Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας,κορίτσια!

Επιστέψαμε και μεις.....Και όπως ηταν αναμενόμενο σήμερα η μέρα ήτν αφιερωμένη στα πλυντήρια και η νύχτα στο σιδέρωμα.

Και ΄γω κορίτσια δεν είμαι στα πολυ καλά μου.Έχω απο χτες το μεσημέρι ζαλάδες,ατονία,πονοκέφαλο.Κρατάει για λίγες ώρες μόνο αλλα είναι ολίγον εξαντλητικό.Μάλλον θα είναι η ζέστη. Βέβαια,έχω ένα άγχος και με τον μπαμπά μου, καθώς μια εξέταση δεν βγήκε καλή,όπωσ το διάβασα εγω κατάλαβα καρκίνο σε αρχικό στάδιο.Φυσικά δεν είμαι γιατρός και γι αυτό περιμένω αύριο που θα πάνε στο γιαττρό να τισ δει να μας πει.Α,στο καλό πια...Συγνώμη που σας λέω τέτοια αλλά έχω σκάσει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νά' μαι κι εγώ!

Σας το είχα πει ότι τρέχω με τη βάφτιση...

Μπαίνω και σας διαβάζω μόλις βρίσκω ευκαιρία, αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Επίσης δεν προλαβαίνω να κάνω δουλειές.

Σήμερα το πρωί, μόλις τάισα το μικρό, άλλαξα τα σεντόνια και έστρωσα τα κρεβάτια. Μάζεψα λίγο το νεροχύτη και μετά ήρθε η κολλητή μου - κοπέλα του κουμπάρου μου (και νονού του μικρού) και πήγαμε να δούμε για φόρεμα για τη βάφτιση. Διάλεξα πολύ γρήγορα ένα ροζ - κουφετί (Ειρήνη, ξεκίνα να σκέφτεσαι χρώματα για βερνίκια) μακρύ με ανοιχτή πλάτη. Είχα έναν ενδοιασμό για την πλάτη, αλλά τελικά το αποφάσισα. Οπότε μένει μόνο να το πάω στη μοδίστρα για να μου το μαζέψει λίγο και να μου το κοντύνει.

Πάει κι αυτό.

Τώρα μένει να φτιάξω μπομπονιέρες (έχω πάρει όλα τα υλικά) και να ψωνίσουμε το κουστούμι του μπαμπά μας. Μετά Τ-Ε-Λ-Ο-Σ!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ήρθα και εγώ

καταρχήν να σας πω ότι οι δασκάλες ενθουσιάστηκαν με τα σαπούνια, τις συνάντησα σήμερα για να μας δώσουν τα ενδεικτικά των παιδιών και είχαν τρελαθεί με την πρωτοτυπία και το σχέδιο....πολύ το χάρηκα!!!

Επίσης να σας πω ότι η στενοχώρια μου ψιλοέφυγε καθώς βρήκα λύση να παρηγορηθώ, σκέφτηκα ότι ακόμα και να μην βρω μέχρι τον Σεπτέμβριο οικογένεια ή επαγγελματική στέγη, να βάλω αγγελία στην ΑΣΣΟΕ και να το νοικιάσω σε φοιτητές, 3 κρεβατοκάμαρες έχει, μακάρι να υπάρξει κάτι (τουλάχιστον σκέφτηκα αυτό να παρηγοριέμαι)

Ήρθα και εγώ

καταρχήν να σας πω ότι οι δασκάλες ενθουσιάστηκαν με τα σαπούνια, τις συνάντησα σήμερα για να μας δώσουν τα ενδεικτικά των παιδιών και είχαν τρελαθεί με την πρωτοτυπία και το σχέδιο....πολύ το χάρηκα!!!

Επίσης να σας πω ότι η στενοχώρια μου ψιλοέφυγε καθώς βρήκα λύση να παρηγορηθώ, σκέφτηκα ότι ακόμα και να μην βρω μέχρι τον Σεπτέμβριο οικογένεια ή επαγγελματική στέγη, να βάλω αγγελία στην ΑΣΣΟΕ και να το νοικιάσω σε φοιτητές, 3 κρεβατοκάμαρες έχει, μακάρι να υπάρξει κάτι (τουλάχιστον σκέφτηκα αυτό να παρηγοριέμαι)

Καλησπερα

Μαμαβασια τα σαπουνακια σου φαινονται υπεροχα πραγματικα, να σε ρωτησω μπορεις να τα κανεις και σε διαφορα αρωματα ή μονο τα διακοσμεις?

Επισης μην απογοητευεσαι για το σπιτι,γενικα ειναι κακη περιοδος οικονομικα για ολους....τουλαχιστον να εχουμε την υγεια μας εγω αυτο προσπαθω να σκεφτομαι ειδικα γ τη μπεμπα να ειναι καλα και ολα τα αλλα θα φτιαξουν. Ελεος πια θελω να πιστευω οτι δεν θα πεθανουμε της πεινας...

Αυτή τη βδομαδα εχω δουλεια στο γραφειο οποτε το σπιτι θα γινει χαλια και θα πρεπει να σκιστω το σαββατοκυριακο....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα για τη βρισιά, πόσο είναι ο μικρός σου;

Εγώ στη φάση που είμαστε τώρα του εξηγώ ότι αυτή η λέξη δεν είναι ευγενική και εμείς που είμαστε ευγενικοί δεν τη χρησιμοποιούμε. Και μετά το αγνοώ πλήρως κάνω ότι δεν καταλαβαίνω ότι ειπώθηκε.

miriki σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ο δικός μου είναι 2 ετών και κάτι ψιλά..Από κακές λέξεις δεν ξέρει καμία - πού να τις μάθει, όλη μέρα μαζί μου είναι - εκτός από αυτή τώρα, η οποία δεν είναι λέξη, είναι φράση..Και είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να πεις..Είμαι να σκάσω :( Φοβάμαι ότι αν το κάνω θέμα, τότε είναι που θα την λέει συνέχεια, γιατί το κάνει γενικότερα αυτό, να με προκαλεί..Να το αφήσω λες να περάσει; Μια εβδομάδα τώρα όμως, δεν την έχει ξεχάσει :confused:

g8Sbp2.png

Καλησπερα

Μαμαβασια τα σαπουνακια σου φαινονται υπεροχα πραγματικα, να σε ρωτησω μπορεις να τα κανεις και σε διαφορα αρωματα ή μονο τα διακοσμεις?

Τα σαπούνια είναι αγορασμένα και εγώ τα διακοσμώ...αλλά αν δω ότι έχει ανταπόκριση θα αρχίσω να διακοσμώ χειροποίητα σαπούνια με αρώματα

Α ναι! Μια που λέγατε για τραπεζώματα, να σας πω κι εγώ τι έκανα φέτος και πολύ μου άρεσε: Γενικά δεν τα πάω καλά με τις μαγειρικές όταν πρόκειται για μεγάλο τραπέζι με συγγενείς, φίλους, γιορτές κτλ. Δεν τα καταφέρνω. Τα προηγούμενα Χριστούγεννα κάναμε έτσι ένα μεγάλο τραπέζι, έδωσα πάνω από 250 ευρώ στο σούπερ μάρκετ για το φαγητό, έφαγα δυο μέρες στην κουζίνα μες στο άγχος και το αποτέλεσμα τελικά ήταν...μέτριο :rolleyes: Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, είπα να μην ξαναπεράσω τα ίδια και παράγγειλα catering! Με 70 ευρώ, ανήμερα Χριστούγεννα, ήρθε στο σπίτι μια τεράστια ταψάρα απ' αυτές με τα ρεσώ από κάτω, με μια γαλοπούλα χολυγουντιανή τελείως (απ' αυτές με τα άσπρα καλτσάκια :tongue: ), με γέμιση απίστευτη και άπειρη ποσότητα πατάτες στο φούρνο..Εγώ μόνο τις σαλάτες έφτιαξα ;) Δυο μέρες την τρώγαμε τη γαλοπούλα και στο τέλος περίσσεψε κι άλλη και την έκανα πίτα ;) Τέλος λοιπόν για μένα οι αλχημείες στην κουζίνα, catering και πάλι catering, που βγαίνει και πιο οικονομικό τελικά ;)

g8Sbp2.png

Καλημέρα νοικοκυροκόριτσα,τι κάνετε;

Εγώ από δουλειές χαλαρα...Μόνο τα βασικά..

Βέβαια το σπίτι από το Σάββατο που καθαρίστηκε έχει πάλι το χάλι του από ακαταστασια και η κουζίνα μου τον ασυμμάζευτο!Θα σας ρωτησω και κάτι χαζό,εσείς πώς τα βγάζετε πέρα με τα της κουζίνας;Ή μόνο στη δική μου γίνεται πάντα χαμός;

Οσο και να μαζεύω,πάντα κάτι βγαίνει...

Πολλές φορες με πιάνει απελπισία!!Το χειρότερό μου είναι δε όταν εχω καθαρίσει πάγκους και νεροχύτη και ετοιμάζομαι να βάλω σκούπα και να σφουγγαρίσω και πάντα κάτι γίνεται και δεν κάνω τη δουλειά στην ώρα της.Το αποτελεσμα;Πάλι λερωνεται ο νεροχύτης,πάλι κάποια ακαταστασία γίνεται και η ολοκληρωμενη δουλειά-τακτοποίηση πάει περίπατο...

Αφού και τωρα που κοιμάται ο μικρός ακόμα και θα μπορούσα να την καθαρίσω,αρνούμαι!!!Γιατί ξέρω ότι δεν θα προλάβω...

Καλημέρα λατρεμένες μου easyliviotises!!! :tongue::tongue:

Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα σχολείου {μείνε μακριά πρωϊνό ξύπνημα και μεσημεριανό διάβασμα!!!! :tongue::tongue:}.

Μόλις επέστρεψα από σούπερ μάρκετ {3 πράγματα πήρα και έδωσα 15? :? } και το σπιτάκι μου είναι μέσα στη βρώμα... Σιγά-σιγά θα γίνουν όλα.

Μόλις άπλωσα ένα πλυντήριο με ασπρόρουχα και έχω αρκετά πράγματα να κάνω, συν να δημοσιεύσω στο blog αργότερα.

Επανέρχομαι κόρες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα.....ξεκίνησα απο εχτές και σήμερα τελείωσα τα χαλιά (διαδρόμους) έπλεινα και τα τελευταία και στραγγίζουν....τώρα πάω να φτιάξω μια εύκολη τούρτα για να την στείλω στο σχολείο της κόρης μου και να κάνω και άλλες ψιλοδουλειές...

Καλημέρα κορίτσια ολα καλά?

Εγώ απο χθές έχω πονόλαιμο, έχω κ πολύ σίδερο να κάνω αλλά δεν μπορώωωω είναι το χειρότερο μου όσο κ αν έχω προσπαθήσει να σιδερώνω ένα ένα τα πληντύρια δεν το έχω καταφέρει (κ δεν δουλευω αυτή την στιγμή) τώρα εχουν μαζευτεί βουνό τα ρούχα, τα βλέπω κ τα προσπερνάωωω χαχαχα.

Τώρα λέω να μαγειρέψω για να προλάβω μέχρι να πάρω την κόρη απο το σχολείο, φασολάκια δικά μας απο τον κήπο μας, τα μαζεψα χθες.

Κορίτσια που έχεται βγάλει τις πάνες στα μικράκια σας να σας ρωτήσω κατι? πόσες φορες πηγαινουν τα μικρά σας τουαλέτα? Εμένα πολύ λίγες 3 αντε 4 βαριά(σπάνια) κ λίγα ουρα κ έχω ανησυχήσει με την μικρή μου η οποία πίνει υγρα αλλα όχι πολλά, έχουμε βγάλει κ την βραδυνή δεν ήθελε με τπτ να φορέσει κ κατουρηθηκε μόνο μια φορά στον αρχή που την είχαμε βγάλει, ξέχασα να ρωτήσω κ τον παιδίατρο, περιμένω απαντησεις απο σας για συγκριση. ΄(με την πρώτη μου κόρη είχα ανησυχησει γιατί είχε πολλά ούρα χαχα φοβόμουν για σακχαρο κ τέτοια τελικά πολύ αγχος με τα μικράκια μας ε )

Καλημέρα,καλημέρα!

Αχ,πήρα μια ανακούφιση κορίτσια μου πριν απο λίγο....Ευτυχώς δεν κατάλαβα εγώ καλά την απάντηση της βιοψίας του μπαμπά μου.Απλά θα πρέπει για όσο αντέχει ο οργανισμός του να κάνει μια εξέταση.

Κατα τα άλλα δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα απο το πρωί....κοιτάω το ταβάνι λες και θα μου δώσει δύναμη.

Δεν έχω ξεστρώσει ακόμα και θα ξεκινήσω τώρα,ω ναι....Όσα μπορώ μόνη μου με το μικρό στα πόδια μου.Τα υπόλοιπα το μεσημέρι που θα κοιμάται ομικρός θα τα κάνω με τον άντρα μου.Και μετά....πλένουμε.....

Έχω διάβασμα και όρεξη μηδέν...

Ειρήνη μου εγώ πως μπορώ να δω τα σχεδιάκια και τα βερνίκια που ανεβάζεις?

Άντε,πάω να νοικοκυρευτώ....

καλημέρα κορίτσια!

pitsipitsi, χαίρομαι που δεν έχει τίποτα ο μπαμπάς σου τελικά! εύχομαι να είναι τέλεια και η επόμενη εξέταση!

noni, ζηλεύω άπειρα το ποτάμι! εμείς εκεί που στήνουμε τη φάρμα μας (βόρεια Κεφαλονιά) έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το νερό... εν τω μεταξύ, για όλους είναι μεγάλο θέμα το νερό, αν σας ενδιαφέρει δείτε κι αυτό http://www.economist.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10348:nero&catid=9&Itemid=84

εγώ σήμερα κατέβηκα από πάνω, πήγα σούπερ μάρκετ, γύρισα σπίτι, έκανα καφέ και τώρα θα βγω με το ποδηλατάκι μου για κάτι εξωτερικές δουλίτσες. θα μαγειρέψω, θα πάω στη δουλειά και μετά καπάκι πάνω (50 χλμ με στροφές). Το εδώ σπιτάκι μου θα με δει μετά τις εκλογές. Τακτοποιημένο είναι, θα μαζέψω κάτι απλωμένα και όταν γυρίσω θα το καθαρίσω μία καλή Δυστυχώς οι συνεχείς μετακινήσεις δε μου επιτρέπουν να έχω μια σταθερή ρουτίνα και να κάνω λίγα κάθε μέρα. Μεγάλη πίκρα, αφήστε τα.

Να πω και ότι εμείς (εγώ και ο αδελφός μου) στις δασκάλες μας πηγαίναμε λουλούδια από τις γλάστρες μας, δεν έχει σημασία η αξία όσο ότι η μαμά του παιδιού και το παιδί τη σκέφτηκαν. Εγώ σίγουρα και με ένα λουλουδάκι θα χαιρόμουν! Ακόμα καλύτερα γλαστράκι, όπως λέει η Ειρήνη.

Σας χαιρετώ, καλή ημέρα να έχετε όλες!

Κόρες... μόλις βρήκα λίγο χρόνο.

Μάζεψα το σπίτι μου, ξεσκόνησα τα πάντα, σιδέρωσα αρκετά (και έχω ακόμη τουλάχιστον 3 πλυντήρια ασιδέρωτα... :? ).

Πάω να ετοιμάσω φαγάκι, θα κάνω μπρόκολο ω γραντέν που δεν έχω ξανακάνει... ;)

Μόλις ανέβασα στο blog μας μερικά ακόμη tip για την οργάνωση της ντουλάπας μας, καθώς βλέπω πως απασχολεί πολύ αυτό το θέμα και σας ταλαιπωρεί! Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...