Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Marilou και μετά λές για μένα....εγώ σε τέτοιο επίπεδο δεν έχω φτάσει....να ανοίγω τρύπες, να βιδώνω και να κάνω τέτοια τεράστια πράγματα....καταρχήν δεν θα με αφήσει ο άντρας μου να το κάνω αυτό......χαχαχααχαχ θα φρικάρει και μόνο με την ιδέα, οπότε περιορίζομαι στα μικρά πράγματα, Μπράβο σου, δείξε μας φώτο όταν το κάνεις...

Κορίτσια ο χαμός σήμερα, καθάρισα το σπίτι και τώρα άρχισαν να τρέχουν και να κοπανιούνται, τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυ, μόνο σφουγγάρισμα άφησα για την νύχτα, ενώ ξεκίνησα και τισ μαγειρικές που είναι για ψυγείο! φιλάκια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κόρες τι κάνετε? Επέστρεψα από δουλίτσα και έχω λιώσει στη ζέστη!!! Πω πω.. όσο μεγαλώνω δεν την αντέχω! :rolleyes:

Σιδερώνω λιγάκι και σε λίγο θα κάνω τα μπάνια μου και μετά ξεκούραση.... zzzzzzzzzzzzzz!

Αύριο είναι δύσκολη μέρα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Marilou και μετά λές για μένα....εγώ σε τέτοιο επίπεδο δεν έχω φτάσει....να ανοίγω τρύπες, να βιδώνω και να κάνω τέτοια τεράστια πράγματα....καταρχήν δεν θα με αφήσει ο άντρας μου να το κάνω αυτό......χαχαχααχαχ θα φρικάρει και μόνο με την ιδέα, οπότε περιορίζομαι στα μικρά πράγματα, Μπράβο σου, δείξε μας φώτο όταν το κάνεις...

χαχαχα κι ο δικός μου το ίδιο, φρίκαρε όταν του είπα την ιδέα! Πού να τρέχεις τώρα κτλ. Αλλά του υποσχέθηκα ότι μόνο τις ρόδες θα βάλει, τα άλλα θα τα κάνω εγώ..άντρες, τι να πεις :P Ήδη πέρασα το πρώτο στρώμα για το σαράκι, καλά έχω γίνει ο εξπερ της παλέτας :P

Η πλάκα είναι που όταν πήγα σε αυτή τη μάντρα στο Ρέντη να τις αγοράσω, ήταν ήδη εκεί μια άλλη κυρία και ψώνιζε για το ίδιο πρότζεκτ, και ο υπεύθυνος μας είπε ότι από τότε που δημοσιεύτηκε το άρθρο στο BHMA Deco έχουν σπάσει τα τηλέφωνα..χαχαχα :D

g8Sbp2.png

χαχαχα κι ο δικός μου το ίδιο, φρίκαρε όταν του είπα την ιδέα! Πού να τρέχεις τώρα κτλ. Αλλά του υποσχέθηκα ότι μόνο τις ρόδες θα βάλει, τα άλλα θα τα κάνω εγώ..άντρες, τι να πεις :P Ήδη πέρασα το πρώτο στρώμα για το σαράκι, καλά έχω γίνει ο εξπερ της παλέτας :P

Η πλάκα είναι που όταν πήγα σε αυτή τη μάντρα στο Ρέντη να τις αγοράσω, ήταν ήδη εκεί μια άλλη κυρία και ψώνιζε για το ίδιο πρότζεκτ, και ο υπεύθυνος μας είπε ότι από τότε που δημοσιεύτηκε το άρθρο στο BHMA Deco έχουν σπάσει τα τηλέφωνα..χαχαχα :D

Να προσέξεις η μαξιλάρα που θα βάλεις απο πάνω να καλύπτει την παλέτα για να μην κοπανάνε τα πόδια τους...

Να προσέξεις η μαξιλάρα που θα βάλεις απο πάνω να καλύπτει την παλέτα για να μην κοπανάνε τα πόδια τους...

πολύ σωστή η συμβουλή σου Βάσια μου, αλλά δυστυχώς λόγω μπάτζετ, δεν με παίρνει να φτιάξω και μαξιλάρες, οπότε έχω δύο επιλογές: Ή θα χρησιμοποιήσω τις μαξιλάρες που είχε ήδη πάνω ο σπασμένος καναπές του ΙΚΕΑ, ή θα βάλω το στρώμα από την παλιά κούνια του μικρού ;) Θα δω, ό,τι μου κάτσει καλύτερα στο μάτι στο τέλος..:)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εκλογικές μου κόρες, καλημέρα! :tongue::tongue:

Τι κάνουν τα κορίτσια μου...?

Εγώ χθες, όπως σας είχα πει, είχα φούλ γεμάτη μέρα γι αυτό άλλωστε δεν πρόλαβα να "μπω" καθόλου να σας μιλήσω!

Σήμερα ξυπνήσαμε πολύ χαλαρά και με πολύ όρεξη για δουλίτσες.

Έχω ν' αναφέρω στο επιτελείο τα εξής:

1) Στο blog μας, ανέβασα το ποστ για τα φρυδάκια. Να υπάρχει και αυτό!

2) Ξυπνήσαμε και φυσικά τα πάντα ήταν μέσα στα φύλλα και στο χώμα! Και στα μπαλκόνια και στο σπίτι, από τον τρελό αέρα! Μου γύρισε το ματάκι λοιπόν και έκανα και τα 2 μας μπαλκόνια! Τα ξεπάστρεψα! Και τα χλωρίνιασα και τώρα είναι άψογα... :tongue:

3) Ο άντρας μου, καλά να είναι, έπιασε το δωμάτιο του φιόγκου. Αλλαξε σεντόνια, έβαλε σκούπα και γω το σφουγγάρισα! Οπότε... οκ κι αυτό!

4) Χθες, πρωί-πρωί και πριν ξεκινήσω τα ραντεβού μου, πήγα στην λαϊκή και πήρα την κουρτίνα του σαλονιού! Τελείωσε κι αυτό!!

Μόλις λούστηκα και σε λιγάκι θα φύγουμε να πάμε να ψηφίσουμε. Ευτυχώς μετά μας περιμένει έτοιμο, ζεστό φαγάκι στην πεθερά μου.. θα μας περιθάλψει!!! ;)

Θα μπω το μεσημεράκι γιατί θέλω να απαντήσω σε διάφορα...

μακια-μακια!

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι οπως τολες.Σιγα σιγα.Επειδη γενικα ειμαι ανυπομονη νομιζω οτι μπορουν να γινουν ολα μαζι.Οποτε βγαινουν ολα μεσα στη μεση , εγω τα κοιταζω ,δεν ξερω απο που να αρχισω ,μενω αναποφασιστη και τελικα τα ξαναχωνω αρον αρον μεσα χειροτερα απο πριν.Εχω να σου εξομολογηθω κατι.Διακοσμητικα δεν εχω αλλα ΤΑΠΕΡ απειρα.(Δεν τα ξεφορτωθηκα ακομα)ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΛΕ.ΜΗ ΒΑΡΑΣ ΑΛΛΟ.:tongue:

Αυτό, είναι ένα από τα λάθη που έκανα και γω παλιότερα. Με πιάνανε τα νεύρα μου, βγαίνανε όλα στη μέση γιατί δεν ήξερα από που ν αρχίσω και που να τελειώσω και κατέληγα τσαντισμένη και με άνω-κάτω σπίτι... :?:?

Ξεκίνα από κάτι. Σκέψου το και ξεκίνα από κει.

Αν είναι από τα τάπερ {ή όποτε φτάσεις στα τάπερ} σκέψου τι χρησιμοποιείς και τι σου χρειάζεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Κράτα και 3-4 που σου αρέσουν πολύ και... ορίστε! Είσαι ετοιμη! Δεν θα χρειαστείς τίποτα περισσότερο!

Και χώρο σου πιάνουν

Και παλιώνουν χωρίς ουσιαστικά να χρησιμοποιούνται όλα

Και εκνευρισμό τελικά δημιουργούν.

Ετσι προσπάθησε να το δεις... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Να μην ξεχασω και τα απειρα πανωφορια τα οποια δεν αφηνουν χωρο για τα απλα καθημερινα ρουχα και τα οποια αν και σιδερωμενα τσαλακωνονται.Μη μαλωνεις μονο εμενα γιατι τα ιδια εγραψε και το Miriki και το αγνοησες επιδεικτικα.ΑΝ εχεις τη λυση κρεμομαστε απο τα χιλια σου.Sailor Moon σε ευχαριστω καλο μου.

Αφού περνάει φάση-βαρους... είναι λογικό να μην μπορεί να ξεφορτωθεί! ;)

Εσύ τι τα κάνεις τόσα πανωφόρια? Από πότε τα χεις? Τι έχεις δηλαδή? Για γράψε...! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Γειά σας κορίτσια

Σήμερα ξυπνήσαμε στις 11 μετά το πάρτυ είμασταν όλοι κομμάτια....λοιπόν μαζευτήκαμε 20 άτομα μαζί με τα παιδάκια που ήταν 7...περάσαμε πολύ καλά κάτσαμε βεράντα και τα λέγαμε, τα παιδιά έπαιζαν μέσα με την ανιματέρ και ξεσάλωσαν για 2 ώρες, τα φαγητά και τα γλυκά σχεδόν εξαφανίστηκαν και φυσικά στις 9.45 οι άντρες μπήκαν μέσα για τον αγώνα όπου εκεί τους έβγαλα μπύρες, πατατάκια κλπ και ξεσάλωσαν...αφού και τα παιδιά είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό χαχαααχαχαα

Ωστόσο το μόνο κακό ήταν ότι απο το σχολείο απο τα 10 παιδιά που κάλεσα ήρθαν μόνο 2 :shock: :shock: :shock: ...πρώτη φορά που κάνω πάρτυ καλώ απο σχολείο και δεν έρχονται...όσες φορές έχω καλέσει πάντα ερχόντουσαν....κάθε φορά γράφω στην πρόσκληση "σε περίπτωση απουσίας σας παρακαλώ ενημερώστε" και δεν πήρε κανείς τηλ για ακύρωση και εγώ περίμεναααααα....για μένα είναι απαράδεκτο να μην ενημερώνεις....πάλι καλά που είχα καλέσει και φίλους μας με τα παιδιά τους και η κόρη μου δεν απογοητεύτηκε και πάλι καλά που δεν έκανα πολλά φαγητά....το μόνο ελαφρυντικό που δίνω είναι ότι επειδή είναι νήπιο ίσως του χρόνου να πάνε σε άλλο σχολείο και να σκέφτηκαν ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε να γνωριστούμε και να αγοράζουμε και δώρα για ένα άγνωστο παιδάκι που δεν θα ξαναδούμε......όπως και να έχει καλή καρδιά, μου αρκεί που περάσαμε τέλεια και τα παιδιά διασκέδασαν.

Εσείς πως το βλέπετε αυτό?

mamavasia, αυτήν την απορία έχω και εγώ.

Δεν είναι πραγματικά τίποτα, να πάρεις ένα τηλέφωνο και να πείς ότι δεν μπορώ να έρθω, ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.

Το βρίσκω αγενές.

Δίνουμε πάντα πρόσκληση σε όλα τα παιδιά της τάξης της μικρής, όταν έχει γιορτή/γενέθλια, είναι 3-4 πιτσιρίκια που δεν έχουν απαντήσει ποτέ, με το ένα δε μένουμε σε διπλανές πολυκατοικίες, τι να πω, είναι τόσο τραγικό πιά ?

Φέτος, στα γενέθλια της μικρής, με έπαιρναν τηλ. μέχρι και το πρωί της μέρας του πάρτυ, για να μου πουν αν θα έρθουν ή όχι. Το προτίμησα από την απόλυτη αδιαφορία.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Πω-πω... μετα από το γιγάντιο κομμάτι παστίτσιο της πεθεράς μου και τον τεράστιο πύραυλο που έφαγα μόλις γυρίσαμε... ένα μεσημεριανό σουρούπι ήταν ότι έπρεπε... κοιμήθηκα καμια ωρίτσα... 40 λεπτά...:tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι πολυ χρησιμο αυτο οντως γιατι εγω λογω χρονου δε βαζω σχεδον ποτε μαλακτικη.Μπορουμε αυτο να το βαζουμε αντιγια μαλακτικη? Τα μαλλια μου ειναι πολυ σκληρα και αγρια:(

Σοφάκι μου,

Πρέπει να το προσέχεις περισσότερο το κουφαράκι σου! Γιατί να μην βάζεις μαλακτική στα μαλλάκια σου? Ξέρεις πόσο καλό θα τους κάνει και πόσο θα δεις διαφορά?

Εγώ πλέον, έκοψα την μαλλακτική και το πήγα ένα βήμα πιο πέρα..! Βάζω σε κάθε λούσιμο μάσκα επανόρθωσης. Αφού το κοίταξα λιγάκι {αν και δεν ξέρω ιδιαίτερα πράγματα για τα μαλλιά} βρήκα μία που γράφει πως σε 1 λεπτό εφαρμογής βοηθάει τα μαλλιά {της Garnier} και μόλις μπω στο μπάνιο και λουστώ την βάζω ώστε μέχρι να κάνω τα μπάνια μου, ξυρίσματα κλπ., να έχει περασει το λεπτό και άρα να έχουν κάπως βοηθηθεί τα μαλλάκια.

Ουσιαστικά και πάλι δεν ξερω κατά πόσο βοηθάει αυτό όμως που μπορώ να σου πω, είναι πως έχω δει τεράστια διαφορά στην αίσθηση των μαλλιών μου! Είναι τόσο μαλακά όσο ποτέ δεν ήταν με την μαλακτική. Μαλακά, μοσχομυρίζουν και δεν φουντώνουν.

Υ.Γ. Ναι, το προϊόν που έχω, μπορείς να το χρησιμοποιείς αντί κοντίσιονερ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου τι ωραία δουλειά κάνεις( είδα,είδα στο face).

Ευχαριστώ ΠΟΛΥ! Το εκτιμώ κοριτσάκι μου γιατί το "ψάχνω" πολύ και προσπαθώ να προσφέρω και καλά υλικά και σωστή δουλειά / τιμή. Ευχαριστώ! :P

777885dugw57gt25.gif

Και τώρα το νέο μου: Κορίτσια ετοιμάζω DIY πρότζεκτ! Καναπεδάκι για το μπαλκόνι από παλέτες!! ;) Το είχα δει στο pinterest και μου άρεσε, και την προηγούμενη εβδομάδα το είχε αφιέρωμα το ΒΗΜΑ Deco. Δυο μέρες μετά, έκατσαν δυο μαντράχαλοι (sic) στον καναπέ που έχουμε στο μπαλκόνι και τον έσπασαν (ΙΚΕΑ ο καναπές, άκλαφτος πήγε :P ) και λέω, ήρθε η ώρα σου χεχε!

Προχτές αγόρασα δύο παλέτες (μέχρι Ρέντη έφτασε η χάρη μου να τις ψάχνω!) και ξεκινάω την προετοιμασία τους..Μόλις τελειώσω θα ποστάρω φωτό του έργου μου :D Ευελπιστώ στο τέλος να μοιάζει κάπως έτσι:

Τι είναι αυτό βρε παιδιά...? Εγώ δεν έχω ξανακούσει για καναπέ από παλέτες!

Ενημερώστε μια κυρία, μεγάλης ηλικίας!!! :mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...