Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Aχ... μετακόμιση...

Δεν κατάλαβα καλά που μετακομίζεις και γιατί οπότε μπορεί κάποια να σου φανούν λίγο υπερβολικά... αναφορικά με τη λίστα που λες...

1. Ρούχα

2. Παπούτσια

3. Φαρμακείο...και οπωσδήποτε τα βιβλιάριά σας

4. Μαξιλάρια / Σεντόνια / Σκεπάσματα (αν απαιτείται)

5. Παιχνίδια και Εξοπλισμός Παιδιών

6. Προσωπικά Έγγραφα

7. Υπολογιστές

8. Κοσμήματα

9. Μία κούτα ανά δωμάτιο

Ένα κουτί το οποίο θα περιέχει τα ακόλουθα πχ μπάνιο, πετσέτες, σαπούνια, χαρτί υγείας - κουζίνα, πετσέτες, σφουγγαράκια, υγρό πιάτων, σακούλες σκουπιδιών, καφέ, ζάχαρη...

Ξέρεις τι είναι να ξυπνάς σε νέο σπίτι και να μην έχεις να πιεις καφέ;;;

10. CDs / DVDs

Επίσης, πρέπει να σκεφτείς το σπίτι που αφήνεις πίσω... προσωρινά φαντάζομαι αναφορικά με τις παροχές του.. ΔΕΗ, Νερό μήπως συμφέρει να τα διακόψεις.. να είναι καθαρό, τακτοποιημένο... το ψυγείο να έχει αποσυνδεθεί και καθαριστεί...

Να ενημερώσεις τράπεζες... και γενικότερα όποιον σου στέλνει αλληλογραφία...

ή να περνάει κάποιος δικός σου να τα μαζεύει σε τακτά χρονικά διαστήματα...

σχετικά με την αλληλογραφία, στο Ταχυδρομείο της περιοχής σας μπορείτε να κάνετε αίτηση και να σας στέλνουν εκείνοι απευθείας την αλληλογραφία σας στη νέα διευθυνση! μπορείτε να ορίσετε επίσης το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε να διαρκέσει η διαδικασία. Έτσι σας δίνετε ο χρόνος όταν θα έχετε τελειώσει πια με τη μετακόμιση και με την άνεσή σας να ενημερώσετε όλες τις υπηρεσίες, εταιρείες,φίλους κλπ που διατηρείτε αλληλογραφία;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάσια τι ώρα να είμαστε εκεί; Μιαααααμ! Μόνο φτιάξε και μια φρουτοσαλάτα που θα είναι πολύ δροσιστική (και εντάξει για τους αλλεργικούς) και ίσως και κανένα αποξηραμένο φρουτάκι ή ξηροκάρπιο. Με ξέρετε τι γκρινιάρα είμαι, τώρα θα με μάθετε;

Λοιπόν ο μικρούλης μου είναι λίγο αρρωστούλης (χτες ανέβασε πυρετό και η πλάκα είναι ότι είχαμε κλεισμένο ραντεβού στην παιδίατρο). Ή μάλλο αναρρώνει γιατί εκτός από περδίκι είναι και μες στο κέφι. Δεν τον πήγα σχολείο (οπότε πάει περίπατο πάαααλι η δουλειά για σήμερα).

Κάτι έπρεπε να κάνουμε όμως κι έτσι πήγαμε.... JUMBO.

Απολογισμός:

1. Θήκη αφαίρεσης αέρα+ μπαουλάκι (δύο σε ένα) για να μαζέψω το πάπλωμά μου και τα περισσευούμενα μαξιλάρια κουβέρτες κλπ. (είναι από μόνο του δύο σε ένα).

2. Κρεμάστρες που μοιάζουν με αυτές του καθαριστηρίου για να μαζέψω τα παλτό γιατί λατρεύω τις ξύλινες μεν είναι πολύ βαριές όμως.Κι επειδή πηγαινοέρχομαι σε διάφορα νούμερα- μεγέθη τελευταία, δεν δίνω πανωφόρια... (ψιτ το νού σου).

3. Ένα σταντ για μπαχαρικά, που ήδη άρχισα να τακτοποιώ πινέζες, συνδετήρες κλπ (Μα ποια είχε βάλει αυτή τη φωτο; Τέλειο είναι από τότε το σκέφτομαι).

4. Ένα φάκελο για τα χαρτιά της εφορίας (αυτά που έχω ήδη υποβάλλει, γιατί τα φετινά ξεκίνησα να τα έχω τακτοποιημένα από την αρχή ).

5. Τα τρίγωνα βουρτσάκια που σας έλεγα (ένα για την πεθερά μου κι ένα για τη γυναίκα του πατέρα μου).

6. Αυτοκόλλητα κρεμασταράκια με τα οποία κρέμασα στο εσωτερικού της πόρτας του ντουλαπιού του νεροχύτη το ψάθινο που ακουμπάω τα ταψιά, ένα καλαθάκι με τα γάντια, τα βουρτσάκια της κουζίνας κλπ, το τούλινο αντίσκηνο που σκεπάζω τα πιάτα και ένα μάτσο πολυμπαγκ.

7. Ε και δυο παζλ για το μικρό και τρεις σφραγιδούλες για τη δασκάλα μας.

Έχω χαρεί τόσο πολύ που αντί να κοιμηθώ (νυστάζω ψοφάω) τακτοποιώ. Θα με βλέπει η μανούλα μου από ψηλά και δε θα το πιστεύει..... Ελπίζω να μη βλέπει την κουζίνα, όμως γιατί είναι βομβαρδισμένη.....

4U σταμάτα να δέρνεις τον κόσμο καλέ.... Από ό,τι βλέπω έχουμε κι έναν ψυχαναγκασμούλη με την τακτοποίηση εεεεεεε; Η αλήθεια είναι ότι αλλιώς δεεε γίνεται. Αυτό με την εγκύτητα πάντως των αντικειμένων στο σημείο που θα χρησιμοποιηθούν το κάνω κι εγώ...

Μεγειά !!! πολυ χρήσιμα ... αντε στρωσου στη δουλειά:tongue: τι κάνεις εδώ μέσα?:D

αχ πόσα ξέρεις... πόσα ξέρεις :tongue: (χρόνια τώρααααα.... και όχι μόνο αυτό;))

Δεν με έπιανε ο ύπνος και είπα να μπω να σας διαβάσω.....mirikion καλά που μου το θύμισες για τα ξηροκάρπια....

Και εγώ κορίτσια σκέφτομαι ότι τα φαγητά είναι εντάξει, άλλωστε έχουμε κρίση και επίσης με ενδιαφέρει να φάνε τα παιδιά πρώτα απο όλα και να περάσουν αυτά καλά!

Σχετικά με την μετακόμιση δύσκολα τα πράγματα αν μετακομίζεις και ταξιδεύεις με αεροπλάνο....εγώ θα προσπαθούσα να πάρω τα πράγματα που σου είπαν οι κοπέλες και να γέμιζα 3-4 βαλίτσες (όσα χωράνε τουλάχιστον σε αυτές)

Δεν με έπιανε ο ύπνος και είπα να μπω να σας διαβάσω.....mirikion καλά που μου το θύμισες για τα ξηροκάρπια....

Και εγώ κορίτσια σκέφτομαι ότι τα φαγητά είναι εντάξει, άλλωστε έχουμε κρίση και επίσης με ενδιαφέρει να φάνε τα παιδιά πρώτα απο όλα και να περάσουν αυτά καλά!

Σχετικά με την μετακόμιση δύσκολα τα πράγματα αν μετακομίζεις και ταξιδεύεις με αεροπλάνο....εγώ θα προσπαθούσα να πάρω τα πράγματα που σου είπαν οι κοπέλες και να γέμιζα 3-4 βαλίτσες (όσα χωράνε τουλάχιστον σε αυτές)

Φυσικα το θέμα είναι να φάνε τα παιδια και ακόμα περισσότερο να περάσουν όμορφα!!!

Μάλλον κι εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι. Να γεμίσω 3-4 βαλίτσες και τα υπόλοιπα που θα χρειαστεί θα τα αγοράσω από εκεί.;)

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

καλησπέρα και απο εμενα!!

να αναφερω οτι σαν γαιδουρα που ειμαι το μονο που εκανα σημερα ειναι να φτιαξω τα νυχια μου και να σφουγγαρισω!! χαχαχαχα, απαραδεκτη το ξερω!!

ειχα το μικρο μου με λιγο πυρετο καναμε καλλιεργειες λογω ιστορικου παλλινδρομισης, και ευτυχως ολα καθαρα!!

Διαφημίσεις

Κόρες... κόρες.. κόρες... :tongue:

Από τις 8.30 το πρωί.. μόλις μαζεύτηκα....:rolleyes: .

Τι κάνετε εσείς...? Πως είναι τα κέφια σας...?

Εγώ έλιωσα στη δουλειά και στη ζέστη.. τι πράγμα είναι αυτό..? Οσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο με πειράζει η ζέστη..! :?

Το σπίτι μου... :? αλλά κάνω πως δεν βλέπω. Αύριο, που θα είμαι εδώ μέχρι το μεσημέρι!

Σας διαβάζω αλλά θα σας γράψω αναλυτικά σε όλες, αύριο...

Υ.Γ. Σήμερα γνώρισα το ναυτάκι (sailor moon). Με μερικά άτομα, κάνεις κλικ με το που τα γνωρίζεις. Θέμα χημείας νομίζω. Ε, ακριβώς αυτό μεταξύ μας!!! ;););););)

777885dugw57gt25.gif

Υ.Γ. Σήμερα γνώρισα το ναυτάκι (sailor moon). Με μερικά άτομα, κάνεις κλικ με το που τα γνωρίζεις. Θέμα χημείας νομίζω. Ε, ακριβώς αυτό μεταξύ μας!!! ;););););)

\

ευχαριστω για τα καλά σου λόγια, τα αισθήματα είναι αμοιβαία, και αφου σε συμπάθησε ο μικρός μου, γίνετε να μη σε συμπαθήσω εγω;;χαχαχαχα :D

μπαινω βιαστικα να πω ενα γεια!!!!! και πως ζηλευω εσας που ησαστε στην αθηνα και μπορειτε να βρεθειτε! - κοριτσια συγνωμη αλλα μονο γι αυτο ζηλευω -! mamavasia μπραβο σου μπραβο σου και παλι μπραβο σου! αξια. μονο αυτο εχω να πω. και οτι συνταγουλες καλες κανεις βαζε τις και εδω. απο καλλιτεχνικης πλευρας δε τα καταφερνω αλλα μια καλη συνταγη μπορουμε να την κανουμε! κατα τ αλλα δουλειες κοριτσια δεν κανω! ημαστε σε φαση η΄μετακομισης η΄βαψιματος!!!! οποτε καταλαβαινετε. μονο ξεκαθαριζω ντουλαπες!. και εκει που νομιζα πως ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα παλι εβγαλα ρουχαλακια για δοσιμο! τι να πω? αφηστε που απο εβδομαδα, πρωτα ο θεος, ερχεται η μανουλα μου οποτε θα κανω μια καλη γενικη. αυτα τα ολιγα σας φιλω και να ειστε ολες καλα

Καλημέρα κόρες!!!!

Αχ ξεκούρασα το κουφαράκι μου λίγο!!! :tongue:

Ξύπνησα με όρεξη για μερικές δουλίτσες γιατί από το μεσημέρι δουλεύω μέχρι αργά οπότε... οτι κάνω στο πρωϊνό...:P

1) Έστρωσα κρεβάτια.

2) Μάζεψα το χθεσινο πλυντήριο με τα σκούρα

3) Ξεκίνησα να πλένω πιατικά {δυστυχώς έχω κι άλλα αλλά δεν χωρούν στο στραγγιστήρι... :rolleyes: }

4) Άδειασα τα απόνερα του πλυντηρίου ρούχων

5) Έβαλα ν' αποστειρώνονται τα υλικά μου, άλλαξα λίμες και γενικά τακτοποιήσα τα σύνεργα της δουλειάς μου

6) Μάζεψα τις κάλτσες από το τραπέζι του μπαλκονιού, τις έκανα σετάκια και τις έβαλα στα συρτάρια τους

Συνεχίζω... ;)

777885dugw57gt25.gif

Οντως Ειρηνακι πρεπει το καθετι να εχει τη θεση του οπως ειπε και η Miriki.Απλα εμενα μου προκυπτουν συνεχως πραγματα τα οποια δεν εχουν συγκεκριμενη θεση.Το πιο σημαντικο ειναι το εξης.Δεν ξεφορτωνομαι πραγματα ευκολα.Για παραδειγμα εκεινο το υπεροχο φορεμα που χαρισες εγω θα το αφηνα για οποτε ....Αληθεια βρε Ειρηνακι πες μου τι σκεψεις κανεις προκειμενου να ξεφορτωθεις κατι?

.. απλώς δεν με ενδιαφέρει...! :tongue:

Παλιότερα, μέχρι τα 25 περίπου κολλούσα με αντικείμενα, με πράγματα... κρατούσα ρούχα, κρατούσα παλιά πράγματα... μετά με κάποιον τρόπο άρχισαν να "κουράζομαι" ψυχολογικά και σιγά-σιγά ξεφορτωνόμουν. Όταν είδα το πως αυτό επιδρούσε στην ψυχολογία μου... το πόσο με "ανέβαζε", με έκανε να νιώθω ανάλαφρη και με "ξεκούραζε" τόσο περισσότερο προχωρούσα μ' αυτό!

Πλέον είμαι σε ένα σημείο που οτιδήποτε το νιώθω περιττό, το ξεφορτώνομαι χωρίς κανέναν ενδοιασμό! Δεν θα το χρειαστώ! Μα και να συμβεί να χρειαστώ κάτι στο μέλλον θ αγοράσω άλλο αν και όταν μπορέσω!

Δούλεψέ το και σιγά-σιγά αυτό θ' αρχίσει να "δουλεύει" μέσα σου... ;)

Οτι άλλο θες, εδώ είμαι! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα!!!

ο μικρός κοιμήθηκε ελάχιστα όλο το βράδυ και σήμερα κουτουλάω, θα το πάω στη πεθερά μου για να σιδερώσω κατι ρουχαλάκια που έχω ακόμα γιατι το βράδυ φευγουμε για χωριο!!!

έτσι κλικάρει και το δικό μου ;) μπορώ να σου πω απο τη στιγμη που αγοράζω κάτι πρώτα σκέφτομαι τη θέση του και αν χρειάζεται να μετακινηθεί κάτι άλλο ή να πεταχτεί...

Ακριβώς! Αύριο, π.χ. που θα πάω (πρωί-πρωί γιατί δουλεύω όλη μέρα!) να πάρω την κουρτίνα του σαλονιού, αμέσως θα ξεφορτωθώ αυτό που έχω ήδη!!! ;);)

Επίσης, κάτι που πάντα εφαρμόζω με όλα τα πράγματα είναι να τα έχω όσο το δυνατό πιο κοντά στο σημείο που τα χρειαζόμαστε - χρησιμοποιούμε. Τα μόνα που δεν είναι μεσα στο σπίτι είναι τα απορρυπαντικά τα οποία έχω σε ντουλάπα στο πίσω μπαλκόνι μας. Όταν θέλω πχ να καθαρίσω μπάνια περνω απο την ντουλάπα ένα καλαθάκι μόνο με εκείνα τα καθαριστικά που χρειάζομαι... τα έχω ταξινομημένα έτσι απο την αρχή!

Αχ πόσο το χεις....! Συμφωνώ!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα φιλες,τετοια ωρα μαλον ειμαι μονη σαν το λεμονι:shock: σασ διαβαζω καθε μερα αλλα ειμαι τοσο ρακος που βαριεμαι να γραψω και το ονομα μου!!!καταφερα να καθαρησω το σπιτι μου την κυριακη πραγμα που με εχει κουρασει αφανταστα:? αρχηζω παλη να περνω τη κοπελα καθε 15 γιατι δεν την παλεβω, εινα πραγματηκα αδυνατον να καταφερω και δουλια και σπιτι με τετοιο ωραριο:confused: (δεν μπορω να χαρω το παιδακι μου)παω να απλοσω τα ρουχα και να ξεραθω:shock: καλημυχτα

Και πολύ καλά θα κάνεις να πάρεις γυναίκα!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Γενικά, τελευταία ασχολούμενοι με την οργάνωση περισσότερο και λιγότερο με την καθαριότητα.

Μπράβο! Κάνεις πολύ καλά! :P

Υ.Γ. Με το καλό η μετακόμιση!

777885dugw57gt25.gif

Αυτά τα προίόντα (gewohl) είναι τόσα καλά?

Εγώ έχω πρόβλημα με κουρασμένα πόδια και ιδιαίτερα γάμπες. Λέτε να τα δοκιμάσω?

Είναι λένε αν και εγώ έχω δοκιμάσει μόνο την κρέμα τους, που πραγματικά βοηθάει πολύ τις προβληματικές φτέρνες.

Δοκίμασε τα ποδόλουτρα. Αν το σκεφτείς, δεν είναι χρονοβόρα (10 λεπτάκια χρειάζονται) και θα δεις απίστευτη διαφορά! Βάλτο στο πρόγραμμα και πες μου....!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...