Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σιδερένιος, σοφάκι κι άλλο κακό να μη σας βρει.

Για το ξεκαθάρισμα που λέτε. Πάντα βρίσκω κάτι να κάνω αυτά που κρατάω. Π.χ. τώρα τελευταία σκεφτόμουν να πετάξω κάτι υφάσματα από μπομπονιέρες και ένα τούλι από ανθοδέσμη. Τελικά το τούλι το έβαλα σε μία γλάστρα που την έσκαβε ένας κότσυφας και τα υφασματάκια τα χρησιμοποιώ πάνω από τα βαζάκια που ξεκουράζεται το κεφίρ μου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μην τα χρησιμοποιήσω αμέσως, αλλά σχεδόν πάντα κάτι τα κάνω.

Ρακοσυλλέκτης, ξέρω ξέρω..... Παρόλα αυτά τα κατάφερα και πέταξα τις 6 από τις 8 ρολλέτες που είχα για το πλυντήριο (αν και θα μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω για τη ζωγραφική του μικρού το έκανα).

Άρα είναι καθαρά θέμα.... ψυχαναγκασμού. Εκεί που κάποιος βλέπει σκουπίδια, εγώ βλέπω υλικό ή εργαλείο.... Θα ζήσω;

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το καλο με σενα Miriki μου ειναι οτι αυτα που κρατας καποια στιγμη θα σου φανουν χρησιμα ενω εμενα σχεδον ποτε.Οταν λοιπον ψαχνω κατι βρισκω μπροστα μου ολα τα αχρηστα αλλα το χρησιμο οχι.Μπορει να μη το βρω και καθολου εκεινη τη στιγμη αλλα καποια αλλη μερα ψαχνοντας για κατι αλλο.Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου για τις ευχες σου:P

Ειρηνακι μου οπως παντα εχεις απολυτο δικιο.Εγω και μονο γνωριζω το πως θα γινει το σπιτι μου λειτουργικο.και τα ΑΝ δεν πρεπει να με σταματουν.Προφανως κατι πρεπει να κανω μιας και τωρα δεν ειμαι ευχαριστημενη.Σε ευχαριστω που αφιερωσες καλη μου τοσο χρονο στις μανιες μου.Με την πρωτη ευκαιρια θα ξεκινησω την επιχειρηση ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ:P

Όχι παιδί μου. Σε καμία περίπτωση δεν έχω πάντα δίκιο! Ισα-ίσα έχω κάνει άπειρες πατάτες για να φτάσω να μάθω 2-3 πράγματα και να τα εφαρμόσω ώστε να μην πιέζομαι τόσο στην καθημερινότητα μου, γιατί είμαι πολύ αγχώδης οπότε...

Θα σου έλεγα να το "πιάσεις" σιγά-σιγά! Μην πας με το κεφάλι σαν ταύρος! :tongue: Αφού δεν είσαι ευχαριστημένη και σου δημιουργείται εκνευρισμός ξεκίνα με μικρά βηματάκια... Ξεκίνα με κάτι που δεν θα σου "κοστίσει" πολύ... διακοσμητικά ή ένα συρτάρι με "διάφορα"... κάτι που δεν θα σου δημιουργήσει "σοκ", ας πούμε. Και μετά περίμενε να δεις πως θα νιώθεις κάθε φορά που θα θα ανοίγεις το συρτάρι ή το ντουλάπι στο κομματάκι που θα ασχοληθείς. Αν νιώθεις καλά τότε πας σε κάτι άλλο... μεγαλύτερο.. λίγο-λίγο! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια μου μολις πριν απο λιγη ωρα επεστρεψε ο μπαμπακας μου στο σπιτι.Τι καλα που ειναι παλι κοντα μας γερος και δυνατος.Ελπιζω συντομα να βγει και ομπαμπας της Χρυσας και να επιστρεψει η ζωη της στους κανονικους ρυθμους.

Σιδερένιος ο μπαμπάκας σου!!!!

Υ.Γ. Γμτ.. τη σκέφτομαι πολύ τη Χρύσα! :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για το ξεκαθάρισμα που λέτε. Πάντα βρίσκω κάτι να κάνω αυτά που κρατάω. Π.χ. τώρα τελευταία σκεφτόμουν να πετάξω κάτι υφάσματα από μπομπονιέρες και ένα τούλι από ανθοδέσμη. Τελικά το τούλι το έβαλα σε μία γλάστρα που την έσκαβε ένας κότσυφας και τα υφασματάκια τα χρησιμοποιώ πάνω από τα βαζάκια που ξεκουράζεται το κεφίρ μου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μην τα χρησιμοποιήσω αμέσως, αλλά σχεδόν πάντα κάτι τα κάνω.

Ρακοσυλλέκτης, ξέρω ξέρω..... Παρόλα αυτά τα κατάφερα και πέταξα τις 6 από τις 8 ρολλέτες που είχα για το πλυντήριο (αν και θα μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω για τη ζωγραφική του μικρού το έκανα).

Άρα είναι καθαρά θέμα.... ψυχαναγκασμού. Εκεί που κάποιος βλέπει σκουπίδια, εγώ βλέπω υλικό ή εργαλείο.... Θα ζήσω;

Το σωστό ερώτημα είναι αν θα σε αφήσω να ζήσεις ή θα ψάξω να σε βρω γιατί τώρα εμένα με "τρώει" αυτό που είπες..... :tongue::tongue::tongue: 8 ρολέτες?????!!! :shock::shock:

Εμένα αυτό, το να βλέπεις εργαλεία εκεί που οι άλλοι βλέπουν σκουπίδια, με τρελαίνει!!! Κυριολεκτικά με οδηγεί στην τρέλα!!! :tongue: Έχω το κόλλημα να θέλω το κάθε πράγμα να χρησιμοποιείται γι αυτό που προορίζεται!!!! Κόλλημα όμως!

Δηλαδή, ποτέ δεν θα κάνω πλαστικό μπουκάλι, γλάστρα ή αυγοθήκη, καλούπι για κάτι άλλο κλπ... Λατρεύω να τα βλέπω και δυστυχώς δεν έχω και τη φαντασία να σκεφτώ κάτι τέτοιο αλλά δεν τα θέλω στο σπίτι...! Μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις θα έκανα τα στραβά μάτια! :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Το καλο με σενα Miriki μου ειναι οτι αυτα που κρατας καποια στιγμη θα σου φανουν χρησιμα ενω εμενα σχεδον ποτε.Οταν λοιπον ψαχνω κατι βρισκω μπροστα μου ολα τα αχρηστα αλλα το χρησιμο οχι.Μπορει να μη το βρω και καθολου εκεινη τη στιγμη αλλα καποια αλλη μερα ψαχνοντας για κατι αλλο.Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου για τις ευχες σου:P

Να Σοφάκι μου, να ένα απλό παράδειγμα..

Εμένα σχεδόν ποτέ δεν μου συμβαίνει αυτό! Δηλαδή να ψάχνω κάτι και να μην το βρίσκω...! Ξέρω ακριβώς που είναι τι! {αλλο κόλλημα!}

{εκτός περιπτώσεων που οφείλονται στα βαθιά μου γεράματα και στο ακατοίκητο του εγκεφάλου μου!!} :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

περαστικά για το μπάμπα σου :)

εμένα πάλι μου είναι τόσο μα τόσο καλό να δίνω πράγματα! μιλάμε δεν εχω κρατησει τιποτα σπίτι! χαιρομαι γιατι δεν πανε χαμενα!!

Μπράβο μικρό μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι οπως τολες.Σιγα σιγα.Επειδη γενικα ειμαι ανυπομονη νομιζω οτι μπορουν να γινουν ολα μαζι.Οποτε βγαινουν ολα μεσα στη μεση , εγω τα κοιταζω ,δεν ξερω απο που να αρχισω ,μενω αναποφασιστη και τελικα τα ξαναχωνω αρον αρον μεσα χειροτερα απο πριν.Εχω να σου εξομολογηθω κατι.Διακοσμητικα δεν εχω αλλα ΤΑΠΕΡ απειρα.(Δεν τα ξεφορτωθηκα ακομα)ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΛΕ.ΜΗ ΒΑΡΑΣ ΑΛΛΟ.:tongue:

Να σας πω και κάτι άσχετο μήπως κάποια το χρειαστεί.

Επειδή τα χω λιώσει τα μαλλιά μου στις αλλαγές χρώματος τον τελευταίο χρόνο και τώρα κατέληξα σε ανταύγιες, θέλω λιγάκι να τα προσέξω.

Εκτός λοιπόν από τη λαδοθεραπεία που κάνω 1 φορά στις 15 ή τις 20 στο περίπου, αγόρασα από το σούπερ μάρκετ και ένα προϊόν της pantene το aqua light. Είναι ένα spray conditioner, το οποίο το ψεκάζεις στα μαλλιά και δεν ξεβγάζεται. Λέει πως προσφέρει άμεση περιποίηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βρεγμένα μαλλιά η σε στεγνά!

Ουσιαστικά δεν έχω ιδέα αν βοηθάει. Στην εμφάνιση όμως των μαλλιών, βοηθάει πολύ! Εχω δει μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση των μαλλιών μου. Φαίνονται πιο "ήρεμα", μυρίζουν υπέροχα και είναι πολύ μαλακά.

Σας το προτείνω επειδή κάνει κάτω από 3?.

{όχι, δεν έχω κανέναν δικό μου να δουλεύει στην εταιρεία που το προωθεί!!! :tongue: }.

Φιλάκια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Να μην ξεχασω και τα απειρα πανωφορια τα οποια δεν αφηνουν χωρο για τα απλα καθημερινα ρουχα και τα οποια αν και σιδερωμενα τσαλακωνονται.Μη μαλωνεις μονο εμενα γιατι τα ιδια εγραψε και το Miriki και το αγνοησες επιδεικτικα.ΑΝ εχεις τη λυση κρεμομαστε απο τα χιλια σου.Sailor Moon σε ευχαριστω καλο μου.

Καλησπέρα!!! Ηρθα κι εγώ (για λίγο).

Ευτυχώς τα τρεχάματα της βάφτισης σχεδόν τελειώνουν. Έμειναν ελάχιστα προσκλητήρια (εννοείται ότι τους έχω ενημερώσει τηλεφωνικώς και ήταν κοινή απόφαση να τα αφήσω προς το τέλος).

Το πρωί σηκώθηκα, έστρωσα τα κρεβάτια μας, μάζεψα το νεροχύτη, έβαλα τον κάδο της κουζίνας με χλωρίνη στη μπανιέρα (θα τον πλύνω το απόγευμα), ετοίμασα το μικρό και πήγαμε δύο επισκέψεις να δώσουμε προσκλητήρια. Μετά πήγα το φόρεμα που θα βάλω στη βάφτιση στη μοδίστρα για κόντυμα και στένεμα (εννοείται ότι κι εκεί είχα το μικρό μαζί μου). Γυρίσαμε, έδωσα στο μικρό τη φρουτόκρεμα του, έβαλα το φαγητό του να γίνεται, ξαναμάζεψα το νεροχύτη, ήρθε μια φίλη μου να μου φέρει κάτι πράγματα, κοιμήθηκε (επιτέλους) ο μικρός (για μεσημέρι). Έκανα μια μακαρονάδα για εμάς, φάγαμε, μάζεψα τραπέζι και νεροχύτη και έκατσα να σας διαβάσω.

Μόλις ξυπνήσει ο μικρός, θα φάει μεσημεριανό και μετά θα φύγουμε πάλι (άλλες δύο επισκέψεις για προσκλητήρια). Το μικρό θα τον πάρω μαζί μου (πάλι), γιατί ο άντρας μου θα πάει κι εκείνος δύο επισκέψεις για προσκλητήρια. Οπότε το παιδί το παίρνει η μαμά μαζί, που εκτός από το ότι είναι η μαμά (οπότε γνωρίζει καλύτερα από το μπαμπά τι θέλει το παιδί ανά πάσα στιγμή), θα έχει και το αυτοκίνητο (ο άντρας μου θα είναι με τη μηχανή - αδύνατο να έχει και το παιδί μαζί...). Πάλι παρεούλα θα πάνε βόλτα τα αυτοκολλητάκια :D:D:D

Ουφ! Πόσα έγραψα πάλι?

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Να σας πω και κάτι άσχετο μήπως κάποια το χρειαστεί.

Επειδή τα χω λιώσει τα μαλλιά μου στις αλλαγές χρώματος τον τελευταίο χρόνο και τώρα κατέληξα σε ανταύγιες, θέλω λιγάκι να τα προσέξω.

Εκτός λοιπόν από τη λαδοθεραπεία που κάνω 1 φορά στις 15 ή τις 20 στο περίπου, αγόρασα από το σούπερ μάρκετ και ένα προϊόν της pantene το aqua light. Είναι ένα spray conditioner, το οποίο το ψεκάζεις στα μαλλιά και δεν ξεβγάζεται. Λέει πως προσφέρει άμεση περιποίηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βρεγμένα μαλλιά η σε στεγνά!

Ουσιαστικά δεν έχω ιδέα αν βοηθάει. Στην εμφάνιση όμως των μαλλιών, βοηθάει πολύ! Εχω δει μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση των μαλλιών μου. Φαίνονται πιο "ήρεμα", μυρίζουν υπέροχα και είναι πολύ μαλακά.

Σας το προτείνω επειδή κάνει κάτω από 3?.

{όχι, δεν έχω κανέναν δικό μου να δουλεύει στην εταιρεία που το προωθεί!!! :tongue: }.

Φιλάκια!

Ειρηνακι πολυ χρησιμο αυτο οντως γιατι εγω λογω χρονου δε βαζω σχεδον ποτε μαλακτικη.Μπορουμε αυτο να το βαζουμε αντιγια μαλακτικη? Τα μαλλια μου ειναι πολυ σκληρα και αγρια:(

Καλησπέρα και απο μένα!

sofiapar καλή ανάρρωση να έχει ο μπαμπάκας σου.Τώρα που είναι σε οικείο περιβάλλον θα είναι πιο εύκολο για όλους.

Ειρήνη μου τι ωραία δουλειά κάνεις( είδα,είδα στο face).

mamavasia όπως ήδη είπαν τα κορίτσια είναι μια χαρά αυτά που θα ετοιμάσεις για το party σας και είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε πως σημασία έχει αν το ευχαριστηθούν τα πιτσιρίκια πρώτα!

Τώρα στα δικά μου...ΞΕΣΤΡΩΣΑ επιτέλους!!!!Βέβαια σήμερα το πρωί ξύπνησα με ένα ωραιότατο 37,8 αλλά τώρα είμαι μια χαρά.

Χτες στεναχωρήθηκα ελαφρώς(και λέω ελαφρώς γιατι μακάρι να ήταν αυτό το μόνο πρόβλημα στη ζωή μου) με ένα φόρεμα καλό που έχω και δεν κλείνει το άτιμο στο στήθος. Παντρεύεται ο ξαδερφός μου σε μια εβδομάδα και θέλω να το βάλω επειδή και καλό είναι και ωραία γενικότερα μου στρώνει.Το πήγα σε μια μοδίστρα μπας και άνοιγε αλλά δυστυχώς δεν έιχε περιθώριο,όμως μου είπε οτι θα μπορέσουμε να βάλουμε έξτρα ύφασμα,λίγο,και θα το α΄νοίξουμε έτσι.Μακάρι να το πετύχει....Σας έρχεται εσάς καμια άλλη ιδέα;Αύριο το πρωί θα πάω να το ξεκινήσουμε.

Καλησπέρα σας κορίτσια! Σας διαβάζω τακτικά, αλλά αυτές τις μέρες έχω πήξει και δεν προλαβαίνω να γράψω..Ο μικρός - δεν ξέρω πάλι τι τον έχει πιάσει - και δεν κοιμάται με τίποτα αν δεν κοιμηθώ μαζί του, και ξυπνάει αμέσως μόλις σηκωθώ..Αποτέλεσμα να κοιμάται 8ωρο το βράδυ και κανα 2ωρο το μεσημέρι :? Είναι δυνατόν;!;! Θα με τρελάνει με το θέμα του ύπνου του, κάθε μέρα μετράω πόσες ώρες κοιμήθηκε :(

Κατά τ' άλλα με βάλατε στα αίματα πάλι - ευτυχώς γιατί το είχα ξεχάσει! - και πήγα και κανόνισα τα της ΔΕΗ που είχαμε εκκρεμότητες από τον προηγούμενο πάροχο..ουφ πάει κι αυτό! :)

Και τώρα το νέο μου: Κορίτσια ετοιμάζω DIY πρότζεκτ! Καναπεδάκι για το μπαλκόνι από παλέτες!! ;) Το είχα δει στο pinterest και μου άρεσε, και την προηγούμενη εβδομάδα το είχε αφιέρωμα το ΒΗΜΑ Deco. Δυο μέρες μετά, έκατσαν δυο μαντράχαλοι (sic) στον καναπέ που έχουμε στο μπαλκόνι και τον έσπασαν (ΙΚΕΑ ο καναπές, άκλαφτος πήγε :P ) και λέω, ήρθε η ώρα σου χεχε!

Προχτές αγόρασα δύο παλέτες (μέχρι Ρέντη έφτασε η χάρη μου να τις ψάχνω!) και ξεκινάω την προετοιμασία τους..Μόλις τελειώσω θα ποστάρω φωτό του έργου μου :D Ευελπιστώ στο τέλος να μοιάζει κάπως έτσι:

36.jpg

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...