Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι οτι διακοσμητικα δεν εχει.Το θεμα ειναι οτι ο ανδρας μου δουλευει σε εταιρεια με τροφιμα και κατα καιρους μπορει να κουβαλησει διαφορα και σε μεγαλες ποσοτητες. Βεβαια αρκετα απο αυτα τα μοιραζουμε αλλα ανα πασα στιγμη πρεπει να υπαρχει χωρος για να τα βολεψω σωστα.Επειδη λοιπον δε χωρανε στην κουζινα εχω παρει υφασματινα καλαθια για τις χαρτινες συσκευασιες τα οποια βαζω στα ανοιχτα ραφια και τις γυαλινες συσκευασιες τις βαζω στο κλειστο με ντουλαπια μερος της βιβλιοθηκης.Σε κατατοπισα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα το συνηθίσω,πού θα πάει...

Το είχα φανταστεί αλλιώς,ορθογώνιο...

Κι αυτό είναι στρογγυλό

Αλλά δεν εμποδίζει εκεί που το έχω

Κοριτσάκι μου, γιατί δεν το έψαξες λιγάκι ακόμα αφου δεν σου πολυ-άρεσε?

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια και Χρόνια πολλά!!!

Να είστε όλες καλές γερές να χαίρεστε τις οικογένειες σας.

Σας έχασα λίγο γιατί έλειπα αυτές τις μέρες.

Μου άρεσε πολύ η ιδέα μα τη παγοθήκη για τα κοσμήματα αλλα εγώ δεν έχω συρτάρι άδειο που να μπορω να τι βάλω και με απασχολεί πολύ αυτό το θέμα. Τωρα τα έχω σε ένα μπαουλάκι και γίνεται ψιλοχαμός.

Σκεφτηκα μια κασετίνα που έχω απο μαχαιροπίρουνα είναι ξύλινη και κομψη να έπαιρνα διαχωριστικά για εκεί μέσα; Τι λές Ειρήνη και συ;

Και τα εσώρουχα πως και που τα έχετε;

Κοριτσάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!

Πάντα ευτυχισμένα, με χαμόγελα!

Το πρώτο συρτάρι, του "καθρέπτη", στο υπνοδωμάτιό σου δεν έχει δικά σου πράγματα? Ή το συρτάρι του κομοδίνου σου??

Για τα εσώρουχα, θα γράψω ξεχωριστό μηνυμα... απασχολεί πολλές μας! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Η αληθεια ειναι οτι διακοσμητικα δεν εχει.Το θεμα ειναι οτι ο ανδρας μου δουλευει σε εταιρεια με τροφιμα και κατα καιρους μπορει να κουβαλησει διαφορα και σε μεγαλες ποσοτητες. Βεβαια αρκετα απο αυτα τα μοιραζουμε αλλα ανα πασα στιγμη πρεπει να υπαρχει χωρος για να τα βολεψω σωστα.Επειδη λοιπον δε χωρανε στην κουζινα εχω παρει υφασματινα καλαθια για τις χαρτινες συσκευασιες τα οποια βαζω στα ανοιχτα ραφια και τις γυαλινες συσκευασιες τις βαζω στο κλειστο με ντουλαπια μερος της βιβλιοθηκης.Σε κατατοπισα?

Ω, ρε ... κατάλαβα. Άρα ειναι κάτι σε βιβλιοθήκη / τροφοθήκη ε?

Χμ.... μήπως θα πρέπει σιγά-σιγά να οργανώσεις την κουζίνα σου και τα ντουλάπια της ώστε να τα τακτοποιείς εκεί και να σταματήσεις να χρησιμοποιείς την βιβλιοθήκη ώστε να νιώσεις πιο ήρεμη και συ? Γίνεται αυτό, σιγά-σιγά?

777885dugw57gt25.gif

Άλλη μια οικονομική και αποτελεσματική λύση για τα κοσμήματά σας.

Η παλέτα ζωγραφικής των ζουζουνιών μας (με τις νερομπογιές)... αφού ολοκληρώσει τον κύκλο της μπορεί να πλυθεί και να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος για σκουλαρίκια / δαχτυλίδια που άνετα μπορείτε να βάλετε μέσα σε ένα συρτάρι και να τα έχετε σε σειρά χωρις να χρειάζετε να τα... ψάχνετε!!! ;)

paletazografikis.jpg

Τέλεια ιδέα λέμε!:P

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Και για όσες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα κοσμήματά τους, μία ακόμη ιδέα.

Ένα παλιό κουτί "φαρμακείου" μπορεί να βοηθήσει:

kosmimata.jpg

Υ.Γ. Αν έχετε τέτοιο κουτί φαρμακείου θα χρειαστείτε ένα μικρό κουτάκι μπογιάς για ξύλο (το μικρό κάνει 2 ευρώ) και ένα μικρό πινελάκι. Αν θέλετε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα μπορείτε να κολλησετε στο εσωτερικό του ύφασμα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου, γιατί δεν το έψαξες λιγάκι ακόμα αφου δεν σου πολυ-άρεσε?

Γιατί,αφού δεν υπήρχε κάτι καλύτερο στο μαγαζί που έψαξα,δεν θα έβρισκα πουθενά αλλού...

Ειρηνακι πολυ δυσκολο και γιατι δεν εχω πολλα ντουλαπια αλλα και η ζεστη απο το φουρνο που εχω στο πασο δεν κανει καλο στη συντηρηση των τροφιμων.Καμμια αλλη ιδεα?:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...