Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

νομίζω ότι έμφαση πρέπει να δίνουμε στο παιδικό πάρτυ, στα παιδάκια να παίξουνε κ να διασκεδάσουνε με παιχνίδια κλπ.

Γιατί να σκίζουμε το μυαλό μας κ το κορμί μας στις ετοιμασίες όταν μετά μας μένουν όλα έτσι; έ; ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ.

Βέβαια το κακό είναι ότι από τότε που παντρευτήκαμε κ μένουμε μαζί, δεν έχει περάσει γιορτή, χριστούγεννα χωρίς να χω καλέσει κόσμο κ να χω κάνει ετοιμασία σπίτι. ήταν κ είναι η χαρά μου να χω κόσμο σπίτι κ να τους περιποιούμε αλλά πλέον κουράστηκα. ένα παιδί να φέρνει βόλτα κ ένα στην κοιλιά κ η κρίση να μας γυροφέρνει δύσκολα πλέον τα πράγματα.

Ωχ πρωί πρωί σας φόρτωσα.

Έχεις πολύ δίκιο!

Παλιότερα που και τα οικονομικά μας ήταν καλά αλλά και δεν είχαμε ακόμη τον Ανδρεούλη, έτσι έκανα και γω. Σε γιορτές/γεννέθλια/επετείους/Χριστούγεννα κλπ., τους καλούσα όλους και φυσικά τους τραπέζωνα κι όλας.

Όταν γέννησα τον Ανδρεούλη και άρχισα να μπαίνω στο νόημα...έκοψα τα πάντα και πλέον κάνω μόνο στα γεννέθλια του μικρού "παπάδες". Στα λοιπά πλέον, αν κάνω κάτι, δεν μαγειρεύω. Δηλαδή καλώς τους φίλους μας για ποτέ και ξηροκάρπια/φρούτα και κάτι ελαφρύ.;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Διαβάζω ότι είστε όλες καλά και χαίρομαι! Εγώ μια χαρά, κάνω πως διαβάζω, δεν έχω πολύ όρεξη εδώ και 4-5 μέρες!! Το σπίτι το φέρνω βόλτα... τα βασικά που δεν αξίζουν αναφοράς- σκουπίσματα, σφουγγαρίσματα, ξεσκονίσματα, μπάνια, πλυντήρια σιδερώματα και φαγητό. Αυτά! Ά!! έκανα κάτι ωραίο... Μάζεψα όλα τα πατάκια, χαλιά, κουβέρτες και παπλώματα και χτες τα πήγαμε νεροτριβή.... λάμψανε όλα και καθάρισαν τα πάντα με τη μία χωρίς να παιδεύομαι με πλυντήρια και πλυσίματα στα μπαλκόνια, άσε που ήθελα και καμιά δεκαπενταριά μέρες να τα κάνω όλα!!

Τι είναι η νεροτριβή, κοριτσάκι μου?? :confused:

777885dugw57gt25.gif

ειρηνάκι στα γρήγορα γιατί πάω να πάρω τα μικρά... εδώ στην επαρχία έχει καποια μέρη (μερικά εκ των οποίων όνειρο...) με τρεχούμενα νερά από τους ποταμούς... έχουν φτιάξει σαν γούρνες μαρμάρινες περίπου 3 μέτρα βάθος και κατευθύνουν το νερό από το ποτάμι με πίεση, κάπως πέφτει από πάνω και στροβιλίζεται μέσα στη γούρνα.... σαν να κάνει συνέχεια ρουφήχτρα... πετάς τα ρούχα μέσα και φέρνουν γύρω κανά δεκάλεπτο και γίνονται.... χιόνι!!! φαντάσου για τι δύναμη και πόση ποσότητα νερού μιλάμε... βέβαια απαγορεύεται να βάλεις μέσα απορυπαντικά γιατί το νερό ξανατρέχει στον ποταμό... αλλά πίστεψέ με δε χρειάζονται... οι κουβέρτες μου είναι αφράτες αφράτες και μυρίζουν υπέροχα!!!

Διαφημίσεις

ειρηνάκι στα γρήγορα γιατί πάω να πάρω τα μικρά... εδώ στην επαρχία έχει καποια μέρη (μερικά εκ των οποίων όνειρο...) με τρεχούμενα νερά από τους ποταμούς... έχουν φτιάξει σαν γούρνες μαρμάρινες περίπου 3 μέτρα βάθος και κατευθύνουν το νερό από το ποτάμι με πίεση, κάπως πέφτει από πάνω και στροβιλίζεται μέσα στη γούρνα.... σαν να κάνει συνέχεια ρουφήχτρα... πετάς τα ρούχα μέσα και φέρνουν γύρω κανά δεκάλεπτο και γίνονται.... χιόνι!!! φαντάσου για τι δύναμη και πόση ποσότητα νερού μιλάμε... βέβαια απαγορεύεται να βάλεις μέσα απορυπαντικά γιατί το νερό ξανατρέχει στον ποταμό... αλλά πίστεψέ με δε χρειάζονται... οι κουβέρτες μου είναι αφράτες αφράτες και μυρίζουν υπέροχα!!!

Αααα έχω δει στην τηλεόραση!!!

Είστε τόσο τυχεροί στην επαρχία, κοριτσάκι μου!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Λοιπον Ειρηνακι οι ντουλαπες μου ειναι 2.Η καθε μια αποτελειται απο 3 κομματια.2 για κρεμαστα και 1 που εχει ενα ντουλαπακι με 2ραφια και 3 συρταρια.Στο δωματιο μου το ενα κομματι που ειναι για τα κρεμαστα εχει στο πανω μερος και 2 ραφια.Το αλλο εχει 2 ραγες για κρεμαστα μονο.Στο πανω μερος εχει 1 κομματι με μηχανισμο παλι για κρεμαστα.

Στο παιδικο ειναι περιπου ιδιες απλα εχουν το 1 κομματι 2 ραφια και το αλλο 1.Το προβλημα μου ειναι οτι τα κρεμαστα μου πιανουν πολυ χωρο.Στη δικη μας εχω στο ενα κομματι τα καθημερινα και στο αλλο τα πιο καλα τα δικα μου και στο πανω μερος τα χειμερινα.

Στων παιδιων επειδη δεν εχουν πολλα κρεμαστα ειναι τα ρουχα του ανδρα μου.Τα πανωφορια τους τα εχω στην κατω ραγα της δικης μου ντουλαπας η οποια δεν ειναι για πολυ μακρια ρουχα.Το προβλημα μου ειναι οτι μου τρωνε πολυ χωρο τα κρεμαστα.Βρε Ειρηνακι αν καταλαβες μπορεις να μου προτεινεις κατι?:(

χαχαχαχα miriki ελάτε μαζί με τις κουβέρτες σας!! Γιάννενα είμαστε... μπορείτε να ψάξετε στο google μήπως έχει κάπου κοντά σας!!! και είναι πάμφτηνα!! πληρώσαμε 10 ευρώ για όλα!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια

Δεν είμαι κεφάτη σήμερα, μας ανακοίνωσε ο ενοικιαστής μας ότι φεύγει απο το σπίτι που νοικιάζουμε στη Κυψέλη, νοίκιάσε άλλο πιο μικρό στην ίδια περιοχή...αυτό σημαίνει μείον 500 ευρώπουλα τον μήνα που είχα για να καλύπτω ανάγκες σπιτιού, μακάρι να το νοικιάσω πάλι άμεσα σε οικογένεια ή επαγγελματικό γιατί αλλιώς χαθήκαμε!!! Θα κλάψουν μανούλες!!!!!

Όπως καταλαβαίνετε έχω πέσει πολύυυυυ ψυχολογικά και δεν μπορώ να μαζέψω τα κομμάτια μου, νιώθω μια θολούρα, σαν να τα έχω χαμένα, μου ήρθε τόσο ξαφνικά....άντε τώρα να βρεις ενοικιαστή και στην Κυψέλη κιόλας :( :( :(

Ευτυχώς που τα λέω και σε εσάς και ξεσπάω!

Μαμαβάσια μην αγχώνεσαι, θα το νοικιάσετε το σπιτάκι σας πάλι.. άντε να το ρίξεις και κανά πενηντάρικο αλλά τι να κάνουμε. Καλά κι αυτός νοίκιασε πρώτα άλλο και μετά σας είπε?? δεν είπε ο χριστιανός κανα μήνα πιο νωρίς να κάνετε τα κουμάντα σας... ειδικά σε αυτές τις εποχές.. έπρεπε να σας πει ότι σκέφτεται να φύγει να κανονίσετε!

Μαμαβάσια μην αγχώνεσαι, θα το νοικιάσετε το σπιτάκι σας πάλι.. άντε να το ρίξεις και κανά πενηντάρικο αλλά τι να κάνουμε. Καλά κι αυτός νοίκιασε πρώτα άλλο και μετά σας είπε?? δεν είπε ο χριστιανός κανα μήνα πιο νωρίς να κάνετε τα κουμάντα σας... ειδικά σε αυτές τις εποχές.. έπρεπε να σας πει ότι σκέφτεται να φύγει να κανονίσετε!

Μας το είπε τώρα για να το ξέρουμε ότι Ιούλιο φεύγει, σωστά έπραξε, δεν είχαμε κανένα παράπονο, ήταν πολύ σωστός σε όλα. Τώρα όμως με την κρίση δεν κινούνται και πολλά, εννοείται πως την τιμή την συζητάω, έχω πίστη στο θεό, κανέναν δεν τον αφήνει έτσι.....επίσης ακολουθώ το μότο...."κάθε εμπόδιο για καλό" και "think positive"....απλά είναι ακόμα φρέσκο το νέο και είμαι στην χώνευση :(

πάω να κοιμηθώ να πνίξω την στενοχώρια μου! φιλάκια

Κόρες... μόλις μπήκα!

Τι μέρα ήταν και η σημερινή! Πόσα κάνουμε καθημερινά... έχετε αναρωτηθεί...? :rolleyes:

Πήγα για δουλίτσα, επέστρεψα, πήγα σούπερ μάρκετ, πήγαμε στα ΚΤΕΛ γιατί μας έστειλε "πακετάκι" η θεία μου από το χωριό, καλά να είναι και μόλις έβαλα ένα σύντομο πλυντήριο και έβρασα 2 αυγουλάκια για το αυριανό σαντουϊτσάκι του άντρα μου για τη δουλειά!

Πάω να ψευτομαζέψω και επανέρχομαι!

Υ.Γ. Είδατε το νέο, μπλε βερνίκι που ανέβασα σε πεντικιούρ, με διακόσμηση λουλουδάκι??? ;) Το χω λατρέψει!

777885dugw57gt25.gif

Κορες θελω κι εγω τη βοηθεια σας για τα δωρα των δασκαλων.Εμεις φετος σταματαμε τον παιδικο σταθμο και θα ηθελα να τους παρω κατι σχετικα καλο.Σιγουρα η μικρη θα κανει καρτες δεν το συζητω αλλα θα ηθελα και κατι αλλο.Εχει μια δασκαλα και ενα δασκαλο και το διπλα τμημα εχει δυο δασκαλες,εχω και μ'εκεινες καλη σχεση καθως τις ξερω και απο προηγουμενες χρονιες που πηγαινε η μεγαλη μου εκει,πιστευετε οτι πρεπει να παρω σε ολους?

Οπλαρχηγέ μου και λοιπά κοριτσάκια που σας απασχολεί αυτό το θέμα, να σας γράψω την γνώμη μου.

Εγώ είμαι υπέρ των δώρων καρδιάς, που τα λέω. Δηλαδή ένα απλό δώρο, που θα δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και την εκτίμηση μας για τη δουλειά που κάνει ο δάσκαλος μας με το παιδί μας. Τίποτα ακριβό και φανταχτερό, κάτι απλό και ουσιαστικό με τη συνδρομή του παιδιού είτε σε μία καρτούλα, είτε σε μία ζωγραφιά ή σε κάτι που μπορεί να σκεφτεί η κάθε μανούλα.

Θυμάμαι πρό-περσι τα Χριστούγεννα, που είχα ετοιμάσει στις δασκάλες του φιόγκου στο νήπιο, ένα καλάθι. Μέσα είχα ένα βιβλίο που είχα διαλέξει προσωπικά, ένα σακουλάκι με καφέ και το είχα συνοδέψει με μία κάρτα που τις ευχαριστούσα για την πολύτιμη βοήθειά τους στο παιδί μου και τους ευχόμουν να ευχαριστηθούν μερικές όμορφες στιγμές παρέα με ένα ζεστό καφεδάκι και ένα καλό βιβλίο. Το καλάθι το είχα στολίσει με μία απλή κορδελίτσα.

Φέτος, έκανα ήδη ένα δώρο στη δασκάλα του τα Χριστούγεννα. Θέλω και πάλι να της προσφέρω κάτι, το οποίο θα είναι κάτι σ' αυτό το ύφος. Ίσως ένα μικρό λουλουδάκι, σε μια όμορφη γλαστρούλα, μια ελίτσα ή έναν βασιλικό ή 1-2 σπιτικές μαρμελάδες, πάντα με κάποια καρτούλα και μία ζωγραφιά από το φιογκάκι. Δεν ξέρω ακόμη τι ακριβώς πάντως θα είναι κάτι απλό και ουσιαστικό για μένα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...