Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Βάσια μη κουνηθείς έρχομαι..... Κι επειδή θα γουρουνιάσω και θα γίνω χάλια με την τούρτα, ετοίμασέ μου κι ένα σαπουνάκι να πλυθώ...

Τεεεεεεελεια!!!

χαχααχχαχαχαχαχαχα είσαι απίθανη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΙΡΗΝΑΚΙ οταν λες χαμομηλι στο νερο τι εννοεις?Δεν καταλαβα .Επισης τα προιοντα που ανεφερε η Madipemi που τα βρισκεις?Στο φαρμακειο?Και ποσο περιπου κοστιζουν?ΒΑΣΙΑ μου γιατι ερχεσαι σε αυτην την λαικη αφου γινεται και αλλη πολυ πιο κοντα σου?Η τουρτιτσα σου ΤΕΛΕΙΑ.

Ανάλογα με τις μέρες όποτε με βολεύει πάω είτε εκεί είτε εδώ, τώρα το ψυγείο ήταν άδειο :P

Να πω κ εγω για τα ποδαρακια μας μιας κ πριν ενα μηνα περιπου εκανα χειρουργειο σαφηνεκτομης(μου αφαιρεσαν μια μεγαλη φλεβα απο το ποδι) οτι δεν θελει πολυ ζεστα νερα, θελει οπως γραφτηκε πιο κατω στον υπνο λιγο πιο ψηλα τα ποδια κ οπου μπορεις να το βαζεις ψηλα πχ οταν καθεσαι να το "καθιζεις" κ αυτο σε μια καρεκλιτσα απεναντι!

Επισης βοηθουν πολυ οι ειδικες καλτσες κ για γυναικες κ για αντρες. Οι ιατρικές ελαστικές κάλτσες είναι ειδικες κάλτσες που έχουν διαβαθμισμένη πίεση κ σφιγγουν το ποδι περισσοτερο κατω κ λιγοτερο επανω.

Εγω πρεπει να φοραω μονιμα αλλα ζεσταινομαι:tongue:

Επισης με ειχαν βολεψει πολυ τα προιοντα ποδιου GEWOHL. Εχει αλατα κρεμουλες. Παρολο που ειναι γερμανικα;) ειναι πολυ αποελεσματικα!

Ευχαρηστω φιλη:P καλτσες θα παρω το χειμονα γιατι τωρα δεν θα τιοις αντεχα:shock:

Κορίτσι μου η τούρτα σας είναι πραγματικά υπέροχη! Χίλια μπράβο! φαντάσου να ασχοληθείς και περισσότερο:shock: ...εγώ αν δεν ήξερα ότι την έχεις φτιάξει εσυ θα έλεγα οτι την έκανε ζαχαροπλάστης!!! μπράβο και πάλι!

το στρουμφάκι μόνη σου το σχεδίασες? ή είχες κάποιο καλούπι?

Εκτύπωσα μια ζωγραφιά απο το ιντερνετ και την έκοψα και έφτιαξα το καλούπι μου!!! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια

Ειρήνη η τούρτα άρεσε πολύ και σε εικόνα και σε γεύση....σου την παραθέτω για να την χαρείς ακόμα περισσότερο :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Δεν είναι και τέλεια αλλά για πρωτάρα καλή βγήκε.

http://i.imgur.com/RCpee.jpg

http://i.imgur.com/VcMrw.jpg

Τα γενέθλια μας είναι το Σάββατο...

Ε, τώρα πείτε μου... φταίω...? Φταίω??????????? :twisted::twisted::mrgreen::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

ΕΙΡΗΝΑΚΙ οταν λες χαμομηλι στο νερο τι εννοεις?Δεν καταλαβα .Επισης τα προιοντα που ανεφερε η Madipemi που τα βρισκεις?Στο φαρμακειο?Και ποσο περιπου κοστιζουν?ΒΑΣΙΑ μου γιατι ερχεσαι σε αυτην την λαικη αφου γινεται και αλλη πολυ πιο κοντα σου?Η τουρτιτσα σου ΤΕΛΕΙΑ.

Θα βράσεις κανονικά το χαμομηλάκι και θα το ρίξεις στη λεκανίτσα σου, στο ποδόλοτρο! ;)

Ναι, πωλούνται στο φαρμακείο και έχουν μεγάλη γκάμα προϊόντων. Οι τιμές είναι τσιμπημένες για τα δικά μου δεδομένα αλλά είναι πολύ καλά προϊόντα!

777885dugw57gt25.gif

Peristeraki μου γλυκο μα το Θεο νομιζω οτι εισαι η διδυμη αδερφη ψυχη μου.Οι αποριες σου ειναι και δικες μου.Ιδιως αυτες για το συμμαζεμα του σπιτιου.Παρα πολλες φορες επικρατει ενα μπαχαλο και εγω στη μεση να μην ξερω απο που να αρχισω.Και τελικα τα αφηνω ετσι και γινονται ακομη χειροτερα.Τι να φταιει?:confused:

Συμβουλή μου είναι να ξεκινάς απ' αυτό που στη δίνει περισσότερο στα νεύρα και δεν αντέχεις να το βλέπεις! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Τρίδυμες είμαστε. Φταίει (για μένα) ότι τα πράγματα δεν έχουν δική τους θέση. Τα σπίτια των πραγματικών νοικοκυρών έχουν "υποδοχές" για το κάθε τι. Το αλάτι εδώ. Μόνο. Στο δικό μου σπίτι μπορεί και να το αφήσω και λίγο πιο κει.... Ή να μην έχω φανταστεί όχι χρειάζεται θέση.... Σίγά σιγά όμως με την οργάνωση, το ξεσκαρτάρισμα και την υποστήριξη των κοριτσιών εδώ.... ε. κάτι πάει να γίνει.

Νομίζω πως εδώ κάπου έχεις δίκιο.

Εμένα "κλικάρει" αυτόματα στο μυαλό μου το που πάει τι....

777885dugw57gt25.gif

Οντως Ειρηνακι πρεπει το καθετι να εχει τη θεση του οπως ειπε και η Miriki.Απλα εμενα μου προκυπτουν συνεχως πραγματα τα οποια δεν εχουν συγκεκριμενη θεση.Το πιο σημαντικο ειναι το εξης.Δεν ξεφορτωνομαι πραγματα ευκολα.Για παραδειγμα εκεινο το υπεροχο φορεμα που χαρισες εγω θα το αφηνα για οποτε ....Αληθεια βρε Ειρηνακι πες μου τι σκεψεις κανεις προκειμενου να ξεφορτωθεις κατι?

Νομίζω πως εδώ κάπου έχεις δίκιο.

Εμένα "κλικάρει" αυτόματα στο μυαλό μου το που πάει τι....

έτσι κλικάρει και το δικό μου ;) μπορώ να σου πω απο τη στιγμη που αγοράζω κάτι πρώτα σκέφτομαι τη θέση του και αν χρειάζεται να μετακινηθεί κάτι άλλο ή να πεταχτεί...

Επίσης, κάτι που πάντα εφαρμόζω με όλα τα πράγματα είναι να τα έχω όσο το δυνατό πιο κοντά στο σημείο που τα χρειαζόμαστε - χρησιμοποιούμε. Τα μόνα που δεν είναι μεσα στο σπίτι είναι τα απορρυπαντικά τα οποία έχω σε ντουλάπα στο πίσω μπαλκόνι μας. Όταν θέλω πχ να καθαρίσω μπάνια περνω απο την ντουλάπα ένα καλαθάκι μόνο με εκείνα τα καθαριστικά που χρειάζομαι... τα έχω ταξινομημένα έτσι απο την αρχή!

Διαφημίσεις

Εκτύπωσα μια ζωγραφιά απο το ιντερνετ και την έκοψα και έφτιαξα το καλούπι μου!!! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια

Πολυ καλή ιδεά... !!!

αντε να δω εγω τι θα καταφερω σε λίγους μήνες που θα επιχειρήσω τον κεραυνό μακουίν :shock: μάλλον με βλέπω να βάζω πραγματικό αυτοκίνητο επάνω :tongue:

θα σε ζαλίσω τότε ... να με περιμένεις :D

Πολυ καλή ιδεά... !!!

αντε να δω εγω τι θα καταφερω σε λίγους μήνες που θα επιχειρήσω τον κεραυνό μακουίν :shock: μάλλον με βλέπω να βάζω πραγματικό αυτοκίνητο επάνω :tongue:

θα σε ζαλίσω τότε ... να με περιμένεις :D

I' ll be here!!!!

Miriki η περίπτωση του παιδοτόπου έχει αρχίσει να με ενδιαφέρει πραγματικά....πες μου σε παρακαλώ τι χαρτί πρέπει να ζητήσω για να δω αν έχει άδεια για να λειτουργεί σαν παιδικός σταθμός τα πρωινά....δηλαδή πως μπορώ να καταλάβω ότι δεν είναι μπακαλόχαρτο αλλά έγκυρο και νόμιμο????

Επίσης πες μου αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω, εγώ την δικιά μου την πάω ήδη σε παιδικό αλλά ρωτάω μήπως και πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο στον παιδότοπο....

επίσης ενημέρωσε με αν επιτρέπεται να πάω να παρακολουθήσω μια μέρα μάθημα και αν επιτρέπεται να μου το αρνηθεί η ιδιοκτήτρια???

Δε νομίζω ότι ο δικός μας έχει κάποιο χαρτί για άδεια λειτουργίας ως παιδικός σταθμός. Δε ζήτησα καν κάτι τέτοιο, γιατί έχουν δικαίωμα για φύλαξη. Το ό,τι γίνεται εκπαίδευση το τσέκαρα εγώ... ακούγοντας.

Πρόσεξε ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως την κατασκευή του κτιρίου, την πυρόσβεση, πού έχουν τα απορρυπαντικά τους, την καθαριότητα, πόσες κοπέλες αντιστοιχούν σε πόσα παιδιά, πόσα παιδιά υπάρχουν μέσα, πώς τα φροντίζουν. Άσε πρώτα να σου πουν εκείνοι τι κάνουν και μετά άρχισε να ρωτάς.

Εννοείται ότι μπορείς να παρακολουθήσεις τι γινεται (εκτός κι αν έχουν προσαρμογές οπότε ίσως να τους κάνεις τη ζωή μαύρη), αλλά για μένα το καλύτερο είναι η ... έφοδος.

Ό,τι άλλο θέλεις εδώ...

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...