Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας,κορίτσια!

Επιστέψαμε και μεις.....Και όπως ηταν αναμενόμενο σήμερα η μέρα ήτν αφιερωμένη στα πλυντήρια και η νύχτα στο σιδέρωμα.

Και ΄γω κορίτσια δεν είμαι στα πολυ καλά μου.Έχω απο χτες το μεσημέρι ζαλάδες,ατονία,πονοκέφαλο.Κρατάει για λίγες ώρες μόνο αλλα είναι ολίγον εξαντλητικό.Μάλλον θα είναι η ζέστη. Βέβαια,έχω ένα άγχος και με τον μπαμπά μου, καθώς μια εξέταση δεν βγήκε καλή,όπωσ το διάβασα εγω κατάλαβα καρκίνο σε αρχικό στάδιο.Φυσικά δεν είμαι γιατρός και γι αυτό περιμένω αύριο που θα πάνε στο γιαττρό να τισ δει να μας πει.Α,στο καλό πια...Συγνώμη που σας λέω τέτοια αλλά έχω σκάσει.

Αφού νιώθεις περίεργα κοίτα να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Μην τον πιέζεις τόσο!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον μπαμπάκα σου! :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νά' μαι κι εγώ!

Σας το είχα πει ότι τρέχω με τη βάφτιση...

Μπαίνω και σας διαβάζω μόλις βρίσκω ευκαιρία, αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Επίσης δεν προλαβαίνω να κάνω δουλειές.

Σήμερα το πρωί, μόλις τάισα το μικρό, άλλαξα τα σεντόνια και έστρωσα τα κρεβάτια. Μάζεψα λίγο το νεροχύτη και μετά ήρθε η κολλητή μου - κοπέλα του κουμπάρου μου (και νονού του μικρού) και πήγαμε να δούμε για φόρεμα για τη βάφτιση. Διάλεξα πολύ γρήγορα ένα ροζ - κουφετί (Ειρήνη, ξεκίνα να σκέφτεσαι χρώματα για βερνίκια)......

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλοφόρετο!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Ήρθα και εγώ

καταρχήν να σας πω ότι οι δασκάλες ενθουσιάστηκαν με τα σαπούνια, τις συνάντησα σήμερα για να μας δώσουν τα ενδεικτικά των παιδιών και είχαν τρελαθεί με την πρωτοτυπία και το σχέδιο....πολύ το χάρηκα!!!

Να τον ακούς τον τρελο-γιατρό!!!! ;);););)

777885dugw57gt25.gif

Α ναι! Μια που λέγατε για τραπεζώματα, να σας πω κι εγώ τι έκανα φέτος και πολύ μου άρεσε: Γενικά δεν τα πάω καλά με τις μαγειρικές όταν πρόκειται για μεγάλο τραπέζι με συγγενείς, φίλους, γιορτές κτλ. Δεν τα καταφέρνω. Τα προηγούμενα Χριστούγεννα κάναμε έτσι ένα μεγάλο τραπέζι, έδωσα πάνω από 250 ευρώ στο σούπερ μάρκετ για το φαγητό, έφαγα δυο μέρες στην κουζίνα μες στο άγχος και το αποτέλεσμα τελικά ήταν...μέτριο :rolleyes: Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, είπα να μην ξαναπεράσω τα ίδια και παράγγειλα catering! Με 70 ευρώ, ανήμερα Χριστούγεννα, ήρθε στο σπίτι μια τεράστια ταψάρα απ' αυτές με τα ρεσώ από κάτω, με μια γαλοπούλα χολυγουντιανή τελείως (απ' αυτές με τα άσπρα καλτσάκια :tongue: ), με γέμιση απίστευτη και άπειρη ποσότητα πατάτες στο φούρνο..Εγώ μόνο τις σαλάτες έφτιαξα ;) Δυο μέρες την τρώγαμε τη γαλοπούλα και στο τέλος περίσσεψε κι άλλη και την έκανα πίτα ;) Τέλος λοιπόν για μένα οι αλχημείες στην κουζίνα, catering και πάλι catering, που βγαίνει και πιο οικονομικό τελικά ;)

Μαριλούδι μου,

Οταν μπορέσεις στείλε μου τα στοιχεία του catering που γράφεις ε..? :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα,καλημέρα!

Αχ,πήρα μια ανακούφιση κορίτσια μου πριν απο λίγο....Ευτυχώς δεν κατάλαβα εγώ καλά την απάντηση της βιοψίας του μπαμπά μου.Απλά θα πρέπει για όσο αντέχει ο οργανισμός του να κάνει μια εξέταση.

Κατα τα άλλα δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα απο το πρωί....κοιτάω το ταβάνι λες και θα μου δώσει δύναμη.

Δεν έχω ξεστρώσει ακόμα και θα ξεκινήσω τώρα,ω ναι....Όσα μπορώ μόνη μου με το μικρό στα πόδια μου.Τα υπόλοιπα το μεσημέρι που θα κοιμάται ομικρός θα τα κάνω με τον άντρα μου.Και μετά....πλένουμε.....

Έχω διάβασμα και όρεξη μηδέν...

Ειρήνη μου εγώ πως μπορώ να δω τα σχεδιάκια και τα βερνίκια που ανεβάζεις?

Άντε,πάω να νοικοκυρευτώ....

Άντε, μπράβο!!! Ολα θα πάνε καλά με τον μπαμπάκα σου! ;)

Πρέπει να έχεις προφίλ στο facebook κοριτσάκι μου. Εκεί τα βάζω! :P

777885dugw57gt25.gif

εγώ σήμερα κατέβηκα από πάνω, πήγα σούπερ μάρκετ, γύρισα σπίτι, έκανα καφέ και τώρα θα βγω με το ποδηλατάκι μου για κάτι εξωτερικές δουλίτσες. θα μαγειρέψω, θα πάω στη δουλειά και μετά καπάκι πάνω (50 χλμ με στροφές). Το εδώ σπιτάκι μου θα με δει μετά τις εκλογές. Τακτοποιημένο είναι, θα μαζέψω κάτι απλωμένα και όταν γυρίσω θα το καθαρίσω μία καλή Δυστυχώς οι συνεχείς μετακινήσεις δε μου επιτρέπουν να έχω μια σταθερή ρουτίνα και να κάνω λίγα κάθε μέρα. Μεγάλη πίκρα, αφήστε τα.

Να είσαι καλά κοριτσάκι μου και θυμήσου: κάνεις οτι καλύτερο μπορείς!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα,

καταρχάς χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας :)

χρειάζομαι και εγώ στοιχεία του catering marilou!!! :)

Έκλεισα ραντεβού για κουρεματάκι το απόγευμα, εβαλα 2 πλυντήρια και σιδέρωσα 4, καθάρισα και τα μπαλκόνια και μαγείρεψα.

Επίσης ανυπομονώ να φύγουμε διακοπές δεν την παλεύω άλλο εδώ .... πολυ ζέστη. Ευτυχώςεμείς φεύγουμε πάντα Ιούλιο διότι ο Αύγουστος δεν μας αρέσει... γίνεται παντού πανικός :) και εμείς θέλουμε ησυχία ;)

Για τα crocs που χαρίζω - δες προηγούμενη σελίδα- δεν έχω λάβει ακόμα κάποιο μήνυμα... οπότε ενημερώνω οτι είναι ακόμα διαθέσιμα... αν τελικά δεν κάνει το νούμερο σε κάποιο παιδάκι απο την παρέα μας θα τα βάλω σε αγγελία για χάρισμα, αλλά θα περιμένω ακόμα έως την Παρασκευή μήπως και δεν το έχετε δει όλες ;)

Ειρηνακι ευχαριστω.Πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου.Απλα αυτο που με απασχολει πολυ ειναι τα κρεμαστα .Μου πιανουν πολυ χωρο.Υπαρχει γιατρε μου φαρμακο για την περιπτωση μου?:confused:

Διαφημίσεις

Ειρηνακι επισης ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχουν ειδικα αλατα που να ανακουφιζουν απο την ορθοστασια επειδη ο ανδρας μου δουλευει τα ΣΚ σαν σερβιτοροςκαι τα ποδια του τον ενοχλουν αρκετα.

Pitsipitsi πολυ ευχαριστα και ανακουφιστικα τα νεα για το μπαμπα σου.Ευχομαι να ειναι ολα περαστικα.Εμενα ευτυχως ο μπαμπακας μου πηγαινει πολυ καλα και σε 3 μερες θα βγει απο το νοσοκομειο.ΒΑΣΙΑ μου ετσι να εχεις πιστη και να δεις οτι παντα ερχεται η λυση απο εκει που δεν το περιμενεις:P

Amelie καλη μου μη σκας για το σπιτι.Εγω σε διαβαζω και σε ζηλευω (με την καλη εννοια) που εισαι μεσα στη φυση και μακρια απο την κλεισουρα της Αθηνας.Να περνας καλα.Φιλακια.

Καλημέρα νοικοκυροκόριτσα,τι κάνετε;

Εγώ από δουλειές χαλαρα...Μόνο τα βασικά..

Βέβαια το σπίτι από το Σάββατο που καθαρίστηκε έχει πάλι το χάλι του από ακαταστασια και η κουζίνα μου τον ασυμμάζευτο!Θα σας ρωτησω και κάτι χαζό,εσείς πώς τα βγάζετε πέρα με τα της κουζίνας;Ή μόνο στη δική μου γίνεται πάντα χαμός;

Οσο και να μαζεύω,πάντα κάτι βγαίνει...

Πολλές φορες με πιάνει απελπισία!!Το χειρότερό μου είναι δε όταν εχω καθαρίσει πάγκους και νεροχύτη και ετοιμάζομαι να βάλω σκούπα και να σφουγγαρίσω και πάντα κάτι γίνεται και δεν κάνω τη δουλειά στην ώρα της.Το αποτελεσμα;Πάλι λερωνεται ο νεροχύτης,πάλι κάποια ακαταστασία γίνεται και η ολοκληρωμενη δουλειά-τακτοποίηση πάει περίπατο...

Αφού και τωρα που κοιμάται ο μικρός ακόμα και θα μπορούσα να την καθαρίσω,αρνούμαι!!!Γιατί ξέρω ότι δεν θα προλάβω...

Σε καταλαβαίνω.

Προσπάθησε να το πάρεις βήμα-βήμα:

1) Στους πάγκους σου, κράτα μόνο πολύ-πολύ λίγα πράγματα. Μην έχεις έξω ηλεκτρικές συσκευές, αλάτια/πιπέρα κλπ. Όσο πιο πολύ καθαρός {από πράγματα} είναι ένας πάγκος τόσο πιο καθαρός θα παραμένει.

2) Όταν έχεις πιατικά άπλυτα, μην ξεκινάς το μαγείρεμα {εκτός αν είναι εξαιρετική περίπτωση και δυσκολεύεσαι από χρόνο}. Πρώτα πλύνε τα πιατικά σου και μετά ξεκίνα να μαγειρεύεις γιατί θα βλέπεις όλο αυτό το γεμισμένο "κουζινικό" και θα σε πιάνει τρέλα! Αυτό και αντίστροφα. Μην ξεκινάς να πλένεις πιάτα και να μαγειρεύεις ταυτόχρονα. Θα βγουν τόσα στους πάγκους που θα εκνευριστείς!

3) Προσπάθησε όταν μαγειρεύεις να κάνεις ένα-ένα βήμα. Δηλαδή βάλε αλάτι στο φαγητό και αμέσως βάλτο στη θέση του. Ή κόψε πατάτες και αμέσως τοποθέτησε αυτές που έμειναν στη θέση τους. Αντίστοιχα κινήσου σε οτιδήποτε κάνεις στην κουζίνα. Όταν φτιάχνεις χυμούς αμέσως μάζεψε τον αποχυμωτή!

4) Αν είσαι επιρρεπής στο να μαζεύεις πράγματα στους πάγκους σου, κράτα τους σχεδόν άδειους. Αν δηλαδή συνηθίζεις να αφήνεις καφέ, ζάχαρη, συσκευές, κλειδιά κλπ., οργανώσου και βάλε το κάθε τι στη θέση του. Για τα μικροπράγματα αγόρασε ένα μικρό καλαθάκι / κουτάκι {και γω έχω, σας το χω βάλει και φωτογραφία} και βάζε τα εκεί. Θα βοηθηθείς πολύ.

Extra tip: αν μπορείς στόλισε τους πάγκους σου με 2-3 εξαιρετικά διακοσμητικά που να σου αρέσουν και να σε "ιντριγκάρουν" να τους έχεις καθαρούς και στολισμένους! ;)

777885dugw57gt25.gif

Για τα crocs που χαρίζω - δες προηγούμενη σελίδα- δεν έχω λάβει ακόμα κάποιο μήνυμα... οπότε ενημερώνω οτι είναι ακόμα διαθέσιμα... αν τελικά δεν κάνει το νούμερο σε κάποιο παιδάκι απο την παρέα μας θα τα βάλω σε αγγελία για χάρισμα, αλλά θα περιμένω ακόμα έως την Παρασκευή μήπως και δεν το έχετε δει όλες ;)

Μωρέ δεν μας κάνουν σε νούμερο αλλιώς.... :cool: !

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...