Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια που έχεται βγάλει τις πάνες στα μικράκια σας να σας ρωτήσω κατι? πόσες φορες πηγαινουν τα μικρά σας τουαλέτα? Εμένα πολύ λίγες 3 αντε 4 βαριά(σπάνια) κ λίγα ουρα κ έχω ανησυχήσει με την μικρή μου η οποία πίνει υγρα αλλα όχι πολλά, έχουμε βγάλει κ την βραδυνή δεν ήθελε με τπτ να φορέσει κ κατουρηθηκε μόνο μια φορά στον αρχή που την είχαμε βγάλει, ξέχασα να ρωτήσω κ τον παιδίατρο, περιμένω απαντησεις απο σας για συγκριση. ΄(με την πρώτη μου κόρη είχα ανησυχησει γιατί είχε πολλά ούρα χαχα φοβόμουν για σακχαρο κ τέτοια τελικά πολύ αγχος με τα μικράκια μας ε )

Λετάκι μου,

Νομίζω πως δεν υπάρχει στάνταρ!

Το φιογκάκι, όταν βγάλαμε την πάνα το είχε βρει παιχνίδι και περνούσε την μισή μερα στο μπάνιο! :tongue:

Τώρα, πρέπει να το πω 10 φορές "Ανδρέα πήγες για τσισάκια" γιατί βαριέται να σταματήσει να παίζει και το.. ξεχνάει :? αλλά άσχετο!

Της κολλητής μου το μικρό, πήγαινε για καμιά βδομάδα συνέχεια στην τουλέτα {προφανώς το χε βρει παιχνίδι και αυτό} και μετά μόνο με φωνή πήγαινε!! :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνακι επισης ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχουν ειδικα αλατα που να ανακουφιζουν απο την ορθοστασια επειδη ο ανδρας μου δουλευει τα ΣΚ σαν σερβιτοροςκαι τα ποδια του τον ενοχλουν αρκετα.

Ναι Σοφάκι μου, υπάρχουν και άλατα και αιθέρια έλαια.

Πιο οικονομικά όμως, μπορείτε να κάνετε το εξής:

Σε μία λεκανίτσα, βάλτε νερό της αρεσκείας του (καλύτερα χλιαρό) και ρίξτε μέσα χοντρό αλάτι ή χαμομήλι.

Θα νιώσει πολύ καλύτερα, ειδικά αν μπορείς, να του απλώνεις και μία κρεμούλα μετά το ποδόλουτρο {κρεμούλα σώματος}.

Και φυσικά είναι και το γνωστό, να βάζει τα πόδια του μερικά εκατοστά πάνω από το υπόλοιπο σώμα, π.χ. σε ένα μαξιλάρι ή στο μπράτσο του καναπέ, για να διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος (έτσι λένε, δεν είμαι γιατρός).

777885dugw57gt25.gif

Σε καταλαβαίνω.

Προσπάθησε να το πάρεις βήμα-βήμα:

Ευχαριστω αρχηγόπουλο για τις συμβουλές:P

Αυτά κάνω πάνω-κάτω αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά:(

Πρώτον την έχω πατήσει με τις ίνοξ ηλεκτρικές συσκευές!Οσο και να τις καθαρίσεις(και με τα ειδικά λάδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο)γρήγορα δείχνουν βρώμικες.

Δεύτερον την εχω πατησει με τον ίνοξ νεροχύτη!!Τα άλατα εκεί ζουν και βασιλεύουν!Θα πρέπει κάθε μέρα να βάζω σκληρά απορρυπαντικά,πράγμα που με το παιδί δεν είναι εύκολο.

Τρίτο και βασικότατο:στην κουζίνα κυκλοφορούν κάθε μέρα τα πιο απίθανα πράγματα!Ναι!Ό,τι δεν χωρά στο μυαλό του ανθρώπου....Από τα παιχνίδια του μικρού,μέχρι η οδοντόκρεμα γιατί την είδε και του γυάλισε και ο μπαμπάς του έκρινε ότι έπρεπε να του την δώσει κ.ο.κ

Αυτά ειναι τρία βασικά σημεία που όσο και να το παλεύω δεν διορθωνονται με τίποτα:?

Πρόλαβα να μπω κλεφτά από τη δουλειά, τώρα που χαλαρώσαμε λίγο!

Ειρήνη, σε ευχαριστώ για τα λόγια σου, είσαι πολύ καλή οικοδέσποινα και έχεις πάντα μια καλή κουβέντα για όλες! Τα κόλπα που λες για την κουζίνα τα εφαρμόζω όλα (ε, κάτι έμαθα τόσες σελίδες θέμα, βάλε και το παλιό!) και εξυπηρετούμαι πολύ! Τα περισσότερα που λες έχουν εφαρμογή και σε άλλα δωμάτια αλλά ειδικά στην κουζίνα που είμαστε κάθε τρεις και λίγο. Προσπαθώ όσο μπορώ να κρατάω τις οριζόντιες επιφάνειες καθαρές από μικροαντικείμενα και μου πάει πολύ το μίνιμαλ τελικά!

4u, ξέχασα να σου ευχηθώ προηγουμένως, πολύχρονη, υγιής και ευτυχισμένη ναι είσαι, εσύ και οι δικοί σου!

Sofiapar, χαίρομαι για το μπαμπά σου, υγεία να έχει ο άνθρωπος για χρόνια! σε ευχαριστώ κι εσένα για τα καλά σου λόγια!

Peristeraki, για όλα αυτά τα άσχετα προτείνω ένα καλάθι, όλα μέσα και μετά διανομή, κάθε πράγμα στη θέση του. Το κάνω αυτό αν έχω αφήσει τα μικροπράγματα να κάνουν κατάληψη και μου αρέσει γιατί σε πρώτη φάση καθαρίζεις επιφάνειες και ηρεμεί το μάτι!

Εγώ πάντως δεν έχω κανέναν να μου "χαλάει" το σπίτι, το αγόρι μου είναι 50 χιλιόμετρα μακριά. Θα προτιμούσα να μέναμε μαζί κάθε μέρα κι ας μην πλένει ΠΟΤΕ τα πιάτα :P, κι ας έχει πάντα άνω κάτω το τραπεζάκι του σαλονιού! Έγραφε και μια κοπέλα σε προηγούμενες σελίδες που μένει μακριά από τον άντρα της κάτι αντίστοιχο.

Έγραψα πολλά αλλά ας πω και αυτό: δε με βολεύει το σπίτι που μένω τώρα (κυρίως επειδή δεν είναι ούτε ευάερο ούτε ευήλιο!) αλλά προς το παρόν δε βρίσκω και κάτι καλύτερο. Η δουλειά θα με στείλει αλλού για 40 μέρες τέλος καλοκαιριού, όταν επιστρέψω θέλω να μετακομίσω και θα ψάξω πιο εντατικά! Εδώ που μένω τώρα, επειδή ξέρω ότι θα φύγω, κάνω μόνο τα βασικά αλλά δε μου κάνει κέφι να διακοσμήσω, να βάψω κλπ. Πολύ σημαντικό να αγαπάμε το χώρο μας και να βολευόμαστε!

Να είστε όλες καλά!

Διαφημίσεις

Κόρες τι κάνετε...? Μολις μπήκα από δουλίτσα.

Η ζέστη πλέον είναι αφόρητη για μένα... :? .

Πάω να κάνω ένα μπανάκι και να δω λίγο τ' αγόρια μου.... έχω και σίδερο...! :?

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστω αρχηγόπουλο για τις συμβουλές:P

Αυτά κάνω πάνω-κάτω αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά:(

Πρώτον την έχω πατήσει με τις ίνοξ ηλεκτρικές συσκευές!Οσο και να τις καθαρίσεις(και με τα ειδικά λάδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο)γρήγορα δείχνουν βρώμικες.

Δεύτερον την εχω πατησει με τον ίνοξ νεροχύτη!!Τα άλατα εκεί ζουν και βασιλεύουν!Θα πρέπει κάθε μέρα να βάζω σκληρά απορρυπαντικά,πράγμα που με το παιδί δεν είναι εύκολο.

Τρίτο και βασικότατο:στην κουζίνα κυκλοφορούν κάθε μέρα τα πιο απίθανα πράγματα!Ναι!Ό,τι δεν χωρά στο μυαλό του ανθρώπου....Από τα παιχνίδια του μικρού,μέχρι η οδοντόκρεμα γιατί την είδε και του γυάλισε και ο μπαμπάς του έκρινε ότι έπρεπε να του την δώσει κ.ο.κ

Αυτά ειναι τρία βασικά σημεία που όσο και να το παλεύω δεν διορθωνονται με τίποτα:?

Για μένα, περιστερόπουλο, το σημαντικότερο είναι το 3 πρόβλημα. Το ότι κυκλοφορούν διάφορα άσχετα πράγματα.. αυτό είναι πραγματικά εκνευριστικό! :? Όσο μπορείς... όσο.... πάλεψέ το! Με το που θα βλέπεις κάτι το άσχετο... στη θέση του!

Για τα άλλα 2 σε καταλαβαίνω αλλά προσωπικά δεν τα θεωρώ τόσο σημαντικά. Εμένα η ακαταστασία με βγάζει εκτός προγράμματος και με μπερδεύει....

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, σε ευχαριστώ για τα λόγια σου, είσαι πολύ καλή οικοδέσποινα και έχεις πάντα μια καλή κουβέντα για όλες! Τα κόλπα που λες για την κουζίνα τα εφαρμόζω όλα (ε, κάτι έμαθα τόσες σελίδες θέμα, βάλε και το παλιό!) και εξυπηρετούμαι πολύ! Τα περισσότερα που λες έχουν εφαρμογή και σε άλλα δωμάτια αλλά ειδικά στην κουζίνα που είμαστε κάθε τρεις και λίγο. Προσπαθώ όσο μπορώ να κρατάω τις οριζόντιες επιφάνειες καθαρές από μικροαντικείμενα και μου πάει πολύ το μίνιμαλ τελικά!

Σε υπέρ ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια! Τα εκτιμώ και θα τα θυμάμαι... :P:p

Peristeraki, για όλα αυτά τα άσχετα προτείνω ένα καλάθι, όλα μέσα και μετά διανομή, κάθε πράγμα στη θέση του. Το κάνω αυτό αν έχω αφήσει τα μικροπράγματα να κάνουν κατάληψη και μου αρέσει γιατί σε πρώτη φάση καθαρίζεις επιφάνειες και ηρεμεί το μάτι!

Πολύ καλή ιδέα και μπράβο που έχεις βρει κάτι να σε βοηθάει!:P

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι επισης ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχουν ειδικα αλατα που να ανακουφιζουν απο την ορθοστασια επειδη ο ανδρας μου δουλευει τα ΣΚ σαν σερβιτοροςκαι τα ποδια του τον ενοχλουν αρκετα.

ναι ειρηνακι πες κατι για τα ποδαρακια μας γιατι θα τα κοψω απο τη ριζα

:?

κορίτσια χάθηκα σήμερα, έφτιαχνα την στρουμφοτούρτα μας για το σχολείο αύριο...:P θα σας βάλω αύριο φώτο...για αρχάρια βγήκε τέλεια..

και εμένα στην κουζίνα κυκλοφορούν διάφορα πράγματα, ειδικά αυτές τις μέρες το σπίτι είναι ακατάστατο και δεν ασχολούμαι καθόλου γιατι απο Πέμπτη θα το γυαλίσω για το πάρτυ το Σάββατο :P.

Διαφημίσεις

Για μένα, περιστερόπουλο, το σημαντικότερο είναι το 3 πρόβλημα. Το ότι κυκλοφορούν διάφορα άσχετα πράγματα.. αυτό είναι πραγματικά εκνευριστικό! :? Όσο μπορείς... όσο.... πάλεψέ το! Με το που θα βλέπεις κάτι το άσχετο... στη θέση του!

Για τα άλλα 2 σε καταλαβαίνω αλλά προσωπικά δεν τα θεωρώ τόσο σημαντικά. Εμένα η ακαταστασία με βγάζει εκτός προγράμματος και με μπερδεύει....

ακριβώς το ίδιο παθαίνω :D

κορίτσια χάθηκα σήμερα, έφτιαχνα την στρουμφοτούρτα μας για το σχολείο αύριο...:P θα σας βάλω αύριο φώτο...για αρχάρια βγήκε τέλεια..

και εμένα στην κουζίνα κυκλοφορούν διάφορα πράγματα, ειδικά αυτές τις μέρες το σπίτι είναι ακατάστατο και δεν ασχολούμαι καθόλου γιατι απο Πέμπτη θα το γυαλίσω για το πάρτυ το Σάββατο :P.

μπράβο βρε όλο κάτι υπέροχο φτιάχνεις εσυ... ανυπομονώ να δω φωτο;)

Γενέθλια πότε έχετε ? πότε ρίχνουμε τις ευχές? :D

Καλημέρα, καλημέρα.

Peristeraki κ εγώ inox συσκευες έχω αλλά δεν πολυσκοτίζομαι εχω κ τις μικρές που βάζουν τα χεράκια τους συνέχεια κ είναι γέματο το ψυγείο με δαχτυλάκια!!

Για τον νεροχυτη πάντως μπορείς να χρησιμοποιείς άσπρο ξύδι (εγώ χρησιμόποιω κ στα πιάτα για τις μυρωδιες) κ έτσι δεν μένουν άλατα κ είναι κ απολλυμαντικό σπάνια θα χρησιμοποιήσω χλωρίνη πιο πολύ στον πάγκο που είναι άσπρος κ μένουν στίγματα.

Mamavasia θέλω κ εγώ τούρταααα είμαι γλυκατζού!!Τέλεια θα είναι όπως κ να έχει αφου είναι χειροποίητη.

noni, ζηλεύω άπειρα το ποτάμι! εμείς εκεί που στήνουμε τη φάρμα μας (βόρεια Κεφαλονιά) έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το νερό... εν τω μεταξύ, για όλους είναι μεγάλο θέμα το νερό, αν σας ενδιαφέρει δείτε κι αυτό http://www.economist.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10348:nero&catid=9&Itemid=84

Πολυ ενδιαφερον τον αρθρο περι νερου!

Ακου να δεις τι συμβαινει κ δε το γνωριζουμε!

-

ναι ειρηνακι πες κατι για τα ποδαρακια μας γιατι θα τα κοψω απο τη ριζα

:?

Να πω κ εγω για τα ποδαρακια μας μιας κ πριν ενα μηνα περιπου εκανα χειρουργειο σαφηνεκτομης(μου αφαιρεσαν μια μεγαλη φλεβα απο το ποδι) οτι δεν θελει πολυ ζεστα νερα, θελει οπως γραφτηκε πιο κατω στον υπνο λιγο πιο ψηλα τα ποδια κ οπου μπορεις να το βαζεις ψηλα πχ οταν καθεσαι να το "καθιζεις" κ αυτο σε μια καρεκλιτσα απεναντι!

Επισης βοηθουν πολυ οι ειδικες καλτσες κ για γυναικες κ για αντρες. Οι ιατρικές ελαστικές κάλτσες είναι ειδικες κάλτσες που έχουν διαβαθμισμένη πίεση κ σφιγγουν το ποδι περισσοτερο κατω κ λιγοτερο επανω.

Εγω πρεπει να φοραω μονιμα αλλα ζεσταινομαι:tongue:

Επισης με ειχαν βολεψει πολυ τα προιοντα ποδιου GEWOHL. Εχει αλατα κρεμουλες. Παρολο που ειναι γερμανικα;) ειναι πολυ αποελεσματικα!

-

κορίτσια χάθηκα σήμερα, έφτιαχνα την στρουμφοτούρτα μας για το σχολείο αύριο...:P θα σας βάλω αύριο φώτο...για αρχάρια βγήκε τέλεια...

mamavasia παραδιδεις μαθηματα χρυσοχεροσυνης κατ οικον?:P:tongue:

-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...