Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

έτσι κλικάρει και το δικό μου ;) μπορώ να σου πω απο τη στιγμη που αγοράζω κάτι πρώτα σκέφτομαι τη θέση του και αν χρειάζεται να μετακινηθεί κάτι άλλο ή να πεταχτεί...

Επίσης, κάτι που πάντα εφαρμόζω με όλα τα πράγματα είναι να τα έχω όσο το δυνατό πιο κοντά στο σημείο που τα χρειαζόμαστε - χρησιμοποιούμε. Τα μόνα που δεν είναι μεσα στο σπίτι είναι τα απορρυπαντικά τα οποία έχω σε ντουλάπα στο πίσω μπαλκόνι μας. Όταν θέλω πχ να καθαρίσω μπάνια περνω απο την ντουλάπα ένα καλαθάκι μόνο με εκείνα τα καθαριστικά που χρειάζομαι... τα έχω ταξινομημένα έτσι απο την αρχή!

φιλη μαλον εισαι η αδελφη ψυχη μου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα φιλες,τετοια ωρα μαλον ειμαι μονη σαν το λεμονι:shock: σασ διαβαζω καθε μερα αλλα ειμαι τοσο ρακος που βαριεμαι να γραψω και το ονομα μου!!!καταφερα να καθαρησω το σπιτι μου την κυριακη πραγμα που με εχει κουρασει αφανταστα:? αρχηζω παλη να περνω τη κοπελα καθε 15 γιατι δεν την παλεβω, εινα πραγματηκα αδυνατον να καταφερω και δουλια και σπιτι με τετοιο ωραριο:confused: (δεν μπορω να χαρω το παιδακι μου)παω να απλοσω τα ρουχα και να ξεραθω:shock: καλημυχτα

KALHMERA+1.gif

Τί κάνετε? φυσικα σας διαβάζω καθημερινά αλλα δεν προλαβαίνω να γράψω. Κι έχω τοοοοσα πολλα πράγματα να σας πω!!!!

Γενικά, τελευταία ασχολούμενοι με την οργάνωση περισσότερο και λιγότερο με την καθαριότητα. Έν όψη της μετακόμισης στο τέλος του μήνα πρέπει να μαζευτούν να να οργανωθούν συγκεκριμένα πράγματα.

Για πέστε μου κι εσείς την γνώμη σας.... Δεν θα μετακομίσω όλο το σπίτι. Θα νοικιάσουμε επιπλωμένο σπίτι εκεί. Τί θα πέρνατε από τα δικά σας πράγματα?

Έχω κάνει μια λίστα ....τύπου

1. Ρούχα

2 φαρμακείο

3 μαξιλάρια .... :oops::P:p έχω ιδιαίτερη σχέση

4 κάποια απορυπαντικά-σαπούνι κλπ μέχρι να οργανωθούμε εκεί με τα νέα προϊόντα.

Τί άλλο θα σκεφτόσασταν εσείς????

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Mamavasia η τούρτα είναι υπέροχη!!!

Μπράβο σου, πραγματικά το σχέδιο σου πέτυχε παρά πολυ!!!!

Αυτά τα προίόντα (gewohl) είναι τόσα καλά?

Εγώ έχω πρόβλημα με κουρασμένα πόδια και ιδιαίτερα γάμπες. Λέτε να τα δοκιμάσω?

Διαφημίσεις

φιλη μαλον εισαι η αδελφη ψυχη μου?

:D:D:D

καλησπερα φιλες,τετοια ωρα μαλον ειμαι μονη σαν το λεμονι:shock: σασ διαβαζω καθε μερα αλλα ειμαι τοσο ρακος που βαριεμαι να γραψω και το ονομα μου!!!καταφερα να καθαρησω το σπιτι μου την κυριακη πραγμα που με εχει κουρασει αφανταστα:? αρχηζω παλη να περνω τη κοπελα καθε 15 γιατι δεν την παλεβω, εινα πραγματηκα αδυνατον να καταφερω και δουλια και σπιτι με τετοιο ωραριο:confused: (δεν μπορω να χαρω το παιδακι μου)παω να απλοσω τα ρουχα και να ξεραθω:shock: καλημυχτα

καλά κάνεις αν κουράζεσαι τόσο δεν θα μπορείς να είσαι ήρεμη και να απολαμβάνεις στιγμές με την οικογένεια;)

Κουράγιο μάνα!

Τί κάνετε? φυσικα σας διαβάζω καθημερινά αλλα δεν προλαβαίνω να γράψω. Κι έχω τοοοοσα πολλα πράγματα να σας πω!!!!

Γενικά, τελευταία ασχολούμενοι με την οργάνωση περισσότερο και λιγότερο με την καθαριότητα. Έν όψη της μετακόμισης στο τέλος του μήνα πρέπει να μαζευτούν να να οργανωθούν συγκεκριμένα πράγματα.

Για πέστε μου κι εσείς την γνώμη σας.... Δεν θα μετακομίσω όλο το σπίτι. Θα νοικιάσουμε επιπλωμένο σπίτι εκεί. Τί θα πέρνατε από τα δικά σας πράγματα?

1. Ρούχα

2 φαρμακείο

Καλημέρα,

εγώ το μαξιλάρι μου θα το έβαζα πρώτο στη λίστα :D

- παπουτσια

-τσάντες

- αγαπημένα αντκείμενα

- σεντόνια - πετσέτες?κάποια τουλάχιστον...

- φωτογραφική , λαπτοπ κλπ οτι έχετε..

- δημόσια έγγραφα κλπ έγγραφα (απο φορ. δηλ., οικ. κατασταση, βιβλιάρια παιδιών κλπ)

- παιχνίδια παιδιών - αγαπημένα

προς το παρον δεν μπορώ να σκεφτώ κατι άλλο ....

Ελπίζω να βοήθησα :D

-

Καλημέρα,

εγώ το μαξιλάρι μου θα το έβαζα πρώτο στη λίστα :D

- παπουτσια

-τσάντες

- αγαπημένα αντκείμενα

- σεντόνια - πετσέτες?κάποια τουλάχιστον...

- φωτογραφική , λαπτοπ κλπ οτι έχετε..

- δημόσια έγγραφα κλπ έγγραφα (απο φορ. δηλ., οικ. κατασταση, βιβλιάρια παιδιών κλπ)

- παιχνίδια παιδιών - αγαπημένα

προς το παρον δεν μπορώ να σκεφτώ κατι άλλο ....

Ελπίζω να βοήθησα :D

-

Μόνο βοήθησες???? δεν είχα σκεφτεί...και ούτε θα σκεφτόμουν τα δημοσια έγγραφα. Έχεις απόλυτο δίκαιο

Ευχαριστώ πολυ :P

....και ότι άλλο σκεφτείς.... You know.... Συμπληρώνω τη λίστα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Σήμερα δεν θέλω να κάνω τπτ στο σπίτι! ένα φαγητό στο φούρνο και τέλος!!!

Παιχνίδι και θα ασχοληθώ με το κουφάρι μου ... που λέει και η αγαπημένη μας ;)

Επίσης κάτι που θέλω να γράψω μέρες και όλο ξεχνάω.... σας έγραφα πριν απο καιρό οτι έπερνα προσφορές για βάψιμο εσωτερικών πορτών και οι τιμές που μου έδιναν ήταν απο 100-60 / πόρτα.... ε, λοιπόν πήρα προσφορά για 200? για 7 πόρτες + υλικά δικά μου (το αναφέρω διότι κάποια ενδιαφερόταν... ) θα αρχίσω εργασίες σε 10 μέρες περίπου θα σας πω εντυπώσεις όταν τελειώσουν :)

Μόνο βοήθησες???? δεν είχα σκεφτεί...και ούτε θα σκεφτόμουν τα δημοσια έγγραφα. Έχεις απόλυτο δίκαιο

Ευχαριστώ πολυ :P

....και ότι άλλο σκεφτείς.... You know.... Συμπληρώνω της λίστα

εννοείται θα συμπληρώσουμε και άλλα ;) είμαι σίγουρη ότι και οι υπόλοιπες κοπέλες θα συνεισφέρουν σημαντικά με τις ιδέες τους;)

γύρνα τα δωμάτιά σας και σκανάριζε με το μάτι πράγματα, (αν φυσικά θυμάσαι τι περιέχει κάθε συρτάρι, κουτί, ράφι αν όχι τότε ανοιξέ τα όλα ) να κρατάς και ένα χαρτί και να συμπληρώνεις στη λίστα.....

Σήμερα ξεκίνησε η φασίνα....γυάλισα όλη την βεράντα, έπλυνα καρέκλες τραπέζι και συμμάζεψα, έπλυνα τα ριχτάρια και τις μαξιλάρες και μοσχοβολήσαν....καθάρισα σίτες, παράθυρα και πατζούρια πάλι και τέλος ξεβρώμισα τα πόμολα των δωματίων σε όλες τις πόρτες.....

Αύριο θα γίνω σίφουνας και θα γυαλίσω το σπίτι όλοοοοο

Το μενού στο οποίο κατέληξα για το πάρτυ είναι το εξής:

-κεφτεδάκια

-λουκανικοπιτάκια

-τυροπιτάκια

-κρουασανάκια ζαμπόν - τυρί

- 1 σαλάτα μεγάλη αγγούρι, ντομάτα, πιπεριά και φέτα

- Αγγουρι κομμένο σε λωρίδες για παιδάκια

- πατατοσαλάτα με ζαμπόν και μαγιονέζα ή πατάτες φούρνου (ένα απο τα δύο)

- τονο με μαγιονέζα σε τρίγωνα ψωμιά του τόστ

Για να αποφύγω να αγοράσω τούρτα θα φτιάξω μια ίδια με του σχολείου που γίνεται γρήγορα και θα την στολίσω με εύκολα σχέδια (μου έχει μείνει ζυμάρι μαρσμελοου) και θα φτιάξω και ένα εύκολο cheesecake που όποτε το κάνω εξαφανίζεται....

Πως τα βλέπετε??? είναι πολλά ή λίγα??? Βασικά τα περισσότερα θα τα κάνω απο Παρασκευή απόγευμα γιατί φυλάσσονται ψυγείο...

Διαφημίσεις

Σήμερα ξεκίνησε η φασίνα....γυάλισα όλη την βεράντα, έπλυνα καρέκλες τραπέζι και συμμάζεψα, έπλυνα τα ριχτάρια και τις μαξιλάρες και μοσχοβολήσαν....καθάρισα σίτες, παράθυρα και πατζούρια πάλι και τέλος ξεβρώμισα τα πόμολα των δωματίων σε όλες τις πόρτες.....

Αύριο θα γίνω σίφουνας και θα γυαλίσω το σπίτι όλοοοοο

Το μενού στο οποίο κατέληξα για το πάρτυ είναι το εξής:

-κεφτεδάκια

-λουκανικοπιτάκια

-τυροπιτάκια

-κρουασανάκια ζαμπόν - τυρί

- 1 σαλάτα μεγάλη αγγούρι, ντομάτα, πιπεριά και φέτα

- Αγγουρι κομμένο σε λωρίδες για παιδάκια

- πατατοσαλάτα με ζαμπόν και μαγιονέζα ή πατάτες φούρνου (ένα απο τα δύο)

- τονο με μαγιονέζα σε τρίγωνα ψωμιά του τόστ

Για να αποφύγω να αγοράσω τούρτα θα φτιάξω μια ίδια με του σχολείου που γίνεται γρήγορα και θα την στολίσω με εύκολα σχέδια (μου έχει μείνει ζυμάρι μαρσμελοου) και θα φτιάξω και ένα εύκολο cheesecake που όποτε το κάνω εξαφανίζεται....

Πως τα βλέπετε??? είναι πολλά ή λίγα??? Βασικά τα περισσότερα θα τα κάνω απο Παρασκευή απόγευμα γιατί φυλάσσονται ψυγείο...

προσωπικά μου φαίνονται αρκετά...

εαν ΕΣΥ αγοράσεις τούρτα ξανά θα σε δείρω :tongue:

είμαι σίγουρη ότι θα περάσουν όλοι υπέροχα:D

KALHMERA+1.gif

1. Ρούχα

2 φαρμακείο

Aχ... μετακόμιση...

Δεν κατάλαβα καλά που μετακομίζεις και γιατί οπότε μπορεί κάποια να σου φανούν λίγο υπερβολικά... αναφορικά με τη λίστα που λες...

1. Ρούχα

2. Παπούτσια

3. Φαρμακείο...και οπωσδήποτε τα βιβλιάριά σας

4. Μαξιλάρια / Σεντόνια / Σκεπάσματα (αν απαιτείται)

5. Παιχνίδια και Εξοπλισμός Παιδιών

6. Προσωπικά Έγγραφα

7. Υπολογιστές

8. Κοσμήματα

9. Μία κούτα ανά δωμάτιο

Ένα κουτί το οποίο θα περιέχει τα ακόλουθα πχ μπάνιο, πετσέτες, σαπούνια, χαρτί υγείας - κουζίνα, πετσέτες, σφουγγαράκια, υγρό πιάτων, σακούλες σκουπιδιών, καφέ, ζάχαρη...

Ξέρεις τι είναι να ξυπνάς σε νέο σπίτι και να μην έχεις να πιεις καφέ;;;

10. CDs / DVDs

Επίσης, πρέπει να σκεφτείς το σπίτι που αφήνεις πίσω... προσωρινά φαντάζομαι αναφορικά με τις παροχές του.. ΔΕΗ, Νερό μήπως συμφέρει να τα διακόψεις.. να είναι καθαρό, τακτοποιημένο... το ψυγείο να έχει αποσυνδεθεί και καθαριστεί...

Να ενημερώσεις τράπεζες... και γενικότερα όποιον σου στέλνει αλληλογραφία...

ή να περνάει κάποιος δικός σου να τα μαζεύει σε τακτά χρονικά διαστήματα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Βάσια τι ώρα να είμαστε εκεί; Μιαααααμ! Μόνο φτιάξε και μια φρουτοσαλάτα που θα είναι πολύ δροσιστική (και εντάξει για τους αλλεργικούς) και ίσως και κανένα αποξηραμένο φρουτάκι ή ξηροκάρπιο. Με ξέρετε τι γκρινιάρα είμαι, τώρα θα με μάθετε;

Λοιπόν ο μικρούλης μου είναι λίγο αρρωστούλης (χτες ανέβασε πυρετό και η πλάκα είναι ότι είχαμε κλεισμένο ραντεβού στην παιδίατρο). Ή μάλλο αναρρώνει γιατί εκτός από περδίκι είναι και μες στο κέφι. Δεν τον πήγα σχολείο (οπότε πάει περίπατο πάαααλι η δουλειά για σήμερα).

Κάτι έπρεπε να κάνουμε όμως κι έτσι πήγαμε.... JUMBO.

Απολογισμός:

1. Θήκη αφαίρεσης αέρα+ μπαουλάκι (δύο σε ένα) για να μαζέψω το πάπλωμά μου και τα περισσευούμενα μαξιλάρια κουβέρτες κλπ. (είναι από μόνο του δύο σε ένα).

2. Κρεμάστρες που μοιάζουν με αυτές του καθαριστηρίου για να μαζέψω τα παλτό γιατί λατρεύω τις ξύλινες μεν είναι πολύ βαριές όμως.Κι επειδή πηγαινοέρχομαι σε διάφορα νούμερα- μεγέθη τελευταία, δεν δίνω πανωφόρια... (ψιτ το νού σου).

3. Ένα σταντ για μπαχαρικά, που ήδη άρχισα να τακτοποιώ πινέζες, συνδετήρες κλπ (Μα ποια είχε βάλει αυτή τη φωτο; Τέλειο είναι από τότε το σκέφτομαι).

4. Ένα φάκελο για τα χαρτιά της εφορίας (αυτά που έχω ήδη υποβάλλει, γιατί τα φετινά ξεκίνησα να τα έχω τακτοποιημένα από την αρχή ).

5. Τα τρίγωνα βουρτσάκια που σας έλεγα (ένα για την πεθερά μου κι ένα για τη γυναίκα του πατέρα μου).

6. Αυτοκόλλητα κρεμασταράκια με τα οποία κρέμασα στο εσωτερικού της πόρτας του ντουλαπιού του νεροχύτη το ψάθινο που ακουμπάω τα ταψιά, ένα καλαθάκι με τα γάντια, τα βουρτσάκια της κουζίνας κλπ, το τούλινο αντίσκηνο που σκεπάζω τα πιάτα και ένα μάτσο πολυμπαγκ.

7. Ε και δυο παζλ για το μικρό και τρεις σφραγιδούλες για τη δασκάλα μας.

Έχω χαρεί τόσο πολύ που αντί να κοιμηθώ (νυστάζω ψοφάω) τακτοποιώ. Θα με βλέπει η μανούλα μου από ψηλά και δε θα το πιστεύει..... Ελπίζω να μη βλέπει την κουζίνα, όμως γιατί είναι βομβαρδισμένη.....

4U σταμάτα να δέρνεις τον κόσμο καλέ.... Από ό,τι βλέπω έχουμε κι έναν ψυχαναγκασμούλη με την τακτοποίηση εεεεεεε; Η αλήθεια είναι ότι αλλιώς δεεε γίνεται. Αυτό με την εγκύτητα πάντως των αντικειμένων στο σημείο που θα χρησιμοποιηθούν το κάνω κι εγώ...

sbxre6a2f.png

Aχ... μετακόμιση...

Δεν κατάλαβα καλά που μετακομίζεις και γιατί οπότε μπορεί κάποια να σου φανούν λίγο υπερβολικά... αναφορικά με τη λίστα που λες...

1. Ρούχα

2. Παπούτσια

3. Φαρμακείο...και οπωσδήποτε τα βιβλιάριά σας

4. Μαξιλάρια / Σεντόνια / Σκεπάσματα (αν απαιτείται)

5. Παιχνίδια και Εξοπλισμός Παιδιών

6. Προσωπικά Έγγραφα

7. Υπολογιστές

8. Κοσμήματα

9. Μία κούτα ανά δωμάτιο

Ένα κουτί το οποίο θα περιέχει τα ακόλουθα πχ μπάνιο, πετσέτες, σαπούνια, χαρτί υγείας - κουζίνα, πετσέτες, σφουγγαράκια, υγρό πιάτων, σακούλες σκουπιδιών, καφέ, ζάχαρη...

Ξέρεις τι είναι να ξυπνάς σε νέο σπίτι και να μην έχεις να πιεις καφέ;;;

10. CDs / DVDs

Επίσης, πρέπει να σκεφτείς το σπίτι που αφήνεις πίσω... προσωρινά φαντάζομαι αναφορικά με τις παροχές του.. ΔΕΗ, Νερό μήπως συμφέρει να τα διακόψεις.. να είναι καθαρό, τακτοποιημένο... το ψυγείο να έχει αποσυνδεθεί και καθαριστεί...

Να ενημερώσεις τράπεζες... και γενικότερα όποιον σου στέλνει αλληλογραφία...

ή να περνάει κάποιος δικός σου να τα μαζεύει σε τακτά χρονικά διαστήματα...

Ευχαριστώ πάρα πολύ

Μετακομίζω ...με αεροπλάνο οπότε θα πάρω όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα μπορώ... αλλά σίγουρα θα πάρω καφέ ζάχαρη και μηχανάκι για φραπέ γιατί εκεί δεν θα μπορώ να το βρώ πουθενα ;););)

Έχεις δίκιο για ΔΕΗ ΝΕΡΟ κλπ κλπ. αλλά να ρωτήσω κάτι. Αν διακόψω την ΔΕΗ πως θα δουλεύει ο συναγερμός? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

mamavasia κι εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα φαγητά. Εξάλλου ένα παιδικό παρτάκι κάνεις και όχι Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. :P

Πολύ σε χαίρομαι πάντως που πιάνουν τα χέρια σου τόοοσο πολυ. Με ενθουσίασε η ιδέα του cheesecake....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...