Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα.... :P

μην με κάνετε να κοκκινίζω, βασικά έκανα μια απλή τούρτα και μετά έπαιξα με το μαγικό γλάσο...δεν είναι τίποτα σπουδαίο, όποια θέλει μπορώ να της πω, είναι πολύυυυ εύκολο

Φτιάχνω πράγματα συνέχεια γιατί αν κάτσω να δω ειδήσεις ή να σκεφτώ πράγματα θα πάθω κατάθλιψη !!! :P

Ανυπομονώ να έρθει ο Ιούλιος να φύγω στο χωριό, βαριέμαι εδώ πάρα πολύ και επίσης δεν έχω κέφια να κουνήσω το δάχτυλάκι μου για τίποτα, απο νεύρα πάλι, έχω μπόλικα !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαμαβασια, βαλε μας συνταγουλα!!εισαι πολυ χρυσοχερα, μπραβο σου!!!ποτε εχετε γενεθλια??

περιστερω και μενα ινοξ ειναι και σχεδον ποτε δεν ειναι καθαρες. αλλα τι να κανουμε???δεν μπορω ολη την ωρα να καθαριζω.

σχετικα με τα παρτυ που λεγατε, στην γιορτη του αντρα μου πλεον κανω ενα γλυκο , ποτακια, ξηροκαρπια. καποτε εκανα και μπουφε αλλα πλεον το καταργησα. στην μικρη και τις 2 χρονιες στα γενεθλια-γιορτη(ειναι κοντα και τα κανω μαζι) εκανα μεγαλ παρτυ με μπουφε. πολυ κουραση αλλα χαλαλι της. του χρονου ναμαστε καλα λεω να τα κανω σε παιδοτοπο. και τα μικρα θα χαρουν, και εγω θαμαι πιο ξεκουραστη και θα μπορω να καλεσω και καποιους αλλους που δεν γινοταν φετος λογω ελλειψης χωρου..

ειρηνακι σημερα θα παω για μανικιουρ πεντικιουρ. τι να κανω στα ποδια??τι προτεινεις???δεν ειμαι πολυ του κλασσικου γαλλικου και συνηθως τα κανω φουξια η κοραλλι το καλοκαιρι. λεω σημερα να κανω κατι διαφορετικο.

το σπιτι μου ειναι σε αρκετα καλη κατασταση. πλεον εχω παψει να κανω δουλειες το σαββατο και θα καθιερωσω δουλειες δευτερα και πεμπτη, ωστε να βολταρουμε το σκ.βεβαια κατι κανω καθε μερα αλλα δεν θαταφηνω να μαζευονται το σαββατο γιατι μου τρωει ολη τη μερα. προτιμω να την περναω με τα αγαπακια μου:D;);)...εχω σιδερο σημερα. ελπιζω να προλαβω το βραδακι. φιλακια

Κόρες καλημέρα!!

Επιτέλους, τέλος το σχολείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Σήμερα κάνω δουλίτσες γιατί Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο έχω ένα πρόγραμμα... τι να σας λέω! Χάος!! :?

Είμαι όμως με το φιογκάκι μαζί σήμερα και τίποτα δεν μου το χαλάει!! Το απόγευμα έχουμε και την γιορτή του σχολείου του... ;)

Πάω να κάνω καφεδάκι και επανέρχομαι! :P

777885dugw57gt25.gif

κορίτσια χάθηκα σήμερα, έφτιαχνα την στρουμφοτούρτα μας για το σχολείο αύριο...:P θα σας βάλω αύριο φώτο...για αρχάρια βγήκε τέλεια..

Όχι απλώς φτιάχνεις τούρτες αλλά μας το τρίβεις και στην μούρη!!!

Θράσος κύριοι... Θράσος!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Να πω κ εγω για τα ποδαρακια μας μιας κ πριν ενα μηνα περιπου εκανα χειρουργειο σαφηνεκτομης(μου αφαιρεσαν μια μεγαλη φλεβα απο το ποδι)

:?:? πω πω περαστικά!!!

Επισης με ειχαν βολεψει πολυ τα προιοντα ποδιου GEWOHL. Εχει αλατα κρεμουλες. Παρολο που ειναι γερμανικα;) ειναι πολυ αποελεσματικα!

Εξαιρετικά προϊόντα! ;)

777885dugw57gt25.gif

ειρηνακι σημερα θα παω για μανικιουρ πεντικιουρ. τι να κανω στα ποδια??τι προτεινεις???δεν ειμαι πολυ του κλασσικου γαλλικου και συνηθως τα κανω φουξια η κοραλλι το καλοκαιρι. λεω σημερα να κανω κατι διαφορετικο.

Με το καλό να το ευχαριστηθείς και να χαλαρώσεις! :P

Κοίτα, τη φετινή χρονιά, έχω ξετρελαθεί με το ΧΡΩΜΑ! Σκέψου μέχρι σήμερα δεν έχω ακόμα βάλει κόκκινο ή κοραλλί που τα λατρεύω! Τα έχω βάψει φούξια, μπλε, aqua, γαλάζιο/γκρι, φλούο ροζ/φούξια... δηλαδή ΧΡΩΜΑ!

Κάνε κάτι να σου ανεβάσει τη διάθεση κοριτσάκι μου! Κατι που δεν έχεις στο σπίτι {χρώμα που δεν το έχεις στο σπίτι ώστε να μπορείς να το κάνεις και μόνη σου} για να σε ανανεωσει!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Πήγα μια μικρή βολτίτσα με το φιογκάκι, επιστρέψαμε, έβαλα σκούπα και σφουγγάρισα όλο το σπίτι {ήταν τόσο βρώμικα κάτω... :? }, ήπια το καφεδάκι μου, το φιογκάκι μόλις έφαγε και τώρα την αράζουμε!!! Αχ....!

Βλέπει τα καρτούνς του στην τηλεόραση και γω χαλαρώνω!!!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Σήμερα έπηξαααα...πήγα λαική και φόρτωσα τόσο το καρότσι που δεν μπορούσα να το φέρω....Sofiapar εσύ που ξέρεις απο την περιοχή μας έφερα ένα καρότσι φουλ πράγματα απο την Αλφα στην Πάρνηθος μέχρι το Δημαρχείο.....ξεπατώθηκα....

Επίσης αγόρασα ρίγανη και λεμονοθύμαρο και στόλισα τις γλάστρες μου, και έχω ήδη βασιλικό άρα έτοιμα τα μυρωδικά μου

Ειρήνη η τούρτα άρεσε πολύ και σε εικόνα και σε γεύση....σου την παραθέτω για να την χαρείς ακόμα περισσότερο :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Δεν είναι και τέλεια αλλά για πρωτάρα καλή βγήκε.

http://i.imgur.com/RCpee.jpg

http://i.imgur.com/VcMrw.jpg

Τα γενέθλια μας είναι το Σάββατο...

Συνταγή τούρτας

http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-me-mpananes.html

Την κάνω σε τσέρκι και το ξεκουμπώνω και είναι στρογγυλή, τώρα την έκανα χωρίς μπανάνα...όσοι την έχουν φάει γλύφονται για μέρες...γίνεται και σε πυρέξ

Σχεδιασμός τούρτας

http://www.sintagespareas.gr/sintages/to-magiko-glasso.html

Εγώ δεν βάζω τα υλικά που λέει, λιώνω τα μαρσμελοου στο μικροκυμάτων με 5 σταγόνες νερό, και μετά ρίχνω ζάχαρη άχνη όσο πάρει για να γίνει ζύμη, ανακατεύω με το κουτάλι επειδή καίει.....το ανοίγω με τον πλάστη σαν ζύμη και βάζω απο κάτω ζάχαρη άχνη για να μην κολλάει....ότι χρώμα καραμέλες βρέις έχεις και την αντίστοιχη ζύμη.

Διαφημίσεις

Σήμερα έπηξαααα...πήγα λαική και φόρτωσα τόσο το καρότσι που δεν μπορούσα να το φέρω....Sofiapar εσύ που ξέρεις απο την περιοχή μας έφερα ένα καρότσι φουλ πράγματα απο την Αλφα στην Πάρνηθος μέχρι το Δημαρχείο.....ξεπατώθηκα....

Επίσης αγόρασα ρίγανη και λεμονοθύμαρο και στόλισα τις γλάστρες μου, και έχω ήδη βασιλικό άρα έτοιμα τα μυρωδικά μου

Ειρήνη η τούρτα άρεσε πολύ και σε εικόνα και σε γεύση....σου την παραθέτω για να την χαρείς ακόμα περισσότερο :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Δεν είναι και τέλεια αλλά για πρωτάρα καλή βγήκε.

http://i.imgur.com/RCpee.jpg

http://i.imgur.com/VcMrw.jpg

Τα γενέθλια μας είναι το Σάββατο...

Κορίτσι μου η τούρτα σας είναι πραγματικά υπέροχη! Χίλια μπράβο! φαντάσου να ασχοληθείς και περισσότερο:shock: ...εγώ αν δεν ήξερα ότι την έχεις φτιάξει εσυ θα έλεγα οτι την έκανε ζαχαροπλάστης!!! μπράβο και πάλι!

το στρουμφάκι μόνη σου το σχεδίασες? ή είχες κάποιο καλούπι?

ΕΙΡΗΝΑΚΙ οταν λες χαμομηλι στο νερο τι εννοεις?Δεν καταλαβα .Επισης τα προιοντα που ανεφερε η Madipemi που τα βρισκεις?Στο φαρμακειο?Και ποσο περιπου κοστιζουν?ΒΑΣΙΑ μου γιατι ερχεσαι σε αυτην την λαικη αφου γινεται και αλλη πολυ πιο κοντα σου?Η τουρτιτσα σου ΤΕΛΕΙΑ.

Peristeraki μου γλυκο μα το Θεο νομιζω οτι εισαι η διδυμη αδερφη ψυχη μου.Οι αποριες σου ειναι και δικες μου.Ιδιως αυτες για το συμμαζεμα του σπιτιου.Παρα πολλες φορες επικρατει ενα μπαχαλο και εγω στη μεση να μην ξερω απο που να αρχισω.Και τελικα τα αφηνω ετσι και γινονται ακομη χειροτερα.Τι να φταιει?:confused:

Τρίδυμες είμαστε. Φταίει (για μένα) ότι τα πράγματα δεν έχουν δική τους θέση. Τα σπίτια των πραγματικών νοικοκυρών έχουν "υποδοχές" για το κάθε τι. Το αλάτι εδώ. Μόνο. Στο δικό μου σπίτι μπορεί και να το αφήσω και λίγο πιο κει.... Ή να μην έχω φανταστεί όχι χρειάζεται θέση.... Σίγά σιγά όμως με την οργάνωση, το ξεσκαρτάρισμα και την υποστήριξη των κοριτσιών εδώ.... ε. κάτι πάει να γίνει.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...