Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!Παιχνίδι και θα ασχοληθώ με το κουφάρι μου ... που λέει και η αγαπημένη μας ;)

;););)

Επίσης κάτι που θέλω να γράψω μέρες και όλο ξεχνάω.... σας έγραφα πριν απο καιρό οτι έπερνα προσφορές για βάψιμο εσωτερικών πορτών και οι τιμές που μου έδιναν ήταν απο 100-60 / πόρτα.... ε, λοιπόν πήρα προσφορά για 200? για 7 πόρτες + υλικά δικά μου (το αναφέρω διότι κάποια ενδιαφερόταν... ) θα αρχίσω εργασίες σε 10 μέρες περίπου θα σας πω εντυπώσεις όταν τελειώσουν :)

Με το καλό να προχωρήσεις.

Εγώ γιατρέ μου, έχω αφήσει όλες τις δουλειές μου πίσω {το βάψιμο} γιατί όταν δεν στηρίζεσαι μόνο στα πόδια σου, τίποτα δεν γίνεται όπως το θέλεις! Ο άντρας μου είναι κουρασμένος {και δεν κάνει ούτε το 1/5 όσων κάνω εγώ} και όλο το αναβάλλουμε... Πότε θα με πιάσει η βίδα και θα το κάνω κι αυτό μόνη μου είπαμε..? :mad:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα και απο εμένα

Ξυπνήσαμε, έφυγε η μικρή για σχολείο και έχω την μεγάλη εδώ....έστρωσα καθαρά σεντόνια σε όλα τα κρεβάτια και ετοιμαζόμαστε να πάμε λαική και κρεοπωλείο...μετά στο σπίτι και βούρ για φασίνα....ούφ τι με περιμένει...ένα σας λέω μόνο το πάτωμα απο τα νερά που έπεσαν εχτές και τα πάτησαν τα παιδιά έχει κάνει πολύ ωραία σχέδια .... :P

Το μενού στο οποίο κατέληξα για το πάρτυ είναι το εξής:

-κεφτεδάκια

-λουκανικοπιτάκια

-τυροπιτάκια

-κρουασανάκια ζαμπόν - τυρί

- 1 σαλάτα μεγάλη αγγούρι, ντομάτα, πιπεριά και φέτα

- Αγγουρι κομμένο σε λωρίδες για παιδάκια

- πατατοσαλάτα με ζαμπόν και μαγιονέζα ή πατάτες φούρνου (ένα απο τα δύο)

- τονο με μαγιονέζα σε τρίγωνα ψωμιά του τόστ

Για να αποφύγω να αγοράσω τούρτα θα φτιάξω μια ίδια με του σχολείου που γίνεται γρήγορα και θα την στολίσω με εύκολα σχέδια (μου έχει μείνει ζυμάρι μαρσμελοου) και θα φτιάξω και ένα εύκολο cheesecake που όποτε το κάνω εξαφανίζεται....

Πως τα βλέπετε??? είναι πολλά ή λίγα??? Βασικά τα περισσότερα θα τα κάνω απο Παρασκευή απόγευμα γιατί φυλάσσονται ψυγείο...

Τα βλέπω μια χαρά! Σημασία έχει να περάσετε καλά όχι να λιώσεις στο μαγείρεμα και στις δουλειές! Βρες μουσικουλα που θα λατρέψουν τα πιτσιρίκια και καλή διασκέδαση!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Κάτι έπρεπε να κάνουμε όμως κι έτσι πήγαμε.... JUMBO.

Απολογισμός:

1. Θήκη αφαίρεσης αέρα+ μπαουλάκι (δύο σε ένα) για να μαζέψω το πάπλωμά μου και τα περισσευούμενα μαξιλάρια κουβέρτες κλπ. (είναι από μόνο του δύο σε ένα).

2. Κρεμάστρες που μοιάζουν με αυτές του καθαριστηρίου για να μαζέψω τα παλτό γιατί λατρεύω τις ξύλινες μεν είναι πολύ βαριές όμως.Κι επειδή πηγαινοέρχομαι σε διάφορα νούμερα- μεγέθη τελευταία, δεν δίνω πανωφόρια... (ψιτ το νού σου).

3. Ένα σταντ για μπαχαρικά, που ήδη άρχισα να τακτοποιώ πινέζες, συνδετήρες κλπ (Μα ποια είχε βάλει αυτή τη φωτο; Τέλειο είναι από τότε το σκέφτομαι).

4. Ένα φάκελο για τα χαρτιά της εφορίας (αυτά που έχω ήδη υποβάλλει, γιατί τα φετινά ξεκίνησα να τα έχω τακτοποιημένα από την αρχή ).

5. Τα τρίγωνα βουρτσάκια που σας έλεγα (ένα για την πεθερά μου κι ένα για τη γυναίκα του πατέρα μου).

6. Αυτοκόλλητα κρεμασταράκια με τα οποία κρέμασα στο εσωτερικού της πόρτας του ντουλαπιού του νεροχύτη το ψάθινο που ακουμπάω τα ταψιά, ένα καλαθάκι με τα γάντια, τα βουρτσάκια της κουζίνας κλπ, το τούλινο αντίσκηνο που σκεπάζω τα πιάτα και ένα μάτσο πολυμπαγκ.

7. Ε και δυο παζλ για το μικρό και τρεις σφραγιδούλες για τη δασκάλα μας.

Έχω χαρεί τόσο πολύ που αντί να κοιμηθώ (νυστάζω ψοφάω) τακτοποιώ. Θα με βλέπει η μανούλα μου από ψηλά και δε θα το πιστεύει..... Ελπίζω να μη βλέπει την κουζίνα, όμως γιατί είναι βομβαρδισμένη.....

Προσπερνώ επιδεικτικά το σχόλιο περί του ότι δεν δίνεις πανωφόρια... {...:tongue::tongue: } και αρπάζω την ευκαιρία να σου πω χίλια μπράβο! Οργανώνεσαι και έχεις κολλήσει το μικρόβιο... είναι τώρα πια στο αίμα σου!!! :tongue::tongue:

Υ.Γ. Ποια είχε βάλει την φωτό με τα μπαχαρικά με συνδετήρες, πινέζες κλπ....??? Τι ερώτηση Χριστέ μου!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

μπαινω βιαστικα να πω ενα γεια!!!!! και πως ζηλευω εσας που ησαστε στην αθηνα και μπορειτε να βρεθειτε! - κοριτσια συγνωμη αλλα μονο γι αυτο ζηλευω -

Σιγά μην μας ζηλεύεις μόνο γι αυτό!

Δεν σ' αρέσει η κίνηση? Τα κορναρίσματα? Οι μούντζες και η ανταλλαγή ευγενικών σχολίων? Δεν σου αρέσει το καυσαέριο? Το να μην ψάχνεις πάρκινγκ και να καταλήγεις να περπατάς 15 τετράγωνα...? Νομίζω έχεις πολλά περισσότερα για να αισθανθείς ζήλια τώρα!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα!!!

ο μικρός κοιμήθηκε ελάχιστα όλο το βράδυ και σήμερα κουτουλάω, θα το πάω στη πεθερά μου για να σιδερώσω κατι ρουχαλάκια που έχω ακόμα γιατι το βράδυ φευγουμε για χωριο!!!

Πάλι...???? :shock::shock::shock:

Βρε τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει....! :D

777885dugw57gt25.gif

1) Έστρωσα κρεβάτια.

2) Μάζεψα το χθεσινο πλυντήριο με τα σκούρα

3) Ξεκίνησα να πλένω πιατικά {δυστυχώς έχω κι άλλα αλλά δεν χωρούν στο στραγγιστήρι... :rolleyes: }

4) Άδειασα τα απόνερα του πλυντηρίου ρούχων

5) Έβαλα ν' αποστειρώνονται τα υλικά μου, άλλαξα λίμες και γενικά τακτοποιήσα τα σύνεργα της δουλειάς μου

6) Μάζεψα τις κάλτσες από το τραπέζι του μπαλκονιού, τις έκανα σετάκια και τις έβαλα στα συρτάρια τους

7) Πήγαμε τράπεζα να πληρώσουμε τηλέφωνο και internet.

8 ) Πήγαμε φούρνο και πηραμε ψωμάκι.

9) Συνεχίζω με τα πιατικά

10) Έβαλα τα αθλητικά του άντρα μου σε λεκανίτσα με νερό και απορρυπαντικό να βγάζουν την βρώμα τους... :tongue:

11) Έφαγα πρωϊνό (ψωμάκι με βουτυράκι και μέλι)

12) Τελείωσε η αποστείρωση και τακτοποίησα στην εντέλεια τα πράγματα της δουλίτσας μου...! ;)

777885dugw57gt25.gif

.. απλώς δεν με ενδιαφέρει...! :tongue:

Παλιότερα, μέχρι τα 25 περίπου κολλούσα με αντικείμενα, με πράγματα... κρατούσα ρούχα, κρατούσα παλιά πράγματα... μετά με κάποιον τρόπο άρχισαν να "κουράζομαι" ψυχολογικά και σιγά-σιγά ξεφορτωνόμουν. Όταν είδα το πως αυτό επιδρούσε στην ψυχολογία μου... το πόσο με "ανέβαζε", με έκανε να νιώθω ανάλαφρη και με "ξεκούραζε" τόσο περισσότερο προχωρούσα μ' αυτό!

Πλέον είμαι σε ένα σημείο που οτιδήποτε το νιώθω περιττό, το ξεφορτώνομαι χωρίς κανέναν ενδοιασμό! Δεν θα το χρειαστώ! Μα και να συμβεί να χρειαστώ κάτι στο μέλλον θ αγοράσω άλλο αν και όταν μπορέσω!

Δούλεψέ το και σιγά-σιγά αυτό θ' αρχίσει να "δουλεύει" μέσα σου... ;)

Οτι άλλο θες, εδώ είμαι! :P

Λοιπον Ειρηνακι εχεις απολυτο δικιο.Το να κρατας πραγματα σε κουραζει ψυχολογικα και σε κραταει κολλημενη πισω.Η ψυχολογια σου ειναι μονιμως αρνητικη γιατι τιποτα δεν ειναι οπως θα ηθελες.Αλλα εχω κατι φιλες που μου λενε οτι τωρα με την κριση να μην πετας πραγματα γιατι δεν ξερεις αν θα μπορεσεις να τα αντικαταστησεις ΑΝ τα χρειαστεις.Και αυτο το ΑΝ εμενα με κραταει πισω.Πες μου γιατρε μου τι να τους απανταω και να πειστω και εγωγια να μην κανω δευτερες σκεψεις

Επεξεργάστηκαν by sofiapar
δε βγαινει νοημα

Διαφημίσεις

Είναι λένε αν και εγώ έχω δοκιμάσει μόνο την κρέμα τους, που πραγματικά βοηθάει πολύ τις προβληματικές φτέρνες.

Δοκίμασε τα ποδόλουτρα. Αν το σκεφτείς, δεν είναι χρονοβόρα (10 λεπτάκια χρειάζονται) και θα δεις απίστευτη διαφορά! Βάλτο στο πρόγραμμα και πες μου....!

Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη.

Όταν λέμε ποδόλουτρό εννοούμε λεκανίτσα-χλιαρό νεράκι - το λαδακι που προτείνει???:rolleyes:

Είμαι λίγο άσχετη σε αυτα:oops:

Λέω σήμερα να πάω να τα παραγγείλω γιατί με αυτή την ζέστη αρχίζουν και με πονάνε πολύ τα ποδαράκια μου.

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Λοιπον Ειρηνακι εχεις απολυτο δικιο.Το να κρατας πραγματα σε κουραζει ψυχολογικα και σε κραταει κολλημενη πισω.Η ψυχολογια σου ειναι μονιμως αρνητικη γιατι τιποτα δεν ειναι οπως θα ηθελες.Αλλα εχω κατι φιλες που μου λενε οτι τωρα με την κριση να μην πετας πραγματα γιατι δεν ξερεις αν θα μπορεσεις να τα αντικαταστησεις ΑΝ τα χρειαστεις.Και αυτο το ΑΝ εμενα με κραταει πισω.Πες μου γιατρε μου τι να τους απανταω και να πειστω και εγωγια να μην κανω δευτερες σκεψεις

Αρχικά, Σοφάκι μου, να σημειώσω, πως για το σπίτι σου, σημασία έχει τι λες εσύ και μόνο! Δηλαδή εννοώ, δεν χρειάζεται να πείσεις κανέναν για τίποιτα παρά μόνο εσένα! Εσύ και μόνο εσύ αποφασίζεις τι κρατάς και τι πετάς και εσύ και μόνο εσύ αποφασίζεις πως θα διατηρείς το σπίτι σου. Μην αισθάνεσαι δηλαδή την "υποχρέωση" να πείσεις κανέναν ακριβώς γιατί σε κανέναν δεν πέφτει λόγος!

Η δύσκολη περίοδος που περνάμε {και που όλοι τρέμουμε για το μελλον} είναι τώρα! Δεν ήταν πριν 5 χρόνια, δεν ήταν πριν 3 χρόνια. Οπότε νομίζω, πως αυτό είναι μία δικαιολογία και μόνο, για εκείνες που επιθυμούν να κρατούν πράγματα {και δικαίωμα τους, εννοείται}.

Εκεί επίσης πάλι αναρωτήσου το εξής: αν έχεις 15 κοκαλάκια μαλλιών, αν έχεις 10 τσάντες, αν έχεις 8 τασάκια, σε τι θα σε βοηθήσουν στην κρίση...? Γιατί συνήθως ένας άνθρωπος που κρατάει πολλά πράγματα, κρατάει σε όλα τα επίπεδα και όχι σε μία λογική βάση με έναν φόβο {που τώρα τον έχουμε όλοι} για το μέλλον...!

Ελπίζω να βοηθηθείς κάπως έτσι. Εδώ είμαι! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη.

Όταν λέμε ποδόλουτρό εννοούμε λεκανίτσα-χλιαρό νεράκι - το λαδακι που προτείνει???:rolleyes:

Είμαι λίγο άσχετη σε αυτα:oops:

Λέω σήμερα να πάω να τα παραγγείλω γιατί με αυτή την ζέστη αρχίζουν και με πονάνε πολύ τα ποδαράκια μου.

Λεκανίτσα,

Χλιαρό νεράκι και κατόπιν ρίχνεις

Ή λίγα άλατα

Ή μερικές σταγόνες αιθέριου έλαιου

Ή λίγο βρασμένο χαμομηλάκι.

Θα νιώσεις τα ποδαράκια σου σιγά-σιγά να "ξεκουράζονται" και θα τα νιώθεις καλύτερα. Από το 1ο κι όλας ποδόλουτρο θα δεις διαφορά.

Σε φάσεις που έχεις πολύ κουρασμένα ποδαράκια {που τα νιώθεις βαριά και κουρασμένα} κάνε ποδόλουτρο 3 φορές την εβδομάδα.

Επίσης για να ξεκουραστούν ακόμη καλύτερα βάλε μετά για λίγο τα ποδαράκια σου λίγο ψηλότερα και μετά άπλωσε τους μια κρεμούλα {ενυδατική σώματος}... ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι μου οπως παντα εχεις απολυτο δικιο.Εγω και μονο γνωριζω το πως θα γινει το σπιτι μου λειτουργικο.και τα ΑΝ δεν πρεπει να με σταματουν.Προφανως κατι πρεπει να κανω μιας και τωρα δεν ειμαι ευχαριστημενη.Σε ευχαριστω που αφιερωσες καλη μου τοσο χρονο στις μανιες μου.Με την πρωτη ευκαιρια θα ξεκινησω την επιχειρηση ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ:P

Κοριτσακια μου μολις πριν απο λιγη ωρα επεστρεψε ο μπαμπακας μου στο σπιτι.Τι καλα που ειναι παλι κοντα μας γερος και δυνατος.Ελπιζω συντομα να βγει και ομπαμπας της Χρυσας και να επιστρεψει η ζωη της στους κανονικους ρυθμους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...