσε την ετοιμη φρουτοκρεμα απο την φρεσκια και προκειμενου να τρωει κατι μου ειχε πει η παιδιατρος να της τη δινω.Οποτε μην αγχωνεσαι με το φαγητο καλο μου και συγκεκριμενα με την ποσοτητα.Φιλακια:P

Ειρηνακι μου γλυκο συνεχιζω με την κουζινα σιγα σιγα.Και σημερα απαλλαχθηκα απο διαφορα τα οποια ειχα καταχωνιασμενα και ουτε ηξερα τι ηταν.Να φανταστεις πως εξοικονομησα 2 ραφια και τα ραφια αρχιζουν να μην ειναι ασφυκτικα γεματα με πραγματα.Υπεροχη αισθηση να ξερεις που εχεις τι.Ευελπιστω αυτο σιγα σιγα να το καταφερω σε ολα τα ντουλαπια του σπιτιου.ΜΑΚΙΑ:P

Επισης ΕΙΡΗΝΑΚΙ και οποιο κοριτσι γνωριζει ας μου απαντησει στο εξης.Επειδη λογω ζεστης και κιλων ιδρωνω πολυ ,συνεχως ξεπλενω το προσωπο μου με νερο με αποτελεσμα ,αν και βαζω υδατικη,να με τραβαει το δερμα μου και να βαζω ξανα ενυδατικη.Μηπως αυτη που βαζω δε με καλυπτει?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Δοκιμασα και ιαματικο νερο αλλα η κατασταση δεν αλλαξε.

Τέλειο το μανταρινί!Επίσης έχω να σχολιασω πολύ ωραίο το αποτέλεσμα αναξάρτητα από το χρώμα.Μπράβο,μπραβο!

Συμφωνώ κι επαυξάνω!!! Υπέροχο! Υπέροχο! Υπέροχο!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Ηλιαχτιδα μου γλυκια ναι διδυμακια εχω 1 και 1 και τον Αυγουστο θα γινουν 5.Η κορη μου ηταν και συνεχιζει να ειναι πολυ<κακοφαγη>Να φανταστεις ειναι μολις 13 κιλα.Προτιμουσε την ετοιμη φρουτοκρεμα απο την φρεσκια και προκειμενου να τρωει κατι μου ειχε πει η παιδιατρος να της τη δινω.Οποτε μην αγχωνεσαι με το φαγητο καλο μου και συγκεκριμενα με την ποσοτητα.Φιλακια:P

Να τα χαίρεσαι!!!

Ο δικός μου δεν ήταν ποτέ "κακόφαγος". Από την αρχή που ξεκινήσαμε στέρεες έτρωγε αρκετά καλά (εξαιρούμε φυσικά το διάστημα που μαθαίναμε το κουτάλι). Τώρα μάλλον ζεσταίνεται. Βγάζει και δοντάκια... Του δίνω λίγο χυμό καρπούζι, ηρεμεί, κοιμάται και ξυπνάει κατά τις 15:00 να φάει μεσημεριανό (να σημειώσω ότι το μεσημεριανό το έτρωγε 16:30-17:00). Σήμερα ψάχνω την παιδίατρο να τη ρωτήσω τη γνώμη της, αλλά δεν τη βρίσκω στο ιατρείο. Μάλλον θα την πάρω στο κινητό (το κακό είναι ότι δε θέλω να την ενοχλώ στο κινητό... στην τελική, δεν είναι άρρωστο το παιδί, λίγες ανορεξίες έχει)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλέ... Καλημέρα δεν είπα...

Καλημέρα σε όλες!!!

Σήμερα πάλι δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα.

1. Έστρωσα το κρεβάτι μας (του μικρού βαρέθηκα, αλλά ούτως ή άλλως λίγο μετά που ήπιε πρωινό γάλα κοιμήθηκε...)

2. Μαγείρεψα για το μικρό

3. Έβαλα βλήτα να βράζουν (θα τηγανίσει ψαράκια η πεθερά μου σήμερα)

4. Μάζεψα το νεροχύτη

Αυτά... δεν έχω κουράγιο για τίποτα. Ο μικρός όσο είναι ξύπνιος κλαίει... Θα καταρρεύσω σε λίγο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Σοφία μου, ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση.

Να ρωτήσω κάτι τις πιο έμπειρες μανούλες. Αν θυμάστε... με τι απόσταση (χρονική εννοώ) έβγαλαν τα πρώτα δοντάκια τα παιδάκια σας?

Το πρώτο μας δοντάκι έσκασε στις 30/5 (δηλαδή, περίπου τρεις εβδομάδες τώρα). Εδώ και 5-6 ημέρες είναι πάλι ανήσυχος. Είναι λογικό να φαντάζομαι ότι θα σκάσει και το δεύτερο?

Γιατί, εγώ λέω "βγάζουμε δοντάκια", αλλά δεν είμαι και σίγουρη...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Sofiapar και εγώ το παθαίνω αυτό όταν βάζω ενυδατική, γιαυτό σταμάτησα να βάζω ενυδατική και ρίχνω νερό στο πρόσωπο μου όποτε σκάω, ενυδατική ή αντιηλιακή κρέμα προσώπου βάζω μόνο όταν βγαίνω....παρατήρησα λοιπόν ότι όταν δεν έβαζα δεν ίδρωνε το πρόσωπο μου όπως πριν οπότε δεν έτρεχα να ρίχνω νερά συνέχεια :P

Διαφημίσεις

Σοφία μου, ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση.

Να ρωτήσω κάτι τις πιο έμπειρες μανούλες. Αν θυμάστε... με τι απόσταση (χρονική εννοώ) έβγαλαν τα πρώτα δοντάκια τα παιδάκια σας?

Το πρώτο μας δοντάκι έσκασε στις 30/5 (δηλαδή, περίπου τρεις εβδομάδες τώρα). Εδώ και 5-6 ημέρες είναι πάλι ανήσυχος. Είναι λογικό να φαντάζομαι ότι θα σκάσει και το δεύτερο?

Γιατί, εγώ λέω "βγάζουμε δοντάκια", αλλά δεν είμαι και σίγουρη...

Λοιπον, εμενα και στα 2 παιδακια μου εσκασαν και τα 2 πρωτα δοντακια μαζι.Οποτε οπου να ναι θα σκασει μυτη και το δευτερο.Αν τον βλεπεις οτι βαζει τα παντα στο στομα και προσπαθει να ανακουφιστει,η βλεπεις τα ουλακια του πρησμενα τοτε θα βγει και αλλο.Συνηθως ταλαιπωρουνται με τα 2,3 πρωτα.Μετα συνηθιζουν.:P

Sofiapar και εγώ το παθαίνω αυτό όταν βάζω ενυδατική, γιαυτό σταμάτησα να βάζω ενυδατική και ρίχνω νερό στο πρόσωπο μου όποτε σκάω, ενυδατική ή αντιηλιακή κρέμα προσώπου βάζω μόνο όταν βγαίνω....παρατήρησα λοιπόν ότι όταν δεν έβαζα δεν ίδρωνε το πρόσωπο μου όπως πριν οπότε δεν έτρεχα να ρίχνω νερά συνέχεια :P

Βασια μου κι εγω το εχω δοκιμασει αυτο αλλα αν δε βαλω καθολου ενυδατικη το πρωι το δερμα μου με τραβαει τρομερα.

Ειρηνακι μου γλυκο συνεχιζω με την κουζινα σιγα σιγα.Και σημερα απαλλαχθηκα απο διαφορα τα οποια ειχα καταχωνιασμενα και ουτε ηξερα τι ηταν.Να φανταστεις πως εξοικονομησα 2 ραφια και τα ραφια αρχιζουν να μην ειναι ασφυκτικα γεματα με πραγματα.Υπεροχη αισθηση να ξερεις που εχεις τι.Ευελπιστω αυτο σιγα σιγα να το καταφερω σε ολα τα ντουλαπια του σπιτιου.ΜΑΚΙΑ:P

Συνεχίζεις μικρό μου...?? :confused:;)

Αληθεια μου λες? Ειχες πράγματα που δεν ήξερες καν τι ήταν..?

Τώρα εδώ, δεν μπορώ παρά να σου πω ΕΥΓΕ! Εξοικονόμησες με λίγη δουλίτσα 2 ράφια ΗΔΗ!!!! ;););) Μπράβο και καλή συνέχεια!

Εγώ, όταν με πιάνει και κατά διαστήματα το κάνω σε όλα μου τα συρτάρια γιατί όσο περνάει ο καιρός γίνονται άνω-κάτω, βγάζω 1 συρτάρι, κάθομαι στον καναπέ και το παίρνω ... "αγκαλιά"!!! Πολύ χαλαρά, χωρίς άγχος, τα ξεδιαλέγω, χωρίζω αυτά που είναι για πέταμα και ξανα-τακτοποιώ...! ;)

777885dugw57gt25.gif

Επισης ΕΙΡΗΝΑΚΙ και οποιο κοριτσι γνωριζει ας μου απαντησει στο εξης.Επειδη λογω ζεστης και κιλων ιδρωνω πολυ ,συνεχως ξεπλενω το προσωπο μου με νερο με αποτελεσμα ,αν και βαζω υδατικη,να με τραβαει το δερμα μου και να βαζω ξανα ενυδατικη.Μηπως αυτη που βαζω δε με καλυπτει?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Δοκιμασα και ιαματικο νερο αλλα η κατασταση δεν αλλαξε.

Να σε ρωτήσω πρώτα κάτι πριν τολμήσω απάντηση.

Αυτό σου συμβαίνει συνεχώς ή μόνο κάποια συγκεκριμένη εποχή???

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...