Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνάκι εγώ θα πρότεινα decoupage στον καθρέφτη...ότι θέλεις εδώ είμαι.

Μπές εδώ να πάρεις μια ιδέα τι εννοώ

http://www.flickr.com/search/?q=decoupage%20mirror

Δηλαδή τον βάφεις χρυσό και μετά προσθέτεις τις δικές σου πινελιές...

Βάσια μου,

Είμαι άσχετη με το decoupage, το ξέρεις! :?

Να ρωτήσω το εξής. Το decoupage, έχει να κάνει μόνο με λουλουδάκια και τέτοια σχέδια...? {φαντάζομαι πως οχι αλλά δεν το ξέρω στα σίγουρα!}. Γιατί θέλω να υπάρχει μια διακριτική πολυτέλεια {ας πούμε} στον χώρο, οπότε θέλω κάτι ανάλογο για τον καθρέπτη.

Σκεφτόμουν δηλαδη να το περάσω ένα σαν χρυσό χρώμα και να το κάνω σαν τεχνοτροπία, σαν και αυτούς τους τοίχους που φαίνεται λες και τους έχεις περάσει με ένα σφουγγάρι στο χρώμα τους... δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.... που δεν είναι ομοιόμορφο το βαψιμό τους!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με διέλυσες τώρα!!! Γιατί αυτό το στυλ είναι εντελώς άλλο απ αυτό που έχω στο μυαλό μου {ήθελα διακριτική πολυτέλεια και αυτό ειναι "αποικιακό"} αλλά μου χεις βάλει υπέροχες ιδέες και πάω να τις μελετήσω!!!

Ευχαριστώ και θα επανέλθω σε αυτό σου το μήνυμα!!!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου εγω στον τοίχο πίσω από το κεφαλάρι του κρεβατιού έχω βάλει μια πανέμορφη ταπετσαρία και τίποτα άλλο και θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο. Αναβαθμίζει πολύ όλο το δωμάτιο!θα μπορούσες να βάλεις και μόνη σου ταπετσαρία αν δεν έχει ο τοίχος πρίζες κλπ.

Μirtoylini μου,

Η πρώτη μου επιλογή και σκέψη. Αλλά μόλις είδα τις τιμές... το μετάνιωσα! :?

Πήγα στο leroy merlin και βρήκα μία υπέροχη, απίστευτη ταπετσαρία και το κόστος πήγαινε περί τα 120? και αυτό χωρίς την τοποθέτηση, που θα έπρεπε να δοκιμάσουμε μόνοι μας.... :|:-|

777885dugw57gt25.gif

Μirtoylini μου,

Η πρώτη μου επιλογή και σκέψη. Αλλά μόλις είδα τις τιμές... το μετάνιωσα! :?

Πήγα στο leroy merlin και βρήκα μία υπέροχη, απίστευτη ταπετσαρία και το κόστος πήγαινε περί τα 120? και αυτό χωρίς την τοποθέτηση, που θα έπρεπε να δοκιμάσουμε μόνοι μας.... :|:-|

Εχεις δίκιο και γω είχα βάλει σε διάφορα σημεία του σπιτιού αλλά όταν είχαμε λεφτά:(, τώρα με τίποτα....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Εχεις δίκιο και γω είχα βάλει σε διάφορα σημεία του σπιτιού αλλά όταν είχαμε λεφτά:(, τώρα με τίποτα....

Νομίζω κάπως έτσι λέμε όλες:

ΌΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και γι αυτό ακριβώς πήγα στην 2η μου επιλογή, το να βάψουμε τον τοίχο, κοριτσάκι μου! :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,κορίτσια!!!Καλή εβδομάδα να έχουμε...

Τι κάνετε;Ζέστη και σήμερα....

mamavasia να την χαίρεσαι την κορούλα σου!Ναείναι γερή και καλότυχη!!!

Όντως ήταν αγενές που δεν ενημέρωσαν οι γονείς.Βέβαια είναι ο τρόπος που σκέφτεται ο καθένας.Εμένα δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν ούτε φυσικά θα το έκανα,εκτός και αν συνέβαινε κάτι έκτακτο.

Ειρήνη μπράβο που αποφασίζεις να ανανεώσεις τον "χώρο" σας.Συμφωνώ και γω πως καλό είναι να μην υπάρχουν αντικείμενα και φωτό των μικρών μας γιατί μας αποσυντονίζουν ολίγον και δεν ηρεμούμε ποτέ. Πάνω απο το κεφάλι του κρεβατιού θα μου άρεσε η ιδέα με τα αρχικά σας η κάτι άλλο που όμως να φέρνει ηρεμία, κάτι κοινό αγαπημένο σας (εκτός απο τον φιόγκο βεβαίως,βεβαίως).

Αχ,κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος για το φόρεμα που σας έλεγα,τελικά αυτή δεν είναι μοδίστρα,θησαυρός είναι,το έφτιαξε και δεν φαίνεται τίποτα.;)

Σήμερα ανανεώθηκα και έφτια ξε και η διάθεση μου.Πήγα κομμωτήριο και έβαψα-κούρεψα-έφτιαξα τα μαλλιά μου.Είχα καιρό να τα βάψω σε κομμωτήριο καθώς τα έβαφα μόνη μου αλλά ήθελα μια αλλαγή στον τόνο του χρώματος.Ωραία έγιναν...με γειά μου Αύριο πάω και για μαγιό καθώς το παλιό μου δεν.....φυσικά και θα ξεκινήσω με το stock της ERKA και βλέπουμε.Οικονομικό ψάχνω,διότι οι παλιές καλές εποχές που έσκαγα 80άρια πάααααανεεεεεεεεε

Kαλημέρα,τι κάνετε?

Μόλις γύρισα από το νηπιαγωγείο του μικρού μου,πήραμε τις εργασίες και το δίπλωμά μας και αποχαιρετιστήκαμε για το καλοκαίρι.Πολύ συγκινήθηκα με το παιδάκι μου που μεγαλωσε....

Τώρα πάω να μαγειρέψω και να φτιάξω παξιμαδι γλυκό γιατί ξεμείναμε...

Ερώτηση στις καλλιτέχνιδες¨ που βρίσκω ατλακόλ?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Bonjour κόρες!!!

Μόλις μαζεύτηκα! Σήμερα μπαίνω και βγαίνω από το πρωί!

Πήγα για δουλειά

Πήγα στα ΚΕΠ

Πήγα και αγόρασα και πάλι ημιμόνιμο μανικιούρ

Ανέβασα ένα νέο, καλοκαιρινό χρώμα, το μανταρινί {το είδατε...??? :tongue: } στο face.

Πήγα σούπερ μάρκετ!

Τώρα πίνω καφεδάκι....

Μάκια

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μπράβο που αποφασίζεις να ανανεώσεις τον "χώρο" σας.Συμφωνώ και γω πως καλό είναι να μην υπάρχουν αντικείμενα και φωτό των μικρών μας γιατί μας αποσυντονίζουν ολίγον και δεν ηρεμούμε ποτέ. Πάνω απο το κεφάλι του κρεβατιού θα μου άρεσε η ιδέα με τα αρχικά σας η κάτι άλλο που όμως να φέρνει ηρεμία, κάτι κοινό αγαπημένο σας (εκτός απο τον φιόγκο βεβαίως,βεβαίως).

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου, το παλεύω... ελπίζω να μου βγει καλό!

Αχ,κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος για το φόρεμα που σας έλεγα,τελικά αυτή δεν είναι μοδίστρα,θησαυρός είναι,το έφτιαξε και δεν φαίνεται τίποτα.;)

Σήμερα ανανεώθηκα και έφτια ξε και η διάθεση μου.Πήγα κομμωτήριο και έβαψα-κούρεψα-έφτιαξα τα μαλλιά μου.Είχα καιρό να τα βάψω σε κομμωτήριο καθώς τα έβαφα μόνη μου αλλά ήθελα μια αλλαγή στον τόνο του χρώματος.Ωραία έγιναν...με γειά μου Αύριο πάω και για μαγιό καθώς το παλιό μου δεν.....φυσικά και θα ξεκινήσω με το stock της ERKA και βλέπουμε.Οικονομικό ψάχνω,διότι οι παλιές καλές εποχές που έσκαγα 80άρια πάααααανεεεεεεεεε

Μπράβο για το φόρεμα και εύγε για το μαλλάκι! Είναι τόσο ανανεωτικό να κάνεις κάποια πραγματάκια για σένα! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα,τι κάνετε?

Μόλις γύρισα από το νηπιαγωγείο του μικρού μου,πήραμε τις εργασίες και το δίπλωμά μας και αποχαιρετιστήκαμε για το καλοκαίρι.Πολύ συγκινήθηκα με το παιδάκι μου που μεγαλωσε....

Τώρα πάω να μαγειρέψω και να φτιάξω παξιμαδι γλυκό γιατί ξεμείναμε...

Ερώτηση στις καλλιτέχνιδες¨ που βρίσκω ατλακόλ?

Μπράβο Χρύσα μου, άντε και στο πανεπιστήμιο!!! :tongue::tongue::tongue:

Ατλακόλ, στα βιβλιοπωλεία! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Bonjour κόρες!!!

Μόλις μαζεύτηκα! Σήμερα μπαίνω και βγαίνω από το πρωί!

Πήγα για δουλειά

Πήγα στα ΚΕΠ

Πήγα και αγόρασα και πάλι ημιμόνιμο μανικιούρ

Ανέβασα ένα νέο, καλοκαιρινό χρώμα, το μανταρινί {το είδατε...??? :tongue: } στο face.

Πήγα σούπερ μάρκετ!

Τώρα πίνω καφεδάκι....

Μάκια

Τέλειο το μανταρινί!Επίσης έχω να σχολιασω πολύ ωραίο το αποτέλεσμα αναξάρτητα από το χρώμα.Μπράβο,μπραβο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Απλωσα ενα πλυντήριο ρούχα,

εβαλα ενα μπριαμ στο φούρνο,ετοιμάζεται σιγά σιγά και το ζυμάρι μου.

Για σήμερα μένει να πλύνω τα μπάνια, μιας και ευτυχώς εχθές σκούπισα,σφουγγάρισα και έκανα τα μπαλκόνια.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τέλειο το μανταρινί!Επίσης έχω να σχολιασω πολύ ωραίο το αποτέλεσμα αναξάρτητα από το χρώμα.Μπράβο,μπραβο!

Αυτό έχει σημασία Χρύσα μου, η καλή δουλειά γι αυτό και το λέω συνέχεια. Ευχαριστώ που το αναγνωρίζεις!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...