Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ωστόσο το μόνο κακό ήταν ότι απο το σχολείο απο τα 10 παιδιά που κάλεσα ήρθαν μόνο 2 :shock: :shock: :shock: ...πρώτη φορά που κάνω πάρτυ καλώ απο σχολείο και δεν έρχονται...όσες φορές έχω καλέσει πάντα ερχόντουσαν....κάθε φορά γράφω στην πρόσκληση "σε περίπτωση απουσίας σας παρακαλώ ενημερώστε" και δεν πήρε κανείς τηλ για ακύρωση και εγώ περίμεναααααα....για μένα είναι απαράδεκτο να μην ενημερώνεις....πάλι καλά που είχα καλέσει και φίλους μας με τα παιδιά τους και η κόρη μου δεν απογοητεύτηκε και πάλι καλά που δεν έκανα πολλά φαγητά....το μόνο ελαφρυντικό που δίνω είναι ότι επειδή είναι νήπιο ίσως του χρόνου να πάνε σε άλλο σχολείο και να σκέφτηκαν ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε να γνωριστούμε και να αγοράζουμε και δώρα για ένα άγνωστο παιδάκι που δεν θα ξαναδούμε......όπως και να έχει καλή καρδιά, μου αρκεί που περάσαμε τέλεια και τα παιδιά διασκέδασαν.

Εσείς πως το βλέπετε αυτό?

Βάσια μου

Να χαίρεσαι την φιογκούλα σου! Να την καμαρώνεις γερή, ευτυχισμένη και να είναι πάντα καλότυχη! Σας στέλνω την αγάπη μου!

Να σου πω... απαράδεκτο... Είναι δυνατόν να μην ενημερώνουν, ειδικά τη στιγμή που το γράφει και η πρόσκληση...?? :| Μου φαίνεται πολύ χοντρή απερισκεψία...:?

Μπράβο όμως που περάσατε τόσο όμορφα! Φαντάζομαι καμάρι η μικρή σου, που της έκανες τέτοιο πάρτυ!! Εύγε!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φέτος, στα γενέθλια της μικρής, με έπαιρναν τηλ. μέχρι και το πρωί της μέρας του πάρτυ, για να μου πουν αν θα έρθουν ή όχι. Το προτίμησα από την απόλυτη αδιαφορία.

Να σου πω... με δεδομένο πως είμαστε άνθρωποι και διάφορα μας συμβαίνουν το προτιμώ από το να μην έχουν καν την ευγένια να πάρουν ένα απλό τηλεφώνημα, τη στιγμή που είχες την καλοσύνη να τους καλέσεις...! Περίεργο βρε κορίτσια ε...Ποσα διαφορετικά μυαλά υπάρχουν...!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα σε όλες! Τι μου κάνετε;

:shock:

Εμένα αυτό, το να βλέπεις εργαλεία εκεί που οι άλλοι βλέπουν σκουπίδια, με τρελαίνει!!! Κυριολεκτικά με οδηγεί στην τρέλα!!! :tongue: Έχω το κόλλημα να θέλω το κάθε πράγμα να χρησιμοποιείται γι αυτό που προορίζεται!!!! Κόλλημα όμως!

Δηλαδή, ποτέ δεν θα κάνω πλαστικό μπουκάλι, γλάστρα ή αυγοθήκη, καλούπι για κάτι άλλο κλπ... Λατρεύω να τα βλέπω και δυστυχώς δεν έχω και τη φαντασία να σκεφτώ κάτι τέτοιο αλλά δεν τα θέλω στο σπίτι...!

Κι εγω το ιδιο προβλημα έχω. Επειδη απο φαντασια γιοκ δε θελω να μαζευω τετοια πραγματα. Θαυμαζω ομως τους ανθρωπους που απο το τιποτα δημιουργουν αριστουργηματα.

Χτες στεναχωρήθηκα ελαφρώς(και λέω ελαφρώς γιατι μακάρι να ήταν αυτό το μόνο πρόβλημα στη ζωή μου) με ένα φόρεμα καλό που έχω και δεν κλείνει το άτιμο στο στήθος. Παντρεύεται ο ξαδερφός μου σε μια εβδομάδα και θέλω να το βάλω επειδή και καλό είναι και ωραία γενικότερα μου στρώνει.Το πήγα σε μια μοδίστρα μπας και άνοιγε αλλά δυστυχώς δεν έιχε περιθώριο,όμως μου είπε οτι θα μπορέσουμε να βάλουμε έξτρα ύφασμα,λίγο,και θα το α΄νοίξουμε έτσι.Μακάρι να το πετύχει....Σας έρχεται εσάς καμια άλλη ιδέα;Αύριο το πρωί θα πάω να το ξεκινήσουμε.

Δεν το ξερω το σχεδιο του φορεματος αλλά αν δε σου αρεσει η προσθηκη υφασματος μπορεις ισως (αυτο εξαρταται απο το σχεδιο) να προσθεσεις απο πανω υφασμα, ισως και διαφορετικου χρωματος, για να ντραπάρει. Γενικά αν στην προσθηκη υφασματος παιξεις με διαφορετικο χρωμα μπορει να φανει και ως καινουριο φορεμα.

Και τώρα το νέο μου: Κορίτσια ετοιμάζω DIY πρότζεκτ! Καναπεδάκι για το μπαλκόνι από παλέτες!! ;) Το είχα δει στο pinterest και μου άρεσε, και την προηγούμενη εβδομάδα το είχε αφιέρωμα το ΒΗΜΑ Deco. Δυο μέρες μετά, έκατσαν δυο μαντράχαλοι (sic) στον καναπέ που έχουμε στο μπαλκόνι και τον έσπασαν (ΙΚΕΑ ο καναπές, άκλαφτος πήγε :P ) και λέω, ήρθε η ώρα σου χεχε!

Προχτές αγόρασα δύο παλέτες (μέχρι Ρέντη έφτασε η χάρη μου να τις ψάχνω!) και ξεκινάω την προετοιμασία τους..Μόλις τελειώσω θα ποστάρω φωτό του έργου μου :D

Πάρα πολύ ωραια ιδέα. Αν θες να μη φαινονται οι βιδες από τις ρόδες μπορεις να βαλεις στη φατσα ένα κομμάτι μελαμίνη (ή κάτι τέτοιο) και να το καλύψεις.

Φιλιά σε όλες. Keep up the good work.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Μιας και χαλαρώνω λίγο είπα να σας γράψω τα νέα μου.

Λοιπόν, από εχθές έχω ξεσκονίσει οοοοοοοοολο το σπίτι και έχω αλλάξει σεντόνια στο παιδικό. Έβαλα δύο πλυντήρια με ρούχα του παιδιού, τα άπλωσα, το ένα πρόλαβα να το μαζέψω κι όλας (γιατί στέγνωσε νωρίς). Έβαλα άλλο ένα πλυντήριο με άσπρα και με το νυχτερινό έβαλα και μια κουβέρτα να πλένεται. Πριν κοιμηθώ άφησα το νεροχύτη πεντακάθαρο.

Σήμερα:

1. Έστρωσα τα κρεβάτια

2. Μάζεψα το άλλο πλυντήριο με τα ρούχα του παιδιού

3. Άπλωσα τα λευκά

4. Μάζεψα το νεροχύτη (παρόλο που τον είχα αφήσει πεντακάθαρο, προέκυψαν δύο πιάτα και δύο ποτήρια που μπήκαν στο πλυντήριο και οι πλάκες της τοστιέρας που έπρεπε να καθαριστούν)

5. Έπλυνα τα μπιμπερό του παιδιού

6. Σκούπισα οοοοοοοολο το σπίτι

7. Σφουγγάρισα οοοοοοολο το σπίτι

Τώρα ο μικρός μου κοιμάται, αλλά όπου να' ναι θα ξυπνήσει, θα τον ετοιμάσω και θα πάμε να ψωνίσουμε (ξέμεινα από κοτόπουλο για το φαγητό του, οπότε πρέπει να βγω επειγόντως).

Μέχρι να ξυπνήσει λέω να πιω ένα καφεδάκι :D:D:D:D

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες μου,τι κάνετε?

Χάθηκα μιας και έφυγα αρον αρον για το νοσοκομείο και κάθησα 2 εβδομάδες.Ο μπαμπάς μου δεν ήταν καλά αλλα ευτυχώς ξεκίνησε θεραπεία και ελπίζω να τα καταφέρει.

Χθες το βράδυ επιστρέψαμε και είμαι ένα πτώμα.Θα μου πάρει μέρες να συνέλθω και όσο για το σπίτι δεν το συζητάω,γίνεται χαμός!

Μαριλού,τελεια η ιδεα με τις παλέτες,κυκλοφορεί πολύ στα μπλόγκ τελευταία,εχει γίνει μόδα.Εννοείται περιμένουμε φωτό.

Μαμαβασια, να χαιρεσαι την κορούλα σου χιλιόχρονη και ευτυχισμένη!

Σοφία χαρηκα πολύ για τον μπαμπά σου,ελπίζω όλα να βαίνουν καλώς!

Βγαινω εκτός για λίγες δουλίτσες και θα ξαναμπώ αργότερα.Καλή σας μέρα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κόρες καλημέρα και καλή εβδομάδα...!

Ελπίζω να είναι καλά τα κέφια σας, ανεξάρτητα με τα βρωμο-πολιτικά...! :?

Χρειάζομαι γνώμες για το επόμενο μου βήμα γι αυτό θα σας γράψω ένα μεγάαααλο μήνυμα, συγχωρέστε με!

Θυμάστε που σας είχα πει πως θέλω να αλλάξω λιγάκι το υπνοδωμάτιο μας. Μετά την καθυστέρηση που είχαμε {επειδή ο άντρας μου ήταν κουρασμένος}, το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να γίνει Ιούλιο-Αύγουστο και γι αυτό πρέπει να οργανωθώ!

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

1) Τα έπιπλά μου είναι σε σκούρο, Αφρικάνικο ξύλο.

2) Πέρσι αγόρασα από το ΙΚΕΑ κουρτίνες, αυτές

P6180270.jpg

3) Και αγόρασα, πάλι από το ΙΚΕΑ, 2 αμπαζουράκια σε μαύρο χρώμα ώστε να δέσουν με τις κουρτίνες.

4) Έχω αυτόν τον υπεροχο καθρέπτη

P6180269.jpg

ΘΕΛΩ

1) Να βάψω τον πίσω {και μόνο} τοίχο από το κεφαλάρι του κρεβατιού μας, σε αυτό το χρώμα:

4-2.jpg

το οποίο και λατρεύω και θα "δέσω" {σε πρώτη φάση γιατί τώρα δεν έχω χρήματα ν αγοράσω νέες κουρτίνες} με τις κουρτίνες που ήδη έχω γιατί έχουν ακριβώς αυτό το "καφέ-σοκολά" μέσα τους.

2) Να βάψω τον καθρέπτη μου σε χρυσό {στο περίπου} χρώμα και να κάνω πάνω του κάποια τεχνοτροπία ώστε το αποτέλεσμα να παραπέμπει σε χρυσο-κάτι.... Μου είπαν πως υπάρχουν αρκετά που μπορώ να κάνω και θα πάω στο Leroy Merlin να το κοιτάξω.

3) Πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού μας και στον καινουργιο (όταν γίνει) τοίχο, θέλω να βάλω κάτι.... :| . Κάτι όχι πολύ "πλούσιο".. σκέφτομαι κάτι απλό σχετικά όπως:

α) Δύο μικρά καδράκια, με χρυσές κορνιζούλες οπου μέσα να έχω κάτι {π.χ. τα αρχικά των ονομάτων μας, άσχετες φωτογραφίες ή κάποιο είδος υφάσματος}

β) Κάτι που θα φτιάξω μόνη μου {2 μικρά καδράκια που θα ζωγραφίσω εγώ}

γ) Κάτι άλλο...?

Με τα παραπάνω, θα είμαι για την ώρα {γιατί μετά θέλω ν αλλαξω και φωτιστικό και κουρτίνες και αμπαζούρ και .... } σούπερ ευχαριστημένη.

Θέλω γνώμες και τη βοήθειά σας για οτιδήποτε σας έρχεται!

Ούτως ή άλλως θα πάρει περίπου 1 μήνα για να τα οργανώσω, να τα τακτοποιήσω στο μυαλό μου, να αποφασίσω και μετά να αγοράσω αυτά που χρειαζόμαστε {πολύ λίγα και φτηνά πράγματα! ;)).

Ευχαριστώ και συγνώμη για τα τόσα θέματα που έβαλα!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα φιλενάδες μου,τι κάνετε?

Χάθηκα μιας και έφυγα αρον αρον για το νοσοκομείο και κάθησα 2 εβδομάδες.Ο μπαμπάς μου δεν ήταν καλά αλλα ευτυχώς ξεκίνησε θεραπεία και ελπίζω να τα καταφέρει.

Χθες το βράδυ επιστρέψαμε και είμαι ένα πτώμα.Θα μου πάρει μέρες να συνέλθω και όσο για το σπίτι δεν το συζητάω,γίνεται χαμός!

Βγαινω εκτός για λίγες δουλίτσες και θα ξαναμπώ αργότερα.Καλή σας μέρα!

Πως είσαι βρε Χρυσάκι μου. Προχθές πάλι σε μελέταγα!

Ο μπαμπάκας ξεκίνησε θεραπεία ε...? :?

777885dugw57gt25.gif

2) Να βάψω τον καθρέπτη μου σε χρυσό {στο περίπου} χρώμα και να κάνω πάνω του κάποια τεχνοτροπία ώστε το αποτέλεσμα να παραπέμπει σε χρυσο-κάτι.... Μου είπαν πως υπάρχουν αρκετά που μπορώ να κάνω και θα πάω στο Leroy Merlin να το κοιτάξω.

Πολύ καλή ιδέα

3) Πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού μας και στον καινουργιο (όταν γίνει) τοίχο, θέλω να βάλω κάτι.... :| . Κάτι όχι πολύ "πλούσιο".. σκέφτομαι κάτι απλό σχετικά όπως:

α) Δύο μικρά καδράκια, με χρυσές κορνιζούλες οπου μέσα να έχω κάτι {π.χ. τα αρχικά των ονομάτων μας, άσχετες φωτογραφίες ή κάποιο είδος υφάσματος}

β) Κάτι που θα φτιάξω μόνη μου {2 μικρά καδράκια που θα ζωγραφίσω εγώ}

γ) Κάτι άλλο...?

Εγώ για πάνω από το κρεβάτι θα πρότεινα δύο καδράκια (όπως το έχεις σκεφτεί κι εσύ) με χρυσή κορνίζα που μέσα θα βάλεις δύο υφάσματα (είτε κεντήματα, είτε απλά) ή δύο αφίσες, που θα γράφουν το ένα καλημέρα και το άλλο καληνύχτα. Εμένα, προσωπικά, μου αρέσει πολύ αυτό. Για την ακρίβεια, μόλις ηρεμήσει λίγο ο μικρός θα καθίσω να τα κεντήσω τα συγκεκριμένα.

Επίσης, πολύ ωραία ιδέα είναι τα αρχικά σας.

Θα μου άρεσε, να βάλεις και φωτογραφίες του παιδιού. Αλήθεια, γιατί σκέφτεσαι να βάλεις άσχετες φωτογραφίες?

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Έχω να αναφέρω σε όλο το γενικό επιτελείο {:tongue::tongue: } πως μόλις σαπούνισα και τακτοποίησα το κάτω ντουλάπι, του νεροχύτη!

Το σαπούνισα και τώρα λάμπει!

Πλέον εκεί υπάρχουν μόνο τα εξής:

1) Ο ενσωματομένος κάδος των σκουπιδιών στο 1 πορτάκι.

2) Το αποχυμωτής {γιατί δεν χωράει αλλου λόγω ύψους}

3) Η φραπεδιέρα

4) Ενα πιατάκι με 2 μπουκάλια λάδι {που ανανεώνεται πολύ γρήγορα!}

5) Ένα πιατάκι με το υγρό για τα πιάτα, το 2ο σφουγγαράκι και βιτέξ που χρησιμοποιούνται για τα λοιπά της κουζίνας, εκτός του νεροχύτη!

Όλα άψογα... ;)

777885dugw57gt25.gif

Εγώ για πάνω από το κρεβάτι θα πρότεινα δύο καδράκια (όπως το έχεις σκεφτεί κι εσύ) με χρυσή κορνίζα που μέσα θα βάλεις δύο υφάσματα (είτε κεντήματα, είτε απλά) ή δύο αφίσες, που θα γράφουν το ένα καλημέρα και το άλλο καληνύχτα. Εμένα, προσωπικά, μου αρέσει πολύ αυτό. Για την ακρίβεια, μόλις ηρεμήσει λίγο ο μικρός θα καθίσω να τα κεντήσω τα συγκεκριμένα.

Υπέροχη ιδέα, στο ένα να βάλω καλημέρα και στο άλλο καληνύχτα!!!! ΕΥΓΕ!!!!!! Την κρατώ στα "μπορεί"!!! Ευχαριστώ!

Επίσης, πολύ ωραία ιδέα είναι τα αρχικά σας.

Θα μου άρεσε, να βάλεις και φωτογραφίες του παιδιού. Αλήθεια, γιατί σκέφτεσαι να βάλεις άσχετες φωτογραφίες?

Φωτογραφίες του φιόγκου το αποκλείω.

1) Είναι γεμάτο όλο το σπίτι μας και

2) Το υπνοδωμάτιο μας, θέλω να αποπνέει έναν αέρα πολυτέλειας και αισθησιασμού, μετά από 15 χρόνια μαζί οπότε δεν θέλω να υπάρχει τίποτα σχετικό με το φιογκάκι μας! ;)

777885dugw57gt25.gif

Πως είσαι βρε Χρυσάκι μου. Προχθές πάλι σε μελέταγα!

Ο μπαμπάκας ξεκίνησε θεραπεία ε...? :?

Eιμαι ένα κινητό πτώμα,στο σπίτι δεν ξέρω από που να ξεκινήσω

(μόλις τακτοποίησα τη μία βαλίτσα με τα ρούχα μας και το απογευμα περιμένω και μια φίλη για καφέ,να παίξουν και τα πιτσιρίκια μας.) και γενικώς είμαι σε χαμένα νερα αλλού το σώμα και αλλού το μυαλό.

Το κονσεπτ για την κρεβατοκάμαρα πολύ μου αρεσε,είναι πολύ στο γούστο μου.Θα σκεφτώ κάτι και θα σου προτείνω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Eιμαι ένα κινητό πτώμα,στο σπίτι δεν ξέρω από που να ξεκινήσω

(μόλις τακτοποίησα τη μία βαλίτσα με τα ρούχα μας και το απογευμα περιμένω και μια φίλη για καφέ,να παίξουν και τα πιτσιρίκια μας.) και γενικώς είμαι σε χαμένα νερα αλλού το σώμα και αλλού το μυαλό.

Το κονσεπτ για την κρεβατοκάμαρα πολύ μου αρεσε,είναι πολύ στο γούστο μου.Θα σκεφτώ κάτι και θα σου προτείνω.

Λογικό να είσαι αλλού ντ' αλλού και κοίτα τώρα να μην πιεστείς για τίποτα. Μπράβο που κανόνισες καφεδάκι για να ηρεμίσεις λιγάκι και να χαλαρώσεις.

Σου στελνω την αγάπη μου, το ξέρεις.

Υ.Γ. Ναι, παιδί μου, δες το με την ηρεμία σου, έχω χρόνο αλλά θα το ψάξω πολύ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Φωτογραφίες του φιόγκου το αποκλείω.

1) Είναι γεμάτο όλο το σπίτι μας και

2) Το υπνοδωμάτιο μας, θέλω να αποπνέει έναν αέρα πολυτέλειας και αισθησιασμού, μετά από 15 χρόνια μαζί οπότε δεν θέλω να υπάρχει τίποτα σχετικό με το φιογκάκι μας! ;)

Διαβάζοντας το Νο2, απλά συμφωνώ κι επαυξάνω!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...