Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σήμερα:

1. Έστρωσα τα κρεβάτια

2. Μάζεψα το άλλο πλυντήριο με τα ρούχα του παιδιού

3. Άπλωσα τα λευκά

4. Μάζεψα το νεροχύτη (παρόλο που τον είχα αφήσει πεντακάθαρο, προέκυψαν δύο πιάτα και δύο ποτήρια που μπήκαν στο πλυντήριο και οι πλάκες της τοστιέρας που έπρεπε να καθαριστούν)

5. Έπλυνα τα μπιμπερό του παιδιού

6. Σκούπισα οοοοοοοολο το σπίτι

7. Σφουγγάρισα οοοοοοολο το σπίτι

Τώρα ο μικρός μου κοιμάται, αλλά όπου να' ναι θα ξυπνήσει, θα τον ετοιμάσω και θα πάμε να ψωνίσουμε (ξέμεινα από κοτόπουλο για το φαγητό του, οπότε πρέπει να βγω επειγόντως).

Μέχρι να ξυπνήσει λέω να πιω ένα καφεδάκι :D:D:D:D

Τελικά, το καφεδάκι δεν πρόλαβα να το πιω... ξύπνησε.

8. Πήγαμε για ψώνια

9. Γυρίσαμε και τακτοποίησα τα ψώνια

10. Μαγείρεψα για εμας και τον πιτσιρίκο

11. Ξαναμάζεψα το νεροχύτη

12. Ήπια το καφεδάκι που είχα φτιάξει πριν φύγουμε

Τώρα χαλαρώνω και παίζω με το παιδάκι μου, μέχρι να αποφασίσει να φάει λίγη από τη φρουτόκρεμα του. Αυτή η ζέστη μας έχει τσακίσει. Εκεί που έτρωγε αρκετή φρουτόκρεμα χωρίς γκρίνια, τώρα τρώει δυο κουταλιές και μετά γκρινιάζει. Βγάζουμε και δοντάκια... όλα μαζί τα έχουμε :(:(:(

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mόλις κατάφερα να βάλω στη θέση τους όλες τις αποσκευές μας,έστωσα τα κρεβάτια και συμμάζεψα,

έβαλα και ένα πλυντήριο και

πάω να συμμαζέψω την κουζίνα και να τηγανίσω πατάτες με αυγα, για το μεσημέρι.

Κατα τ΄αλλα όλο το σπίτι είναι τακτοποιημένο αλλά όχι καθαρό..Εχει, εν τω μεταξύ, πολύ αέρα και ούτε να ανοίξω δεν μπορώ.:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρηνακι ξεκινησα σημερα με τα ντουλαπια της κουζινας που με ενοχλουσαν περισσοτερο.Οργανωσα καποια,τα εκανα πιο λειτουργικα και εβαλα σε μια κουτα αυτα που ειναι για δωσιμο.Βεβαια εχω πολυ δρομο ακομα αλλα η αρχη εγινε.Το παν ειναι να μη δισταζεις να αποσυρεις οτι δε χρησιμοποιεις:P

Διαφημίσεις

Ειρηνακι εγω με τη διακοσμηση δεν το εχω.Ειχα διαβασει ομως και συμφωνω απολυτα πως στο δωματιο του ζευγαριου δεν πρεπει να εχουμε φωτο των παιδιων.Θα πρεπει να ειναι ενας χωρος αποκλειστικα για μας που να μας ξεκουραζει, να μας χαλαρωνει και να αποπνεει αισθησιασμο.Ποτε μεσα ασιδερωτα και ασχετα που μας αγχωνουν.<Γιατι αραγε στη δικη μου υπαρχουν ολα τα παραπανω ασχετα:confused:?>

Ηλιαχτιδα κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι.Δυσκολια υπαρχει με τα πρωτα δοντακια.Μετα ολα στρωνουν.Φαντασου πως εγω ειχα να ακουω διπλες γκρινιες:)

Δεν αγχώνομαι, απλά κουράζομαι.

Στεναχωριέμαι λιιιιιιιιιιιγο που δεν τρώει, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι έχει πάρει αρκετό βάρος τους προηγούμενους μήνες.

Επίσης αφού τρώει το μεσημεριανό του (σχεδόν όλο), πίνει περίπου μισό λίτρο γάλα την ημέρα και περίπου 150ml χυμό (του δίνω λίγο, μήπως και αναπληρώσει λίγη απο τη φρουτόκρεμα που δεν τρώει), νομίζω πως είμαστε καλά.

Για 4 συνεχόμενες ημέρες δεν έτρωγε την απογευματινή του κρέμα. Εχθές την έφαγε σχεδόν όλη. Σήμερα θα δείξει...

Εσύ, γιατί είχες διπλές γκρίνιες? Διδυμάκια έχεις? Πόσο είναι? (Sorry, αν το έχεις γράψει σε προηγούμενο post και δεν το είδα ή δεν το θυμάμαι).

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ειρηνάκι εγώ θα πρότεινα decoupage στον καθρέφτη...ότι θέλεις εδώ είμαι.

Μπές εδώ να πάρεις μια ιδέα τι εννοώ

http://www.flickr.com/search/?q=decoupage%20mirror

Δηλαδή τον βάφεις χρυσό και μετά προσθέτεις τις δικές σου πινελιές...

Μamavasia, να χαίρεσαι την κορούλα σου, ευχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένη!

Ειρήνη, εγώ κόλλησα με το αφρικανικό στυλ που έγραψες και αμέσως μου ήρθε στο μυαλό... λευκό ύφασμα (αέρινο και λεπτό) πάνω απο το κρεβάτι η στο προσκεφάλι σαν σχέδιο! θα βρω φωτό να βάλω ;)

επίσης ένα διακοσμητικό πάλι στο ίδιο στυλ

και αν οπωσδήποτε θες κάδρα, έχει ΙΚΕΑ κάποια που έχουν χώρο αναμεσα στο τζάμι και στην επιφάνεια του κάδρου και μπορείς να βάλεις αναμεσα φωτο και αντικείμενο... έχω ενα μπροοστά μου τωρα που έχω φτιάξει στο σαλόνι μας με φωτογραφία ασπρόμαυρη (κοχύλι με θάλασσα) και έχω ρίξει μέσα μαύρη άμμο... αμμο ή πετραδάκια μπορείς να βρεις σε πολλά χρώμτα το ένα ετσι το άλλο διαφορετικό...

το ξέρω ότι μάλλον δεν καταλάβατε τπτ απο όσα έγραψα :( ....

δυσκολες μέρες οι τελευταίες για εμας και περιμένω ένα θαυμα να συμβεί... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία σωστά?

φιλιά σε όλες :)

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου εγω στον τοίχο πίσω από το κεφαλάρι του κρεβατιού έχω βάλει μια πανέμορφη ταπετσαρία και τίποτα άλλο και θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο. Αναβαθμίζει πολύ όλο το δωμάτιο!θα μπορούσες να βάλεις και μόνη σου ταπετσαρία αν δεν έχει ο τοίχος πρίζες κλπ.

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ειρηνακι ξεκινησα σημερα με τα ντουλαπια της κουζινας που με ενοχλουσαν περισσοτερο.Οργανωσα καποια,τα εκανα πιο λειτουργικα και εβαλα σε μια κουτα αυτα που ειναι για δωσιμο.Βεβαια εχω πολυ δρομο ακομα αλλα η αρχη εγινε.Το παν ειναι να μη δισταζεις να αποσυρεις οτι δε χρησιμοποιεις:P

Μπράβο βρε Σοφάκι!!!

Αρα, έγινε η αρχή!

Κοίτα να μην το παρακάνεις {για τα δικά σου δεδομένα} και φτάσεις σε ένα σημείο που θα εκνευριστείς, γιατί μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σιγά-σιγά τώρα. Ένα βήμα τη φορά. Ασε να περάσουν μερικές μέρες, εβδομάδες ίσως να δεις πως θα νιώθεις κάθε φορά που θα ανοίγεις τα ντουλάπια σου. Αν θα νιώθεις αμέσως ή σιγά-σιγά πιο... ανάλαφρα. Αν ναι, πας σε ακόμη ένα βήμα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι εγω με τη διακοσμηση δεν το εχω.Ειχα διαβασει ομως και συμφωνω απολυτα πως στο δωματιο του ζευγαριου δεν πρεπει να εχουμε φωτο των παιδιων.Θα πρεπει να ειναι ενας χωρος αποκλειστικα για μας που να μας ξεκουραζει, να μας χαλαρωνει και να αποπνεει αισθησιασμο.Ποτε μεσα ασιδερωτα και ασχετα που μας αγχωνουν.<Γιατι αραγε στη δικη μου υπαρχουν ολα τα παραπανω ασχετα:confused:?>

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις! Το υπνοδωμάτιο μας πρέπει να είναι κάτι σαν "καταφύγιο" μέσα στο σπίτι. Να υπάρχει ηρεμία και τίποτα αγχωτικό! Μερικοί {αρκετοί} υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να υπάρχει καν τηλεόραση!

Ασε δε το πόσο βοηθάει στον ύπνο ένα χαλαρωτικό δωμάτιο..! Και για μένα η ξεκούραση είναι από τις προτεραιότητες μου αφού τις μέρες θέλω να είμαι.. "φορτσάτη" :P

Για κάνε και κει {στο δωμάτιο σου} μια... βολτίτσα.. και εξαφάνισε κανα 2 πραγματάκια! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...